محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852788054
با این اشتباهات زود پیر می شوید!
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
با این اشتباهات زود پیر می شوید!
مطالعات نشان داده است یک کار نامطلوب و غیرقابل قبول، خواه آن شغل و حرفه ای باشد که از آن خشنود نیستید، خواه طولانی بودن زمان آن باشد؛ می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد.
مجله موفقیت:
1- مصرف مواد قندی
به طور متوسط یک فرد آمریکایی سالانه میزان 75 کیلوگرم شکر، معادل 18 درصد از کالری های دریافتی را مصرف می کند. شما از پیامدهای مصرف مواد قندی برای سلامتی که موجب جاقی، اضافه وزن و دیابت نوع دوم می شود اطلاع دارید؛ همچنین مصرف این مواد می تواند به میزان قرار گرفتن در معرض نور آفتاب و استعمال دخانیات، در بروز چین و چروک در پوست نقش داشته باشد؛ زیرا فرآیندی که گلایکیشن (Glycation) نامیده می شود، مولکول های قند را به مولکول های پروتئین در کُلاژن و اِلاستین متصل می کند و موجب پیری پوست می شود. اثرات پیری حاصل از مصرف بیش از اندازه شکر، حدودا در 35 سالگی نمایان می شود و پس از آن سرعت می گیرد.
راهکار مناسب:
مصرف شکر را به شش و یک چهارم قاشق چایخوری، معادل 25 گرم، در روز کاهش دهید و از آنجایی که فیبر سرعت جذب قند را کاهش می دهد، لازم است مواد غذایی را به طور طبیعی و کحامل مصرف کنید؛ مثلا یک پرتقال را همراه با فیبر موجود در آن میل کنید.
گاهی ممکن است در اثر تشنگی میل و اشتیاق شما به مصرف مواد قندی و شیرین بالا رود؛ بنابراین در مواقعی که میل شدید به مصرف شیرینی داشتید، سعی کنید در ابتدا یک لیوان آب بنوشید. اگر باز هم میل به شیرینی داشتید، یک قطعه کوچک شکلات سیاه و مقداری توت تازه میل کنید.
2- انجام کار شدید
مطالعات نشان داده است یک کار نامطلوب و غیرقابل قبول، خواه آن شغل و حرفه ای باشد که از آن خشنود نیستید، خواه طولانی بودن زمان آن باشد؛ می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد، به سرعت سلول ها را پیر و فرسوده کند و زمان انجام حرکات و تمرینات ورزشی، مصرف غذاهای سالم و نیز مدت خواب و استراحت را کاهش دهد.
استرس مزمن و بلندمدت برای افرادی که بیش از حد کار می کنند، مسئله شایعی است که به عملکرد مغز نیز آسیب می رساند.
راهکار مناسب:
اگر نمی توانید عوامل استرس زا را از خود دور کنید، فهرستی از مواردی را که موجب خوشحالی شما می شود، در فهرست کارهای روزانه تان بگنجانید؛ مثلا نوشیدن چایی گوارا یا مواردی از این دست. یادتان باشد شکایت از شغل و حرفه، استرس را شدیدتر می کند؛ بنابراین از ناله و شکایت خودداری کرده و سپاسگزاری را جایگزین آن کنید.
3- مصرف مواد غذایی محرک
اثرات مضر قندها و چربی ها بر پروتئین ها موجب تغییر ساختار آنها به شکل جبران ناپذیری می شود و با اتصال به موارد بسیاری در بدن منجر به صدمه و آسیب به بدن خواهد شد. این واکنشی است که گلایکیشن (Glycation) نامیده می شود.
گاهی ممکن است ما با مصرف قند موجب ایجاد واکنش گلایکیشن در بدن شویم؛ مثلا ممکن است غذاهایی را مصرف کنیم که در اثر فرآوری شدن یا حرارت دیدن این واکنش در آنها صورت گرفته باشد؛ حتی برشته، تنوری کردن وس رخ کردن مواد غذایی ابعث ایجاد واکنش گلایکیشن در بدن می شود. واکنش گلایکیشن می تواند بر قلب، مغز، استخوان ها، مفاصل و کلیه ها اثر بگذارد و نیز موجب مقاومت در برابر انسولین، کم خونی و ... شود و در نتیجه می تواند التهاب و اکسیداسیون را که باعث پیری و بروز بیماری های مربوط به کهولت سن می شود، افزایش دهد.
راهکار مناسب:
بهترین راه ممکن برای کاهش مصرف مواد غذایی که در بدن باعث ایجاد واکنش گلایکیشن می شوند، این است که حتی الامکان مواد غذایی را خام و کحامل مصرف کرده یا آنها را آب پز یا بخارپز طبخ کنید؛ حتی می توانید مواد غذایی را قبل از پخت، در سرکه یا آب لیمو بخوابانید. مصرف انواع آنتی اکسیدان ها و مواد ضد التهاب نیز می تواند به کحاهش التهاب و اکسیداسیون که در اثر واکنش گلایکیشن ایجاد می شود، کمک کند؛ بنابراین بهتر است انواع توت، سیب زمینی شیرین و سبزیجات سبز و پربرگ را مصرف کنید.
4- طفره رفتن از انجام حرکات و تمرینات ورزشی استقامتی
خانم ها بعد از 30 سالگی، تقریبا 5 درصد از توده ماخهیچه ای خود را از دست می دهند و انجام حرکات و تمرینات ورزشی استقامتی، تنها راهی است که از این روند جلوگیری می کنند و همچنین موجب رشد عضلات و ماهیچه ها به میزان پیشین و حتی بیشتر از آن می شود. در حقیقت انجام تمرینات ورزشی استقامتی برای تراکم استخوان ها و افزایش انرژی و قدرت و توان بدنی بسیار خوب و مفید است.
ورزش عمل سوخت و ساز بدن را متعادل کرده و به استقامت بدن کمک می کند و برای قلب نیز مفید است. هر چه قدرت و کشش عضلات و ماهیچه ها بیشتر باشد، به همان نسبت سفتی و کشش پوست نیز بیشتر می شود.
راهکار مناسب:
در هفته سه بار و هر بار 20 دقیقه را به انجام حرکات و تمرینات ورزشی اختصاص داده و همراه با این ورزش ها، در هفته پنج روز به مدت 30 دقیقه حرکات و تمرینات ورزشی افزایش دهنده ضربان قلب را نیز انجام دهید.
5- کم خوابی
خواب کافی و منظم از تجملات زندگی نیست؛ بلکه نیاز طبیعی بدن است. در حقیقت عدم خواب کافی موجب ترشح هورمون کورتیزول می شود که می تواند بدن ما را از درون و برون، پیر و فرسوده کند.
مطالعات انجام شده در سال 2011 نشان داده است کم یا زیاد خوابیدن افراد باعث می شود در اواخر سنین میانسالی، حواس شناختی - ادراکی کاهش یابد و به اندازه چهار تا هفت سال بدن پیرتر و فرسوده تر شود.
راهکار مناسب:
بدن با هفت ساعت و نیم خواب مداوم و بدون وقفه در شب، می تواند خود را بازسازی کند. همچنین خواب کافی برای تقویت حافظه، مداوای اختلالات موجود در بدن، حفظ حالت انعطاف پذیری پوست و نیز میزان طبیعی ترشح هورمون کورتیزول و عمل سوخت و ساز بدن بسیار مهم است.
برای کمک به افزایش میزان خواب، لازم است دمای اتاقتان را در 18 درجه سانتیگراد حفظ کنید و میزان ساعات خواب و بیداری تان را ثابت نگه دارید. دمنوش سنبل طیب یا تارت گیلاس که باعث ساخت ملاتونین می شود راهکارهای کمکی طبیعی و بسیار خوبی برای رفع مشکلات مربوط به خواب هستند.
اگر شب ها حالت گرفتگی و بی قراری پاهایتان شما را بیدار نگه می دارد، می توانید برای تسکین دادن و شُل کردن عضلات و ماهیچه ها یک تا 2 قاشق چایخوری پودر «سیترات منیزیم» را با آب یا آب میوه مخلوط کرده و آن را میل کنید.
6- حذف کردن چربی ها از برنامه غذایی
خانم ها معمولا با بالا رفتن سن شان ترجیح می دهند چربی ها را از برنامه و رژیم غذایی خود حذف کنند؛ چون می خواهند با این کار میزان کالری مصرفی شان را کاهش دهند؛ در حالی که مصرف چربی های سالم و مفید، مانند اسیدهای چرب اُمگا 3، موجب نرم نگه داشتن پوست می شود و به سلامت مغز و قلب کمک می کند و حتی قادر است با بیماری دیابت مبارزه کند و عمر را افزایش دهد.
حذف اسیدهای چرب اُمگا 3 از برنامه و رژیم غذایی، التهاب سلولی را افزایش می دهد و روند پیری را تسریع می کند و منجر به بروز اختلال در عملکرد اندام های بدن می شود و سرانجام آنها را از کار می اندازد. همچنین موجب می شود پوست پژمرده تر شود و درخشندگی و طراوت کمتری داشته باشد.
راهکار مناسب:
روغن زیبتون، بادام، آواکادو و ماهی های چرب مانند ماهی سالمون را بیشتر مصرف کنید و از مصرف روغن های نباتی جامد که سرشار از اسیدهای چرب امگا6 هستند؛ مانند روغن ذرت، آفتابگردان و ... خودداری کرده و مصرف چبی های اشباع شده موجود در کره و پنیر را محدود کنید. در حقیقت بدن ما روزانه به 2.5 گرم اسیدهای چرب امگا3 نیاز دارد که می توان آن را از طریق مصرف مکمل روغن تصفیه شده ماهی تامین کرد.
7- قرار گرفتن بدن در وضعیت نامناسب
پس از 40 سالگی، معمولا هر 10 سال یک بار یک سانتیمتر از قد افراد کم می شود. بروز حالت خمیدگی در قسمت فوقانی پشت و درد در ناحیه تحتانی پشت و قرار گرفتن سر به سمت جلو، از شاخص ترین عوارض بالا رفتن سن است. نشستن، ایستادن و خم شدن به شیوه ای نادرست، نه تنها از نظر ظاهر و چهره، سن شما را بیشتر نشان می دهد، بلکه با عوارض جسمی نیز همراه است.
در حالت نشستن یا ایستادن اگر استخوان های ما در وضعیت نادرستی قرار بگیرند، عضلات و ماهیچه های ما مجبور به فعالیت بیشتر شده و در نتیجه ضعیف می شوند، در حالی که قرار گرفتن در وضعیت مناسب، به شما کمک می کند تا سالم و تندرست باشید و قوی و انعطاف پذیر بمانید؛ همچنین موجب تسکین درد می شود و ضمن جلوگیری از بروز آن، انرژی را افزایش می دهد، موجب آرامش و آسودگی بیشتر شما می شود و قدرت حرکت تا را حفظ می کند.
راهکار مناسب:
بر روی بخش استخوانی بدن که در هنگام نشستن روی یک سطح سفت و سخت آن را احساس می کنید، بنشینید و در حالت ایستاده، چانه خود را به قفسه سینه نزدیک کنید و اجازه دهید سنگینی وزن تان به سمت پاشنه پاها برگردد و شانه هایتان به سمت عقب و پایین نگه داشته شود؛ سرتان را نیز بدون بالا بردن زیاد چانه، به سمت بالا نگه دارید و برای خم شدن بدنتان را از مفاصل پشت خم کنید، نه از کمر.
8- استفاده نکردن از کرم ضد آفتاب
قطعا خطرناکترین پیامد قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور آفتاب، ابتلا به سرطان پوست است و در کنار آن، بروز چین و چروک، لک، پارگی مویرگ ها، خشکی و کدر شدن رنگ پوست نیز از عوارض بودن در معرض آفتاب به شمار می رود. در حقیقت 80 درصد از علل قرار گرفتن در معرض نور آفتاب، بیرون رفتن های هر روزه و بیش از حد از خانه است؛ خواه با پیاده روی و خواه در زمان رانندگی؛ چرا که اشعه ماورای بنفش از طریق پنجره اتومبیل نیز به داخل نفوذ می کند.
منابع دیگر به وجود آورنده اشعه ماورای بنفش، نور منعکس شده از شن، ماسه، آب، برف و اتاق های آینه کاری شده همراه با پنجره های بزرگ است.
راهکار مناسب:
روزانه از کرم مرطوب کننده ای با فاکتور محافظتی 30 یا بالاتر مثل اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم که فاقد مواد شیمیایی هستند، برای تمام نواحی پوست تان که در معرض نور آفتاب قرار دارند، استفاده کنید. همچنین لازم است از پوشش های محافظ برای پوست مثل کلاه، در برابر نور استفاده کنید و تا حد ممکن در روزهای ابری از خانه خارج شوید و نکته آخر اینکه با استفاده از عینک هایی با فاکتورهای محافظتی 400 یا بالاتر از چشم ها و پوست ناحیه اطراف آنها برای محافظت در برابر خورشید استفاده کنید.
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]
صفحات پیشنهادی
آنها که زودتر از دیگران پیر میشوند
آنها که زودتر از دیگران پیر میشوند جام جم سرا افراد مبتلا به افسردگی حاد حتی کسانی که پیشتر مبتلا بودهاند و دوره آن را طی کردهاند بیشتر از دیگران نشانههایی از پیری سلولی در خود نشان میدهند محققان در پژوهشهای اخیر خود سعی کردهاند این روند را معکوس سازند در واقع بروزنقش رنگهای کارامل در سرطان و پیری زودرس
نقش رنگهای کارامل در سرطان و پیری زودرس تحقیقات جدید با بیان اینکه افزودن رنگهای کارامل به نوشیدنیهای گازدار موجب سرطان و پیری زودرس میشود نسبت به مصرف افراطی این نوشیدنیها هشدار داد گروه جامعه رویکرد - مترجم فرزانه همتی تحقیقات جدید حاکی از این است که مواد تشکیل دهندهپیرهادی در واکنش به منتقدان تابلوهای «عنایت آمریکایی» چرا از بیان جنایات آمریکا نگران میشوید!؟
پیرهادی در واکنش به منتقدان تابلوهای عنایت آمریکاییچرا از بیان جنایات آمریکا نگران میشوید آیا برخی طرفداران تنش و درگیری وکیل مدافع حاکمان کاخ سفید هستند وقتی در رسانهای داخلی به پیامبر ص اهانت میشود سکوت اختیار میکنند اما نقدی لطیف بر نظام سلطه را برنمیتابند محسن پیرپیری زودرس از مهم ترین عوارض این بیماری است
محققات دریافتند پیری زودرس از مهم ترین عوارض این بیماری است افراد مبتلا به افسردگی حاد حتی کسانی که پیشتر مبتلا بودهاند و دوره آن را طی کردهاند بیشتر از دیگران نشانههایی از پیری سلولی در خود نشان میدهند به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از سلامت نیوز محققان دراز پیر شدن زودتر از موعد جلوگیری کنید
زیبایی از پیر شدن زودتر از موعد جلوگیری کنید درست است که نمی توانیم همیشه جوان باقی بمانیم ولی خوب راه هایی هست که به ما کمک می کنند روند پیر شدن را کند کنیم رسول گرامی اسلام صلوات الله علیه زن شایسته یکى از دو عامل پیشرفت خانواده است به گزارش سرویس خانواده جام نیوپیری زودرس گریبانگیر آپارتمانها |اخبار ایران و جهان
پیری زودرس گریبانگیر آپارتمانها معاونت مسکن در نظر دارد با اصلاح آخرین مبحث مقررات ملی ساختمان بازرسیهای دورهای از مجتمعهای مسکونی را توسط شرکتهای مراقبت و نگهداری از ساختمان اجباری کند مبحث 22 مقررات ملی اوایل پارسال با هدف تامین ایمنی قابلیت بهرهبرداری مناسب و آسایشپیری زودرس گریبان آپارتمان ها را گرفت!
پیری زودرس گریبان آپارتمان ها را گرفت مسوولان بخش مسکن در وزارت راه و شهرسازی به منظور ناامن کردن بازار ساختوساز برای گروه موسوم به بسازوبنداز ها اصلاح مبحث آخر مقررات ملی ساختمان را در دستور کار قرار دادهاند و در نظر دارند با تدوین ضوابط جدید برای مبحث22 نظارت شرکتهایپیرموذن تشریح کرد: تاثیرات منفی پارازیتها بر مغز و اعصاب، جنین و عقیم شدن مردان
پیرموذن تشریح کرد تاثیرات منفی پارازیتها بر مغز و اعصاب جنین و عقیم شدن مردان جامعه > سلامت - ایسنا نوشت یک عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت که پس از بررسی اثرات بیولوژیکی امواج رادیویی و میکروموجها پارازیتها به این نتیجه رسیدمراقبت از اعضای مختلف بدن در پيري
افراد سالخورده و کسانی که سن بالا هستند سعی کنند بیشتر مراقب اعضای مختلف بدنشان باشند و نگذارند کهولت سن موجب بیمارشدنشان شود اين روزها کمتر پيش مي آيد که پزشک مشکلات جسمي را به سن ارتباط دهد به طور کلي ديگر جا افتاده است که پيري بيماري نيست هر چند که با بالا رفتن سن تغيي- حوادث و تصادفات عامل اصلی مرگ زودهنگام مردان ایرانی است
مقام مسوول در وزارت بهداشت حوادث و تصادفات عامل اصلی مرگ زودهنگام مردان ایرانی است تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی حوادث و تصادفات را عامل اصلی مرگ زودهنگام مردان ایران اعلام کرد به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت محمد ارسیدگی زودهنگام به سیاه سرفه در اطفال
در این بین برخی نشانه ها برای سیاه سرفه وجود دارد که باید با دیدن آنان سریعا به پزشک مراجعه کنید و به درمان به موقع خود بپردازید بخصوص برای اطفال در این زمینه باید بسیار مراقب بود یک فوق تخصص بیماریهای عفونی سرفههای شدید و طولانی را نشانه سیاه سرفه دانست و این بیماری را به شدت12 اشتباهی که شما را پیر خواهند کرد (2)
12 اشتباهی که شما را پیر خواهند کرد 2 درست است که نمی توانیم همیشه جوان باقی بمانیم ولی خوب راه هایی هست که به ما کمک می کنند روند پیر شدن را کند کنیم و یا حداقل از پیر شدن زودتر از موعد جلوگیری کنیم برترین ها درست است که نمی توانیم همیشه جوان باقی بمانیاشتباهات رایج در آرایش صورت
لطفا زشت نشوید اشتباهات رایج در آرایش صورت آرایش و استفاده از لوازم آرایشی در حقیقت برای زیباتر شدن است اما ناآگاهی از برخی تکنیک های آرایش صورت گاهی کار را تا جایی پیش می برند که چهره ساده و بدون آرایش به مراتب زیباتر به نظر می رسد مجله دیده بان آرایش و استفاده از لوازم آرایش- سیگار کشیدن احتمال مرگ زود هنگام را سه برابر افزایش می دهد
سیگار کشیدن احتمال مرگ زود هنگام را سه برابر افزایش می دهد تهران-ایرنا - نتایج یک مطالعه نشان می دهد که احتمال مرگ زود هنگام افراد سیگاری سه برابر بیشتر از افرادی است که هرگز سیگار نکشیده اند به گزارش ایرنا از هلث محققان می گویند از هر سه سیگاری دو نفر آنها بر اثر این عادت جانوضعیت وقوع حوادث ترافیکی در کشور/علت مرگ زودهنگام مردان ایرانی
وضعیت وقوع حوادث ترافیکی در کشور علت مرگ زودهنگام مردان ایرانی شناسهٔ خبر 2500350 چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۲ جامعه > بهداشت و سلامت مدیرکل دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت حوادث و تصادفات را عامل اصلی مرگ زودهنگام مردان کشور اعلام کرد به گزارش خبرگزاری مهرافتتاح رسمی خط تولید ماسک نانو؛ بهزودی
چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۸ مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه خط تولید ماسک نانو به بهرهبرداری رسیده است گفت در حال حاضر این محصول تولید و وارد بازار شده است و در صدد هستیم زمان مناسبی را برای افتتاح رسمی خط تولید این محصول اختصاص دهیم وحبه 11 دلیل از رژیم مدیترانه ای پیروی کنید
به 11 دلیل از رژیم مدیترانه ای پیروی کنید شاید فکر میکنید با خوردن روغن زیتون و پنیر و مغزهای گیاهی کاهش وزن هرگز اتفاق نمی افتد اما اصول غذاهای مدیترانه ای و شیوه آرام تر خوردن غذا زودتر به شما احساس سیری و رضایت میبخشد که این به شما کمک میکند رژیم لاغری خود را ادامه دهید فع-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها