تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870287004




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بودجه وزارت نفت، یک دهم سرمایه مورد نیاز! |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بودجه وزارت نفت، یک دهم سرمایه مورد نیاز!
در حالی میزان سرمایه لازم برای نگهداشت، حفظ تولید و توسعه طرحهای صنعت نفت سالانه 30 میلیارد دلار اعلام شده، که در پی کاهش قیمت نفت، در سال آینده سهم وزارت نفت از درآمده های نفتی تنها حدود 3 میلیارد دلار است.
کد خبر: ۴۷۹۵۶۸
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۸ - 01 March 2015


در حالی میزان سرمایه لازم برای نگهداشت، حفظ تولید و توسعه طرحهای صنعت نفت سالانه 30 میلیارد دلار اعلام شده، که در پی کاهش قیمت نفت، در سال آینده سهم وزارت نفت از درآمده های نفتی تنها حدود 3 میلیارد دلار است.


به گزارش ایسنا، در زمانی که قیمت نفت حدود 100 دلار بود سهم وزارت نفت از درآمدها نفتی به حدود 13 میلیارد دلار می رسید اما با کاهش قیمت نفت آنطور که بیژن زنگنه وزیر نفت اعلام کرده این درآمدها به 3 میلیارد دلار کاهش می یابد.


البته در بودجه سال 1394 کل کشور به وزارت نفت اجازه داده شده که از طریق شرکت دولتی تابعه ذی‌ربط با تصویب شورای اقتصاد به منظور سرمایه‌گذاری در طرحهای نفت و گاز با اولویت میادین مشترک نسبت به انتشار اوراق مشارکت ارزی – ریالی از طریق بازار سرمایه در سقف پنجاه هزار میلیارد ریال با تضمین بازپرداخت اصل و سود این اوراق از محل تولیدات همان طرحها اقدام کند.


همچنین 4.8 میلیارد دلار نیز از منابع صندوق توسعه ملی در اختیار بخش خصوصی قرار می گیرد تا طرح‌های توسعه‌ای در میادین مشترک نفتی و گازی توسعه یابد.


بر اساس این گزارش منصور معظمی،معاون وزیر نفت، با اشاره به این که متاسفانه در سالهای اخیر سرمایه گذاری در صنعت نفت کاهش یافته است، اظهار کرد: کاهش سرمایه گذاری در صنعت نفت طرحهای توسعه ای و نگهداشت وضع موجود را با تاخیر و یا توقف روبرو کرده است.


معظمی پیش تر نیز گفته بود که پروژه‌های توسعه‌ای وزارت نفت در پی پرداخت ماهانه سه هزار و 400 میلیارد تومان برای پرداخت یارانه متوقف شده است.


وی همچنین با بیان اینکه که وزارت نفت سال گذشته با تاکید بر طرحهایی که دارای پیشرفت فیزیکی بالاتری بودند، توانست توان تولید گاز کشور را ١٠٠ میلیون متر مکعب افزایش دهد، افزود: خوشبختانه دیگر فازهای پارس جنوبی هم پیشرفت قابل قبول و مطلوبی دارند.


معاون برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وزارت نفت با بیان این که پیش بینی می شود سال آینده نیز ظرفیت تولید گاز کشور ١٠٠ میلیون متر مکعب دیگر افزایش یابد،گفت: در سال آینده می توانیم از منظر تامین نیازهای انرژی کشور به آرامش نسبی برسیم؛ اگرچه هنوز برای فصل پیک سرما باید ظرفیت و توان تولید کشور افزایش یابد.


معظمی با بیان این که اختلاف مصرف گاز در ٨ تا ٩ ماه نخست سال با سه تا چهار ماه پایانی سال بسیار زیاد است، گفت: وزارت نفت ناچار است ظرفیت سازی و هزینه زیادی برای ٩ ماه از سال که مصرف گاز کاهش می یابد، انجام دهد، از این رو باید نسبت به کاهش مصرف سوخت و بهینه و منطقی مصرف کردن آن توجه ویژه ای شود. 














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن