تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على! از ارجمندى مؤمن در نزد خدا اين است كه برايش وقت مرگ، معيّن نفرموده است...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842306353




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- دیپلماسی هسته یی، سنگ زیرین آسیاب


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ چهارشنبه 13 اسفند 1393 دیپلماسی هسته یی، سنگ زیرین آسیاب تهران-ایرنا- قطار گفت و گوهای هسته یی به رغم سنگ اندازی مخالفان تندرو داخلی و خارجی مسیر رو به جلوی خود را می پیماید. روزنامه های امروز در خبرها و گزارش های امروز خود به ارزیابی آخرین وضعیت دیپلماسی هسته یی پرداختند.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز چهارشنبه 13 اسفند 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

***راه بی بازگشت گفت و گوهای هسته یی
واکاوی علت نمایش تبلیغاتی تازه ی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره ی آمریکا و اظهارات بی وزن و بی اساس او در مورد برنامه ی صلح آمیز هسته یی کشورمان و بی تاثیر بودن این تلاش ها در روند و نتیجه ی گفت و گوهای هسته یی موضوع یادداشت های زیادی در روزنامه های امروز بود.
روزنامه ی «آرمان» در یادداشتی با یادآوری اقدام مضحک نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی دوسال پیش در مجمع عمومی سازمان ملل مبنی بر خطر دستیابی ایران به بمب هسته یی نوشت: آن روزها نتانیاهو پی در پی به ایران می تاخت و شرکای آمریکایی برای وی سوت و کف می زدند اما این روزها دیگر خبری از آن ترکتازی ها نیست. رئیس جمهوری ایالات متحده شاید همانند همیشه ادعاهای تکراری مبنی بر تلاش برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته ای را مطرح کرده و به زعم خود و در راستای مهار تندروها و نرم کردن آنان سخنان اینچنینی بگوید اما اذعان و اعتراف صریح وی مبنی بر عدم کارایی گزینه های نظامی و تحریم و تاکید وی بر تلاش ایالات متحده برای رسیدن به توافق هسته ای با ایران در قالب دیپلماسی که آن را یگانه راه درست و منطقی و کم هزینه برای مهار برنامه اتمی ایران اعلام می کند، خود گویای حقیقت ماجرا و بطن و متنی است که فارغ از این حاشیه ها بر وضعیت پرونده هسته ای حکمفرما شده است.
این روزنامه همچنین در سرمقاله ی خود با عنوان «نتانیاهو و خودکشی سیاسی» نوشت: اگر دیپلماسی هسته ای و مذاکرات را در مقام تمثیل به یک سفر سیاسی و دیپلماتیک تعبیر نماییم، رسیدن به کیلومترهای نهایی تا مقصد تعیین شده التهاب زاست و امکان خطا را افزایش می دهد. لذا باید در این کیلومترهای نهایی مدیریت دیپلماسی هسته ای در دو طرف میز برای رسیدن به نقطه پایان در این مسیر پرپیچ وخم بیش از گذشته فعال باشد. بالطبع باید پذیرفت که برخی پارامترهای غیرقابل پیش بینی، کنترل شده اما هنوز پارامترهای غیرقابل کنترل وجود دارند. سخنان اخیر اوباما و جان کری در واقع مدیریت یک پارامتر قابل پیش بینی غیرقابل کنترل از منظر دولت ایالات متحده آمریکاست و آن هم شخص «نتانیاهو» است.
به نوشته ی آرمان، رژیم صهیونیستی به خوبی می داند که حل و فصل پرونده هسته ای ایران اگر براساس قاعده برد- برد و ضمن احترام متقابل انجام شود، اسرائیل باید در سال جاری میلادی و سال آینده خورشیدی به هر تقدیر یک سونامی دردناک را تحمل خواهد کرد. سونامی ای که در آن بالطبع باید پذیرنده یک کشور مستقل فلسطینی و کاهش جایگاه این رژیم در نظام منطقه ای و بین المللی حتی نزد اروپایی ها و آمریکا شود. این موضوع موجب شده است نتانیاهو با وجود اینکه می داند ممکن است حضور او در کنگره آمریکا با افتضاح نیامدن بسیاری از نمایندگان دموکرات یا حتی جمهوریخواه روبه رو شود که این مسئله می تواند بر آینده انتخاباتی او موثر باشد، بازهم می خواهد قهرمان رادیکالیسم یهودی در جهت مبارزه با مهمترین چالش تاریخی در حوزه سیاست خارجی منطقه ای آمریکا شناخته شود. لذا به نوعی به خودزنی و خودکشی سیاسی روی آورده است.
روزنامه ی «فرهیختگان» هم سرمقاله ی خود را به این موضوع اختصاص داد و نوشت: نمی توان بر استیصال نتانیاهو در جلوگیری از پیشبرد مذاکرات و نفرت ذاتی او از جمهوری اسلامی به سبب حمایت راستینش از مردم فلسطین و لبنان در مقاوت ضد اسرائیلی چشم بست زیرا تنها حماس و حزب الله بوده اند که توانسته اند در نبردهای نابرابر از افزون خواهی های صهیونیست ها جلوگیری کنند و آن را به شکست کشانند. لیکن عوامل درونی در تل آویو و واشنگتن مانع از آن خواهد شد که نتانیاهو بیش از این بخواهد و بتواند در راه مذاکرات و رسیدن به توافق سنگ اندازی کند. زیرا که تاوان به چالش کشیدن دولت آمریکا هم برای او در انتخابات آینده و هم برای جامعه یهودیان آمریکایی که بر خلاف یهودیان سرزمین های اشغالی فلسطین تمایلات چپ گرایانه دارند سنگین خواهد بود.
در ادامه می خوانیم: نتانیاهو به همین راضی است که در کنگره آمریکا عده ای برای او کف بزنند؛ زیرا به گمان خود توانسته است اراده قوه مجریه را به چالش بکشد. هدف نتانیاهو بیش از آنکه جلب رضایت یهودیان چپگرای آمریکا باشد جلب صهیونیست هایی است که در سرزمین های اشغالی یکی دو هفته آینده در انتخابات پارلمانی شرکت می کنند.
روزنامه ی «ایران» هم در یادداشتی در این ارتباط نوشت: نتانیاهو بعد از موج تبلیغات گسترده سرانجام به کنگره امریکا رفت تا با اتکا به ادعاهای تکراری چرخه مذاکره و توافق هسته ای ایران را مختل سازد اما شواهد نشان از این دارد که تیرهای او یکی پس از دیگری به خطا رفته و نتوانسته توجه سیاستمداران غربی را جلب کند. طراحی نتانیاهو این بود که از فرصتی که اربابان جنگ کنگره در اختیارش گذاشتند، موجی منفی به سوی مذاکرات سران 1+5 با ایران روانه سازد... اما نکته مهم تر در سفر اخیر او این است که تحلیلگران سیاسی رژیم صهیونیستی تأکید کرده اند، که ایران تنها هدف نتانیاهو در این سخنرانی نیست. آنها تأکید می کنند که برای دانستن علت پنهان حضور وی در کنگره امریکا، باید به درون این رژیم و مشکلات آن نگاه کرد.
روزنامه ی «ابتکار» هم در سرمقاله ی خود با عنوان «دروغ های جهانسوز» نوشت: درجهان پسا مدرن امروز، سربریدن آبروی آدمها تا وصل به آبروی ما نشود چندان درک نمی شود. در عالم سیاست،مذاکرات هسته ای ایران با 1+5 میدان کار زاری شده است که در این میدان نخست وزیر اسرائیل و حزبش درک نمی کنند که هم با آبروی درون گروهی خویش بازی می کنند و هم می خواهند آبروی حامیان خود در امریکا را به سر بازار بکشانند.این رویه ی حزب نتانیاهو یک شیوه ی کشتار پسا مدرن است آنها می خواهند با دروغ گویی و آبروریزی منطقه را در التهاب نگه داشته و گمان می کنند از این طریق به امنیت پوشالی برسند و این راه جز رفتن به بیراهه و سقوط کشنده چه بیخیال حیثیت کشی می کنند.چه بی خیال از آبروی خویش می خواهند آبروی دیگران را ببرند تا در این جنگ پسامدرن پیروز شوند اما نمی دانند هم خود را می کشند و هم دیگران را به مسلخ می سپارند.
سخنان دیروز آیت الله «اکبر هاشمی رفسنجانی» رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در «همایش ملی توسعه پایدار و متوازن منطقه ای» در انتقاد از «همزبانی دلواپسان امروز با نتانیاهو» و سنگ اندازی مخالفان داخلی بر سر راه گفت و گوهای هسته یی هم در روزنامه های امروز بازتاب بسیاری داشت.
روزنامه ی «جهان اقتصاد» در گزارش خود از زبان هاشمی نوشت: مشاهده می کنید مهم ترین پروژه دولت حل مشکلات خارجی است، تیم مذاکره کننده هسته ای که مورد حمایت رهبر معظم انقلاب است و دائما تکرار می کند که ما کار را با برنامه رهبری پیش می بریم، این دلواپسان در داخل کشور چه برسر آنها می آورند و چه تشبیهاتی می کنند، دلواپسان هم زبان با نتانیاهو شده اند…نتانیاهو در آمریکا، اوباما را تهدید می کند و می گوید موارد مخفی کاری را می گویم، در ایران نیز دلواپسان می گویند ما اسرار را می گوییم.
به نوشته ی جهان اقتصاد، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: تیم مذاکره کننده هسته ای ایران افراد امینی هستند که زحمت می کشند، طرف مقابل نیز افراد ساده ای نیستند، شیطان و گاهی زبردست هستند…وقتی تیم مذاکره کننده هسته ای به کشور باز می گردد در فرودگاه به جای آن که از آنان استقبال کنیم، دلواپسان می روند و به آنها چیزهایی می گویند که نباید بگویند، این طور که نمی شود.
روزنامه ی ابتکار هم در گزارشی در این ارتباط نوشت: مذاکرات هسته ای ایران که در دولت های نهم و دهم در شرایط نامطلوبی پیش می رفت همواره مورد استقبال کسانی واقع می شد که این روزها و در شرایطی که امید به رسیدن به توافق نهایی بیش از همیشه حس می شود، پیکان انتقاد از دولت روحانی را بیش از هر چیز به سوی این مذاکرات گرفته اند. هر چند روند انتقادهای دلواپسان به روند مذاکرات حتی به مواردی همچون پیاده روی دیپلماتیک محمدجواد ظریف و جان کری، وزرای خارجه ایران و آمریکا هم رسید، پاسخ به این انتقادها هیچ گاه از توضیح های محترمانه و تشریح و شفاف سازی از سوی دولت فراتر نرفت. با این که رئیس جمهوری گاه از نحوه بیان این انتقادها انتقاد کرده است، این رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بود که در دفاعی تمام قد از روند مذاکرات و تیم مذاکره کننده، روش دلواپسان را نادرست خواند.
این در حالی است که برخی از روزنامه ها همچنان بر طبل مخالفت خود با سیاست های هسته یی دولت می کوبند.
روزنامه ی «کیهان» در ستون «گزارش ویژه» خود تلاش کرد با اطلاق نام «ذوق زدگان» به کسانی که به زعم این روزنامه فکر می کنند سیاست آمریکا و اسراییل از یکدیگر جدا است، این واژه را در مقابل واژه ی «دلواپسان» قرار دهد.
کیهان نوشت: روز گذشته و پیش از سخنرانی نتانیاهو، رئیس جمهور آمریکا آب پاکی را به روی دست ذوق زدگان داخلی ریخت و ضمن رد دوقطبی اوباما-نتانیاهو در زمینه توافق ژنو، تاکید کرد که اسرائیل و آمریکا اهداف مشترکی دارند.این در حالی است که هاشمی رفسنجانی دیروز در همایش ملی الگوی توسعه پایدار و متوازن منطقه ای گفت که دلواپسان با نتانیاهو همنوا شده اند.
به نوشته ی کیهان، ذوق زدگی و ساده انگاری برخی در داخل کشور درخصوص «ایجاد دوقطبی اوباما-نتانیاهو» در کنار ادعای «همنوایی منتقدان مذاکرات هسته ای با نخست وزیر رژیم صهیونیستی» در حالی است که روز گذشته، رئیس جمهور آمریکا آب پاکی را به روی دست این عده ریخت و تاکید کرد که آمریکا با اسرائیل هدف مشترک دارد و اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو صادقانه است.
روزنامه ی «سیاست روز» هم با انتشار سرمقاله یی با عنوان «آمریکا با مواضع تند از ایران بله می خواهد» نوشت: گفت وگوهای هسته ای حساس تر شده است، اما نه به آن خاطر که توافق می شود یا نه؛ اگر توافق بشود چه می شود، اگر توافق نشود چه می شود. اتفاقی نمی افتد و دنیا به آخر هم نخواهد رسید. حساسیت گفت وگوهای هسته ای ایران و 1+5 و البته آمریکا، از این خاطر حساس تر شده است که اختلافاتی هر چند شاید به ظاهر در دو طرف دیده می شود.
در ادامه می خوانیم: اختلافات نتانیاهو و اوباما بر سر موضوع هسته ای ایران و توافق احتمالی، سرمنشاء این اختلافات است. سیاه بازی های نتانیاهو هر چند در ظاهر نشان می دهد که با اوباما بر سر توافق هسته ای با ایران اختلاف دارد، اما در باطن هیچگاه چنین نبوده است. این به ظاهر اختلافات، به خاطر امتیاز گیری بیشتر از ایران است. تصور این که آمریکا و اسرائیل بر سر ایران اختلاف دارند، یک تصور و خیال بچه گانه و واهی است و اگر کسی در داخل هم چنین اعتقادی دارد، ضعف در تحلیل این رفتار است.

***تصویب بودجه و تکلیف دولت در حذف یارانه ی ثروتمندان
دیروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه 844 هزار میلیارد تومانی دولت را تصویب کردند. بر اساس تغییراتی که نمایندگان در تبصره ی 21 این لایحه که به هدفمندی یارانه ها اختصاص دارد ایجاد کردند، دولت موظف است در سال آینده یارانه ی 5 میلیون و پانصد یارانه بگیر را حذف کند. این خبر تیتر نخست بسیاری از روزنامه های امروز بود.
روزنامه ی «خراسان» در گزارشی در این مورد نوشت: نمایندگان مجلس در آخرین روز بررسی لایحه بودجه به تبصره 21 رسیدند که در آن وضعیت هدفمندی یارانه ها را مشخص می کند. دولت در لایحه پیشنهادی خود، بی تفاوت به حذف یارانه ثروتمندان سقف 42 هزارمیلیارد تومان را برای یارانه های نقدی سال آینده در نظر گرفته بود. رقمی که در سال های گذشته نیز تکرار شده بود. با این حال مجلس نشینان که در کاهش منابع یارانه نقدی محکم بودند، بعد از رفت و آمدهای بسیار، این منابع را از رقم 42 هزار میلیارد تومان دولت به 39 هزار میلیارد تومان کاهش دادند. این در حالی بود که در کمیسیون تلفیق مجلس رقم 37 هزار میلیارد تومان مصوب شده بود.
در ادامه آمده است: با این تفاسیر دولت در سال آینده در دو راهی حذف یارانه ثروتمندان یا کاهش میزان یارانه نقدی قرار می گیرد. اگر دولت بخواهد یارانه نقدی ثروتمندان را حذف کند، ناگزیر است یارانه چیزی حدود 5 میلیون و 500 هزار نفر ثروتمند را قطع کند.
روزنامه ی «جام جم» هم در گزارش خود با ذکر جزییات تغییر یافته تبصره ی 21 نوشت: به این ترتیب در صورت تائید نهایی لایحه بودجه در شورای نگهبان 7 درصد یارانه بگیران در سال آینده می بایست از سوی دولت از لیست کنار گذاشته شوند. یک محاسبه سرانگشتی نشان می دهد که در واقع 7 درصد یارانه بگیران چیزی بیش از پنج میلیون نفر را در بر می گیرد که در این صورت باید انتظار داشت دست کم 5.5 میلیون نفر در سال آینده از لیست یارانه بگیران کنار گذاشته شوند. این در حالی است که دولت تاکنون بارها اعلام کرده است ابزارهای کافی برای شناسایی دقیق تعداد افراد ثروتمند و پردرآمد را در اختیار نداشته و اقدام به این کار برای مردم موجب زحماتی خواهد شد. حال مشخص نیست که با این تکلیف مجلس آیا دولت خواهد توانست در سال آینده نسبت به حذف یارانه افراد فوق اقدام کند یا خیر.
روزنامه «جهان صنعت» این خبر را در گزارشی با عنوان «سقف پرداخت یارانه نقدی کاهش یافت» بازتاب داد.

***سوگواری برای چراغ راه هدایت
ایام شهادت حضرت زهرا (س) باردیگر فرارسید و بهانه یی برای بررسی ابعاد شخصیتی این الگوی نمونه ی زن مسلمان در روزنامه ها فراهم شد. روزنامه ها یادداشت هایی را به همین بهانه منتشر کردند.
روزنامه ی ایران در یادداشتی نوشت: رسول گرامی اسلام که در سخنش سستی راه ندارد بارها می فرمود:«خداوند با خشم فاطمه(س) خشمگین و با رضایت او راضی و خشنود می شود.» و این بیانگر تجلی مکتب در وجود و راه ورسم حضرتش است. حضرت فاطمه(س) در دشوارترین روزهای تاریخ کنار پدر ارجمند و همسر گرامی اش آیین اسلام را یاری رساند و پس از رحلت رسول خدا(ص) در عرصه آگاهی بخشی به امت ودفاع از حقیقت، سمبل فداکاری و حق طلبی شد. به گونه ای که شعله آگاهی بخشی های آن ایام تا به امروز نیز روشنی دارد وهدایتگر است. زندگی آن حضرت پس از رحلت پیامبر گرامی اسلام دیری نپایید و در این فاصله حضرت فاطمه(س) با نگرانی خطر انحراف اجتماع نو تأسیس مسلمانان و فرو پاشی مکتب نبوی را یادآور شد و در این راه آسیب های زیادی دید و بر اثر همین آسیب ها با شهادت دار فانی را وداع گفت.
روزنامه ی «رسالت» هم در یادداشتی با اشاره به این حدیث پیامبر اسلام که «به تحقیق دخترم فاطمه، قلب و تمام جوارحش مملو از ایمان و یقین گشته، به طوری که بالاتر از آن مرتبه، ایمان و یقینی قابل تصور نیست»، به بررسی دو مقوله ی ایمان و یقین پرداخته و ابعاد شخصیتی حضرت زهرا را از این رویکرد بررسی کرد.
روزنامه ی «اعتماد» هم در یادداشتی از لزوم به روز رسانی تاریخ زندگی معصومان گفت و نوشت: حضرت فاطمه(س) در طول تاریخ بسیار تاثیرگذار بوده است به طوری که حتی فاطمیون که ٢٥٠ سال حکومت کردند و یک تمدن بزرگ آفریدند، فعالیت خود را به نام مبارک ایشان شروع کردند یا یک متفکر مصری به نام عباس محمود العقاد درباره زندگی حضرت فاطمه(س) کتابی به نام فاطمه و الفاطمیون می نویسد و در این کتاب اشاره می کند که هیچ شخصیتی به اندازه حضرت زهرا(س) در تاریخ اسلام تاثیرگذار نبوده است اما باید توجه داشت که هنوز شخصیت و مقام حضرت فاطمه(س) به طور کامل شناخته نشده است چرا که مقام، منزلت، زوایای معرفتی و عرفانی ایشان بسیار بیشتر از آن است که گمان کنیم، شناخته شده باشد. حضرت زهرا(س) بیشتر در زمینه های همسرداری، روابط خانوادگی و مساله فدک شناخته شده و به سیره سیاسی و اجتماعی ایشان کمتر پرداخته شده است در صورتی که حضرت فاطمه(س) از نظر سیاسی و اجتماعی شخصیت بسیار تاثیرگذاری داشته اند و تمام زوایای زندگی آن بزرگوار در تاریخ ثبت شده اما هنوز توسط مورخان و محققان معاصر بازگشایی و تفسیر نشده است. لذا مورخان در به روز رسانی تاریخ معصومین موفق نبودند چرا که گذشته گرا هستیم و تاریخ را به گذشته می بریم و گمان می کنیم راه حل در گذشته است.

***شب عید و حقوق شهروندی در خیابان کلانشهرها
شب عید و شلوغی شهر در ذهن همه ی ایرانی ها عجین شده اند، همنشینی یی که نشان از پویایی و زندگی دارد؛ اما وقتی این شلوغی از حد فراتر می رود و روال عادی زندگی شهروندان را دچار اخلال می کند، حتما یک جای کار می لنگد.
این مساله یی است که روزنامه ی «شهروند» در گزارشی به آن پرداخته است.
به نوشته ی شهروند، مدیریت شهری برای این موقعیت باید شرایط را پیش بینی کرده و تجهیز کند. اما مدیریت شهری در کشور ما تنها گمان می کند که باید برای بحران هایی چون زلزله، سیل و... پیش بینی و برنامه ریزی داشته باشد. این درحالی است که مراسمی چون عید هم می تواند بدون برنامه ریزی و پیش بینی به بحران بدل شود و از این رو باید برای چنین مراسمی هم پیش بینی های لازم را داشت. مردم در این زمان ها است که به خیابا ن ها مراجعه می کنند و حق هم دارند.
در ادامه آمده است: خیابان مال مردم و حق آنها است اما یک مدیریت شهری خوب، تمام مشکلات را به گردن مردم نمی اندازد. مراکز فروش و دستفروشی را مشخص کرده و مسیرهای مشخصی را برای استفاده از وسایل نقلیه عمومی تجهیز می کند. اما متاسفانه مدیریت شهری در کشور ما صرفا خود را مشغول شرایط عادی کرده است و حتی برای شرایط عادی هم آنطور که باید و شاید برنامه ریزی ندارد و این ضعف عمیق و گسترده ای است.
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم** 9275**2054



13/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن