تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگيرد و به روزه ماه رمضان وصل كند خداوند ثواب روزه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827489822




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با این اشتباهات زود پیر می شوید!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
با این اشتباهات زود پیر می شوید!




مطالعات نشان داده است یک کار نامطلوب و غیرقابل قبول، خواه آن شغل و حرفه ای باشد که از آن خشنود نیستید، خواه طولانی بودن زمان آن باشد؛ می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد.











مجله موفقیت:

1- مصرف مواد قندی

به طور متوسط یک فرد آمریکایی سالانه میزان 75 کیلوگرم شکر، معادل 18 درصد از کالری های دریافتی را مصرف می کند. شما از پیامدهای مصرف مواد قندی برای سلامتی که موجب جاقی، اضافه وزن و دیابت نوع دوم می شود اطلاع دارید؛ همچنین مصرف این مواد می تواند به میزان قرار گرفتن در معرض نور آفتاب و استعمال دخانیات، در بروز چین و چروک در پوست نقش داشته باشد؛ زیرا فرآیندی که گلایکیشن (Glycation) نامیده می شود، مولکول های قند را به مولکول های پروتئین در کُلاژن و اِلاستین متصل می کند و موجب پیری پوست می شود. اثرات پیری حاصل از مصرف بیش از اندازه شکر، حدودا در 35 سالگی نمایان می شود و پس از آن سرعت می گیرد.


8 اشتباه رایجی که باعث پیری زودرس می شود



راهکار مناسب:

مصرف شکر را به شش و یک چهارم قاشق چایخوری، معادل 25 گرم، در روز کاهش دهید و از آنجایی که فیبر سرعت جذب قند را کاهش می دهد، لازم است مواد غذایی را به طور طبیعی و کحامل مصرف کنید؛ مثلا یک پرتقال را همراه با فیبر موجود در آن میل کنید.

گاهی ممکن است در اثر تشنگی میل و اشتیاق شما به مصرف مواد قندی و شیرین بالا رود؛ بنابراین در مواقعی که میل شدید به مصرف شیرینی داشتید، سعی کنید در ابتدا یک لیوان آب بنوشید. اگر باز هم میل به شیرینی داشتید، یک قطعه کوچک شکلات سیاه و مقداری توت تازه میل کنید.

2- انجام کار شدید

مطالعات نشان داده است یک کار نامطلوب و غیرقابل قبول، خواه آن شغل و حرفه ای باشد که از آن خشنود نیستید، خواه طولانی بودن زمان آن باشد؛ می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد، به سرعت سلول ها را پیر و فرسوده کند و زمان انجام حرکات و تمرینات ورزشی، مصرف غذاهای سالم و نیز مدت خواب و استراحت را کاهش دهد.

استرس مزمن و بلندمدت برای افرادی که بیش از حد کار می کنند، مسئله شایعی است که به عملکرد مغز نیز آسیب می رساند.

راهکار مناسب:

اگر نمی توانید عوامل استرس زا را از خود دور کنید، فهرستی از مواردی را که موجب خوشحالی شما می شود، در فهرست کارهای روزانه تان بگنجانید؛ مثلا نوشیدن چایی گوارا یا مواردی از این دست. یادتان باشد شکایت از شغل و حرفه، استرس را شدیدتر می کند؛ بنابراین از ناله و شکایت خودداری کرده و سپاسگزاری را جایگزین آن کنید.

3- مصرف مواد غذایی محرک

اثرات مضر قندها و چربی ها بر پروتئین ها موجب تغییر ساختار آنها به شکل جبران ناپذیری می شود و با اتصال به موارد بسیاری در بدن منجر به صدمه و آسیب به بدن خواهد شد. این واکنشی است که گلایکیشن (Glycation) نامیده می شود.

گاهی ممکن است ما با مصرف قند موجب ایجاد واکنش گلایکیشن در بدن شویم؛ مثلا ممکن است غذاهایی را مصرف کنیم که در اثر فرآوری شدن یا حرارت دیدن این واکنش در آنها صورت گرفته باشد؛ حتی برشته، تنوری کردن وس رخ کردن مواد غذایی ابعث ایجاد واکنش گلایکیشن در بدن می شود. واکنش گلایکیشن می تواند بر قلب، مغز، استخوان ها، مفاصل و کلیه ها اثر بگذارد و نیز موجب مقاومت در برابر انسولین، کم خونی و ... شود و در نتیجه می تواند التهاب و اکسیداسیون را که باعث پیری و بروز بیماری های مربوط به کهولت سن می شود، افزایش دهد.


8 اشتباه رایجی که باعث پیری زودرس می شود



راهکار مناسب:

بهترین راه ممکن برای کاهش مصرف مواد غذایی که در بدن باعث ایجاد واکنش گلایکیشن می شوند، این است که حتی الامکان مواد غذایی را خام و کحامل مصرف کرده یا آنها را آب پز یا بخارپز طبخ کنید؛ حتی می توانید مواد غذایی را قبل از پخت، در سرکه یا آب لیمو بخوابانید. مصرف انواع آنتی اکسیدان ها و مواد ضد التهاب نیز می تواند به کحاهش التهاب و اکسیداسیون که در اثر واکنش گلایکیشن ایجاد می شود، کمک کند؛ بنابراین بهتر است انواع توت، سیب زمینی شیرین و سبزیجات سبز و پربرگ را مصرف کنید.

4- طفره رفتن از انجام حرکات و تمرینات ورزشی استقامتی

خانم ها بعد از 30 سالگی، تقریبا 5 درصد از توده ماخهیچه ای خود را از دست می دهند و انجام حرکات و تمرینات ورزشی استقامتی، تنها راهی است که از این روند جلوگیری می کنند و همچنین موجب رشد عضلات و ماهیچه ها به میزان پیشین و حتی بیشتر از آن می شود. در حقیقت انجام تمرینات ورزشی استقامتی برای تراکم استخوان ها و افزایش انرژی و قدرت و توان بدنی بسیار خوب و مفید است.

ورزش عمل سوخت و ساز بدن را متعادل کرده و به استقامت بدن کمک می کند و برای قلب نیز مفید است. هر چه قدرت و کشش عضلات و ماهیچه ها بیشتر باشد، به همان نسبت سفتی و کشش پوست نیز بیشتر می شود.

راهکار مناسب:

در هفته سه بار و هر بار 20 دقیقه را به انجام حرکات و تمرینات ورزشی اختصاص داده و همراه با این ورزش ها، در هفته پنج روز به مدت 30 دقیقه حرکات و تمرینات ورزشی افزایش دهنده ضربان قلب را نیز انجام دهید.

5- کم خوابی

خواب کافی و منظم از تجملات زندگی نیست؛ بلکه نیاز طبیعی بدن است. در حقیقت عدم خواب کافی موجب ترشح هورمون کورتیزول می شود که می تواند بدن ما را از درون و برون، پیر و فرسوده کند.

مطالعات انجام شده در سال 2011 نشان داده است کم یا زیاد خوابیدن افراد باعث می شود در اواخر سنین میانسالی، حواس شناختی - ادراکی کاهش یابد و به اندازه چهار تا هفت سال بدن پیرتر و فرسوده تر شود.


8 اشتباه رایجی که باعث پیری زودرس می شود



راهکار مناسب:

بدن با هفت ساعت و نیم خواب مداوم و بدون وقفه در شب، می تواند خود را بازسازی کند. همچنین خواب کافی برای تقویت حافظه، مداوای اختلالات موجود در بدن، حفظ حالت انعطاف پذیری پوست و نیز میزان طبیعی ترشح هورمون کورتیزول و عمل سوخت و ساز بدن بسیار مهم است.

برای کمک به افزایش میزان خواب، لازم است دمای اتاقتان را در 18 درجه سانتیگراد حفظ کنید و میزان ساعات خواب و بیداری تان را ثابت نگه دارید. دمنوش سنبل طیب یا تارت گیلاس که باعث ساخت ملاتونین می شود راهکارهای کمکی طبیعی و بسیار خوبی برای رفع مشکلات مربوط به خواب هستند.

اگر شب ها حالت گرفتگی و بی قراری پاهایتان شما را بیدار نگه می دارد، می توانید برای تسکین دادن و شُل کردن عضلات و ماهیچه ها یک تا 2 قاشق چایخوری پودر «سیترات منیزیم» را با آب یا آب میوه مخلوط کرده و آن را میل کنید.

6- حذف کردن چربی ها از برنامه غذایی

خانم ها معمولا با بالا رفتن سن شان ترجیح می دهند چربی ها را از برنامه و رژیم غذایی خود حذف کنند؛ چون می خواهند با این کار میزان کالری مصرفی شان را کاهش دهند؛ در حالی که مصرف چربی های سالم و مفید، مانند اسیدهای چرب اُمگا 3، موجب نرم نگه داشتن پوست می شود و به سلامت مغز و قلب کمک می کند و حتی قادر است با بیماری دیابت مبارزه کند و عمر را افزایش دهد.

حذف اسیدهای چرب اُمگا 3 از برنامه و رژیم غذایی، التهاب سلولی را افزایش می دهد و روند پیری را تسریع می کند و منجر به بروز اختلال در عملکرد اندام های بدن می شود و سرانجام آنها را از کار می اندازد. همچنین موجب می شود پوست پژمرده تر شود و درخشندگی و طراوت کمتری داشته باشد.

راهکار مناسب:

روغن زیبتون، بادام، آواکادو و ماهی های چرب مانند ماهی سالمون را بیشتر مصرف کنید و از مصرف روغن های نباتی جامد که سرشار از اسیدهای چرب امگا6 هستند؛ مانند روغن ذرت، آفتابگردان و ... خودداری کرده و مصرف چبی های اشباع شده موجود در کره و پنیر را محدود کنید. در حقیقت بدن ما روزانه به 2.5 گرم اسیدهای چرب امگا3 نیاز دارد که می توان آن را از طریق مصرف مکمل روغن تصفیه شده ماهی تامین کرد.

7- قرار گرفتن بدن در وضعیت نامناسب

پس از 40 سالگی، معمولا هر 10 سال یک بار یک سانتیمتر از قد افراد کم می شود. بروز حالت خمیدگی در قسمت فوقانی پشت و درد در ناحیه تحتانی پشت و قرار گرفتن سر به سمت جلو، از شاخص ترین عوارض بالا رفتن سن است. نشستن، ایستادن و خم شدن به شیوه ای نادرست، نه تنها از نظر ظاهر و چهره، سن شما را بیشتر نشان می دهد، بلکه با عوارض جسمی نیز همراه است.

در حالت نشستن یا ایستادن اگر استخوان های ما در وضعیت نادرستی قرار بگیرند، عضلات و ماهیچه های ما مجبور به فعالیت بیشتر شده و در نتیجه ضعیف می شوند، در حالی که قرار گرفتن در وضعیت مناسب، به شما کمک می کند تا سالم و تندرست باشید و قوی و انعطاف پذیر بمانید؛ همچنین موجب تسکین درد می شود و ضمن جلوگیری از بروز آن، انرژی را افزایش می دهد، موجب آرامش و آسودگی بیشتر شما می شود و قدرت حرکت تا را حفظ می کند.


8 اشتباه رایجی که باعث پیری زودرس می شود



راهکار مناسب:

بر روی بخش استخوانی بدن که در هنگام نشستن روی یک سطح سفت و سخت آن را احساس می کنید، بنشینید و در حالت ایستاده، چانه خود را به قفسه سینه نزدیک کنید و اجازه دهید سنگینی وزن تان به سمت پاشنه پاها برگردد و شانه هایتان به سمت عقب و پایین نگه داشته شود؛ سرتان را نیز بدون بالا بردن زیاد چانه، به سمت بالا نگه دارید و برای خم شدن بدنتان را از مفاصل پشت خم کنید، نه از کمر.

8- استفاده نکردن از کرم ضد آفتاب

قطعا خطرناکترین پیامد قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور آفتاب، ابتلا به سرطان پوست است و در کنار آن، بروز چین و چروک، لک، پارگی مویرگ ها، خشکی و کدر شدن رنگ پوست نیز از عوارض بودن در معرض آفتاب به شمار می رود. در حقیقت 80 درصد از علل قرار گرفتن در معرض نور آفتاب، بیرون رفتن های هر روزه و بیش از حد از خانه است؛ خواه با پیاده روی و خواه در زمان رانندگی؛ چرا که اشعه ماورای بنفش از طریق پنجره اتومبیل نیز به داخل نفوذ می کند.

منابع دیگر به وجود آورنده اشعه ماورای بنفش، نور منعکس شده از شن، ماسه، آب، برف و اتاق های آینه کاری شده همراه با پنجره های بزرگ است.

راهکار مناسب:

روزانه از کرم مرطوب کننده ای با فاکتور محافظتی 30 یا بالاتر مثل اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم که فاقد مواد شیمیایی هستند، برای تمام نواحی پوست تان که در معرض نور آفتاب قرار دارند، استفاده کنید. همچنین لازم است از پوشش های محافظ برای پوست مثل کلاه، در برابر نور استفاده کنید و تا حد ممکن در روزهای ابری از خانه خارج شوید و نکته آخر اینکه با استفاده از عینک هایی با فاکتورهای محافظتی 400 یا بالاتر از چشم ها و پوست ناحیه اطراف آنها برای محافظت در برابر خورشید استفاده کنید.








تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن