تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چيزى زكاتى است و زكات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870853257




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- ارائه الگوهای مانا در حوزه فرهنگ عمده هدف برپایی یادواره شهداست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ارائه الگوهای مانا در حوزه فرهنگ عمده هدف برپایی یادواره شهداست شیراز - ایرنا - فرمانده سپاه فجر استان فارس گفت: در برپایی یادواره های شهدا به دنبال برگزاری مجالس و آیین های چند ساعته نیستیم بلکه عمده هدف از برگزاری این گونه یادواره ها، ارائه الگوهای مانا و مناسب در حوزه فرهنگ است.


به گزارش ایرنا سردار غلامحسین غیب پرور،در آستانه برگزاری نخستین یادواره سرداران و 838 شهید سادات استان فارس، دوشنبه در جمع خبرنگاران در شیراز بیان کرد:یادواره های شهدا نقطه آغازی برای انجام حرکت های موثر فرهنگی درجامعه است و
سپاه و بسیج در این عرصه و همچنین ارائه الگوهای فرهنگی مناسب درجامعه تا کنون پیشگام بوده اند.
فرمانده سپاه فجر فارس افزود:نخستین یادواره سرداران و 838 شهید سادات استان فارس روز 14 اسفند جاری همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در حسینیه عاشقان ثارالله(ع) شیراز برگزار می شود.
غیب پرور با بیان این که برگزاری یادواره شهدای سادات عرض ارادتی به ساحت مقدس حضرت زهرا (س) است ، اظهارداشت: ستاد برگزاری یادواره شهدای سادات از مدت ها پیش در سپاه ناحیه بقیه الله (عج) شیراز فعال شده است.
وی اضافه کرد:تاکنون 838 شهید سادات در استان فارس شناسایی شده که حدود 540 نفر از آنان در سنین 17 تا 25 سال بودند.
غیب پرور با بیان اینکه میانگین سن شهدای استان فارس 22 سال است، افزود: از بین شهدای سادات استان فارس، بیشترین فراوانی مربوط به شهدای با 20 سال سن است که این خود پیام مهم و ارزشمندی برای مردم جامعه به ویژه نسل جوان دارد.
فرمانده سپاه فجر استان فارس افزود: 838 شهید سادات استان فارس از اقشار مختلف مردم است و این امر بیانگر مردمی بودن دوران هشت ساله دفاع مقدس و حمایت و دفاع مردم از انقلاب اسلامی و کشور است.
وی به برخی از ویژه برنامه های یادواره شهدای سادات فارس اشاره کرد و افزود: برای این یادواره که با حضور خانواده شهدای سادات فارس برگزار می شود کتابی با عنوان "نسل کوثر" با موضوع شرح زندگی و وصیتنامه شهدای سادات این استان، تمبریادبود و سرودی ویژه تهیه شده است.
غیب پرور اظهارداشت: همچنین در این یادواره از تابلو هنری با عنوان " ندیم دل" اثر هنری میرعبدالعظیمی یکی از بسیجیان سپاه فجر استان فارس رونمایی می شود.
وی اظهار کرد:این تابلو بسیار ارزشمند و در نوع خود بی بدیل است زیرا این هنرمند بسیجی در این اثر هنری اسامی 14 معصوم، شهدا و یک هزار و 804 بقعه و امامزاده استان فارس را با بهره گیری از هنر خطاطی به شیوه ای هنرمندانه ترسیم کرده است.
او ادامه داد: هدف این این اثر هنری که حاصل چندین سال تلاش این هنرمند بسیجی است ،تکریم شعائر اسلامی و معرفی داشته های فرهنگی استان فارس است و به نظر می رسد این تابلو هنری بعد از رونمایی به دلیل فاخر بودن، در موزه نگهداری شود.
غیب پروز اظهار داشت:باتوجه به همزمانی برپایی این یادواره باسالروزشهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و این که رسیدگی به محرومان جامعه یکی از عادات بسیار خوب این بانوی بزرگوار بود، ستاد یادواره شهدای سادات استان فارس با تاسی به این ویژگی آن حضرت، یک وعده غذا برای 10 هزار نفر از محرومان اطراف شهرستان شیراز مهیا کرده که در روز یادواره بین این نیازمندان توزیع می شود.
فرمانده سپاه فجر استان فارس بیان کرد:اعضای ستاد یادواره شهدای سادات استان فارس بعد از برگزاری این یادواره با رهبر معظم انقلاب دیدار می کنند و این مهمترین ویژگی یادواره شهدای سادات است.ک/2
3002 /6118



11/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن