واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رییس اتاق بازرگانی فارس: این اتاق در انحصار جناح خاصی نیست خبرگزاری پانا:رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس گفت: از آنجا که این اتاق بودجه دولتی ندارد و استقلال بخش خصوصی بر آن حاکم است، در انحصار فرد، جناح و گروه خاصی قرار ندارد.
۱۳۹۳ يکشنبه ۱۰ اسفند ساعت 20:37
به گزارش خبرگزاری پانا، فریدون فرقانی بیان داشت: در کنار این استقلال، هم افزایی با دولت را نیز همواره مد نظر داشته ایم چرا که بر این باوریم کارها را نمی شود بدون تعامل با دولت پیش برد.
رییس اتاق بازرگانی فارس ادامه داد:با عزمی که در دولت تدبیر و امید برای کوچک شدن بدنه دولت ایجاد شده، فضا برای حضور بخش خصوصی در حال بازتر شدن است و ضروری است بخش خصوصی نیز آمادگی لازم را برای فعالیت داشته باشد.
وی، در بخش دیگری از سخنان خود، در مورد تشکیل شورای گفت و گوی بخش دولتی و بخش خصوصی گفت: حضور نمایندگان اتاق ایران در کمیسیون های مختلف نتایجی همچون بهبود فضای کسب و کار را به دنبال داشت اما در دولت دهم به دلیل عدم همراهی این قانون اجرا نشد.
فرقانی افزود: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، بر اجرایی شدن قانون بهبود فضای کسب و کار تاکید شد و شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولتی در قالب این قانون شکل گرفت.
او اظهار کرد: ظرف این مدت کوتاه، شش جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در فارس تشکیل و در این جلسات، خواسته های تشکل های بخش خصوصی مطرح شد.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس، در باره عملکرد این اتاق گفت: اتاق فارس، ظرف سال های گذشته، فضایی ایجاد کرد تا تشکل ها و فعالان اقتصادی این استان وارد عرصه شوند.
فرقانی اضافه کرد: در این مدت، در بخش زیرساختی، آموزش و ارتباط برون استانی و برون مرزی اقدامات خوبی انجام شد.
وی گفت: در چهار سال گذشته 723 سمینار، کمیسیون و دوره های آموزشی برگزار شد که 256 مورد از این دوره ها و سمینارها در 11 ماه گذشته برگزار شد.
فرقانی، ضمن گلایه و انتقاد از عدم همراهی بانک ها با فعالان اقتصادی گفت: شاهد هستیم که بانک ها مدام با مطرح کردن موضوع تسهیلات معوق، از همکاری و ارائه تسهیلات به فعالان اقتصادی خودداری می کنند و این در حالی است که تنها پنج درصد کل تسهیلات معوق مانده است.
در سال 1359 شورای انقلاب قانونی را تصویب کرد که بر اساس آن به وزرای بازرگانی و صنایع و معادن اختیار داده شد نصف منهای یکنفر از اعضای هیات نمایندگان را انتخاب کنند و نصف بعلاوه یکنفر نیز از طریق انتخاب مستقیم از طرف بخش خصوصی انتخاب شوند.
در 15 اسفندماه 1369 مجلس شورای اسلامی قانون جدید اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران را در 32 ماده و 19 تبصره تصویب کرد واین قانون در ششم فروردین 1370 به تصویب شورای نگهبان رسید، لیکن آیین نامه اجرایی این قانون را که باید وزارت بازرگانی وقت تنظیم می کرد، تهیه نشد و اجرای قانون جدید در پاره ای زمینه ها معلق ماند اما اتاق بازرگانی در هر کجا که مجاز بود به فعالیت های خود ادامه داد و هیات نمایندگان و هیات رییسه خود را انتخاب کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]