واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی: تولید محصولات قرآنی در کشور حامی ندارد تهران-ایرنا- قائم مقام رییس و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی گفت: یکی از اهداف مهم جمهوری اسلامی ترویج فرهنگ قرآنی است؛ مرکز صادرات و حمایت ازانواع تولیدات برپا شده؛ اما تولید محصولات قرآنی هیچ حامی ندارد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا، حجت الاسلام حمید محمدی روز سه شنبه در همایش آموزش عالی قرآنی و تامین نیازهای شغلی جامعه در دانشکده مدیریت افزود: فعالیت در این عرصه نه شامل معافیت های مالیاتی می شود و نه به آن وام های خاص و غیره تعلق می گیرد که این موضوع نیز از دیگر نقص های بزرگ است.
وی تاکید کرد: صنعت دارای شهرک های مناسب است؛ اما محصولات قرآنی و فرهنگی فاقد شهرک های مناسب برای تولید محصولات و آثار هستند.
محمدی با اشاره به اینکه مسایل قرآنی می تواند مشاغل بسیار متنوعی نیز ایجاد کند، اظهار کرد: ایجاد رشته های مدیریت فرآیندها و برنامه ریزی قرآنی در کشور نیز از دیگر مسایل بسیار مهم و حساس است که باید به آن توجه شود.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی با اشاره به رشته های معارفی برای تامین مضامین و مباحث قرآنی و کاربردی، تاکید کرد: امروزه یکی از مسایل مهم کشور در حوزه قرآنی، نظامات قرآن کریم است. نظام سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و تربیتی قرآنی از جمله سئوال های بی پاسخ است.
محمدی اظهار کرد: حوزه و دانشگاه باید با تربیت کادرهای متخصص در سطوح عالی پاسخگوی اینگونه مسایل در کشور باشند.
وی گفت: ما نمی توانیم پس از گذشت سی و چند سال اینگونه مسایل را نادیده بگیریم و ساز و کار مناسب و کافی را در این زمینه نداشته باشیم.
محمدی خاطرنشان کرد: علی رغم تلاش های صورت گرفته در این زمینه نتوانسته ایم محقق کافی برای این عرصه را تربیت کنیم.
قائم مقام رییس و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی گفت: در حالی که امروز کتاب انجیل از سه هزار و 250 زبان دنیا به بیش از 2500 زبان ترجمه شده تا دو سال قبل قرآن کریم تنها به 148 زبان ترجمه شده که نهایتا امروز به 150 زبان رسیده باشد.
به گفته وی، با این اوضاع اگر تمام مراکز مربوطه بخواهند در این زمینه فعالیت کنند تا 10 الی 20 سال آینده نمی توانند این آمار را به بیش از 250 زبان برسانند.
وی تاکید کرد: این مهم یکی از نقص های جدی و ضعف های ما در حوزه قرآن کریم است که در این خصوص باید دانشگاه و حوزه پاسخگو باشند.
محمدی گفت: چرا باید در مسئله ای به این مهمی اینقدر کاهل باشیم؛ اما دیگر کشورها در مقابل، مقاوم و مقتدر باشند.
وی با تاکید بر نظام توسعه فرهنگ قرآنی گفت: باید تحولات جدی در نظام مشاغل قرآنی کشور بر اساس نظام توسعه شکل گیرد.
محمدی گفت: در این صورت می توان بیش از یکصد شغل قرآنی در مرحله آغازین و بیش از یکهزار شغل قرآنی در مقاطع بعدی در رشته های هنری، فنی و صنعتی، مدیریتی و معارفی بر اساس مهارت های متنوع ایجاد کنیم.
نماینده مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش گفت: باید در تمامی امور، مسایل قرآنی را مد نظر گرفته و از آن بهره ببریم.
لاله افتخاری اظهار کرد: باید مسایل قرآنی را در تمامی امور از قبیل فرهنگ، اقتصاد، جنگ و صلح ، روانشناسی و اجتماعی در نظر گرفته و بر مبنای آن حرکت کنیم.
افتخاری، با تاکید بر اینکه دست اندرکاران مسایل قرآنی باید توجه ویژه ای به اینگونه امور داشته باشند، افزود: با نگاه به صدر اسلام می بینیم که اولویت پیامبر گرامی اسلام نیز در تمامی امور به مسایل قرآنی بوده است.
افتخاری با اشاره به اینکه در این خصوص بسترسازی مناسبی تاکنون ایجاد شده، گفت: انعکاس دیدگاه های دست اندرکاران مسایل قرآنی در این زمینه می تواند تاثیر به سزایی در جهت قانون گذاری در این زمینه ایجاد کند.
همایش آموزش عالی قرآنی و تامین نیازهای شغلی جامعه با هدف تعامل علم و عمل در آموزش عالی قرآنی ، اشتغال و کارآفرینی، جایگاه شغل قرآنی، بهره گیری از ظرفیت قانون گذاری در توسعه مشاغل قرآنی به مدت یک روز با حضور جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه و مسئولان کشوری برگزار شد.
فراهنگ**1933**1027
12/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]