محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853146682
- تربیت صورتی و گرایش زنانه در مدارس پسرانه؟
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تربیت صورتی و گرایش زنانه در مدارس پسرانه؟ تهران - ایرنا - سایت خبری عصر ایران می نویسد :تا به حال فکر می کردیم تفکیک صورتی و آبی تنها در سیسمونی و لباس نوزادی و رنگ دیوار اتاق بچه هاست اما انگار این صورتی و آبی را باید تا سال های طولانی ادامه داد.
معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش درگفت وگویی با خبرگزاری فارس سخنانی را مطرح کرده که قابل تحلیل و نقد است . ابتدا بخش هایی از اظهارات آقای محی الدین بهرام محمدیان را مرور می کنیم:
«- عدم تناسب جنسیت معلمان با دانش آموزان به ویژه در دوره ابتدایی، نگرانی تربیت به رنگ صورتی را در بین نسل آینده افزایش داده است.
- مهندسی نیروی انسانی آموزش و پرورش به ویژه در برخی استان ها مخصوصاً تهران بزرگ از ضرورت های حتمی است.
- غلبه رفتارهای زنانه و دخترانه در بین نوجوان و جوانان پسر از پیامدهای فاصله گرفتن مدارس از تربیت متناسب با جنسیت و سازماندهی نامناسب نیروی انسانی در دوره ابتدایی است.
- هر چند حضور بانوان معلم در دوره ابتدایی، محیط مدرسه را ملایم با محیط خانه می سازد، اما از سوی دیگر دانش آموزان پسر از پایه سوم ابتدایی به بعد نیازمند برخورد با خلقیات مردانه هستند و البته در پایه پنجم و ششم ابتدایی حضور معلمان خانم در کلاس های درس برای آنان نیز مشکل زا و سخت است.
- اگر آموزش و پرورش نتواند سامانه نیروی انسانی و سازمان دهی معلمان زن را اصلاح کند، معلم و دانش آموز، هر دو آسیب خواهند دید؛ معلمان به واسطه سختی کار و مراقبت های ویژه از دانش آموزان پسر دچار فشار روحی و تنیدگی اعصاب و روان می شوند و در دانش آموزان پسر نیز گرایش های زنانه و رفتارهای نا متجانس با جنسیت خود رشد خواهد کرد.»
اگر سخنان ایشان را ساده کنیم متوجه می شویم که منظور حجت الاسلام بهرام محمدیان این است که معلم پسر بچه ها در مقطع ابتدایی خانم نباشد و البته تخفیف داده اند و تا پایه سوم را پذیرفته اند. اما معتقدند بعد از آن اگر معلم پسربچه ها یا دانش آموزان پسر، بچه ها گرایش زنانه پیدا می کنند. به این بهانه چند نکته گفتنی است:
تربیت صورتی و گرایش زنانه در مدارس پسرانه؟
1- نام آقای محی الدین بهرام محمدیان آشناست. چون در دولت قبل و دوران محمود احمدی نژاد نیزمعاون پژوهشی وزارت آموزش و پرورش بوده اند. ایشان در واقع همیشه معاون پژوهشی این وزارتخانه است. چه وزیر حمید رضا حاجی بابایی و دولت مهر ورزی بر سر کارباشد و چه وزیر علی اصغر فانی و دولت تدبیر و امید. مهم معاونت پژوهشی است که ایشان بر عهده دارد. ما گمان می کردیم تغییر رییس جمهوری و وزیر باید به تغییر تفکر حاکم بر وزارتخانه هم بینجامد. اما اکنون متوجه شده ایم که ظاهرا سطح تغییر در همان وزیر است و معاون می تواند معاون باقی بماند و با هر تفکری کار کند و تفکر و نگاه خودش را نیز رواج دهد. اشتباه نکنید! معتقد نیستیم چون وزیر عوض شده معاونان هم بروند و جدیدی ها اتوبوسی بیایند. اما این انتظار هم منطقی است که معاون وزیر در حال و هوای دولت جدید تنفس کند و از حال و هوای قبلی فاصله بگیرد.
2- جای طرح این پرسش هست که معاون پژوهشی نظرات شخصی خود را می گوید یا برآورد یک کار پژوهشی را علنی کرده است؟ اگراینها نظرات شخصی ایشان است آیا دیگران هم در آن وزارتخانه می توانند از جایگاه معاون وزیر نظر شخصی خود ابراز کنند و اگر کارشناسان این حوزه به این نتیجه رسیده اند این کارشناسان کیستند و چگونه به این نتیجه رسیده اند؟
3- تا پیش از این تصور می شد عدم تحمل زنان در محیط های شغلی استثناهایی چون مدارس و بیمارستان ها دارد اما به نظر می رسد برنتافتن زنان در محیط های کاری شدت یافته و قرار است به مدارس هم تسری یابد. حال آن که سنتی ترین خانواده ها نیزاشتغال زنان در آموزش و پرورش را پذیرفته اند و به این یکی کاری ندارند. جناب محمدیان نیز ظاهرا به آن روی سکه کاری ندارد و سراغ این طرف رفته و نگران گرایش های زنانه در پسر بچه هاست. منتها چند ابهام باقی است:
یکی این که این بچه ها آن قدر که مادرشان را در خانه می بینند پدرشان را نمی بینند. چرا که نان آوران خانوار که در ایران غالبا مردان هستند بیشتر اوقات روز را در بیرون از خانه سپری می کنند. در نتیجه بچه ها بیش از پدران، مادران خود را می بینند.
آیا اگر پسر بچه کلاس چهارم ابتدایی از 8 صبح تا 12 یا 13 ظهر خانم معلمی را ببیند که به او دروس مختلف را یاد می دهد روحیات و خلقیات زنانه پیدا می کند اما اگر از ظهر تا 10 شب در خانه با مادرش سر و کار داشته باشد گرایش های زنانه غالب نمی شود؟ این چه جور زنانگی است که در معلمی که با پوشش و ادبیات رسمی و در یک چارچوب خاص مهارت آموزی می کند هویدا می شود و در مادری که به فرزند نزدیک تر است پیدا نیست؟! مگر مادر، زن نیست؟
با این منطق بهتر نیست برای این که پسر بچه ها مرد بار بیایند زنان بروند سر کار و آقایان - آن هم نه با ظواهر غالب امروزی - که با سبیل های تاب داده و صدای بم در خانه بمانند تا بچه مرد تربیت شود؟! در این حالت دغدغه گروه های دیگر چه می شود که زنان اگر بیرون کار کنند نگران می شوند؟!
دیگر این که مگر قرار است این بچه ها در آینده چه کار سنگین و خشنی انجام دهند که اصرار دارید لطیف بار نیایند؟ منِ مذکر پای کامپیوتر نشسته ام و با این مطالب شمای خواننده را تصدیع می دهم و احتمالا خاطر جناب محمدیان را مکدر می کنم که به جای تحسین و تشویق نقد نوشته ام و خانم همکار من نیز پای همین دستگاه نشسته است. چه کاری من انجام می دهم که او نمی تواند؟ یا من رانندگی می کنم و او نیز.
اگر آموزش و پرورش می خواهد این بچه ها را تنومند و قوی بار بیاورد چرا به ورزش و قوای جسمانی آنان بها نمی دهد؟ و اگر قرار است برای کارهای یدی تربیت شوند این همه محفوظات را چرا به آنها تحمیل می کنند؟
نکته مهم تر و کلیدی تر اما این است که مگر بنیان این آموزش و پرورش بر اطاعت استوار نیست و دانش آموز مطیع تر و بی سر و صداتر نمره انضباط بیشتر کسب نمی کند ؟ با این وصف خلقیات مردانه به چه کارشان می آید که اسباب دردسر می شود!
فارغ از این نکات بعضا با لحن غیر جدی می توان و باید گفت :دختر جوان ایرانی درس خوانده تا کار کند. در استخدام آموزش و پرورش درآمده تا تدریس کند. تربیت این نسل را هم تدریس معلم زن به پسر بچه که کمبود های احتمالی عاطفی مادر را هم جبران می کند تهدید نکرده است.
تربیت و هویت و اخلاق این نسل را دروغ تهدید می کند. در دولتی که شما معاون وزیر آن بودید معاون اول یعنی عالی ترین مقام دستگاه بوروکراسی که ماشین دولت را هدایت می کند با دسته چک یک آدم مجهول الهویه به نمایندگان پول می داده و هم دولت را فاسد می کرده هم مجلس را. اینها اخلاق جامعه را تهدید می کند. به اینها فکر کنید که دیگر تکرار نشود.
به احتمال زیاد منظور ایشان از تربیت صورتی دخترانه بودن این رنگ است. تا به حال فکر می کردیم تفکیک صورتی و آبی تنها در سیسمونی و لباس نوزادی و رنگ دیوار اتاق بچه هاست اما انگار این صورتی و آبی را باید تا سال های طولانی ادامه داد.
آیا بهتر نیست بودجه و وقت پژوهش خود را مثلا صرف این کنند که چرا بچه ها بیرون این سیستم زبان انگلیسی یاد می گیرند و درون آن نه. یا چرا معلمان و فرهنگیان احساس رضایت نمی کنند؟ چرا رنگ صورتی را می بینند و از رنگ های دیگر می گذرند؟ مشکل در صورتی یا آبی نیست. این است که نگاه آموزش و پرورش باید رنگین کمانی باشد و همه را در بر گیرد.
منبع/ عصر ایران
اول **
13/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]
صفحات پیشنهادی
انتقال ارزشهای دینی و فرهنگی انقلاب به مدارس از اهداف امور تربیتی است
سخنرانی پیش از خطبه های معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل انتقال ارزشهای دینی و فرهنگی انقلاب به مدارس از اهداف امور تربیتی است خبرگزاری پانا معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان با حضور در نماز جمعه و در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه ضمن گرامیداشت هفته امور تربیتیزنگ خطر «تربیت به رنگ صورتی» |اخبار ایران و جهان
زنگ خطر تربیت به رنگ صورتی کد خبر ۴۷۹۳۸۷ تاریخ انتشار ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۹ - 28 February 2015 معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش گفت عدم تناسب جنسیت معلمان با دانشآموزان به ویژه در دوره ابتدایی نگرانی تربیت به رنگ صورتی را در بین نسل آینده افزایش داده است به گزارش فارس حجت- حفظ مدارس از آفات فرهنگی از رسالتهای امور تربیتی است
امام جمعه خوی حفظ مدارس از آفات فرهنگی از رسالتهای امور تربیتی است ارومیه - ایرنا - امام جمعه خوی گفت حفظ و حفاظت مدارس و دانش آموزان از آفات فرهنگی و سیاسی از رسالتهای امور تربیتی است حجت الاسلام سیدرضی موسوی شکوری در خطبه های نماز این هفته خوی با اشاره به مناسبت هشتم اسفند ربا حضور معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پروش: زنگ «حیاط پویا» در مدارس کشور نواخته شد
با حضور معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پروش زنگ حیاط پویا در مدارس کشور نواخته شدافتتاحیه طرح کشوری حیاط پویا با نواخته شدن زنگ این طرح برگزار شد به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در راستای بانشاط سازی حیاط مدارس طرح کشوری حیات پویا در دبستان دخترانه بنت&zwnjزنگ خطر «تربیت به رنگ صورتی»
زنگ خطر تربیت به رنگ صورتی معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش گفت عدم تناسب جنسیت معلمان با دانشآموزان به ویژه در دوره ابتدایی نگرانی تربیت به رنگ صورتی را در بین نسل آینده افزایش داده است به گزارش فرهنگ نیوز حجتالاسلام والمسلمین محیالدین بهرام محمدیان رئیس سازمان- یک استاد دانشگاه: روش تعلیم و تربیت در مدارس باید تغییر کند
یک استاد دانشگاه روش تعلیم و تربیت در مدارس باید تغییر کند کرج-ایرنا- عضو هیات علمی پژوهشگاه تعلیم و تربیت کشور تغییر درروش تعلیم و تربیت درمدارس را ضروری دانست به گزارش ایرنا دکتر عبدالعظیم کریمی روز دوشنبه درهمایش ترنم تربیت که به مناسبت سالروز تاسیس نهاد امورتربیتی درکانونتربیت اسلامی دانشآموزان سبب حفظ مدارس از هجمههای فرهنگی می شود
امام جمعه دلیجان تربیت اسلامی دانشآموزان سبب حفظ مدارس از هجمههای فرهنگی می شود خبرگزاری پانا امام جمعه دلیجان گفت تربیت و بازسازی دانشآموزان در فضای انقلابی و اسلامی زمینهساز ورود نگرشهای دینی و ارزشهای انقلابی به نظام آموزش و پرورش و حفظ مدارس از هجمههای فرهنگی میتوجه به اقامه نماز جماعت بزرگترين کار تربيتي در مدارس است
۴ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲ ۵۰ب ظ توجه به اقامه نماز جماعت بزرگترين کار تربيتي در مدارس است مدير کل آموزش و پرورش استان ايلام گفت توجه به اقامه نماز جماعت بزرگترين کار تربيتي در مدارس است به گزارش خبرگزاري موج علي بيرانوند در نشست ستاد برنامه ريزي سالروز تاسيس امور تربيتي و بزرگداشت هفترئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی مطرح کرد ضرورت تشکیل مدارس اولیا / کار آموزش و پرورش بدون تربیت نیست
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی مطرح کردضرورت تشکیل مدارس اولیا کار آموزش و پرورش بدون تربیت نیسترئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی گفت لازم است در آینده مدارسی به نام مدارس اولیا برای آموختن مهارتهای با هم زیستن در نظام آموزش کشور ایجاد شود به گزارش خبرنگار آموزشمعاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد ارائه «طرح حیات پویا» برای مبارزه با چاقی دانشآموزان
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اعلام کردارائه طرح حیات پویا برای مبارزه با چاقی دانشآموزان در مدارسمعاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت طرح حیات پویا برای اینکه دانشآموزان چاق نشوند در مدارس طراحی و ارائه شده که مورد استقبال قرار گرفته است به گزااعتبارات امور تربیتی و پرورشی مدارس ناچیز است
حجتالاسلام گنجی اعتبارات امور تربیتی و پرورشی مدارس ناچیز است شناسهٔ خبر 2507667 جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۷ استانها > بوشهر بوشهر - امام جمعه جم گفت اعتبارات تخصیص یافته به امور تربیتی و پرورشی در مدارس بسیار ناچیز است به گزارش خبرنگار مهر حجتالاسلام محمد گنجی در خطبهها- کمبود 50 مربی تربیتی در مدارس مهریز
کمبود 50 مربی تربیتی در مدارس مهریز یزد - ایرنا- معاون پرورشی آموزش و پرورش مهریز گفت مدارس این شهرستان در مجموع 50 مربی تربیتی کم دارد که باید برای حل این مشکل اقدام شایسته صورت گیرد سید علیرضا طبایی فر روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود هم اکنون 50 مربی زن و مرد در شهر و رمدیرکل فرهنگی و هنری آموزش و پرورش خبر داد فعالیت 70 هزار مربی تربیتی در مدارس کشور
مدیرکل فرهنگی و هنری آموزش و پرورش خبر دادفعالیت 70 هزار مربی تربیتی در مدارس کشورمدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش از فعالیت 70 هزار مربی تربیتی در مدارس کشور خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان مهدی علیاکبرزاده سهشنبه شب در حاشیه حضور در استان سمنان درانشای تربیتی یک دانش آموز
انشای تربیتی یک دانش آموز خبرگزاری پانا انشای تربیتی یک دانش آموز در ماهنامه تربیت به پشتیبانی معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش آورده شده است ۱۳۹۳ دوشنبه ۴ اسفند ساعت 11 40 سرویس آموزش و پرورش در شماره شش ماهنامه تربیت با نگاه ویژه آن به روز 8 اسفندماه روز امور تربیتقدیر ابوترابیفرد از برگزیدگان جشنواره برترینهای تربیت اسلامی
دقایقی پیش صورت گرفت تقدیر ابوترابیفرد از برگزیدگان جشنواره برترینهای تربیت اسلامی نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم اولین جشنواره تجلیل از برترینهای تربیت اسلامی شهر تهران با اهدای لوح و تندیس از برگزیدگان این جشنواره تقدیر کرد به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاراناجرای طرح سرویس رایگان مدارس استثنایی با اولویت مناطق محروم
دوشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۳ رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت طرح سرویس رایگان مدارس استثنایی با اولویت مناطق محروم اجرا میشود به گزارش سرویس آموزش و پرورش ایسنا مجید قدمی در جمع مدیران مدارس استثنایی استان به بررسی سیاستها و برنامههای سازمان پرداخت و اظهار کرد به داولین تجربه اعتياد دانش آموزان در مدارس
اولین تجربه اعتياد دانش آموزان در مدارس علیرضا جزینی قائممقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفته است ٦٧درصد دانشآموزان مصرفکننده موادمخدر نخستین تجربه خود را از مدارس آغاز کردند و در دانشگاههای زیرنظر سازمان سنجش ٢ ٦درصد و در دانشگاههای زیرمجموعه وزارت بهداشت ١ ٦درصد د-
گوناگون
پربازدیدترینها