تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849917682




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در مورد طلاق، باید به فرزندانمان چه بگوییم؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
در مورد طلاق، باید به فرزندانمان چه بگوییم؟




اگر در شرف طلاق هستید، احتمالا برای فرزندانتان نگرانید، ممکن است فرزندان در این زمان احساس غم، اندوه، تشویش و گناهکاری داشته باشند و یا از اتفاقاتی که برایشان پیش می آید، نگران شوند که در چنین مواقعی نوع برخورد شما با آن ها بسیار مهم است.





مجله موفقیت - ترجمه نرگس تشکری: اگر در شرف طلاق هستید، احتمالا برای فرزندانتان نگرانید، ممکن است فرزندان در این زمان احساس غم، اندوه، تشویش و گناهکاری داشته باشند و یا از اتفاقاتی که برایشان پیش می آید، نگران شوند که در چنین مواقعی نوع برخورد شما با آن ها بسیار مهم است.


چگونه به فرزندانمان کمک کنیم تا با طلاق مواجه شوند



در مورد طلاق، باید به فرزندانمان چه بگوییم؟

مکان و زمان مناسبی را برای گفت و گو در مورد این موضوع انتخاب کنید. در صورت امکان بهتر است دور هم جمع شوید. صادقانه رفتار کنید؛ اما هنگام ابراز این موضوع، سن فرزندتان را نیز در نظر بگیرید؛ درواقع کودکان کم سن تر نیازی به دانستن جزئیات ندارند؛ در حالی که فرزندان بزرگ تر ممکن است به کسب اطلاعات بیشتری نیاز داشته باشند.

به فرزندتان اطمینان دهید که در همه حال او را دوست دارید و هردوی شما همچنان حامی او خواهیدبود. به او بگویید موقعیت های بسیاری وجود خواهدداشت تا هر یک از شما با او وقت بگذرانید. برایش توضیح دهید که او مسئول جدایی شما نیست؛ چرا که کودکان کم سن تر، تصور می کنند آن ها مقصر اصلی جدایی والدینشان هستند؛ پس لازم است به آن ها توضیح دهید که این مسئله ای است که به بزرگ ترها مربوط می شود و آن ها نمی توانستند از آن اجتناب کنند.

فرزند خود را تشویق کنید تا احساساتش را واضح بیان کند و وقتی که صحبت می کند، با دقت به او گوش دهید و حرفش را قطع نکنید؛ البته این بسیار طبیعی است که احساس کند نمی تواند احساساتش را بیان کند؛ بنابراین شکیبا باشید، چون بسیار مهم است که به او اجازه دهید ترس ها و نگرانی هایش را با صداقت بازگو کند. تا آنجا که ممکن است به سوالاتش با صداقت پاسخ دهید.


در مورد طلاق، باید به فرزندانمان چه بگوییم؟



اگر فرزندتان از اینکه حرف های محرمانه اش را به شما بگوید، احساس ناراحتی می کند، سعی کنید کسی مثل یک روان شناس یا مددکار اجتماعی و یا حتی یکی از اعضای خانواده را که با او احساس راحتی و اطمینان بیشتری دارد، پیدا کرده و از او درخواست کمک کنید. در مورد تصمیماتی که به بزرگ ترها مربوط می شود، با او صحبت نکنید و در حضورش به جروبحث نپردازید. فرزندان نباید در ملاقات هایی که با وکیل یا افراد دیگری که در اقامه دعوا شرکت دارند، دخالت داشته باشند.

چگونه می توانیم این روند را آسان کنیم؟

- مقررات ملاقات با فرزندتان را قبل از مطرح کردن با او، با همسرتان مطرح کرده و آن را حل و فصل کنید. وقتی به تفاهم رسیدید، به طور واضح در مورد تغییراتی که در نحوه زندگی تان پیش خواهدآمد، با فرزندتان صحبت کنید و مشخصا به او بگویید که او از آن پس قرار است با کدام یک از والدینش زندگی کند؛ چرا که او حق دارد این موضوع را بداند و فراموش نکنید که حتما باید در این زمینه به توافق برسید. اگر در مورد این مقررات با فرزند بزرگ تر یا نوجوانتان بحث و گفت و گو می کنید، باید به خواست او در مورد مکانی که می خواهد زندگی کند، احترام بگذارید؛ چون اگر او بداند باید توقع چه چیزی را داشته باشد، احساس امنیت و اطمینان بیشتری خواهدکرد. به دنبال راه حلی باشید که با آن زوال عادی زندگی و قوانین دو خانه همچنان مورد احترام باشد.

اگر چند فرزند دارید، با هر یک از آن ها به تنهایی وقت بگذرانید. در مقابل فرزندانتان در مورد همسر، اقوام و یا دوستان بدگویی نکنید؛ چون در این موقعیت، فرزندان ممکن است احساس کنند این مشکل فقط برای آن ها رخ داده است. در حدامکان در اطرافیان خود جست و جو کنید و کسی را بیابید که شرایطی مشابه شرایط فرزندتان را دارد تا او بداند فقط والدین او نیستند که جدا از هم زندگی می کنند.


چگونه به فرزندانمان کمک کنیم تا با طلاق مواجه شوند



وقتی همسرتان برای بردن فرزندتان می آید، با او مودب و مهربان رفتار کنید تا فرزندتان راحت تر با این تغییرات مواجه شود. اجازه دهید فرزندتان هر زمان که نیاز دارد، با همسرتان صحبت کند و اوقاتش را طبق علاقه و میل خود با پدر یا مادرش سپری کند. به محدودیت های  معقولی که همسرتان وضع کرده است، احترام بگذارید. اگر او اجازه انجام کاری را به فرزندتان داده است، مخالفت نکنید و تصمیمی را که گرفته است، تغییر ندهید.

در مورد قوانین و مقررات زندگی با همسرتان گفت و گو کنید و تا جایی که ممکن است، به نقاط مشترکی برسید که هر دو خانه برای فرزندتان منسجم و هماهنگ باشد. با همسرتان ارتباط مستقیم داشته باشید و اجازه ندهید فرزندتان به عنوان واسطه و قاصد عمل کند و مثلا اطلاعاتی در مورد فعالیت ها، دوستان و یا درآمد همسرتان برایتان بیاورد. برای فرزندتان شرایطی ایجاد کنید که ارتباط او با اقوام قطع نشود و مانند گذشته باقی بماند و در ضمن فراموش نکیند که باید همسرتان را کاملا از اطلاعات ضروری پزشکی، روحی و درسی فرزندتان مطلع کنید.

چه موقع باید پزشک را مطلع کنم؟

باید به فرزندتان زمان بدهید تا خود را با این تغییرات تطبیق دهد. یک کودک کم سن و سال تر ممکن است رفتارهایی را که خیلی وقت پیش ترک کرده بود، دوباره از سر گیرد؛ مثلا مجددا لباسش را کثیف کند یا نتواند شب ها به تنهایی بخوابد. این تغییرات ممکن است کودکان بزرگ تر را عصبانی کند که همه این عکس العمل ها طبیعی هستند و معمولا با گذشت زمان به حالت عادی باز می گردند. علائم هشداردهند یک مشکل حاد برای کودک، معمولا شامل چنین مواردی می شوند:


چگونه به فرزندانمان کمک کنیم تا با طلاق مواجه شوند



1-    اضطراب

2-    غم، اندوه و افسردگی

3-    تغییر عادت های غذاخوردن و یا خوابیدن

4-    مسائل و مشکلات در مدرسه

5-    رفتارهای تهاجمی

در صورتی که این رفتارها در فرزندتان همچنان ادامه داشته باشد و یا وخیم تر شود، باید با پزشکتان صحبت کنید. منابع حمایتی متعددی برای کمک به شما و فرزندتان وجود دارد تا این دوره دشوار را پشت سر بگذارید؛ پس سعی کنید در این دوران به خود و فرزندتان فرصت دهید تا با این تغییرات هماهنگ شوید. یادتان باشد شما به خاطر فرزندتان نیاز به آرامش و سلامتی دارید.








تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن