تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه كارهاى خود را به خدا بسپارد همواره از آسايش و خير و بركت در زندگى برخوردار اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798674981




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- روزنامه نگار برزیلی: آمریکا به روابط ایران با روسیه و چین حسد می ورزد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: روزنامه نگار برزیلی: آمریکا به روابط ایران با روسیه و چین حسد می ورزد مسکو - ایرنا - پپه اسکوبار روزنامه نگار و نویسنده سرشناس برزیلی طی مقاله ای در خبرگزاری روسیا نوشت: آمریکا با حسادت به روند توسعه روابط و همکاری های ایران با روسیه و چین می نگرد.


این روزنامه نگار برزیلی، در مقاله خود نوشت: ایران بازار مهمی در آسیا است و آمریکا و دیگر کشورهای غربی از عدم حضور در آن ناراضی هستند.
اسکوبار افزود: در شرایطی که دولت اوباما به شدت تلاش می کند مساله هسته ای ایران را حل کند، مسکو و پکن روابط خود را با این کشور توسعه می دهند.
وی به سفر دو هفته پیش وان ایی وزیر امور خارجه چین به ایران اشاره کرد و نوشت: رییس دستگاه دیپلماسی چین بر اهمیت مشارکت راهبردی پکن و تهران و توسعه این روابط به عنوان اولویت سیاست خارجی چین تاکید کرد.
نویسنده برزیلی اضافه کرد: بازرگانی ایران و چین به سرعت توسعه می یابد و دو کشور به این همکاری ها به عنوان همکاری های سودمند متقابل می نگرند.
اسکوبار ادامه داد: روسیه نیز به روابط با ایران چنین نگاهی دارد و مقامهای روس همگام با طرف های ایرانی برای توسعه همکاری های دوجانبه تلاش و برنامه ریزی می کنند.
وی با اشاره به توافق دو کشور برای توسعه همکاری های فنی-نظامی، احداث واحدهای جدید نیروگاه هسته ای و روابط حسنه ایران با روسیه و چین به عنوان دو کشور مهم سازمان همکاری شانگهای، نوشت: ایران دیر یا زود به عضویت این سازمان مهم منطقه ای درخواهد آمد.
اسکوبار خاطرنشان کرد: طبیعی است آمریکا با داشتن امکانات مالی و بازرگانی گسترده از آسیا رانده نمی شود اما عصر برتری جویی واشنگتن در این منطقه از جهان به سر آمده است و کشورهای آسیایی به مافیای ژئوپلیتیکی آمریکا نیازی ندارند.
این نویسنده سرشناس برزیلی همچنین طی مقاله ای در یک تارنمای دیگر روسی نوشت: سیاست های آمریکا در منطقه آسیا با شکست مواجه شده است.
وی در این مقاله که تارنمای روسی اکانومیکا سگودنیا منتشر شد، افزود: واشنگتن ویژگی های روابط بین کشورهای آسیایی و نیز کشورهای اوراسیا (جمهوری های شوروی سابق) را درک نمی کند و به همین دلیل تلاش های آن در رقابت برای نفوذ در کشورهای این منطقه با شکست مواجه شده است.
اسکوبار افزود: آمریکا در این رقابت ها از چین و روسیه شکست خورده است. واشنگتن برای اجرای سیاست های بلندپروازانه برای حضور در آسیا آماده شده بود اما هیچ کشوری نمی خواهد نقش آن را به عنوان ابرقدرت و کشوری که خواهان گسترش سلطه خود در منطقه است، بپذیرد.
نویسنده برزیلی خاطرنشان کرد: اقدامات آمریکا برای ترساندن کشورهای منطقه جنوب شرق آسیا، جنوب و شرق آسیا از جمله طرح های بازدارندگی چین هیچ موفقیتی نداشته است.
وی ادامه داد: بنابر این کشورهای روسیه، هند و چین ابتکار را در آسیا به دست گرفته اند و علت موفقیت آن ها درک ضرورت اجرای طرح های تاسیساتی سودمند متقابل است.
اروپام*5*391**1485**1479



11/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن