تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):ریشه های کفر سه چیز است:حرص و بزرگ منشی نمودن و حسد ورزیدن.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834802449




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- آخرین تقلای نتانیاهو علیه توافق هسته یی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/دوشنبه 11 اسفند 1393 آخرین تقلای نتانیاهو علیه توافق هسته یی تهران-ایرنا-همزمان با آغاز دور تازه ی گفت و گوهای هسته یی در مونترو سوییس، روزنامه های امروز از تیرگی روابط میان واشنگتن و تل آویو به دلیل سفر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژِیم صهیونیستی به آمریکا برای سخنرانی در کنگره آن کشور نوشتند.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز دوشنبه 11 اسفند 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

*** تیرگی روابط واشنگتن و تل آویو همزمان با آغاز دور تازه ی گفت و گوهای هسته یی
آغاز دور جدید گفت و گوهای هسته یی ایران و آمریکا از امروز در مونترو سوییس و رویدادهای مرتبط با آن، یکی از سوژه های مهم در خبرها و یادداشت های روزنامه های امروز بود. سفر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا برای سخنرانی در کنگره، بر خلاف مخالفت برخی سیاستمداران آمریکایی و در صدر آنها «باراک اوباما» رییس جمهوری این کشور، نکته ی برجسته یی در مطالب منتشر شده در این زمینه بود.
به نوشته ی بسیاری از روزنامه ها در حالی که نتانیاهو تلاش می کند تا مسیر گفت و گوهای هسته یی میان ایران و آمریکا را منحرف سازد، رییس جمهوری آمریکا تمایلی به این اتفاق ندارد. روزنامه ها این رویکرد اوباما را نشانی از تیره شدن فضای حاکم بر روابط واشنگتن و تل آویو بر سر موضوع هسته یی ایران دانستند. اوباما همچنین تاکید کرده هرگونه طرح تحریمی کنگره علیه ایران را وتو خواهد کرد.
روزنامه ی «ایران» در یکی از عنوان های خبری نخست خود سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا برای سخنرانی علیه ایران در کنگره ی این کشور را «آخرین تقلای نتانیاهو علیه توافق هسته یی» توصیف کرد و نوشت: نخست وزیر اسرائیل در میان انبوه منتقدان داخلی، تل آویو را به مقصد واشنتگن ترک کرد تا سخنرانی پیشاپیش جنجال برانگیز خود علیه ایران را برگزار کند.
ایران با اشاره به نارضایتی اوباما از حضور نتانیاهو در کنگره افزود: اما در امریکا، درهای کاخ سفید به روی او بسته است و در کنگره هم کمتر کسی مشتاق شنیدن اتهامات و ادعاهای بی پایه اوست. روزگار تیره میهمان ناخوانده اوباما در واشنگتن، نمادی است از تیرگی روابط تل آویو – واشنگتن.
روزنامه ی «اعتماد» نیز در گزارشی از دیدار امروز «جان کری» و «جواد ظریف» وزیران امور خارجه ی ایران و آمریکا در مونترو سوییس خبر داد و دور تازه ی مذاکرات را برای «تثبیت پیشرفت ها» و «کاستن از پرانتزها» توصیف کرد.
اعتماد نوشت: نبض مذاکرات با ورود به ماه مارس میلادی تندتر از قبل می زند و بر همین اساس وزرای امور خارجه دو کشور برای نخستین بار در طول یک سال و نیم گذشته در فاصله زمانی هشت روز دوباره با هم دیدار می کنند تا شاید بتوانند جا پای پیشرفت های حاصله را محکم کرده و از تعداد پرانتزها در مباحث مورد اختلاف هم بکاهند. گفته می شود که چند دور دیدار میان صالحی و مونیز در دور پیشین مذاکرات در هفته گذشته به دستاوردهای فنی چشمگیر منتهی شده است.
به نوشته ی این روزنامه، دور جدید مذاکرات میان ایران و امریکا در حالی آغاز شد که پیشرفت قابل ملاحظه ای که محمدجواد ظریف از حصول به آن در دور پیشین سخن می گوید، بر خوش بینی برای حصول به تفاهم افزوده است.
روزنامه ی «آرمان» هم در یادداشتی با عنوان «غرب و اشتیاق رابطه با ایران» از علاقه مندی کشورهای غربی برای برقراری ارتباط با ایران همزمان با تغییر رویکرد سیاست خارجی کشورمان و بالا گرفتن احتمال توافق جامع هسته یی میان ایران و 1+5 نوشت.
در این یادداشت با اشاره به سفر وزیر امور خارجه ی ایتالیا به ایران و مذاکرات متعدد او با مقام های ایرانی آمده است: این سفر در چارچوب روابط ایران با کشور های اروپایی تاثیر بسیار روشنی دارد؛ یعنی ما در طول هشت سال گذشته و در زمان زمامداری دولتهای نهم و دهم به نوعی در تحریم دیپلماسی از طریق غربی ها بودیم. بدین معنا که آنها حاضر نبودند هیچ مراوده سیاسی با ایران داشته باشند.این گشایشی که الان به وجود آمده و این اشتیاقی که کشورهای غربی به طور عام و کشورهای اروپایی به طور خاص به داشتن روابط با ایران نشان می دهند نشان دهنده آن است که بالاخره آنها نیز از تغییر در سیاست خارجه ایران استقبال کرده اند.
«آمریکا علیه آمریکا» هم عنوان گزارشی در روزنامه ی «دنیای اقتصاد» بود که در آن با اشاره به اظهارات تازه ی اوباما در خصوص وتوی هرگونه طرح جدید کنگره علیه ایران نوشت: در شرایطی که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با وجود مخالفت‎های کاخ سفید خود را آماده می‎کند تا فردا سه شنبه در کنگره آمریکا علیه برنامه هسته‎ای ایران سخنرانی کند، اختلافات میان کنگره و کاخ سفید بر سر ایران بالا گرفته است. نمایندگان کنگره روز جمعه طرحی را به سنای آمریکا ارائه کردند که براساس آن هرگونه توافقی بر سر برنامه هسته ای ایران باید به تایید کنگره آمریکا برسد، اما کاخ سفید روز گذشته اعلام کرده است که باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، «طرح تازه ارائه شده به سنا را وتو خواهد کرد».
دنیای اقتصاد همچنین با اشاره به سفر نتانیاهو به آمریکا برای سخنرانی علیه ایران در کنگره ی این کشور، این اقدام وی را به قماری سیاسی برای رژیم صهیونیستی تشبیه کرد و افزود: بنیامین نتانیاهو در ادامه کارزار خستگی ناپذیرش علیه «توافق اتمی بد با ایران» از این هفته در اقدامی بی سابقه وارد یک میدان مین خطرناک به نام عرصه سیاسی آمریکا می‎شود.
روزنامه ی «مردمسالاری» نیز در گزارش خبری نخست خود، تصمیم اوباما برای وتوی هرگونه مصوبه ی کنگره علیه توافق هسته یی با ایران را برجسته کرد و نوشت: رویارویی کاخ سفید و طیف نمایندگان جمهوریخواه تندرو کنگره آمریکا بر سر مذاکرات هسته ای با ایران، روز گذشته وارد مرحله ای جدید شد. روز گذشته باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که لایحه جدید سناتورها را که به کنگره اجازه می دهد در روند مذاکرات هسته ای اعمال نفوذ کنند، وتو خواهد کرد. ایالات متحده آمریکا و ٥ قدرت جهانی، به دنبال توافق هسته ای با ایران هستند که یکی از لوازم آن لغو همه تحریم ها علیه تهران است.
روزنامه ی «شهروند» هم در خبر نخست خود با اشاره به سفر نتانیاهو به آمریکا با وجود مخالفت اوباما نوشت: این مسأله موجب شده است تا روابط باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا و بنیامین نتانیاهو، فازی جدید از تنش را تجربه کند. برخی از تحلیلگران بر این عقیده اند که روند تنش در روابط اسراییل و آمریکا روندی است که طی ١٠ سال گذشته بی سابقه بوده است و همین روند تنش آلود ممکن است از نفوذ اسراییل در ساختار سیاست گذاری های آمریکا بکاهد چراکه سیاست مداران آمریکایی به تدریج اعتماد خود را به تل آویو از دست می دهند. تحلیلگران معتقدند که این روابط تنش زا می تواند در کیفیت روابط واشنگتن و تل آویو اخلال ایجاد کند.
روزنامه ی «خراسان» نیز در یادداشت روز خود با عنوان «نتانیاهو دشمن ما هست، اما مشکل ما نیست» به ارزیابی تاثیرات احتمالی سخنرانی نتانیاهو در کنگره ی آمریکا، در روند مذاکرات هسته یی ایران پرداخت و نوشت: نتانیاهو مرد سخنان اغراق آمیز و آمیخته به دروغ درباره ایران است. مردم جهان هنوز هم صحنه نقاشی نشان دادن های مضحک و بچه گانه او در مجمع عمومی سازمان ملل را در خاطره هایشان دارند. کمتر کسی از شخصیت های سیاسی بین المللی به این سادگی در برابر هزاران رسانه دروغ می گوید. بنابراین حدس این که «بی بی» در کنگره چه می گوید، چندان هم دشوار نیست. احتمالا به نظر او جهان در آستانه یک اشتباه تاریخی است که به ایران اجازه می دهد به سلاح اتمی دست یابد. به نظر می رسد مشخصا «سخنان» تکراری نتانیاهو در کنگره توان این که یک روند طولانی دیپلماتیک با مشارکت اعضای شورای امنیت سازمان ملل را تغییر بدهد، نداشته باشد. «بی بی» خودش بهتر از هر کسی می داند که کسی منتظر سخنرانی او نیست.
در این میان روزنامه ی «کیهان» مخالفت های اخیر اوباما با هرگونه اقدام ضد ایرانی در سنا و کنگره ی این کشور و رویارویی او با نتانیاهو را نشانه ی هراس اوباما از شکست مذاکرات دانست و نوشت: رسانه های غربی در تحلیل های مختلف با اشاره به مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 بر این موضوع تاکید کردند که دولت آمریکا به میز مذاکره نیاز داشته و به همین خاطر، اوباما از شکست مذاکرات هراس دارد.
کیهان افزود: به عقیده دستیاران اوباما، توافق هسته ای با ایران، برای رئیس جمهوری که موفقیت بزرگی در عرصه سیاست خارجی نداشته، می تواند به عنوان یک میراث بر جای بماند.
روزنامه ی «رسالت» هم در سرمقاله ی خود با عنوان «قاعده بازی در دقیقه 90 مذاکرات هسته ای» هشدارهایی به مذاکره کنندگان هسته یی کشورمان در ارتباط با «سوء نیت های غربی ها» داد و نوشت: شواهد و مستندات موجود نشان دهنده رسیدن مذاکرات هسته ای ایران و اعضای 1+5 به نقطه ای حساس و تعیین کننده است. بسیاری از مقامات رسمی ، رسانه ها و منابع غیر رسمی و موثق عنوان کرده اند که مذاکرات هسته ای وارد فاز پایانی و گامهای نهایی خود شده است. ملت ایران نیز امیدوار است که در نهایت ، میان ایران و اعضای 1+5 توافقی خوب و قابل دفاع با محوریت حفظ دستاوردهای هسته ای کشورمان و رفع همه تحریمهای ظالمانه وضع شده صورت گیرد. «دقیقه 90» حساس ترین دقیقه یک بازی فوتبال محسوب می شود، خصوصا زمانی که در تابلوی نتیجه بازی نتیجه «صفر-صفر» حک شده باشد! تغییر جریان و نتیجه بازی به سود یا ضرر هر یک از طرفهای بازی در دقیقه 90 معمولا شوک آور، غیر قابل مدیریت و در اکثر موارد جبران ناپذیر است.
روزنامه ی «سیاست روز» هم در شرایطی که رییس جمهوری آمریکا می کوشد، عزم خود را برای ادامه ی گفت و گوهای هسته یی با ایران، به مخالفان داخلی و رژیم صهیونیستی نشان دهد، از «تهدید به جنگ» آمریکا علیه ایران نوشت!
این روزنامه، اظهارات «جان کری» وزیر امور خارجه ی آمریکا مبنی بر اینکه «نمی توانیم تعهدی در مورد توافق هسته یی نهایی با ایران بدهیم» را نشانه ی تهدید آمریکا به جنگ علیه ایران دانست و نوشت: وندی شرمن، گفت وگو کننده ارشد هسته ای تیم آمریکا می گوید تحریم های ایران باقی می ماند حتی اگر توافقی انجام شود، رسانه های آمریکایی از ابهام بر سر توافق هسته ای ایران و 1+5 پس از پایان دوران ریاست جمهوری اوباما می نویسند و جان کری وزیر خارجه آمریکا هم در حالی که گفت وگوها ادامه دارد، ایران را تهدید به جنگ می کند.

*** لزوم پیشگیری از تندروی ها در انتخابات مجلس
همزمان با بالا گرفتن موضوع رقابت میان جناح های سیاسی برای موفقیت در انتخابات مجلس دهم، برخی چهره های سیاسی کشور از لزوم جلوگیری از تندروی های سیاسی در این انتخابات سخن گفته اند.
«عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور، از جمله افرادی است که درباره ی موضع گیری های انتخاباتی استانداران هشدار داده و صندوق های رای را به «امانت»، «حق الناس» و «ناموس» تشبیه کرده است.
«نه له، نه علیه سیاست انتخاباتی دولت» عنوان گزارشی در همین ارتباط در روزنامه ی اعتماد است که در آن آمده است: «وزارت کشور را فدای یک جریان خاص سیاسی در کشور نمی کنم.» این پیام مشخص عبدالرضا رحمانی فضلی برای انتخابات مجلس دهم است؛ پیامی که مخاطب آن ناگفته پیداست؛ گروه های منتقد و مخالف دولت. کشور تقریبا یک سال قبل از برگزاری انتخابات مجلس دهم عملا وارد فضای انتخاباتی شده است. گروه های سیاسی زورآزمایی خود را برای گرفتن دست بالا در ائتلاف های انتخاباتی شروع کرده اند و بازار رقابت های سیاسی شکل دیگری پیدا کرده است. مخالفان دولت خیلی زود انگشت اتهام خود را سمت پاستورنشینان چرخانده اند و آنها را متهم به استفاده از امکانات عمومی در مسیر انتخابات می کنند؛ اتهامی که در همین سطح هم باقی نمانده و قرار است محمدباقر نوبخت بعد از پایان بررسی بودجه برای ادای توضیحاتی در همین رابطه راهی بهارستان شود.
به نوشته ی اعتماد، حالا وزیر کشور اتمام حجت کرده است. هرچند علاقه آنچنانی به ورود به عرصه سیاست داخلی ندارد اما اتمام حجت کرد که وزارت کشور را فدای یک جریان سیاسی خاص نمی کند. می گوید که این گونه سوءاستفاده ها به اعتماد مردم لطمه می زند.
روزنامه ی ایران هم گفت و گویی را با عنوان «مهار تندروی اولویت سیاسی مجلس آینده» با «مرتضی الویری» فعال سیاسی منتشر کرد و در آن نوشت: الویری، استراتژی کلی را دور کردن جریان های افراطی و عناصر تندرو از کرسی های مجلس آینده عنوان می کند.
در ادامه ی این گفت وگو، الویری به اصولگرایان توصیه کرده است که برای دفاع از منافع ملی، حساب خود را از جریان های تندرو جدا کنند و مرزبندی مشخص تری با آنان داشته باشند. زیرا جریان های تندرو؛ فقط به اصولگراها لطمه نمی زنند، بلکه می توانند به کل موجودیت نظام ضربه بزنند.
روزنامه ی «فرهیختگان» در مطلبی با عنوان «سنتی ها تندترمی شوند، پایداری ها آرام تر» از تلاش برخی چهره های اصولگرا برای ایجاد وحدت میان اصولگرایان خبر داد و نوشت: باهنر که در آستانه انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از واگذاری بهارستان به رقیب اصلاح طلب دلواپس است تلاش می کند هرطور شده اصولگرایان را دور هم جمع کند و نگذارد این بار از دل اختلافات، فهرست های مختلف بیرون بیاید.
فرهیختگان در ادامه بر خلاف تاکید بسیاری بر لزوم پیشگیری از تندروی ها در انتخابات آینده ی مجلس، از تلاش برخی چهره های اصولگرا برای تندروتر شدن به منظور همراهی با پایداری ها خبر داد و افزود: وحدت اصولگرایان در انتخابات مجلس دهم آنقدر برای دبیرکل جدید جبهه پیروان خط امام و رهبری اهمیت دارد که وی برای رسیدن به این هدف اصولگرایان همفکر خود را به تندروی و هم قدم شدن با جبهه پایداری توصیه کرده است. باهنر که پیش از این در گفت وگویی تاکید کرده بود برای اینکه اصولگرایان به وحدت برسند باید تندروها اندکی کوتاه بیایند و ما نیز تندتر شویم تا به هم برسیم، دیروز در گفت وگو با خبرآنلاین، بار دیگر بر این پیشنهاد خود تاکید کرد تا نشان دهد عزمش برای وحدت اصولگرایان با نسخه تندروی جدی است.

*** لزوم همکاری پاکستان با ایران در سرکوب تروریسم
دستگیری «سلام ریگی» پسر عموی «عبدالمالک ریگی» از رهبران گروه تروریستی «جیش العدل» از سوی پاکستان، یکی از خبرهای منتشر شده در روزنامه های امروز بود. برخی روزنامه ها در همین ارتباط یادداشت هایی را منتشر کردند و در آن بر لزوم تلاش بیشتر پاکستان برای همکاری با ایران در مبارزه با تروریسم، به دلیل اشتراکات مرزی تاکید کردند.
«نمادی برای حسن نیت همسایه شرقی» عنوان یادداشتی در ستون «اول دفتر» روزنامه ی ایران به قلم« صباح زنگنه» کارشناس مسائل منطقه یی است که در آن آمده است: پاکستان که یکی از همسایه های مهم و بزرگ ایران محسوب می شود. ایران همواره در مقاطع مختلف و حساس منطقه، دولت این کشور و مردم آن را مورد حمایت ویژه قرار داده است. با وجود این مناسبات قابل توجه، مسأله ناامنی مرزی یکی از دغدغه های جدی دو کشور محسوب می شود که در مواردی به تنش های دیپلماتیک هم منجر شده است.
به نوشته ی ایران، اگرچه اقدام اخیر پاکستان از تحول در اراده جدی این کشور در مقابله با تروریسم حکایت می کند اما مقامات پاکستانی باید نگاه مسئولانه ای نسبت به حفظ امنیت مرزها و ممانعت از رشد افراط گرایی در داخل پاکستان یا انعکاس آن بر همسایگان داشته باشد. به هر روی مقامات پاکستان با تحویل دادن تروریست هایی که از سوی مسئولان امنیتی این کشور دستگیر می شوند و نیز ممانعت از تبدیل خاک این کشور به پایگاه و پناهگاه تروریست های ضد ایران؛ می توانند حسن نیت و اراده سیاسی خود را به ایران نشان دهند.
روزنامه ی اعتماد هم در مطلبی با عنوان «سلام ریگی دستگیر شد» نوشت: مقام های امنیتی پاکستان روز گذشته اعلام کردند سلام ریگی، سرکرده گروه تروریستی جیش العدل در مناطق مرزی پاکستان با ایران بازداشت شده است. این اقدام نیروهای امنیتی پاکستان مبنی بر دستگیری سلام ریگی را می توان در راستای گسترده تر شدن فعالیت های این کشور در خصوص مبارزه با تروریسم دانست اقدامی که در گذشته چندان جدی گرفته نمی شد.

*** ثبت 81 ازدواج و 18 طلاق در هر ساعت
ثبت81 ازدواج و 18طلاق در هر ساعت، طی 11 ماه، یکی از خبرهای مهم بود که به نقل از مدیرکل آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور در روزنامه های امروز منتشر شد. به گفته ی «علی اکبر محزون» این آمار نسبت به مدت مشابه آن در سال قبل 8.2 درصد افزایش داشته است.
در همین چارچوب برخی روزنامه ها در یادداشت های خود به بررسی پدیده ی طلاق و چالش های زندگی جوانان پرداختند.
روزنامه ی شرق در سرمقاله ی خود با عنوان «باید و نباید های پدیده طلاق» به قلم «سعید معیدفر» جامعه شناس، آورده است: آمار اعلام شده از سوی مدیرکل آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال مبنی بر ثبت ١٨طلاق در هر ساعت در کل کشور، از جهاتی می تواند نگران کننده باشد. اگر بخشی از این جدایی ها به سبب شرایط نامساعد اقتصادی یا فقدان شغل و به خطر افتادن رفاه و تامین اجتماعی خانواده ها باشد و به کاهش جدی ضریب تحمل افراد بینجامد، حتما باید نسبت به آن بیش از پیش حساس بود.
در ادامه به روی دیگر سکه ی طلاق توجه نشان داده شده و آمده است: اما این اتفاق می تواند سویه دیگری هم داشته باشد و ناشی از تحولات سبک زندگی جامعه و گروه های خاص آن باشد که اگرچه اتفاق مثبتی نیست، اما پیام منفی ای هم ندارد. در واقع بخشی از اقتضائات دنیای جدید است که شهروندان الزاما و تحت هر شرایطی، «زندگی تمام عمری» با یکدیگر را دنبال نمی کنند.
به نوشته ی معیدفر، تفاوت شرایط امروز با گذشته که افراد تحت هر شرایطی، خود را ملزم به حفظ زندگی مشترک می دانستند را باید در نظر داشت. طلاق های عاطفی یا حس سرخوردگی ناشی از «کوتاه آمدن» توسط یکی از زوجین، آسیب جدی آن شرایط بود، اما نقطه مثبت آن، کنارگذاشته شدن نگاه های شخصی به زندگی مشترک بود. امروز به دلیل ارتقای سطح آگاهی زوجین، نمی توان شرایط را با گذشته مقایسه کرد. درواقع زندگی به یک جاده دوطرفه میان مرد و زن تبدیل شده و جاده یک طرفه نیست.
روزنامه ی «جام جم» هم در مطلبی با عنوان «خواب سنگین سازمان های مسئول در حوزه جوانان» نوشت: بالا رفتن سن ازدواج، طلاق و اعتیاد فقط نمونه هایی از آسیب های اجتماعی است که مسئولان همیشه جوانان را متهم ردیف اول آنها دانسته و با هشدار نسبت به از کنترل خارج شدن چنین مسائلی سعی در توجیه عملکرد ضعیف خود دارند، موضوعی که روز گذشته مراسم اختتامیه جشنواره ملی ازدواج و خانواده جوان محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان نیز روی آن دست گذاشت و با صراحت گفت: در حوزه جوانان 18 سازمان مسئول وجود دارد، اما هیچ کدام از آنها احساس مسئولیت نکرده و در طول خدمت خود فعالیتی از آنها ندیده ام.
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم**9282**2054



11/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن