واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون استاندار تهران: برداشت بی رویه از منابع و ذخایر آبی موجب کاهش کیفیت آب شرب مصرفی تهران می شود تهران- ایرنا- معاون سیاسی، اجتماعی استاندار تهران گفت: برداشت بی رویه از ذخایر آبی و سدهای استان، موجب بروز مشکلات جدی از جمله کاهش کیفیت آب شرب مصرفی و افزایش حجم نیترات آن خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید شهاب الدین چاوشی روز یکشنبه در جلسه کار گروه بهداشت وسلامت و امنیت غذایی استان تهران افزود: آب منشاء حیات بشری است و اگر در خصوص حفاظت از منابع آبی کم توجهی کنیم به طور یقین دچار بحران خواهیم شد.
وی با انتقاد از کم توجهی دستگاه های نظامی و انتظامی و اداری نسبت به مدیریت مصرف آب، اظهار کرد: استانداری تهران با دستگاه هایی که با شرکت آب و فاضلاب استان در زمینه مدیریت مصرف همکاری نکنند، بصورت قانونی برخورد می کند.
وی گفت: با توجه به بروز پدیده خشکسالی در چند سال اخیر، حجم ذخایر آبی و سدهای کشور کاهش چشمگیری یافته به گونه ای که اگر در زمینه مصرف آب صرفه جویی نکنیم، برای تامین آب مصرفی مردم در بهار و تابستان سال آینده با مشکل مواجه خواهیم شد.
چاوشی با اشاره به کاهش محسوس نزولات جوی تصریح کرد: سازمان آب منطقه ای استان تهران باید برنامه علمی و مدونی را برای مقابله با بحران کم آبی در سال آینده تهیه و تدوین کند.
معاون سیاسی، اجتماعی استاندار تهران با تاکید بر اینکه شرکت آب و فاضلاب استان تهران نیز باید نسبت به تهیه و تنظیم برنامه عملیاتی برای صرفه جویی در مصرف آب و اصلاح شبکه های فرسوده اقدام کند، گفت: دراین زمینه شورای مدیریت آب استان تهران بزودی به ریاست استاندار تشکیل و موضوع کمبود آب را به صورت دقیق مورد بررسی قرار می دهد.
چاوشی ضمن تاکید بر تلاش تمامی دستگاههای اجرایی برای جلب رضایت مردم، تصریح کرد: مدیران دستگاه های اجرایی مکلفند عوامل نارضایتی را شناسایی و برای رفع کاستی ها و فراهم کردن زمینه خدمت رسانی بهینه و مطلوب به مردم تلاش کنند.
* مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران: 150 میلیون مترمکعب کسری آب سطحی درتهران داریم
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران نیز دراین جلسه گفت: منابع آب سطحی تهران با 150 میلیون مترمکعب کسری مواجهند که این امر نشاندهنده ضرورت مدیریت مصرف در سطح استان است.
خسرو ارتقایی افزود: شرایط بارندگی های تهران به گونه ای است که عمده آب بخش کشاورزی به تامین آب شرب اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه وضعیت روان آب های استان تهران نسبت به سال قبل کاهش یافته، گفت: میزان ورودی آب استان تهران(روان آبها) 283 میلیون متر مکعب بوده و درهمین حال میزان برداشت آب از این منابع روبه افزایش است.
ارتقایی افزود: طبق برنامه طراحی شده، سال آینده 280 میلیون مترمکعب آب شامل 125 میلیون مترمکعب از سد لار، 103 میلیون متر مکعب از سد لتیان و 48 میلیون متر مکعب از سد ماملو برای سامانه شرق تهران برداشت و تامین خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران گفت: 357 میلیون متر مکعب آب نیز از سامانه غرب برای رفع نیاز مصرف شهر تهران تامین می شود که این میزان بیشترین مقدار آب تامین شده از سامانه غرب است.
ارتقایی گفت: در حال حاضر 157 میلیون متر مکعب در بخش آب های سطحی کمبود داریم و این در حالی است که در سال های گذشته به طور متوسط سه درصد افزایش مصرف در استان تهرات را شاهد بوده ایم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران با اشاره به پیشرفت 80 درصدی طرح احداث تصفیه خانه ششم تهران گفت: با تامین منابع مالی این تصفیه خانه و بهره برداری از آن، می توانیم آب سد طالقان و امیرکبیر را به صورت همزمان وارد تهران کنیم.
جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و امنیت غذایی استان تهران با محوریت بحران آب با حضور معاون سیاسی، اجتماعی استاندار تهران، فرماندار تهران و دستگاه های مسوول در استانداری تهران برگزار شد.
تهرام/2078/ 1625
10/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]