تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر بنده‏اى بخواهد چيزى بخواند يا كارى انجام دهد و بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864042466




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- برترین های نخستین استارتاپ ویکند سلامت ایران معرفی شدند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: برترین های نخستین استارتاپ ویکند سلامت ایران معرفی شدند اصفهان- ایرنا- برترین های نخستین استارتاپ ویکند (آغازگری در پایان هفته) در حوزه سلامت الکترونیک کشور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معرفی شدند.


به گزارش ایرنا، نخستین استارتاپ ویکند (آغازگری در پایان هفته) در حوزه سلامت الکترونیک کشور، روزهای ششم تا هشتم اسفند جاری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.
استارتاپ ویکند (startup weekend) یک رویداد آموزشی- تجربی در دنیاست که در سه روز متوالی برگزار می شود.
در این برنامه شرکت کنندگان پر انگیزه ای شامل صاحبان ایده، برنامه نویسان، مدیران تجاری و بازاریاب های حرفه ای گرد هم می آیند تا در 54 ساعت ایده هایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایده ای را اجرا کند.
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان روز شنبه به ایرنا گفت: شامگاه گذشته برترین های این رویداد معرفی و تقدیر شدند.
شقایق حق جوی، سه گروه و ایده برتر را به ترتیب، تقویت گفتار سخن محور، « لولو قندی » و « فلو آپ » (FOLLOW UP) اعلام و اضافه کرد: ایده تقویت گفتار سخن محور ، یک نرم افزار و برنامه کاربردی مبتنی بر تلفن همراه است که به رفع مشکلات گفتاری و تقویت گفتار به ویژه در بین کودکان می پردازد.
وی ادامه داد: به صاحب این ایده، جایزه شرکت در کنفرانس « بریج » (Bridge) آلمان و به سایر اعضای گروه جایزه شرکت در کنفرانس تداکس (TEDx) کیش تعلق گرفت.
کنفرانس بریج آلمان به عنوان بزرگ ترین گردهمایی کارآفرینان ایرانی داخل و خارج کشور در زمینه کارآفرینی دانش بنیان خرداد سال آینده در شهر برلین برگزار می شود.
تداکس کیش نیز فروردین ۹۴ برگزار و ایده های مبتنی بر سه عنصر فناوری، سرگرمی و طراحی در آن ارائه خواهد شد.
رئیس بنیاد نخبگان اصفهان درباره ایده برتر دوم اظهار کرد: این ایده یک بازی هوشمند مبتنی بر تلفن همراه به نام لولو قندی است که برای کودکان مبتلا به بیماری دیابت طراحی شده و به آنها برای کنترل بیماری کمک می کند.
حق جوی با اشاره به ایده فلو آپ گفت: این ایده نیز یک برنامه کاربردی اینترنتی و مبتنی بر تلفن همراه است که به پزشکان برای پیگیری درمان بیمارانشان و بهبود ارتباط میان آنها کمک می کند.
وی با بیان اینکه به هر کدام از ایده های دوم و سوم مبلغ 40 میلیون ریال جایزه اهدا شد افزود: همچنین سه گروه برگزیده، مشمول استفاده از امکان شش ماه استقرار رایگان در مرکز رشد مواد و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شدند.
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان اظهار کرد: یک شرکت سرمایه گذار در زمینه فناوری و سلامت نیز در این رویداد حمایت از سه ایده و گروه نرم افزار تقویت گفتار سخن محور، درمان کم خونی و لولو قندی (بازی کنترل دیابت) را به عهده گرفت.
وی با بیان اینکه ایده درمان کم خونی، یک برنامه کاربردی مبتنی بر تلفن همراه است که به تشخیص کم خونی از طریق چشم می پردازد، اضافه کرد: همچنین این سرمایه گذار به دو گروه و ایده « تیمار و شفا » و « دکتر دیاگنوسیس (diagnosis) » مبلغ 10 میلیون ریال اهدا کرد.
حق جوی گفت: ایده دکتر دیاگنوسیس، یک بازی نرم افزاری برای تشخیص بیماری است که جهت دانشجویان پزشکی طراحی شده و ایده تیمار و شفا نیز برنامه نرم افزاری برای موضوع طب سنتی است.
وی با اشاره به حضور 152 نفر در نخستین استارتاپ ویکند سلامت بیان کرد: این افراد در مدت سه روز در قالب تیم های کسب و کار درباره 16 ایده برگزیده گرد هم آمدند.
رئیس بنیاد نخبگان اصفهان توضیح داد: هیات داوران در این رویداد پس از ارائه مدل های کسب و کار توسط 16 تیم حاضر، سه گروه برگزیده را انتخاب کردند.
این رویداد با هدف تغییر و تحول در فضای دانشگاه ها و ایجاد روحیه کسب و کار در بین دانشجویان پزشکی برگزار شد.
موضوعات ایده های مطرح شده در استارتاپ ویکند سلامت (Health startupweekend) بیمه سلامت، تلفن همراه سلامت، مدیریت دانش سلامت، کاربر انفورماتیک سلامت و تجهیزات پزشکی بود.
در برنامه جهانی استارتاپ ویکند تا کنون بیش از 45 هزار نفر در بیش از 200 شهر شرکت کرده و از سرمایه گذاری شرکت های بزرگ فناوری همچون گوگل و آمازون بهره برده اند.
رویداد استارتاپ ویکند برای اولین بار در کشور، در شهریور 1391 در شهر تهران برگزار شد.
رویداد «آخر هفته کارآفرینی» ( استارتاپ ویکند) آبان امسال در دانشگاه اصفهان نیز برگزار شد.
ت/3011/ 6022



09/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن