محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843700371
- ترافیک دیپلماسی هسته یی در ژنو
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ یکشنبه 3 اسفند 1393 ترافیک دیپلماسی هسته یی در ژنو تهران-ایرنا- حضور غیر منتظره «علی اکبر صالحی» رییس سازمان انرژی اتمی، «حسین فریدون» مشاور ارشد رییس جمهوری و «ارنست مونیز» وزیر انرژی آمریکا در گفت و گوهای هسته یی ژنو بهانه یی شد تا این بار روزنامه ها مذاکرات را از زاویه یی دیگر مورد بررسی قرار دهند.
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز یکشنبه 3 اسفند 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
**آرایش تازه در گفت و گوهای هسته یی
گروهی از روزنامه ها نزدیک شدن به توافق را حاصل حضور تازه واردها در گفت و گوها دانستند. روزنامه ی «مردم سالاری» در گزارشی با عنوان «نوآوری در مذاکرات برای رسیدن به توافق نهایی» از افزایش احتمال امضای تفاهم سیاسی گفت و نوشت: ممکن است که وزیر خارجه ایران معمولا بر سر همتای آمریکایی خود فریاد بکشد اما قرار دیدار دوجانبه آنها در روزهای آینده در ژنو، احتمال نزدیک بودن امضای توافق هسته ای را افزایش داده است.
روزنامه ی «شرق» هم در گزارش خود تند شدن دور مذاکرات هسته یی را نتیجه ی تغییر آرایش تیم مذاکره کننده دانست. این روزنامه همچنین در سرمقاله ی خود از افزایش امید به توافق گفت و نوشت: ایران و آمریکا به عنوان بازیگران اصلی پرونده، در این فرصت کوتاه تلاش دارند با اعلام مواضعی، چارچوب مذاکرات را شکل دهند و طرف مقابل را تشویق به تصمیم گیری کنند. این شرایط حاکی از هردو حالت اشتیاق و التهاب است چرا که هردو طرف مصمم به نیل به نتیجه بوده ولی نگران آن هستند که تا کجا پیش روند که طرف مقابل امید خود را از دست ندهد. بی شک تا هنگامی که ایران و آمریکا ضرورت این نوع مذاکره را احساس نکنند به طور جدی پای میز مذاکره نمی روند و اکنون بیش از هر زمان دیگری این احساس در دو طرف مشاهده می شود.
شرق در ادامه نوشت: به نظر می رسد اراده مستحکم دو طرف برای عدم تمدید مذاکره و اعلام ضرب الاجل، به اندازه کافی برای تیم های مذاکراتی انگیزه به وجود آورده که این بار مذاکره را فیصله دهند و به این ترتیب قرار های خود را جلوتر بیندازد. بعد از دیدار اولیه عراقچی و شرمن، معاونان وزرای خارجه نه تنها دو وزیر خارجه بلکه روسای انرژی اتمی ایران و ایالات متحده نیز در جلسه وزرا قرار است شرکت کنند. ورود مسوولان انرژی اتمی دوکشور به مذاکرات، می تواند نشانه پیشرفت در توافق و عملیاتی شدن طرح ها برای پایان مذاکرات تلقی شود.
روزنامه ی «اعتماد» هم در گزارش خود در این ارتباط نوشت: شکل و جنس مذاکرات این دور ایران با ١+٥ در ژنو تغییرات تاکتیکی بسیاری داشته است. صف کشی عیان ایران در این دور از مذاکرات به شکل سیاسی با حضور دستیار ویژه رییس جمهور و به شکل فنی با حضور رییس سازمان انرژی اتمی در حقیقت سیگنالی به افکار عمومی برای به تصویر کشیدن جدیت فنی و حسن نیت سیاسی ایران برای رسیدن به توافق است.
روزنامه ی «آرمان» هم در سرمقاله ی خود در این باره نوشت: جنب و جوشی که اکنون در تیمهای مذاکراتی ایران و آمریکا مشاهده می شود، بسیار امیدوارکننده است و همگان انتظار دارند در راستای یک مذاکره موفق و محترمانه و منطبق بر منافع و امنیت ملی دو کشور، موضوع پرونده هسته ای ایران خاتمه یافته و کشورمان دوران اعتمادسازی برای اثبات صلح آمیزبودن فعالیت های هسته ای اش را آغاز نماید و همزمان ایران شاهد لغو تمام تحریم ها اعم از دوجانبه و بین المللی باشد.
روزنامه ی «ایران» هم در گزارشی به بررسی یادداشت های تحلیلی رسانه های غربی در مورد ورود چهره های تازه به گفت و گوهای هسته یی پرداخت. به نوشته ی این روزنامه، محافل خبری غرب، پیوستن مقامات تازه ایران و امریکا به مذاکرات هسته ای را حاکی از تمرکز تلاش کشورهای مذاکره کننده برای حل اختلاف ها تا پایان ماه مارس (10 فروردین) دانستند.
این روزنامه از قول رسانه آمریکایی «ای اف پی» با اشاره به سفر وزیر انرژی امریکا نوشت: این برای نخستین بار در تاریخ مذاکرات هسته ای است که وزیر انرژی امریکا که یک فیزیکدان هسته ای است، به مذاکرات هسته ای ملحق می شود. اگرچه پیش از این هم کارشناسانی از وزارت انرژی امریکا در جریان مذاکرات حضور داشتند اما شرکت مقامات بلندپایه تر در این حوزه، نشان دهنده حساسیت و نیاز به تصمیم گیری های مهم درخصوص اختلافات فنی است. حضوری که حتماً به تسهیل روند دستیابی به توافق کمک خواهد کرد.
ایران از زبان روزنامه «نیویورک تایمز» هم نوشت: مذاکرات هسته ای ژنو این بار با دیدار دوجانبه وزیر انرژی امریکا و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در فضای متفاوتی برگزار خواهد شد. این تلاش ها با هدف رسیدن به چارچوب توافق تا پایان ماه مارس و یک توافقنامه نهایی تا 30 ژوئن 2015 انجام می شود.
به نوشته ی ایران، سایت «العربیه» نیز که بازتاب دهنده مواضع و دیدگاه های مقامات عربستانی است، در بخش انگلیسی خود، حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و وزیر انرژی امریکا را به معنای تلاش هوشمندانه مقامات ایران و امریکا برای جلوگیری از ناکامی مذاکرات در سخت ترین و حساس ترین مرحله، ارزیابی کرد.
روزنامه های منتقد دولت اما از حضور بازیکنان جدید در گفت و گوهای هسته یی تعبیر دیگری داشتند.
روزنامه ی «جوان» در گزارشی با عنوان «تدبیر برای تسریع یا تصمیم برای تطویل؟!» از گره های جدی در مذاکرات گفت و نوشت: اگرچه این سخن تازه ای نیست و بارها شنیده شده است که طرفین در طول مذاکرات چندین دورهای مداوم بر سر جزئیات فنی بحث و بررسی میکنند. حضور دو مقام فنی نشانگر این است که احتمالا مذاکرات در سطح فنی گره هایی دارد که مقام های سیاسی تخصص لازم را ندارند.
روزنامه یی چون «سیاست روز»هم به رغم تاکید «سید عباس عراقچی» عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته یی بر دو مرحله یی نشدن مذاکرات در مطلبی زیر عنوان «چانه زنی ممنوع» از مضرات توافق دومرحله یی نوشت.
روزنامه ی «کیهان» هم در بخش «اخبار ویژه» خود از قول «سیروس ناصری» عضو پیشین تیم مذاکره کننده اظهارات رییس جمهوری و وزیر خارجه در 2 ماه گذشته را نشانه افزایش شک و تردید نسبت به طرف مقابل دانست و از لزوم یک مرحله ای کردن توافق نوشت.
***خداحافظ مرد صادق روزهای دشوار
وداع «سید صادق طباطبایی» یار دیرین انقلاب و معاون سیاسی نخست وزیر و سخنگوی دولت موقت با روزگار بهانه یی شد تا روزنامه ها در یادداشت های خود به بررسی ابعاد شخصیتی او بپردازند.
روزنامه ی «قانون» در گزارشی در مورد این شخصیت انقلابی نوشت: دکتـر صادق طباطبایی را آن ها که اهل سیاست وتاریخ هستند و آن ها که روزهای اول انقلاب رابه خاطر دارند،خوب می شناسند.جوانی شیک پوش،خوش تیپ وخوش بیان با افکاری مدرن و درعین حال معتقدوپایبند به مذهب،که سخنگوی اولین دولت انقلاب ایران و یکی ازپنج نامزد نخستین انتخابات ریاست جمهوری بودو هربار در سیمای جمهوری اسلامی ظاهرمی شدواز سیاست و مسائل انقلاب سخن می گفت، برای کسانی که در آن روزهای دلهره و اضطراب،نگران فردای انقلاب ومیهن بودند،آرامش خیال به همراه می آورد.آنانی که آن روزگار را به یادمی آورندبا خاطری خوش از او یادمی کنند.وی در سال های اخیرسیاست را به کناری نهاده بودو به تحقیق ونگارش روی آورده وگهگاه به ذکرخاطراتی از آن دوران و روزگار قبل از انقلاب که در زمره یاران امام خمینی(س)به تحصیل وتدریس ومبارزه درآلمان اشتغال داشت،می پرداخت.
قانون در ادامه در مورد نسب او افزود: اوکه فرزندارشدعالم فرزانه مرحوم آیت ا... حاج سید محمدباقر سلطانی طباطبایی،نوه پسری مرجع زاهدمرحوم آیت ا... حاج سیدصدرالدین صدر،خواهر زاده امام موسی صدر،از طریق نسبی باخاندان علمای برجسته زمان،آیت ا... حاج آقا حسین طباطبایی قمی پرچمدار مبارزه با استعمارگران انگلیس در عراق،مرجع بزرگ شیعه آیت ا... حاج آقاحسین بروجردی طباطبایی،عارف واصل سیدبحرالعلوم طباطبایی و نیزمجاهد شهیـرآیت ا... حاج آقا سیدحسن طباطبایی قمی درمشهدو از طریق سببی به بیت امام خمینی (س) و مرحوم آیت ا... حاج آقا روح ا... خاتمی بود در سال های اخیر بیش از سیاست درگیر پژوهش های علمی شده بود.
«حمیدرضا جلایی پور» استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران هم در یادداشتی در روزنامه ی آرمان در مورد او نوشت: دکتر صادق طباطبایی از مردان بزرگی بود که برای به بار نشستن نهال انقلاب زحمات بسیاری متحمل شد و قطعا وقتی نامی از اشخاصی همچون مهدی بازرگان به میان می آید نام صادق طباطبایی به عنوان سخنگوی دولت موقت در کنار آن نقش می بندد. فقدان چنین افراد خوشفکری برای کشور ضایعه ای دردناک محسوب می شود اما این تقدیری است که گریزی از آن نیست.
روزنامه ی «اطلاعات» نیز یادداشتی را در مورد او منتشر کرد. به نوشته ی این روزنامه، دکتر صادق طباطبایی از چندین حیث، شخصیتی ممتاز و کم مانند بود. برخاستن از تباری ریشه دار و اصیل و بهره مندی از تعالیم تباری که عالمانی بزرگ و نام آور در خود پرورده بود، نخستین فضیلت و مزیت وجودی آن مرحوم بود، اما علاوه بر این که و فراتر از این قابل اشارت و توضیح است، مشخصات شخصی و خصوصیات فردی دکتر طباطبایی است که در کمتر کسی تا این حد قابل مشاهده بود.
روزنامه اعتماد هم در یادداشتی با عنوان «معتمد دو امام» چنین نوشت: صادق طباطبایی که رحمت بر او باد شخصیتی مهربان و سیاستمداری با جهان بینی کاملا مشخص و باز بود که بیش از شش دهه از عمر خود را وقف کار سیاسی و اجتماعی کرد. اگر چه او یک متخصص علم شیمی بود اما سیاستمداری بود که به عنوان یکی از چهره های مورد اعتماد حضرت امام و امام موسی صدر در اروپا جا افتاد. او یکی از کسانی بود که در عرصه مطالعات علمی و فرهنگی نقش داشت و از بنیانگذاران اتحادیه های انجمن اسلامی در اروپا بود. همچنین به دلیل قرابتی که با مرحوم امام موسی صدر داشت، توانسته بودموقعیت ویژه ای را در آن مقطع به دست آورد و به همین دلیل نیز کارهایی به عهده داشت که تنها از عهده خودش برمی آمد.
روزنامه ی مردم سالاری هم در گزارش خود آورد: در توصیفی کوتاه از مرحوم طباطبایی می توان این چهره دلنشین سیاسی را روشنفکری معتقد با دیدگاه های معتدل و برآمده از خاستگاهی بلندپایه قلمداد کرد. یاد او همواره تصویری به یادماندنی از سال های ابتدای پیروزی انقلاب را بر ذهن می نشاند.
***ردپای پول های کثیف در سیاست
سخنان «محمدرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور در گردهمایی روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر کل کشور در مورد ورود پول های کثیف ناشی از قاچاق مواد مخدر به سیاست، در روزنامه های امروز بازتاب زیادی داشت.
به گفته ی رحمانی فضلی ورود این پول ها در چرخه انتخاباتی باعث ایجاد شکاف، اعمال نظر و اعمال قدرت توسط برخی افراد شده است، تا جایی که اگر دقت لازم را نداشته باشیم، ورود این پول ها توانایی آن را دارد که قدرت ها را نیز آلوده کند.
روزنامه «ابتکار» در گزارشی در این ارتباط نوشت: خبری از کلاه های شاپو، مردانی با کت و شلوار یا پالتو و بارانی های تیره رنگ، ماشین های قدیمی، محافظان مسلسل به دست و موسیقی «پدرخوانده»وار نیست. حتی این جور نیست که اگر کسی خواسته هایشان را انجام نداد، سر اسبش را در رختخوابش بگذارند! ماجرا عجیب تر و پیچیده تر از فیلم هاست. این روزها قاچاقچیان و صاحبان محموله های بزرگ مواد مخدر، پول هایشان را در رقابت های انتخاباتی سرمایه گذاری می کنند. این موضوعی بود که وزیر کشور در حاشیه همایشی با موضوع مواد مخدر از آن خبر داد.
این روزنامه همچنین سرمقاله ی خود را به این موضوع اختصاص داد. در این سرمقاله می خوانیم: این سخن هشداری است برای هر انسانی که برای اصلاح امور جامعه و پیشبرد اهداف کشور، دل به نماد بارز دمکراسی( یعنی انتخابات) بسته است.چرا که مردمسالاری بر هیچ پایه لرزانی، استوار نخواهد ماند. از همین رو می توان گفت که تنها برآمدگان از یک انتخابات سالم و بی شبهه، در جایگاه انتخابی خود به بهترین شکل ممکن انجام وظیفه می کنند... این نمایندگان واقعی مردم؛ چه در قوه مجریه و چه بر مسند قانون گزاری، خود را مدیون تک تک آرایی می دانند که به نام آن ها به صندوق ها ریخته شده و در حقیقت هر رای را عهدنامه ای بین خود و تک تک رای دهندگان به برنامه هایشان می دانند، که بی توجهی به خواسته های آنان، یک پیمان شکنی آشکار است.
نگارنده سرمقاله در ادامه افزود: از سوی دیگر، این برگزیدگان اگر به روند انتخاب خود مطمئن باشند و در آن شائبه کمک قاچاق چیان و ودلالان نبینند، بر این باور استوار می شوند که نماینده واقعی مردمی هستند که در پیگیری خواسته هایشان، آنها را پشت سر خود احساس می کنند. از سوی دیگر، سلامت روند انتخابات، افکار عمومی و نیروهای سیاسی و موثر جامعه را نیز به این باور می رساند که سخن و خواست منتخبین مردم، تنها سخنان یک فرد در حالات هیجانی نطق و خطابه نیست، بلکه مجموعه ای از خواسته های تک تک رای دهندگان است. البته در این میان،حساب کسانی که به انتخابات سالم باور ندارند، از دیگران جداست.افرادی که انتخابات را تنها برای تایید خود و خواسته های خود، می خواهند و نه معیاری برای به کرسی نشستن حرف درست.
روزنامه ی شرق هم در گزارشی در این ارتباط چنین آورد: بسیاری از صاحب نظران علت بروز چنین رفتارهای غیرقانونی از سوی افراد در عرصه انتخابات را ضعف قانونی رسیدگی دقیق به منابع مالی نامزدها عنوان می کنند. بر این مبنا که اگر نامزدها مجبور باشند ریز منابع مالی خود برای تبلیغات در انتخابات را به دستگاه های نظارتی ارایه دهند از ورود پول های کثیف و درنهایت تاثیر آن بر نهادهای قدرت جلوگیری خواهد شد.
شرق از زبان «علی شکوری راد» فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: مشکل اصلی این است که قانون درست اجرا نمی شود و احزاب نقش موثری در انتخابات ندارند. راهکار مبارزه با این موضوع نظارت «مطبوعات آزاد» و «احزاب قدرتمند» است.
روزنامه ی اعتماد هم در گزارشی نوشت: داستان ابهام در عقبه مالی ستادهای انتخاباتی هر چند داستانی قدیمی است اما تا همین چند وقت پیش اظهارنظر شفافی درباره آن نمی شد. حالا در فاصله زمان کوتاهی اول بحث کمک های مالی محمدرضا رحیمی به برخی نامزدهای انتخابات مجلس هشتم مطرح شده و حالا پس از آن وزیر کشور از تزریق درآمدهای حاصل از قاچاق کالا و مواد مخدر به حوزه سیاست و رقابت های انتخاباتی خبر داده است؛ خبری که هر چند اشاره خاصی به موارد مشخص ندارد اما بی شک آغاز موج جدیدی از اظهارنظرهای مربوط به پشتوانه های اقتصادی ستادهای انتخاباتی خواهد بود؛ ستادهایی که البته تنها مقصد این «پول های کثیف» نیستند اما این روزها به نمادی برای محل مصرف آن تبدیل شده اند؛ جاهایی که با دادن پول می توان قدرت خرید.
نویسنده ی این گزارش در پایان افزود: با توجه به شرایط مناسب و امیدبخشی که از لحاظ همدلی و هماهنگی و همفکری بین مسوولان امر وجود دارد، چرا اقدام قاطع و اساسی انجام نمی گیرد که نتیجه را همه به طور ملموس مشاهده کنند. توقع من از آقایان محترم این است که چه با سمینار و چه بدون آن، تصمیمات قاطع و عملی بدون هرگونه ملاحظه ای بگیرند و اجرا کنند.
***مهر تایید آیت الله بر عملکرد دولت روحانی
انتشار گفت و گوی خبرگزاری «مهر» با آیت الله «علی اکبر هاشمی رفسنجانی» رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد بررسی مسایل داخلی و بین المللی، بویژه رابطه اش با «حسن روحانی» رییس جمهوری در روزنامه های امروز بازتاب متفاوتی داشت. تایید عملکرد دولت یازدهم استنباط روزنامه ها از این بخش از گفته های هاشمی بود.
هاشمی در این گفت و گو همچنین به مسایل دیگری چون حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن، انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، ارتباط کاری و عاطفی با رهبری، مذاکرات هسته ای و «توافق خوب»، بازار نفت و سیاست خارجی پرداخت.
روزنامه ابتکار این گفت و گو را در مطلبی زیر عنوان «اعتماد آیت الله به اعتدال روحانی» منتشر کرد. به نوشته ی این روزنامه، آیت الله هاشمی رفسنجانی با تاکید بر رابطه خود با رئیس جمهور گفت: دکتر روحانی را به طور کامل قبول دارم. ما با ایشان از مجلس همکاری داشتیم و در جنگ خیلی همکاری داشتیم و بعد هم در مرکز تحقیقات بوده اند. زمانی که من ریاست جمهوری بودم، ایشان رئیس شورای عالی امنیت ملی کشور بود. ما با ایشان از لحاظ تفکر خیلی نزدیک هستیم و هیچ شبهه ای در صلاحیتشان برای من نیست. کابینه اش را هم با توجه به شرایط فعلی کشور، نسبتاً خوب انتخاب کرد، بالاخره مجلس هم در کابینه حق دارد و باید رای بدهد و مسئولیت دارد.وی تصریح کرد: از لحاظ فرهنگی ایشان مسائلی را وعده داده بودند که همه به حق بود و بعضی ها را توانستند و اجرا کردند و برای اجرای بعضی ها هم مانع پیدا می شود. باید بپذیریم با توجه به شرایطی که در کشورمان هست، قوه مجریه همه کاره نیست. براساس قانون اساسی بالای سر همه ما رهبری و نظر ایشان حجت است که همه مسوولین باید آن را درنظر بگیرند. قوه قضائیه میدان وسیعی دارد که باید با آن هم تعامل باشد. خیلی از کارهای دولت مثل بودجه و کارهای دیگر را باید مجلس تایید کند. آقای روحانی قوه مجریه را با این شرایط در اختیار گرفته است و نباید خیال کنیم که دستش باز است و هر کاری را که بخواهد، می تواند انجام دهد.رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد جلسات خود با رئیس جمهور خاطر نشان کرد: با ایشان در فواصل مختلف جلسات می گذاریم و مسایل را بررسی می کنیم و اگر نظراتی لازم باشد، با هم تفاهم می کنیم. ایشان در حدی که وقت کنند، به مجمع می آیند. در مجموع رفاقت و مسایل عاطفی سر جای خودش هست. با کابینه ایشان هم همینطور است. با وزرا در حدّ کارهایی که به مجمع مربوط می شود، ارتباط داریم.آیت الله هاشمی رفسنجانی افزود: اگر انتقاد داشته باشم، در جلسات می گویم. البته ایشان هنوز در اوایل کارش است و مشکلاتی که از دولت قبل برای ایشان باقی مانده، انصافاً از مشکلاتی که ما در جنگ تحویل گرفتیم، بدتر است.
«خیال نکنیم دست دولت باز است» نیز عنوان گزارش روزنامه ی آرمان در این ارتباط بود که با برجسته کردن بخشی از سخنان هاشمی مبنی بر اینکه «روحانی را به طور کامل قبول دارم. ما با ایشان از مجلس همکاری داشتیم و از لحاظ تفکر خیلی نزدیک هستیم و هیچ شبهه ای درصلاحیتشان برای من نیست. کابینه اش را هم با توجه به شرایط کشور، نسبتاً خوب انتخاب کرد» نوشت: کمتر سیاستمداری را در دنیا می توان پیدا کرد که گردش و جابه جایی موافقان و مخالفانش به اندازه آیت ا... اکبر هاشمی رفسنجانی باشد. رئیسِ امروزِ مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس جمهور دوران سازندگی اگرچه خود را متعلق به انقلاب، نهضت امام و پیرو رهبری می داند اما بارها مورد تمجید یا انتقاد جریان های سیاسی قرار گرفته است.
«دوره روحانی سخت تر از شرایط پس از جنگ است» بخش دیگری از گفته های هاشمی است که در تیتر گزارش روزنامه ی ایران در این ارتباط برجسته شد.
روزنامه ی اطلاعات بخش دیگری از گفته های هاشمی مبنی بر اینکه «مردم به اصول انقلاب پایبندند» را در تیتر گزارش خود قرار داد.
روزنامه ی «رسالت» اما گزارش خود را به این عنوان مزین کرد: «حرف رهبری حجت، وظیفه ام اطاعت است». به نوشته ی رسالت وی در پاسخ به این سئوال که سال 76 در مصاحبه ای گفتید؛ هیچ اختلافی با رهبر معظم انقلاب ندارم و حتی حاضرم برگ سفید امضاء به ایشان بدهم آیا اکنون هم به این اعتقاد هستید، گفت: من هیچ وقت نگفتم اختلاف سلیقه ندارم چون اختلاف سلیقه بین انسان ها طبیعی است. با رهبری در کنار روابط خیلی صمیمانه و دوستانه و کارهای فراوانی که داشتیم طبیعی بود اختلاف سلیقه هم داشته باشیم. اما با تفاهم اختلافات را حل می کردیم. از آن زمانی که ایشان رهبر شدند وظیفه ام بود اطاعت کنم. تا زمانی که ایشان رهبر نبودند ممکن بود در اختلاف سلیقه به نظر خودم عمل کنم ولی وقتی ایشان رهبر شدند حرف ایشان حجت است.
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم**9275**2054
03/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]
صفحات پیشنهادی
چه خبر از مذاکرات ژنو؟/ زورآزمایی هستهای میان ایران و آمریکا
مروری بر گفتگوهای هستهای چه خبر از مذاکرات ژنو زورآزمایی هستهای میان ایران و آمریکا ژنو به صحنهای برای زورآزمایی ایران و آمریکا در مذاکرات هستهای تبدیل شده است و طرفین مذاکرات میکوشند با سخنان خود بر طرف مقابل تأثیر بگذارند به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز مذحضور وزیر انرژی آمریکا در مذاکرات هستهای ژنو
شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۰ روزنامه والاستریت ژورنال از حضور وزیر انرژی آمریکا در مذاکرات هستهای جاری ایران و گروه 1 5 در ژنو خبر داد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نوشته روزنامه وال استریت ژورنال وزارت امور خارجه آمریکا طی بیانیهای اعلام کرد جان کری وزیر امور خفریدون نیز به مذاکرات هستهای ژنو پیوست
فریدون نیز به مذاکرات هستهای ژنو پیوست دستیار ویژه رئیسجمهور و برادر وی به جمع مذاکرهکنندگان ایران در ژنو پیوست به گزارش نامه نیوز حسین فریدون دستیار ویژه حسن روحانی رئیسجمهور کشورمان نیز به جمع مذاکرهکنندگان ایرانی در ژنو پیوسته است محمدعلی حسینی مدیرکل دیپلماسی رسانه- زوایای پنهان دیپلماسی هسته ای ایران
زوایای پنهان دیپلماسی هسته ای ایران تهران- ایرنا- روزنامه شهروند امروز -شنبه- با عنوان زوایای پنهان دیپلماسی هسته ای ایران به قلم متین مسلم کارشناس روابط بین الملل نوشته است حسن روحانی رئیس جمهوری می گوید برای رفع سوءتفاهم ها و سرعت بخشیدن به روند مذاکرات اتمی تهران قدمحضور صالحی و وزیر انرژی آمریکا در مذاکرات هسته ای ژنو
حضور صالحی و وزیر انرژی آمریکا در مذاکرات هسته ای ژنو گزارش ها حاکی است علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی و ارنست مونیز وزیر انرژی آمریکا برای شرکت در مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا به ژنو سوئیس سفر می کنند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر روزنامه آمریکایی &laq- از سر گیری مذاکرات هسته ای ایران در ژنو با رایزنی عراقچی- شرمن و ظریف - کری
از سر گیری مذاکرات هسته ای ایران در ژنو با رایزنی عراقچی- شرمن و ظریف - کری تهران - ایرنا - سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده ایران اعلام کرد که مذاکرات هسته ای ایران از فردا با نشست معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا در ژنو و متعاقب آن گفت و گوی وزیران خارجه دو کشور ازمردان هسته ای ایران در راه ژنو
مردان هسته ای ایران در راه ژنو تیم مذاکره کننده هستهای ایران به منظور انجام رایزنیهای دوجانبه با هیأت آمریکایی بامداد امروز جمعه راهی ژنو شد خبرگزاری فارس تیم مذاکره کننده هستهای ایران به سرپرستی سید عباس عراقچی به منظور انجام رایزنیهای دوجانبه با هیأت آمریکایی بامیادداشت/ محمد سلیمانی ۲ مرحلهایکردن مذاکرات هستهای فاجعه است/ دولت هیچگاه درباره دستاوردهای ایران از توافق
یادداشت محمد سلیمانی۲ مرحلهایکردن مذاکرات هستهای فاجعه است دولت هیچگاه درباره دستاوردهای ایران از توافق ژنو توضیح ندادخدا نکند افرادی در دولت با خوشبینی تام یا اهداف خاص موجب دو مرحلهای یا چند مرحلهای شدن مذاکرات شوند دولت باید روی حذف تمام تحریمها بدون کم و کاست و بلکهبرای ترافیک هسته مرکزی شهر تبریز باید اقدامات اصولی انجام گیرد
فرماندار تبریز برای ترافیک هسته مرکزی شهر تبریز باید اقدامات اصولی انجام گیرد خبرگزاری پانا فرماندار تبریز گفت در حوزه حمل و نقل با توجه به افزایش بی رویه اتوموبیل ها باید راه کارهای اساسی ارائه شود و برای ترافیک هسته مرکزی اقدامات اصولی انجام گیرد ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳۰ بهمن ساعت 12تیم مذاکره کننده هستهای راهی ژنو شد/رایزنی ایران و آمریکا امروز در این شهر
تیم مذاکره کننده هستهای راهی ژنو شد رایزنی ایران و آمریکا امروز در این شهر تیم مذاکره کننده هستهای ایران به منظور انجام رایزنیهای دوجانبه با هیأت آمریکایی بامداد امروز جمعه راهی ژنو شد به گزارش نامه نیوز تیم مذاکره کننده هستهای ایران به سرپرستی سید عباس عراقچی به منظور ابرادر روحانی به مذاکرات هسته ای در ژنو پیوست
برادر روحانی به مذاکرات هسته ای در ژنو پیوست مذاکرات فنی هسته ای بعد ظهر امروز در قالب مذاکرات عالی فنی میان ایران و آمریکا در شهر ژنو سوییس برگزار می شود به گزارش نامه نیوز این نشست ساعت 14 امروز باحضور علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی ایران و و ارنست مونیزتیم مذاکره کننده هستهای راهی ژنو شد/رایزنیهای ایران و آمریکا امروز در این شهر
تیم مذاکره کننده هستهای راهی ژنو شد رایزنیهای ایران و آمریکا امروز در این شهرتیم مذاکره کننده هستهای ایران به منظور انجام رایزنیهای دوجانبه با هیأت آمریکایی بامداد امروز جمعه راهی ژنو شد به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس تیم مذاکره کننده هستهای ایران ب- نشست ژنو فرصتی برای دستیابی به توافق هسته ای است
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نشست ژنو فرصتی برای دستیابی به توافق هسته ای است تهران- ایرنا- سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نشست آتی ژنو را فرصتی برای دستیابی به توافق هسته ای با ایران خواند و در واکنش به لفاظی های نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه توافق هسته ای نهایی گفت که گویی اطلاعات بمذاکرات حساس هسته ای ایران و آمریکا در ژنو/ سانتریفیوژها و تحریم ها، موضوع اصلی
مذاکرات حساس هسته ای ایران و آمریکا در ژنو سانتریفیوژها و تحریم ها موضوع اصلی در حالی که یک ماه تا پایان مهلت تعیین شده برای رسیدن به تفاهم سیاسی میان ایران و گروه ۱ ۵ وقت باقی است هیئت های مذاکره کننده ایران و آمریکا یک بار دیگر در ماه های گذشته و در ادامه مذاکرات مونیخ درتیم مذاکره کننده هستهای راهی ژنو شد
تیم مذاکره کننده هستهای راهی ژنو شد تیم مذاکره کننده هستهای ایران به منظور انجام رایزنیهای دوجانبه با هیأت آمریکایی بامداد امروز جمعه راهی ژنو شد جوان آنلاين تیم مذاکره کننده هستهای ایران به سرپرستی سید عباس عراقچی به منظور انجام رایزنیهای دوجانبه با هیأت آمریکایی بامداددور تازه گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا از امروز در ژنو
دور تازه گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا از امروز در ژنو به گفته عراقچی مذاکره کننده ارشد کشورمان گفتگوهای هسته ای امروز و فردا در سطح معاونان وزیران امور خارجه برگزار می شود و روزهای یکشنبه و دوشنبه هم محمد جواد ظریف و جان کری وزیران امور خارجه ایران و آمریکا به گفتگوها میحسین فریدون به مذاکرات هسته ای در ژنو پیوست / فردا؛ برگزاری مذاکرات ایران و آمریکا در سطح وزیران
حسین فریدون به مذاکرات هسته ای در ژنو پیوست فردا برگزاری مذاکرات ایران و آمریکا در سطح وزیران مذاکرات فنی هسته ای بعد ظهر امروز در قالب مذاکرات عالی فنی میان ایران و آمریکا در شهر ژنو سوییس برگزار می شود به گزارش نامه نیوز مذاکرات فنی هسته ای بعد ظهر امروز در قالب مذاکرات عال-
سیاسی
پربازدیدترینها