محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826293120
وزارت راه دو ماه فکر می کند 10 سال اجرا ! |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: وزارت راه دو ماه فکر می کند 10 سال اجرا !
نماینده آذربایجان شرقی درباره سه راهی سرچم گفت: بنده این مسیر را از نزدیک دیده ام، این مسیر مشکلات بسیار زیادی دارد. با توجه به اینکه مسیر اردبیل به تهران را بسیار کم می کند اما برای کسانی که در این مسیر حرکت می کنند برایشان بسیار مهم است که در حین رانندگی با یکباره با بن بست مواجه شوند! او افزود: این مسئله وجه مناسبی ندارد. این جاده مشکلات زیادی دارد که باید هرچه زودتر حل شود. فرهنگی در ادامه گفت: مسیر دیگری از سمت شمال وجود دارد که آن نیز مشکلات خود را دارد.
کد خبر: ۴۷۹۸۰۰
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۱ - 01 March 2015
نماینده آذربایجان شرقی درباره سه راهی سرچم گفت: بنده این مسیر را از نزدیک دیده ام، این مسیر مشکلات بسیار زیادی دارد. با توجه به اینکه مسیر اردبیل به تهران را بسیار کم می کند اما برای کسانی که در این مسیر حرکت می کنند برایشان بسیار مهم است که در حین رانندگی با یکباره با بن بست مواجه شوند! او افزود: این مسئله وجه مناسبی ندارد. این جاده مشکلات زیادی دارد که باید هرچه زودتر حل شود. فرهنگی در ادامه گفت: مسیر دیگری از سمت شمال وجود دارد که آن نیز مشکلات خود را دارد. روزنامه راه مردم گزارش داد: وقتی از شهر زنجان به سمت تبریز حرکت میکنید، در بین راه زنجان به میانه، سه راهی معروفی است به نام سه راهی سرچم.
اگر روزی از این جاده که زمانی صعبالعبور بود گذر کردید میتوانید پاکترین جلوههای زندگی روستایی بومی استان اردبیل را ببینید که نمادی از زندگی اجتماعی این گستره جغرافیایی در یک سده گذشته است.سرچم ، قرار بود به عنوان مهمترین محور و مسیر اصلی تردد بین استان اردبیل و مرکز کشور باشد با اشکالات فنی (از جمله ریزش کوه و شیب تند مسیر که از زمان افتتاح تاکنون تعدادی کشته و ده ها مجروح به جای گذاشته است) و عدم توجه به مشکلاتی که قرار بود در آینده برای آن پیش آید، بعد از ۱۶ سال انتظار به بهره برداری رسید، محوری که کوهستانی و برفگیر است.
مهمترین مسئله در این جاده رعایت مباحث مهندسی بود که به طور صحیح اجرایی نشد؛ به هر حال این جاده با میلیاردها تومان هزینه احداث شد و حالا بعد از چند سال که از احداث آن می گذرد هر ساله در ماه پایانی سال حدود یک ماه این جاده برای تعمیرات مسدود می شود بی هیچ اطلاع رسانی گسترده مشخص برای مسافرانی که از این جاده عبور می کنند . این مسیر که می توانست برای مردم اردبیل و مسافران کوتاه ترین و شاید مناسب ترین راه برای دسترسی به محورهای مرکزی کشور و سایر استانها محسوب شود، از نخستین زمان افتتاح و با وقوع اتفاقات متعدد با عدم استقبال روبرو و به عنوان جاده ناامن و حادثه آفرین شناخته میشود. به همین دلیل با چندتن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به گفت و گو پرداختیم و علل مشکلات این جاده را جویا شدیم که در این گزارش می خوانید: سید احسن علوی با ابراز تاسف از عدم برنامه ریزی و دقت در انجام طرح های عمرانی، همچون جاده سرچم- اردبیل، می گوید: در کشور بسیاری از طرح هایی که مشابه این جاده طراحی میشود اکثرا از نظر مطالعاتی برای اجرایی شدن این پروژه ها دقیق نیستند. او خاطرنشان کرد: آن چیزی که به پروژههای عمرانی و همچنین به اعتباراتمان لطمه زده این است که متاسفانه نگاه مهندسی ارزش به پروژه هایمان نداریم وآن را رعایت نمی کنیم. مثلا طرحی با هزینه های میلیاردی کلید می خورد و زمانی که مهندسی ارزش می شود و آن را بررسی و بازبینی(ریکاوری) می کنند بعد متوجه می شوند که میلیاردها تومان می توانستند صرفه جویی کنند و از مسیری که درست تر و دسترسی آن بهتر و کوتاه تر است وارد شوند همچنین میتوانستند راهی را پیدا کنند که هزینه کمتری داشته باشد! او در ادامه می گوید: متاسفانه امروز در بسیاری از پروژه ها می بینیم که این اتفاقات رخ می دهد و این محدود به چند پروژه نیست که این مشکلات را دارند. او از مشاهدات خودش می گوید: جاهایی هست که بنده رفتم و بازدید کردم در یک بزرگراه مسیر گردشی روستا را مشخص نکردند و مردم حیران و سرگردان می شوند! باید دوباره بعد از اتمام طرح هزینه مضاعفی صرف شود تا بتوانند این مسیر را به صورت درست و اصولی طراحی کنند.
علوی تاکید می کند: اینها مشکلات اساسی است. فردی درست می گفت که « در خارج از کشور و کشورهای توسعه یافته دو سال بر روی یک طرح فکر می کنند و تمام زوایای آن را بررسی میکنند و 6 ماه آن را انجام میدهند ( اجرایی می کنند) ولی در کشور ما برعکس است ما دو ماه فکر میکنیم و ده سال انجام میدهیم!» به همین دلیل بررسی هایی که بر روی مشخصات فنی و مهندسی طرح ها صورت می گیرد بسیار محدود است و بسیاری اوقات دست و دلبازانه طراحی صورت می گیرد بدون توجه به عواقب کار و این اعمال با سیاست اقتصاد مقاومتی که شعار ماست، همخوانی ندارد.
عضو کمیسیون عمران در رابطه با هزینه و زمان از دست رفته می گوید: اینها باعث می شود که هزینههای هنگفتی صرف شود و اعتبارات را واقعا از بین ببریم بنابراین خیلی از این پروژه ها باعث شده است در تخصیص اعتبارات و منابعمان کم بیاوریم. بسیاری از پروژه ها مانند این پروژه را که نام بردید( جاده سرچم -اردبیل) مشابه همین مشکلات را دارد و قاعدتا دقتی که باید در طراحی اولیه صورت می گرفت انجام نشده و به این دردسر گرفتار شده است.
او از علل های دیگری که موجب شده این طرح موفق نباشد نام می برد : آن چیزی که باز هم می تواند تاثیر داشته باشد واحد فنی و مهندسی توانمند در دستگاه اجرایی یا کارتابل است. ما نیروهای قدرتمندی را در دستگاه اجرایی نداریم و آنهایی که قَدر بودند اکثرا مشاور شدند و بیشتر به بخش خصوصی گرایش پیدا کردند و این باعث شد که مدیریت کارشناسانه ، مجرب و همه سو نگر را در کشور تقریبا نداریم.
علوی تصریح کرد: این نیروهای زبده با توانایی خود میتوانند نظارت فاعقه ای در عملکرد مشاورین و پیمانکاران داشته باشند و در کشور ما نبود این نیرو باعث شده که نتوانیم در پروژههای عمرانی موفق باشیم و با چنین پروژه هایی ( جاده سرچم – اردبیل ) برخورد میکنیم که در نهایت تنها برایمان زمان بر و هزینه بر بودند و بنابراین بهره برداری درستی نیز از این پروژه ها صورت نمی گیرد.علوی در پاسخ به این پرسش آیا منطقی است مسافران وقت خود را بگذراند بدون هیچ اطلاعی زمانی که به جاده (سرچم ) می رسند با تابلوی «ایست جاده مسدود است»!! رو به رو شوند، گفت: این مسئله یک ضایعه در حوزه فنی و مهندسی است؛ با توجه به اینکه سالانه پروژه هایی در کشور اجرایی می شوند و دولت هزینه هایی هنگفتی را بابت آنها صرف میکند. همچنان جر و بحث ها نیز در مورد اعتبارات و کسری بودجه ، تحریم ها، اینکه قدرت فروش و قیمت نفت پایین آمده است، به وفور وجود دارد و ما به جایی اینکه بسیار دقیق تر شویم و برنامه ریزی درستی بر روی هزینه ها داشته باشیم متاسفانه این کارها صورت میگیرد.
علوی در رابطه با اینکه با این کارهای غیر اصولی مردم متحمل زیان های بسیاری می شوند، گفت: ما تمام فعالیت ها و چانه زنی هایمان بیشتر به خاطر این است که مردم در رفاه باشند وقتی پروژه ای اجرا می شود و مورد بهره برداری قرار میگیرد قرار نیست که چند نفری روی آن مانور دهند و سود ببرند.
او افزود: بنای ما بر این است که مردم از این پروژه استفاده کنند و در رفاه باشند. در نتیجه زمانی که پروژه ای اینگونه با مشکل روبه رو می شود برای مردم هیچ فایده ای ندارد بلکه وقتشان را میگیرد و مردم از عملکرد مسئولان راضی نخواهند بود.
نماینده سنندج می گوید: باید پروژه های استراتژیک ، مهم و بزرگ با حساسیت و دقت بیشتری اجرایی شود. اینکه بعد از اتمام پروژه؛ هر سال برای انجام عملیات تعمیری وارد عمل شوند و هزینههای هنگفتی نیز برای آن صرف شود جز دردسرچیزی نخواهد داشت. عدم موفقیت طرح های عمرانی، کشور و اقتصاد ملی را دچار رکود می کند.
او تاکید کرد : چنین پروژه هایی باید چندین دفعه بازنگری شود و مهندسی ارزش روی آن صورت گیرد (مشاورینی که مهندسی ارزش می کنند بسیارند). البته برخی مواقع آیین نامه ها و بخشنامه ها آنقدر اطاله پیدا میکنند و مبادله محافظاتی آنها 5 تا 8 ماه به طول می انجامد که دوره پروژه به پایان می رسد به همین علت دستگاه اجرایی دیگر فرصتی ندارد که بر روی یک طرح دقت کند ( بنابراین طرح های عمرانی محاسبه شده و همه جانبه نگر نخواهند بود.(وی در پایان در خواست می کند که برای دستگاه اجرایی واحدی را برای مهندسی ارزش در نظر بگیرند. علوی تاکید می کند: با مهندسی ارزش می توانند پروژه ها را کاملا کنترل کرده و بازنگری اساسی با نگاه صرفه جوییانه صورت گیرد. همچنین طراحی با الگوهای مناسب و با معیارهایی که مورد توجه نظام جمهوری اسلامی تحت عنوان« اقتصاد مقاومتی »که یک اصل است مورد توجه قرار دهیم.
محمد حسین فرهنگی، نماینده آذربایجان شرقی نیز که خود این مسئله را از نزدیک مشاهده کرده است در رابطه با آن گفت: بنده این مسیر را از نزدیک دیده ام این مسیر مشکلات بسیار زیادی دارد با توجه به اینکه مسیر اردبیل به تهران را بسیار کم می کند اما برای کسانی که در این مسیر حرکت می کنند برایشان بسیار مهم است که در حین رانندگی با یکباره با بن بست مواجه شوند! او افزود: این مسئله وجه مناسبی ندارد. این جاده مشکلات زیادی دارد که باید هرچه زودتر حل شود. فرهنگی در ادامه گفت: مسیر دیگری از سمت شمال وجود دارد که آن نیز مشکلات خود را دارد.
عضو کمیسیون عمران در ادامه از مشکلات ادامه دار این جاده می گوید: این مسیر مشکلاتی دارد که به تدریج مشکلات آن ها رفع می شود اما بعد از مدتی دوباره مورد بازسازی قرار میگیرد و روند بسیار کندی دارد.
او علل این مشکلات را ضعف اجرایی می داند و میگوید: مسافر این مسیر را طی می کند و بعد که به جاده رسد می بیند مسدود است این نشانگر ضعف در کارهای مدیریتی و اجرایی است.
فرهنگی تاکید می کند: از استانداری اردبیل ، شهرداری ، مسئولان زیربط و وزارت راه و شهرسازی باید پرسید اگر مشکلی هم حل نمی شود حداقل چرا تابلوها و راهنماهایی را قرار نمیدهند تا اطلاع رسانی صورت گیرد و وقت مردم تلف نشود می توان تابلوهایی را به صورت الکترونیکی نصب کرد که در مسیر جاده قرار گیرند که لحظه به لحظه اتفاقات را اعلام کند. او از روند کارهای عمرانی که در گذشته انجام می شد می گوید : تصمیم گیری های عمرانی، به صورت استانی انجام می شد به این منظور که همگرایی بین دولت و استانداران و استان ها وجود داشت و با حضور نمایندگانشان صورت می گرفت . در ابتدا اولویت گذاری می شد و اینکه این جاده کارکرد مناسبی دارد متناسب با همین تصمیم گیری ها است اما مسئولان اجرایی ملی و استانی می توانند هماهنگی هایی را داشته باشند تا مشکلاتی که برای این جاده به وجود آمده هر چه زودتر حل کنند و باید مسائل را به صورت مهندسی و بهتر از آنچه که هست پیش ببرند. سید بهلول حسینی عضو کمیسیون عمران نیز در این خصوص گفت: حقیقتا این جاده مشکلاتی عدیدهای دارد . قسمتی از این جاده در حوزه شهرستان میانه قرار دارد و قسمتی از آن مسدود است. او در رابطه با مشکلات جاده می گوید: جاده سرچم دارای شیب هایی است که میتواند به مشکلات جاده بیفزاید و از طرف دیگر حاصلخیزی این جاده است که باید از قبل مورد توجه مهندسان اجرایی این طرح قرار میگرفت و افرادی انتخاب می شدند که بتوانند به صورت جدی و دقیق این جاده را احداث کنند. نماینده میانه در ادامه گفت: این جاده به علت اینکه کاربری بسیار بالایی دارد نمی توان مدت طولانی آن را مسدود کرد نگاهداشت و از آن استفاده نکرد باید مشکلاتش را هر چه زودتر حل کرد.
چه حیف است جاده ای زیبا که علاوه بر زیبایی، مسیر را چند برابر برای مسافران نزدیک می کند ناگهان با تابلوی ایست از آنها استقبال کند و خستگی راه را در تن آنها به جای بگذارد...
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]
صفحات پیشنهادی
- سند راهبردی وزارت اقتصاد در سال آینده در کشور اجرایی می شود
معاون وزیر سند راهبردی وزارت اقتصاد در سال آینده در کشور اجرایی می شود ارومیه - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت سند راهبردی این وزارتخانه از سال آینده با تلاش تمامی مدیران اقتصادی در کشور به اجرا در می آید محمد شرفشاهی روز دوشنبه در آییقیمت بنزین در سال آینده تغییر نمی کند |اخبار ایران و جهان
قیمت بنزین در سال آینده تغییر نمی کند محمد باقر نوبخت معاون رییس جمهوری و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور پس از تصویب این بند در جمع خبرنگاران اظهارداشت که براساس این مصوبه قیمت حامل های انرژی در سال آینده افزایش نمی یابد کد خبر ۴۷۸۳۳۶ تاریخ انتشار ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۹وضعیت بازار سکه و طلا در ماه پایانی سال |اخبار ایران و جهان
وضعیت بازار سکه و طلا در ماه پایانی سال رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر با اعلام اینکه قیمت سکه حبابی و هیجانی نیست گفت هم اکنون تقاضا در بازار کم و رکود بر بازار سکه و طلا حاکم است کد خبر ۴۷۵۹۲۱ تاریخ انتشار ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۰ - 16 February 2015 رئیس اتحادیه کشوری طلا و جوقاچاق سالانه ۵۰ میلیون متر پارچه چادر مشکی! |اخبار ایران و جهان
قاچاق سالانه ۵۰ میلیون متر پارچه چادر مشکی مشاور وزیر صنعت معدن و تجارت گفت سالانه بیش از 50 میلیون متر پارچه چادر مشکی از طریق قاچاق وارد کشور میشود کد خبر ۴۷۵۸۴۴ تاریخ انتشار ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۴۳ - 16 February 2015 مشاور وزیر صنعت معدن و تجارت گفت سالانه بیش از 50 میلیسوء مدیریت عامل تورم بود نه اجرای هدفمندی |اخبار ایران و جهان
سوء مدیریت عامل تورم بود نه اجرای هدفمندی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اجرای قانون هدفمندی را خدمت بزرگی به اقتصاد کشور و بهینه سازی مصرف دانست و در خصوص بار تورمی آن توضیح داد سوء مدیریت پایان دوره احمدینژاد عامل تورم در کشور بود نه اجرای قانون هدفمندی کد خبر ۴۷۸۲۹۸ تاریخهشدار وزارت جهادکشاورزی به مردم/ میوه خارجی نخرید |اخبار ایران و جهان
هشدار وزارت جهادکشاورزی به مردم میوه خارجی نخرید یک مقام مسئول در وزارت جهادکشاورزی گفت میوههای خارجی موجود در بازار مجوز واردات گواهیها و استانداردهای لازم را ندارند و به مردم توصیه میکنیم از مصرف این میوهها خودداری کنند کد خبر ۴۷۵۸۵۵ تاریخ انتشار ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۴درآمد هدفمندی در سال آینده بدون تغییر تصویب شد |اخبار ایران و جهان
درآمد هدفمندی در سال آینده بدون تغییر تصویب شد با تصویب نمایندگان درآمد اجرای قانون هدفمندی در تبصره 21 لایحه بودجه سال آینده 48 هزار میلیارد تومان تعیین شد کد خبر ۴۷۸۳۰۲ تاریخ انتشار ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۷ - 24 February 2015 با تصویب نمایندگان درآمد اجرای قانون هدفمندی در تبصرمجلس در حذف دهکها سیاسیتر عمل میکند |اخبار ایران و جهان
مجلس در حذف دهکها سیاسیتر عمل میکند رییس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی سیاسی کاری مجلس را درحذف دهک های پردرآمد جامعه از فهرست یارانه بگیران بیشتراز دولت دانست کد خبر ۴۷۹۵۵۱ تاریخ انتشار ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۶ ۱۵ - 01 March 2015 رییس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی سیاسی کاریتدوین استراتژیهای سه ساله شرکت فولاد مبارکه |اخبار ایران و جهان
تدوین استراتژیهای سه ساله شرکت فولاد مبارکه جلسه تدوین استراتژیهای شرکت فولاد مبارکه اصفهان با حضور مدیر عامل و اعضای کمیته مدیریت شرکت روز سه شنبه 21 بهمن ماه 93برگزار گردید کد خبر ۴۷۵۸۵۳ تاریخ انتشار ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۰ - 16 February 2015 جلسه تدوین استراتژیهای شرکت فولادسازمانی دولتی که بر خلاف دستورات دولت عمل می کند! |اخبار ایران و جهان
سازمانی دولتی که بر خلاف دستورات دولت عمل می کند در این مناقصه آمده است که فقط از چند شرکت خاص باید خریداری کنید برهمین اساس عنوان شده است مادربورد با گارانتی شرکت آ شرکت آر ای ام با گارانتی شرکت آ اچ دی دی با گارانتی شرکت س و مانیتور با گارانتی شرکتهای س و مبودجه وزارت نفت، یک دهم سرمایه مورد نیاز! |اخبار ایران و جهان
بودجه وزارت نفت یک دهم سرمایه مورد نیاز در حالی میزان سرمایه لازم برای نگهداشت حفظ تولید و توسعه طرحهای صنعت نفت سالانه 30 میلیارد دلار اعلام شده که در پی کاهش قیمت نفت در سال آینده سهم وزارت نفت از درآمده های نفتی تنها حدود 3 میلیارد دلار است کد خبر ۴۷۹۵۶۸ تاریخ انتشار ۱راهکارهای مدیریت اقتصاد در تحریم/ ۶ دو شاخص تولید ثروت دنیا در ایران وجود دارد/ بهبود درآمد مالیاتها در ساله
راهکارهای مدیریت اقتصاد در تحریم ۶دو شاخص تولید ثروت دنیا در ایران وجود دارد بهبود درآمد مالیاتها در سالهای اخیرسخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه دو شاخص ثروت دنیا در ایران وجود دارد گفت نگاه درونزا و توجه به مالیات ما را از وابستگی به نفت مبرا میکند رحیم زارزمزمههای ارز تکنرخی در سال94 |اخبار ایران و جهان
زمزمههای ارز تکنرخی در سال94 زمزمههای ارز تکنرخی یکی پس از دیگری از زبان اعضای اقتصادی کابینه به گوش میرسد اول وزیر اقتصاد و حال هم محمدرضا نعمتزاده وزیر صنعت میگوید ارز مبادلهای واردات را ارزانتر از تولید داخلی میکند کد خبر ۴۷۹۶۰۱ تاریخ انتشار ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸دو پیشنهاد جدید دولت؛ بنزین تک نرخی و پرداخت ۱۰ ماهه یارانه نقدی |اخبار ایران و جهان
دو پیشنهاد جدید دولت بنزین تک نرخی و پرداخت ۱۰ ماهه یارانه نقدی در حالی نمایندگان مجلس به بازگشت تبصره 21 قانون هدفمندی یارانهها به کمیسیون تلفیق رای دادند که دولت دو پیشنهاد جدید در این حوزه مبنی بر عرضه تک نرخی بنزین و پرداخت 10 ماه یارانه نقدی به جای 12 ماه به مجلس ارائه کردوزارت نفت متهم اول گرد و غبار خوزستان |اخبار ایران و جهان
وزارت نفت متهم اول گرد و غبار خوزستان رییس مجمع تشکلهای کشاورزی وزارت نفت را متهم اول گرد و غبار خوزستان عنوان کرد و گفت پدیده ریزگردها که در استان خوزستان بوجود آمده حدود 10 استان دیگر را درگیر خواهد کرد و غالبا منشأ داخلی دارد کد خبر ۴۷۶۴۲۰ تاریخ انتشار ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲درآمد نفتی ایران سال ۹۴ چقدر است؟ |اخبار ایران و جهان
درآمد نفتی ایران سال ۹۴ چقدر است قیمت جهانی طلای سیاه و به ویژه نفت کشورمان در حالی این روزها در محدوده بشکهای ۵۰ دلار جاخوش کرده است که در صورت نوسان قیمت نفت بین ۴۰ تا ۷۰ دلار درآمدهای نفتی ایران هم دستخوش تغییراتی خواهد شد کد خبر ۴۷۷۹۵۱ تاریخ انتشار ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۳درآمد سالانه 6میلیارد دلاری از فاز 12پارسجنوبی |اخبار ایران و جهان
درآمد سالانه 6میلیارد دلاری از فاز 12پارسجنوبی مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به روند بهره برداری از فاز 12 پارس جنوبی به عنوان بزرگترین پالایشگاه گازی میزان سرمایه گذاری در این پروژه را 7 3 میلیارد دلار و درآمد سالانه ناشی از تولید گاز و میعانات گازی را سالانه 6میلیارد-
اقتصادی
پربازدیدترینها