تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن همواره خانواده خود را از دانش و ادب شايسته بهره مند مى سازد تا همه آنان را وارد ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805275367




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- استاندار قزوین: بکارگیری سند آمایش، نظام چانه زنی را از بین می برد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار قزوین: بکارگیری سند آمایش، نظام چانه زنی را از بین می برد قزوین-ایرنا- استاندار قزوین از آمایش به عنوان سند وفاق و همدلی مدیریت استان یاد کرد و گفت: بکارگیری این سند و عمل به آن نظام چانه زنی را در اجرای برنامه ها و طرح ها از بین می برد.


به گزارش ایرنا، مرتضی روزبه روزشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان قزوین که با محوریت تشریح و بررسی دستورالعمل اجرایی نظام تدوین برنامه ششم توسعه در استانها برگزار شد، افزود: عامل شکل گیری جریان های نامطلوب سیاسی و نظام چانه زنی در اجرای برخی برنامه ها و طرح های مختلف، بی توجهی به سند آمایش که ترسیم گر نقشه راه مدیران است، می باشد.
وی در ادامه از مدیران دستگاه های اجرایی و فرمانداران خواست تا از ظرفیت نخبگان در تصمیم گیری ها استفاده کنند و با بیان اینکه این موضوع یک مطالبه جدی است،اظهار داشت: مدیران نباید فکر کنند که تنها خود و کارشناسان حاضر در دستگاه متبوع نخبه هستند.
استاندار قزوین با تاکید بر استفاده از ظرفیت افراد برجسته و فرهیخته مناطق برای سرعت بخشیدن به رشد و توسعه هر منطقه، ادامه: عقل و منطق حکم به پیگیری این موضوع که می تواند به تحقق اقتصاد مقاومتی نیز کمک کند را می دهد.
روزبه همچنین خواستار توجه جدی مدیران و دست اندرکاران حوزه برنامه ریزی به روستاها شد و گفت: نباید به روستاها به عنوان تنها یک سکونتگاه نگاه کنیم چرا که روستاها محور زندگی سالم و یکی از هسته های مهم تولید در هر جامعه محسوب می شوند.
وی با بیان اینکه زیرساخت های زیادی در روستاها همچون آب، برق، گاز و تلفن و جاده ایجاد شده است و سطح سواد روستاییان نیز به شکل چشم گیری نسبت به گذشته افزایش یافته است، افزود: امروز وقت بهره برداری از این زیرساخت ها و امکانات ارایه شده در راستای کمک به تولید و اقتصاد جامعه و توسعه کشور است.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود از شورای برنامه ریزی و توسعه به عنوان متولی اصلی برنامه ریزی به منظور حل مسایل و مشکلات استان و اتخاذ راهکارهای مناسب به منظور رشد و پیشرفت قزوین یاد کرد و گفت: تصمیم گیرنده مسایل مهم و اساسی استان، اعضای این شورا هستند.
استاندار قزوین از غیبت و حضور نداشتن برخی از مدیران کل و همچنین آندسته از مدیرانی که نسبت به اعزام نماینده به نشست شورای برنامه ریزی و توسعه اقدام کردند به شدت انتقاد کرد و گفت: با وجود چندین بار تذکر هنوز برخی مدیران نسبت به شرکت در نشست های مهمی چون شورای برنامه ریزی بی توجه هستند و یا به جای حضور خود نماینده اعزام می کنند.
وی با بیان اینکه وقتی شاهد بی تفاوتی مدیران نسبت به شورای برنامه ریزی باشیم نباید نسبت به خروجی مناسب این جلسه امیدوار بود، خاطرنشان کرد:با وجود احترام به معاونان و نمایندگان مدیران کل، از این پس از ورود آنها به چنین جلساتی جلوگیری خواهد شد و این تذکر آخر ما به مدیران بی توجه به نشست های مهم استان است.
روزبه اظهار کرد: قانون ترکیب و اعضای جلسات را تعیین کرده است و این که نسبت به این موضوع بی تفاوت باشیم، خلاف قانون و دور ازادب محسوب می شود.
وی در ادامه خواستار بررسی و ارزیابی از برنامه پنجم توسعه و میزان پیشبرد آن در استان قزوین شد و از مدیران دستگاه های اجرایی مربوطه خواست برای انجام این کار در حوزه خود نسبت به بکارگیری افراد با انگیزه، خوش ذوق و توانا اقدام کنند.
استاندار قزوین در ادامه از بیانات و تاکیدات مقام معظم رهبری در سفر به قزوین به عنوان یکی از الزامات مهم برنامه ریزی در استان یاد کرد و گفت: البته هنوز به بخشی از مستندات سفر معظم له به استان دست نیافته ایم که در این رابطه باید بیشتر تلاش کنیم.
نماینده عالی دولت در استان قزوین با بیان اینکه برنامه ریزی در کشور و استان ما موضوع جدیدی نیست و دارای یک سابقه تاریخی است، افزود: با نگاه به تاریخ برنامه های توسعه ای مشاهده می کنیم که تاکنون چهار برنامه پیش و چهار برنامه نیز پس از انقلاب اسلامی در کشورمان به اجرا درآمده است.
روزبه با بیان اینکه همه موضوعاتی که امروز در مورد گنجاندن آنها در برنامه ششم توسعه بحث می کنیم رد پای تاریخی دارند، از مدیران دستگاه های اجرایی خواست تا به مرور برنامه های توسعه به اجرا درآمده در کشور بپردازند.
استاندار قزوین با بیان اینکه باید نسبت به حل مسایل و مشکلات اساسی حوزه مدیریتی خود اهتمام کنیم و از سپردن امور به آینده و وقت تلف کردن بپرهیزیم، خاطر نشان کرد:نباید فراموش کنیم که آیندگان در مورد مدیریت ما به قضاوت خواهند می نشینند.
وی از موضوع آب به عنوان یکی از نمونه هایی که پیش از این نیز در برنامه های توسعه مورد توجه قرار داشته است، یاد کرد و گفت: باید در نظر داشته باشیم که مسایل و مشکلاتی که امروز با آنها دست و پنجه نرم می کنیم و درصدد برنامه ریزی برای حل آنها هستیم، گرفتاری هایی عمدتا با 40 یا 50 سال قدمت هستند و یک شبه پدید نیامده اند.
روزبه با اشاره به تنزل قزوین از مکان پنجم کشور به چهاردهم در آزمون سراسری، قرارگیری در رتبه بیست و نهم حوزه نانو و همچنین آمار رو به افزایش و نگران کننده بیماری ها و آسیب های اجتماعی، افزود:مسوول توجه به معضلات و حل مشکلات این حوزه ها برعهده ما مسوولان می باشد و ضروری است که این موارد را در برنامه ریزی های خود بگنجانیم.
استاندار قزوین با بیان اینکه برنامه ها ذاتا دارای رویکردی آینده نگرانه هستند، اضافه کرد: برای حل مشکلات باید گفتمان مدیریتی خود را تغییر دهیم و نگاهی جامع و عمیق به مسایل داشته باشیم.
روزبه در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به تهیه و تدوین برنامه اقدامات و اهداف اولویت دار 4 ساله حوزه فرهنگ استان، گفت: این کار اقدام ارزشمندی است ولی باید به برنامه های خود شاخص های کمی ببخشیم تا با ارزیابی از وضعیت موجود برای ارتقای وضعیت فرهنگی استان هدف گزاری مشخص داشته باشیم.
استاندار قزوین در پایان بر استفاده از ظرفیت مساجد برای حل آسیب ها و مشکلات فرهنگی استان تاکید کرد و گفت: معتقدم اگر از 30 درصد ظرفیت مساجد خود استفاده کنیم، شاهد کاهش 70 درصدی معضلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.
3013/ 6128



09/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن