تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804024410




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهار جرم براي حفظ سرمايه انساني است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مهار جرم براي حفظ سرمايه انساني است
نویسنده : جلال مهرگان 
 - وظيفه اصلي پليس حفظ نظم و امنيت در جامعه است. در جوامع در حال توسعه، حفظ و توسعه سرمايه انساني بسيار مهم است. سرمايه انساني زماني باعث رشد اخلاقي، فرهنگي، ‌اقتصادي و سياسي جوامع مي‌شود كه جرم آن را تهديد نكند، ‌بنابراين براي حفظ سرمايه انساني، مهار جرم بسيار مهم است. پليس با تكيه بر اعتقادات ديني و ارزش‌هاي ملي، بر حسب وظايف قانوني و با داشتن تجارب لازم، اقدامات مناسب را به منظور پيگيري و پيشگيري از جرائم انجام مي‌دهد.
- ‌ تأمين امنيت اجتماعي در جامعه باعث تقويت امنيت ملي مي‌شود. در كشور ما تأمين امنيت، نظم و آسايش عمومي از وظايف نيروي انتظامي است.
- ‌ اهم ديدگاه مقام معظم رهبري در توصيف امنيت اجتماعي و اخلاقي و احساس امنيت به شرح زير است: امنيت يكي از اساسي‌ترين نيازها و جزو انتظارات مردم است. وقتي مردم در محيط زندگي، كار، تحصيل و فضاي عمومي جامعه احساس امنيت نكنند، مشكل بزرگي براي كشور به وجود آمده است. امنيت اجتماعي يعني اينكه مردم در محيط كار و زندگي خود احساس ترس و ناامني نكنند. وجود امنيت اخلاقي نيز ضروري است. يعني مردم بتوانند طبق اعتقادات و دين خود آسوده حركت كنند و با صحنه‌هايي مواجه نشوند كه وجدان ديني‌شان آزرده شود يا تأثيرات بد روي فرزندانشان بگذارد.
- مقام معظم رهبري توصيه‌هايي به نيروي انتظامي براي تأمين امنيت اجتماعي، اخلاقي و احساس امنيت داشته‌اند كه برخي از آنها عبارتند از تأمين و حفظ امنيت اسلامي و شهروندي، جلب رضايت مردم با تأمين امنيت، دفاع از امنيت معنوي، اخلاقي و فرهنگي، سالم‌سازي محيط اجتماعي، حفظ ارزش‌ها و اشاعه آن در جامعه، حفظ آبرو و حيثيت مردم در انجام مأموريت‌ها، خدمتگزاري صادقانه و مخلصانه به مردم و ارائه خدمات امنيتي، انتظامي و رفاهي.
- حضور پليس در جامعه با لباس مخصوص و آراسته، از يك طرف باعث گسترش ايجاد امنيت و آرامش افراد مي‌شود و از طرف ديگر نقش هشداردهنده و بازدارنده دارد.
- يكي از راه‌هاي مهم در كنترل اجتماعي، پيشگيري است. هدف از پيشگيري محدود كردن امكان وقوع جرائم از طريق غيرممكن كردن ارتكاب جرم، دوري كردن از ارتكاب جرم و كاهش احتمال ارتكاب جرم است. نيروي انتظامي وظيفه پيشگيري از وقوع جرم و جلوگيري از ايجاد وضعيت‌هاي جرم‌زا را به عهده دارد.
- پيشگيري، سبب كاهش زيادي در هزينه‌ها و نيروهاي مورد نياز در كنترل اجتماعي مي‌شود و در سه مرحله قبل، حين و پس از وقوع جرم مطرح است. پليس در هر سه مرحله نقش اساسي دارد و علاوه بر كاهش جرائم، درصدد كاهش ترس از جرم و بزه ديده شدن مي‌شود.
- پليس ارشاد، نقش ارشادكننده دارد و به صورت گشت‌هاي شهري، در پيشگيري از جرائم فعاليت مي‌كند و با مظاهر مختلفي از تخلفات اجتماعي مانند بدحجابي برخورد مي‌كند.
- يكي از برنامه‌هاي پيشگيري از جرم سازمان ملل، ‌در نظر گرفتن همه مردم مي‌باشد كه در سه سطح انجام مي‌شود اول، كاهش فرصت‌ها، مانند طراحي باز شهرها كه موجب افزايش نقطه ديد مردم و كاهش جرائم مي‌شود. دوم، تغيير ارزش‌هاي اجتماعي مانند توسعه و حمايت از دخالت مردم و مقابله داوطلبانه با جرائم، نظارت بر برنامه‌هاي تلويزيوني و سوم، توسعه نهادي مانند توسعه نظام پليس و قضايي براي پيشگيري از جرم، آموزش‌هاي عمومي، مبارزه با بيكاري، به كار بردن سياست‌هاي حمايت از خانواده و... .



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن