تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نصيحت را بپذيرد، از رسوايى به سلامت مى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803301824




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- ریسک در بازار سرمایه توزیع می شود/ثبات سیاست گذاری ها برای جلب اعتماد سرمایه گذاران


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نایب رییس سازمان بورس؛ ریسک در بازار سرمایه توزیع می شود/ثبات سیاست گذاری ها برای جلب اعتماد سرمایه گذاران تهران - ایرنا - نایب رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به توزیع ریسک در بازار سرمایه، گفت: بانک ها تمام ریسک را برای سپرده گذار در نظر می گیرند در حالی که در بازار سرمایه ریسک توزیع می شود.


به گزارش روز یکشنبه ایرنا، علی سعیدی در هفتمین کنفرانس "توسعه نظام تامین مالی در ایران" با اشاره به تفاوت بازار پول و سرمایه در تأمین مالی بنگاه های اقتصادی، افزود: نکته اصلی این است که چطور می شود برای تأمین مالی بنگاه ها از بازارسرمایه بهره برد.
وی گفت: تفاوت عمده ای بین بازار پول و بازار سرمایه وجود دارد، بدین ترتیب که در بانکداری ریسک متمرکز است اما در بازار سرمایه ریسک توزیع می شود بنابر این الزامات زیادی برای تأمین مالی برای این دو بازار وجود دارد.
سعیدی با بیان اینکه پروژه های مختلف به این دو بازار برای تأمین مالی رجوع می کنند، گفت: در بازار پول، پول برای تأمین مالی که به سرمایه گذار داده شود آماده است و فقط مدیریت ریسک برای سررسید انجام می گیرد.
وی ادامه داد: اما در بازار سرمایه به دلیل وجود بازار ثانویه در اوراق بهادار و امکان معامله اوراق در بورس، سرمایه گذار می تواند در یک دوره مشخص برای اوراق با سررسید و بدون سررسید روی سرمایه خود حساب کند.
عضو هیأت مدیره سازمان بورس به سیستم نظارتی بازار سرمایه نیز اشاره کرد و گفت: در بازار سرمایه سیستم نظارتی تکامل یافته تر است به گونه ای که در بازار پول، بانک، همراه با نهاد ناظر سیستم نظارتی را تشکیل می دهند در حالی که در بازار سرمایه عموم مردم که خریداران اوراق هستند به جمع ناظران می پیوندند.
سعیدی تصریح کرد: با قیمت گذاری بر اوراق و سهام در بازار ثانویه، عموم مردم نظارت خود را اعمال می کنند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: برای آنکه بتوانیم از نظام بانک پایه بودن به جمع بانک پایه و بازار پایه بودن (خدمات مالی)در تأمین مالی بنگاه های اقتصادی حرکت کنیم نیاز به ابزارها و نهادهای خاصی است.
سعیدی علاوه بر ضرورت طراحی ابزارها و نهادهای مرتبط با تأمین مالی از طریق بازار سرمایه به ضروت فرهنگ سازی در خصوص ابزارها نیز تاکید کرد و گفت: هم اکنون ابزارها و نهادهای پایه وجود دارد و آغاز به کار کرده اند اما باید برای آینده این ابزارها و نهادها، توسعه بهتری پیدا کنیم.
این مقام مسئول درخصوص نظام مالی اسلامی، افزود: در نظام مالی اسلامی دو نوع اوراق وجود دارد سهام و صکوک که یا مبتنی بر دارایی است و یا پشتوانه دارایی است.
وی با بیان اینکه در این اوراق یا سرمایه گذاران ادعایی روی دارایی دارند که می شود اوراق اجاره یا روی دارایی ادعایی ندارند که می شود اوراق مرابحه، گفت: این اوراق از حیث مسئولیت متفاوت است.
وی در مورد صندوق های با درآمد ثابت نیز اظهار داشت: در این صندوق ها تلاش شده ریسک مدیریت شود اما ضرورت دارد درک سرمایه گذاران و خریداران از اوراق در خصوص ریسک تصحیح شود که برای این امر رتبه بندی اعتباری نقش بسیار مهمی دارد.
سعیدی در خصوص درک سرمایه گذاران از ریسک، گفت: تامین مالی از بازار سرمایه یک فرصت است بدین نحو که دسترسی به منابع عمومی را بدون محدودیت ایجاد می کند اما در کنار این فرصت، یک تهدید هم وجود دارد.
وی ادامه داد: منابع عمومی قابلیت تأخیر در بازپرداخت ندارد به عبارتی در بازار سرمایه مانند نظام پولی تأخیر در پرداخت تعریف نشده است.
وی تصریح کرد: اوراقی که هم اکنون در بازار کشور وجود دارد(اورق مشارکت) از طرف نظام بانکی تعهدی به بازخرید داده شده است که این تعهد هم برای نظام پولی هم برای بازار سرمایه یک خطر است و در دنیا چنین چیزی تعریف نشده است.
سعیدی با بیان اینکه تعهد بازخرید ذائقه سرمایه گذار را خراب می کند، گفت: سرمایه گذار با موضوعی مانند تعهد بازخرید از پدیده ریسک دور و در نتیجه ذائقه او برای سرمایه گذاری خراب می شود.
وی با بیان اینکه در نظام اقتصادی ضرورت ثبات سیاست گذاری ها می تواند اعتماد ایجاد کند، گفت: چنانچه اعتماد بین سرمایه گذاران کمرنگ شود آنها به این بازار اعتماد نمی کنند در نتیجه ثبات سیاست گذاری ها از جمله الزاماتی است که می تواند وجوه مردم را برای ورود به تأمین مالی از طریق بازار سرمایه فراهم کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برای اینکه بازار سرمایه بتواند نقش جدی در تأمین مالی بنگاه های اقتصادی داشته باشد نیاز به زمان و هماهنگی در زیرساخت های مطرح شده وجود دارد.
اقتصام(3)9141**1558



10/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن