واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: راهکار موثر در مهار اعتیاد رویکرد اجتماعی کردن مبارزه است اراک-ایرنا- سرپرست استانداری مرکزی گفت: راهکار موثر در مهار اعتیاد، رویکرد اجتماعی کردن مبارزه و پیشگیری از آلودگی لایه های جامعه و اقشار مختلف به این آسیب خانمانسوز است.
شکرالله حسن بیگی روز دوشنبه در چهارمین جشنواره دانش آموزی نوجوان سالم استان مرکزی در کانون امام خمینی (ره) اراک افزود: مواد مخدر یکی از آسیب های اجتماعی چند وجهی است که در صورت کم توجهی به مهار آن، طیف وسیعی از مشکلات و چالش ها را ایجاد می کند.
وی بیان کرد: بیش از 50 درصد از محکومان ندامتگاه های استان مرکزی مرتبط با موادمخدر هستند که اغلب این افراد در گروه جوان جای می گیرند.
سرپرست استانداری مرکزی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی امر مقابله با موادمخدر با جدیت انجام شده است و حدود چهار هزار نفر در کشور و 22 نفر در استان مرکزی در این خصوص به درجه رفیع شهادت نایل آمده اند.
حسن بیگی عنوان کرد: آگاهی دادن به نوجوانان و جوانان در خصوص مواد مخدر شیمیایی و دست ساز و عوارض وسیع آن بر سلامت و هشدار در خصوص روش های آلودگی از موضوعاتی است که باید با بهره گیری موثر از ظرفیت های اجتماعی برای توسعه آن کوشید.
وی گفت: جوانان و نوجوان نیروی مولد جامعه و سرمایه های نظام هستند که باید به پرورش و سلامت جسم و روح خود اهمیت داده و تحرک جسمانی مناسب و پرکردن اوقات فراغت با مهارت های مفید را در دستور کار قرار دهند.
سرپرست استانداری مرکزی اضافه کرد: هوشیاری جوانان در زمان حضور در محیط های ورزشی نیز مهم است چرا که این عرصه ها نیز از خطر به دور نیستند و بسیاری از افراد با شیوه ها و تبلیغات کاذب در محیط های ورزشی نیز اقدام به توزیع موادمخدر می کنند.
حسن بیگی گفت: مسوولیت جمهوری اسلامی ایران در آینده بر دوش نسل جوان است و این کشور نیاز به انسان های توانمند، سالم و پویا دارد.
وی بیان کرد: مصرف موادمخدر به ویژه موادمخدر صنعتی به شدت بر روح و روان افراد تاثیر می گذارد و اعتیاد به این مواد زمینه بروز آسیب های اجتماعی زیادی را در جامعه فراهم می سازد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این جشنواره گفت: برای این جشنواره دانش آموزی 800 اثر با موضوعات مقاله نویسی، روزنامه دیواری، نقاشی، عکس و فیلم کوتاه از دانش آموزان مقطع متوسطه دوم (دبیرستان) استان ارسال شده است.
شهریار فولادوند افزود: محورهای این جشنواره، شیوه های زندگی ساده، پیشگیری از گرایش به مواد دخانی، پیشگیری از سوء مصرف مواد، جلوگیری از گرایش به خشونت و رفتارهای پرخطر است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی ادامه داد: دشمنان برای اینکه این قشر را به بیراهه بکشانند و از مسیر اهداف نظام دور کنند با ترفندهای مختلف در صدد آلوده کردن آن ها به مصرف موادمخدر هستند.
فولادوند عنوان کرد: نسل جوان باید همه تلاش خود را برای فتح قله های بلند علم و دانش به کار گیرند و در راستای کسب موفقیت های بزرگ از هیچ کوششی دریغ نکنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی نیز در این جشنواره گفت: موادمخدر یک معضل اجتماعی است که در همه بخش های جامعه اختلال ایجاد می کند و موجب هدررفت سرمایه های مالی، فکری و کاهش بهره وری در برنامه ها می شود.
محمد زیدوند افزود: سیاست اصلی ستاد مبارزه با موادمخدر کشور مقابله همگانی با اعتیاد است.
وی بیان کرد: مصرف موادمخدر به ویژه مواد صنعتی مشکلی حاد است که با توجه به اثرات تخریبی وسیع بر روان باید در مرکزیت اطلاع رسانی و آگاهی رسانی قرار بگیرند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی ادامه داد: بسیاری از افراد به دلیل آگاهی نداشتن از خطرات مصرف موادمخدر به این مسیر کشیده می شوند.
در چهارمین جشنواره دانش آموزی نوجوان سالم استان مرکزی، از سه اثر برتر تقدیر شد.
240 هزار دانش آموز استان مرکزی در یکهزار و 920 مدرسه به تعلیم و تربیت اشتغال دارند.ک/2
3005/6013/
11/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]