تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس امر به معروف كند به مؤمن نيرو مى بخشد و هر كس نهى از منكر نمايد بينى منافق را ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827446026




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- ابعاد مختلف طلاق در کردستان از زبان معاون دادگستری


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ابعاد مختلف طلاق در کردستان از زبان معاون دادگستری سنندج - ایرنا- طلاق از نظر قانونی تنها یک حادثه است، اما از دیدگاه جامعه شناسان و روانشناسان، زنجیره ای از حوادث به هم پیوسته است که برای همیشه، زندگی قربانیان خود را دگرگون می کند.


به گزارش ایرنا، تا چند سال گذشته استان کردستان همواره جزو استان های دارای رتبه دوم تا چهارم در زمینه طلاق بود اما با اقدامات معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و سایر دستگاه ها و سازمان های مرتبط، کردستان اکنون در وضعیت بهتری در مقایسه با سایر استان های کشور قرار دارد و در میانه جدول 31 استان کشور قرار گرفته است، اما این بدان معنا نیست که آمار طلاق در استان کاهش یافته یا حتی کنترل شده است بلکه هنوز وضعیت بگونه ای است که نیازمند توجه جدی مردم و مسوولین به قضیه است.
ابعاد مختلف طلاق و راهکارهای پیشگیری از آن در استان کردستان را با دکتر "حسن بابایی" معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در میان گذاشتیم که ماحصل آن را در ذیل می خوانیم:
ایرنا: به عنوان اولین سوال اصولاً چه لزومی برای پرداختن و توجه به مساله طلاق وجود دارد؟
- محبت موجب استواری کانون خانواده است ولی نفرت در جهت معکوس آن جریان دارد و متضمن نفاق و جدایی و مخاصمه و جدال است، هنگامی که نفرت و اختلاف عمیق و مخاصمه به کانونی راه یافت، بقای نظم خانوادگی بین افراد آن متزلزل و دشوار می شود، متاسفانه در عصر حاضر خانواده دچار آسیب های فراوانی شده است، آسیب هایی که هر کدام از آنها می توانند کارکردهای مهم و ضروری آن را به نابودی بکشاند.
از بین آسیب هایی که این نهاد را تهدید می کند پدیده طلاق اهمیت خاصی دارد، هر چند ضرورت هایی سبب شده است تا خداوند به طلاق مشروعیت بخشد، اما سیاست های دینی به دعوت مردم برای حفظ خانواده و پرهیز از آن بنیان شده است.
آموزه های دینی، طلاق را ناپسند ترین حلال در نزد خدا می شمارد و خانه ای را که در آن طلاق واقع شده باشد به خرابه تشبیه می کند و مردی که بدون علت همسران خویش را طلاق می دهد، ملعون می شمارد، از نظر جامعه شناختی نیز طلاق زمینه ساز وقوع جرایم و رشد و گسترش آسیب های اجتماعی می گردد.
ایرنا: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان چه اقداماتی را در زمینه پیشگیری از طلاق و کاهش و کنترل این مساله انجام داده است؟
- این معاونت اقدامات متنوع و گسترده ای را در زمینه پیشگیری، کاهش و کنترل طلاق در استان انجام داده است که در میان آنها می توان به راه اندازی مراکز مشاوره پیش از طلاق بنیاد خانواده، راه اندازی مراکز مشاوره پیش از طلاق در کانون پیشگیری نایسر، برگزاری کارگاه های آموزشی پیش از ازدواج برای جوانان، برگزاری نشست های تخصصی با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه های استان در زمینه کاهش و کنترل طلاق و آسیب ها و جرایم مرتبط با آن اشاره کرد.
همچنین از دیگر اقدامات معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در زمینه کاهش طلاق می توان به تهیه، تدوین و توزیع بروشورهای آموزشی آشنایی با آسیب های طلاق و راهکارهای ازدواج آگاهانه، برگزاری کارگاه های آموزشی ازدواج آگاهانه و افزایش مهارت های پیش از ازدواج برای اقشار مختلف مردم بویژه دانشجویان، برگزاری جلسات شورای پیشگیری استان و انجام طرح های علمی پژوهشی و انتشارات مقالات علمی در زمینه طلاق اشاره کرد.
ایرنا: دلایل عمده طلاق در استان کردستان از نظر شما چه عواملی هستند؟
- طبق پژوهش های به عمل آمده، نارضایتی عاطفی و جنسی، اعتیاد زوج، بیکاری و مشکلات معیشتی، عدم مسوولیت پذیری همسر، مداخلات اطرافیان، فقدان مهارت های زندگی، فقدان بلوغ فکری، تفاوت تیپ های شخصیتی، پایین بودن آستانه تحمل و سوءظن زوجین به یکدیگر به عنوان مهمترین عوامل شخصی طلاق در استان مطرح شده اند اما بدیهی است که نباید عوامل ساختاری همچون پیدایش حالت آنومیک در نهاد خانواده، تغییر ارزش ها به ویژه توسط طراحی های رسانه های بیگانه از جمله ماهواره ها، عوامل ساختاری اقتصادی و هنجاری را نادیده انگاشت.
ایرنا: به نظر شما چه راهکارهایی برای مقابه با این معضل وجود دارد؟
- در زمینه کاهش و کنترل طلاق بخشی از مسوولیت به عهده دستگاه ها و سازمان های مرتبط و بخش دیگر و اساسی آن بر عهده خود مردم است، در بخش اول می توان به بهبود وضعیت معیشتی مردم، طراحی ساختارها و برنامه های حمایت اقتصادی و ارزشی از خانواده ها، اجرای برنامه های آموزش پیش از ازدواج، فراهم نمودن مشاوره های خانواده تخصصی، موثر و رایگان، آموزش زوجین، تببین ارزش های نهاد خانواده و تشریح آسیب ها و معضلات مرتبط با طلاق نام برد.
در بخش دوم نیز می توان به ازدواج آگاهانه، پرهیز از تجمل گرایی و چشم و همچشمی در ازدواج و در حیات خانواده، پرهیز اطرافیان از دخالت مخرب در زندگی خانوادگی زوجین، فراگیری مهارت های زندگی و رعایت موازین و اصول دینی در انتخاب همسر اشاره کرد.ک/4
3033/1904



09/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن