واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آمریکا کشور زندان ها/ هفت میلیون نفر تحت نظارت امور اصلاحی کوالالامپور – ایرنا – آمریکا بیشترین تعداد زندانیان جهان را به خود اختصاص داده است و حدود هفت میلیون آمریکایی تحت نظارت امور اصلاحی در این کشور قرار دارند.
به گزارش ایرنا، شبکه خبری ای.بی.سی استرالیا روز سه شنبه در گزارشی به وضعیت زندانیان آمریکا پرداخت و این پرسش را مطرح کرد که چه مشکلی در نظام عدالت کیفری آمریکا وجود دارد که باعث شده بیشترین تعداد زندانیان را به خود اختصاص دهد.
براساس این گزارش، در حال حاضر دو میلیون و 200 هزار آمریکایی در زندان بسر می برند که اگر تعداد افرادی که دارای عفو مشروط هستند نیز در نظر گرفته شود حدود هفت میلیون آمریکایی تحت نظارت اصلاحی قرار دارند.
در حالی که آمریکا پنج درصد از جمعیت جهان را در خود جای داده است، 25 درصد از زندانیان جهان را به خود اختصاص داده است.
این گزارش با پرداختن به ترکیب جمعیتی زندانیان در آمریکا و دلایل زندانی شدن آن ها، نوشت: آمریکا در امر مبارزه با مواد مخدر به جای حل مساله، آن را به یک مشکل جنایی تبدیل کرده و از این رو نظام عدالت کیفری آمریکا به طور قابل توجهی تغییر کرد.
در این گزارش به مشکلات قوانین آمریکا اشاره شده است که براساس آن برای برخی از جرائم کوچک مانند سرقت از باشگاه های گلف، نوار ویدئو و حتی قطعات پتیزا تا 25 سال زندان در نظرگرفته شده است.
این قوانین نیز بیشتر در مورد سیاه پوستان در آمریکا اعمال می شود و اعمال سلیقه در مورد برخی جرائم نیز وجود دارد. این امر باعث شده است شمار آمریکایی های آفریقایی تبار در زندان ها به طور چشم گیری افزایش یابند، به طوری که جمعیت آنها نسبت به سفیدپوستان شش برابر است و از نظر گروه سنی نیز سیاه پوستان جوان 9 برابر سفیدپوستان زندانی هستند.
ای.بی.سی استرالیا در ادامه اعلام کرد اگر چه در سال های نخستین قرن بیست ویک الگوی مشابهی از نظر زندانیان آمریکا و سایر کشورها وجود داشت، اما ریشه فعلی میزان زندانیان آمریکا به دهه های 60 و 70 بازمی گردد که بسیاری بر اثر ناآرامی های سیاسی به زندان راه یافتند.
آمارهای مختلف نشان می دهد که آمریکا سالیانه مبلغ 80 میلیارد دلار برای زندانیان، نگهداری زندان ها و حقوق کارکنان و دیگر امور مرتبط با زندان ها هزینه می کند که هزینه هر زندانی در این کشور 25 تا 30 هزار دلار است.
این بودجه اختصاص یافته به زندان های آمریکا، بخش عمده ای از بودجه آمریکا را صرف خود می کند و به حوزه های از جمله آموزش آسیب رسانده است.
ای.بی.سی در پایان این سوال را مطرح کرد آیا در 20 سال آینده ما شاهد سلول های بیشتر در آمریکا خواهیم بود یا تعداد کلاس های درس و دانشگاه ها افزایش می یابد.
آساق**241**1611
12/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]