تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس رابطه اش را با خدا اصلاح كند، خداوند رابطه او را با مردم اصلاح خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870898043




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- برترین های نخستین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی کیش معرفی شدند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: برترین های نخستین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی کیش معرفی شدند کیش – ایرنا - برترین های نخستین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی کیش که از 19 بهمن به میزبانی این جزیزه در دماغه هور آغاز شده بود روز دوشنبه با معرفی این نفرات پایان یافت.


به گزارش خبرنگار ایرنا ، هیات داوران نخستین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی کیش ، آلسیو رانالدی از ایتالیا را به عنوان برگزیده اول ، شهریار رضایی از ایران برگزیده دوم و همچنین ویکتور کوپاچ از بلاروس به همراه ماریو لوپز از پرتغال به طور مشترک سوم اعلام کرد.
همچنین هیات داوران ، پترپتروف از بلغارستان، هدایت صحرایی و محمد رضا یزدی از ایران را شایسته تقدیر و دریافت لوح دانست .
دبیر نخستین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی کیش در این مراسم با قدردانی از توجه مسوولان منطقه آزاد کیش ، برگزاری این برنامه را یک رویداد ویژه فرهنگی و هنری عنوان کرد .
سید مجتبی موسوی به راه یابی 12 مجسمه ساز خارجی از میان35 هنرمند برتر و همچنین پنج هنرمند داخلی از میان 77 ایرانی اشاره کرد و افزود: این رویداد در تقویم سالیانه جزیره کیش ثبت خواهد شد.
هنرمندانی از کشورهای ،ایتالیا ، بلغارستان، تایوان ، آلمان ، پرتغال، بلاروس، اسپانیا، کاستاریکا، صربستان، گرجستان، مجارستان و اتریش در این رویداد به خلق آثار هنری پرداختند.
آثار این سمپوزیوم را سعید شهلاپور ، سید محمد بهشتی از ایران و ایزودورو سیهارولیدزه هنرمند گرجستانی الاصل مقیم آمریکا و رییس دپارتمان مجسمه سازی دانشگاه بوستون آمریکا داوری کردند .
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش در این مراسم توجه به حوزه فرهنگ و هنر را از دغدغه های اصلی مسوولان عالی جزیره دانست و گفت : در این راستا یکی از برنامه های شاخص برگزاری نخستین سمپوزیوم مجسمه سازی بود.
بهبود بهی زادی افزود : آثار خلق شده هنرمندان آثاری ماندگار برای زیبایی بصری کیش خواهد بود.
عضوشورای شهر تهران به بیان تاریخچه ای از جزیره کیش پرداخت و گفت : کیش از نظر سیاسی و اقتصادی مرکز سواحل خلیج فارس بوده است و رسالت و جایگاهی خاص دارد که امیدواریم رویکردی برای آن معرفی کنیم .
احمد مسجد جامعی افزود : با برگزاری جشنواره های فرهنگی می توان به ظرفیت های پنهان موجود در کیش بازگشت .
وی اظهار داشت : هشت هزار میلیارد دلارحجم گردش مالی در بخش خلاقیت در حوزه فرهنگ و هنر است که اگر بتوانیم با چشم اندازی پنج یا 10 ساله از نیم درصد آن بهره مند شویم نسبت به حجم در آمد نفتی بالاتر خواهد بود .
مسجد جامعی تلاش های انجام شده در برگزاری این مراسم در مدت کوتاه را بسیار ارزشمند برشمرد و گفت : با توجه به حضورکشورها در این رویداد فرهنگی هنری خوب است از هنرمندان کشورهای جدید نیز دعوت کرد تا شناسنامه این رویداد پررنگ تر شود.
وی ابراز امیدواری کرد که در دوره بعدی شاهد حضور چهره ها و هنرمندانی از کشورهای جدید و همچنین نقاط مختلف ایران باشیم .
به نفرات اول تا سوم به ترتیب دیپلم افتخار به همراه هفت ، پنج و سه هزار و 500 دلار اهدا شد.
مراسم اختتامیه نخستین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی با حضور شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت، جمعی از مدیران و معاونین سازمان منطقه آزاد کیش ، هنرمندان، داوران و علاقمندان به هنرهای تجسمی در مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد.
در پایان مراسم شرکت کنندگان عکس یادگاری گرفتند.
1641*1630/60481 / 1539






11/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن