واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ اسفند ۱۳۹۳ (۱۱:۴۸ق.ظ)
جنايات هاي صدام در سريال «کشتزار مرگ» پيشتوليد سريالهاي «کشتزار مرگ» و «هنگام بيداري» براي پخش از تلويزيون در سازمان هنري و رسانهاي اوج آغاز شده است، کارگردان و تهيهکننده سريال صدام بهزودي معرفي ميشوند و سريال هنگام بيداري را علي غفاري کارگرداني ميکند.
به گزارش خبرگزاري موج، احسان محمد حسني درباره اين سريالها و روند توليدشان گفت: فيلمنامه سريال «کشتزار مرگ» با موضوع زندگي صدام را عليرضا نادري در 40 قسمت نوشته و فيلمنامه آماده است و اين روزها بازنويسي نهايي آن انجام ميشود، کارگردان و تهيهکننده سريال مشخص شدهاند و بهزودي معرفي ميشوند.
وي افزود: نادري براي نگارش فيلمنامه علاوه بر تحقيقات ميداني و کتابخانهاي از مشاورههاي مرتضي سرهنگي، ابراهيم حاتميکيا و سردار قاسم سليماني هم استفاده کرده است و اين سه نفر روي نگارش فيلمنامه نظارت داشتهاند.
حسني با اشاره به اين نکته که داستان اين سريال از کودتاي صدام عليه حسن البکر و به قدرت رسيدن صدام شروع ميشود و تا زمان اعدام او را به تصوير ميکشد، گفت: تصميم داريم چهار دهه از حکومت سياه صدام را بازگو کنيم که بخش عمده آن راجع به جنگ هشت ساله عراق عليه ايران است.
مدير سازمان اوج درباره زاويه ديد اين سريال با اشاره به اين نکته که نگاهمان کاملا جديد است، توضيح داد: بخش اعظم وقايع تاريخ معاصر ايران از جمله فرار بنيصدر، انفجار حزب جمهوري اسلامي و نخست وزيري از نگاه صدام روايت ميشود و موضعگيريهاي عراق نسبت به تحولات ايران به تصوير کشيده ميشود.
حسني با ذکر اين نکته که نيمه اول سال 94 پيشتوليد سريال انجام ميشود و نيمه دوم سال، سريال کشتزار مرگ کليد ميخورد، گفت: براي تصويربرداري حدود 30 ماه در نظر گرفتهايم و پيشبيني ميکنيم که با اتحاد داعش و حزب بعث در عراق و تحولات منطقه سريال کشتزار مرگ به اثري جهاني تبديل شود.
وي يادآور شد: ساخت سريال کشتزار مرگ با موضوع زندگي صدام از زماني در دستور کار قرار گرفت که در سال 85 کارگردانان سينما با مقام معظم رهبري ديدار و ايشان توصيه کردند اثري ماندگار درباره اين فرد جنايتکار توليد شود تا چهره منفور او به همه دنيا شناسانده شود و مردم جهان متوجه شوند که در زمان حمله او به ايران چه کشورهايي از صدام حمايت کردند.
اين مدير درباره تأمين هزينههاي ساخت سريال کشتزار مرگ توضيح داد: اين سريال در سازمان هنري و رسانهاي اوج توليد ميشود، اما؛ به دليل گستردگي کار مؤسسات و سازمانهاي مختلف از اين کار پشتيباني خواهند کرد.
حسني درباره سريال هنگام بيداري هم گفت: سريال هنگام بيداري با موضوع مبارزات مردم بوشهر عليه انگليس و رشادتهاي رئيسعلي دلواري ساخته ميشود و علي غفاري آن را کارگرداني ميکند که ساخت فيلمهاي استرداد و ابو زينب را در کارنامه خود دارد، تهيهکنندگي اين اثر را حسين صابري به عهده دارد.
وي با اشاره به اين نکته که فيلمنامه هنگام بيداري به صورت گروهي نوشته ميشود و خود غفاري بر مراحل نوشتن نظارت دارد، افزود: نگارش فيلمنامه اين اثر سه سال پيش شروع و در دو نوبت بازنويسي شد.
مدير موسسه اوج درباره محتواي اين سريال توضيح داد: اين اثر قصهاي ضد انگليسي دارد و در آنهم به مجاهدتها و مبارزات رئيسعلي دلواري پرداخته ميشود و هم به قيام مردم بوشهر به رهبري آيتالله لاري ميپردازيم.
حسني در مورد اينکه سريال هنگام بيداري از لحاظ محتوايي با سريال دليران تنگستان ساخته همايون شهنواز شباهت دارد، گفت: براي نگارش سريال هنگام بيداري هم تحقيقات ميداني و کتابخانهاي داشتيم و هم از محتويات سريال دليران تنگستان به عنوان اثري مستند استفاده کردهايم.
وي درباره آغاز تصويربرداري اين سريال اظهار کرد: بهار سال آينده عوامل پشت دوربين و بازيگران انتخاب ميشوند و تابستان کار را کليد ميزنيم، تصميم بر اين است که تدوين، صداگذاري و ديگر مراحل فني سريال همزمان با تصويربرداري انجام شود تا کار زودتر براي پخش آماده شود.
مدير سازمان اوج با اشاره به اين نکته که دکورهاي اين سريال در شهرک سينمايي دفاع مقدس ساخته شده است، گفت: برخي از صحنههاي سريال هنگام بيداري در استان بوشهر تصويربرداري خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]