محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842152225
7 نشانه که میگوید مفصل شما بیمار است
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
7 نشانه که میگوید مفصل شما بیمار است
بهخاطر اين درد ممكن است حتي نتوانيد قدم از قدم برداريد و زمينگير شويد. زانو درد در هر موقعيتي احتمال دارد سراغتان بيايد.
مجله سیب سبز - ليلا حسينزاده: بهخاطر اين درد ممكن است حتي نتوانيد قدم از قدم برداريد و زمينگير شويد. زانو درد در هر موقعيتي احتمال دارد سراغتان بيايد. وقتي در حال بالا رفتن يا پايين آمدن از پله هستيد، وقتي رانندگي ميكنيد و مدتهاست كه پشت فرمان اتومبيلتان نشسته و زانوهايتان را حركت ندادهايد، زماني كه دويدهايد و پس از چند ساعت درد زانو امانتان را ميبرد و... در اين ميان بعضي دردهاي زانو را بايد جدي گرفت و براي درمانشان حتما به پزشك مراجعه كرد.
اما بعضي دردها هم بد قلق نيستند و تنها با استراحت و انجام چند كار ساده برطرف ميشوند. دكتر رضا اميد ظهور و دكتر عباس دقاقزاده، متخصصان ارتوپد، مفاصل، طب فيزيكي و توانبخشي درباره هفت نوع زانودردي كه سراغ افراد میرود، توضيح ميدهند.
1. واقعا زانويتان درد ميكند؟
زانو از اجزاي مختلفي تشكيل شده و برخلاف تصور عموم كه فكر ميكنند اين عضو فقط همان چيزي است كه ميشناسند، نيست و شامل مجموعه عضلات اطراف ران، ساق پا و خود زانو است. زماني كه بحث درد زانو مطرح ميشود، بايد نگاه كليتري به موضوع داشته باشيم تا بدانيم مشكل اصلي كجاست.
2. صدا ميدهد؟
صدا دادن زانو به تنهايي مشكلزا نيست و علت خاصي هم ندارد. گاهي اوقات ممكن است هوا در ناحيه گير كند و با آزاد شدن هوا صدايي از آن شنيده ميشود. بعضي وقتها هم اين صدا ميتواند تظاهر ساييده شدن دو استخوان به يكديگر باشد، بنابراين نگرانكننده نيست و با مصرف مسكن و استراحت رفع ميشود. اما اين صدا زماني شكل جديتري به خود ميگيرد كه همراه با درد باشد. اگر فردی احساس كرد صداي زانويش همراه با درد است، بحث راستاي زانو مطرح ميشود.
در كنار اين مسئله دردهاي ارجاعي از ناحيه ران، كمر يا مچ پا نيز مطرح هستند. در صدا دادن زانو اين امكان وجود دارد كه مهرههاي سوم و چهارم دچار مشكل شده باشند كه در اين صورت فرد حتما بايد به پزشك مراجعه كند تا مشخص شود كدام ناحيه مشكل دارد و درمان مناسب تجويز شود.
3. وقتي مينشينيد درد ميگيرد؟
زير استخوان كشكک، غضروفي وجود دارد كه با زانو مفصل ميشود. در حالت طبيعي، اين غضروف شكل صاف و مسطحي دارد. اما براثر وجود عواملي ممكن است دچار ساييدگي شود. پيدايش اين ساييدگي دو علت دارد؛ علت اول مربوط به افزايش سن است كه وقتي بالا ميرود، اين غضروف دچار ساييدگي ميشود. نوع دوم ساييدگي در دختراني كه در سن رشد قرار دارند، ديده ميشود، چون رشد سريعي در سنين جواني وجود دارد، اختلاف قدرت عضلات دو طرف كشكك، باعث كشيده شدن كشكك به يك سمت ميشود و با اين كشيدگي، كشكك در مسير طبيعي خود حركت نكرده و فرد احساس درد در جلوي زانويش ميكند و اين درد با چمباتمه زدن يا نشستن بيحركت، تشديد ميشود. گاهي اوقات نيز اين درد به پشت زانو تير ميكشد.
زماني كه درد در مراحل اوليه است، آسيب زيادي فرد را تهديد نميكند و با تمرين درماني مشكل حل ميشود. اما اگر اين حالت ادامه پيدا كند، غضروف كمكم دچار ساييدگي ميشود. تمرينها را هم براساس نوع مشكل به بيمار تجويز ميكنيم و بيشتر براساس تقويت عضلات داخلي ران و كشش عضلات خارجي متمركز است. البته قبل از آن لازم است فرد بدنش را با استفاده از حركات كششي گرم كند و در عين حال مراقب باشد تا از انجام حركاتي مثل زانو زدن، بالا و پايين رفتن از پله، چمباتمه زدن، دويدن در سرازيري و سربالايي و دوچرخه سواري با ارتفاع كمزين خودداري كند چراكه انجام اين كارها وضعيت را بدتر ميكند. اين بيماران بايد از كفش مناسب استفاده كنند و در بعضي موارد خاص كفي طبي تجويز ميكنيم. در موارد بسيار كمي هم لازم است فرد جراحي شود. اما اغلب بيماران با انجام اقدامات توانبخشي بهبود پيدا ميكنند.
این نکته را جدی بگیرید
4. زمستانها بيشتر درد داريد؟
قبل از هر چيز بهتر است توضيحي درباره آرتروز داشته باشيم. آرتروز نوعي بيماري است كه سبب بروز درد و التهاب در مفاصلي مثل زانو، مچ و انگشتان دست ميشود. آتروز دلايل مختلفي دارد و با ساييدگي مفاصل همراه است. اين بيماري همچنين ممكن است با افزايش سن خود را نشان بدهد. آرتروزي كه در نتيجه بالا رفتن سن بروز ميكند، شايعترين نوع آرتروز است كه به آن آرتروز استخوان نيز ميگويند.
نوع ديگري از آرتروز هم وجود دارد كه در آن سيستم ايمني بدن به غضروفهاي مفاصل حمله ميكند و آنها را ازبين ميبرد. اما در اينكه تغييرات آب و هوايي و سرما در احساس درد در بيماران آرتروزي موثر است يا نه، بايد گفت كه بسياري از يافتههاي تحقيقاتي بيانگر اين نكته هستند كه فاكتورهايي مثل كاهش فشار هوا و افزايش رطوبت، علائم آرتروز را بدتر ميكند. نظريه ديگري ميگويد كه كاهش فشار با رطوبت رابطه مستقيمي دارد و باعث ورم مفاصل شده و درنهايت سبب بروز درد در بيمار ميشود. رطوبت نيز همين تاثير را روي فرد آرتروزي دارد. نشانههاي آرتروز زماني بدتر ميشوند كه ماهيچههايي كه دور مفاصل قرار دارند، بهراحتي منقبض شوند.
هواي سرد هم دقيقا همين كار را ميكند و باعث سفت شدن ماهيچهها شده و آرتروز را دردناكتر ميكند. البته به اين نكته نيز بايد اشاره كنيم كه تاثير هواي سرد روي مفصلها روي همه افراد يكسان نيست و برخي افراد مبتلا به آرتروز از بدتر شدن علائم در هواي باراني يا بادي گله ميكنند. اين افراد با رعايت دو نكته ميتوانند از درد ناشي از سرما در امان باشند؛ اول اينكه مفاصل خود را گرم نگه دارند و در هواي سرد لباسهاي گرم بپوشند، دوم اينكه اگر بيماران حس ميكنند علائم بيماري در آب و هواي خاصی بدتر ميشود، فعاليت سنگين و طولانيمدت انجام ندهند.
5. قفل ميكند؟
قفل كردن زانو يعني اينكه روي زمين چهار زانو نشستهايد و يكدفعه ميبينيد نميتوانيد از جايتان بلند شويد. اين حالت بيشتر وقتها در زمان نشستن روي زمين يا هنگام بالا رفتن از پلهها و... رخ ميدهد و سبب ترس و وحشت فرد ميشود و همراه با درد نيز هست. در حالت عادي، زانو مثل لولاي در كار ميكند. اگر چيزي در ميان لولاي در قرار بدهيد، طبیعتا ديگر كار نميكند. درمورد زانو نيز همينطور است و وقتي چيزي جلوي حركت عادي زانو را بگيرد، اصطلاحا ميگويند كه زانو قفل كرده است.
قفل شدن زانو معمولا بر اثر شكستن تكهاي غضروف يا احتمالا قطعهاي استخوان جدا شده در نوعي التهاب استخواني غضروفي بروز ميكند. اين قطعه استخوان يا غضروف در حفره زانو معلق است تا وقتي كه بين دو سطح مفصلي گير بيفتد و پس از آن است كه توانايي حركت را از زانو ميگيرد.
با اينكه قفل شدگي زانو ممكن است با كمي استراحت كردن برطرف شود، اما فكر نكنيد بهطور كامل درمان شده، چراكه اگر قطعهاي استخوان يا غضروف سبب قفل شدن زانو شده باشد، آسيب جدي بهدنبال خواهد داشت، به همين علت اگر در حركت زانويتان با مشكلي مواجه شديد، بهتر است پزشك آن را بررسي كند. گاهي اوقات آسيبديدگي بر اثر قفلشدگي زانو بهحدي است كه ممكن است به عمل جراحي نياز داشته باشد، بنابراين اگر ديدید كه زانويتان در حالت خميده يا كشيده دچار قفلشدگي شده يا زانو كشيده يا خم نميشود، بهتر است به پزشك مراجعه كنيد.
6. وقت رانندگي درد ميگيرد؟
چون در مسافرتها فرد روي صندلي مينشيند و گاهي تا ساعتهاي متمادي تغيير وضعيتي در او مشاهده نميشود، بيحركتي مفاصل روي تاندونها، سبب بروز خستگي شده و ايجاد درد ميكند؛ يعني چون فرد در طول رانندگي حركتي ندارد و تغذيه سلولي بهخوبي انجام نميشود، بيحركتي طولانيمدت، غضروف مفاصل را دچار مشكل ميكند. اما با انجام چند حركت ساده ميتوان از بروز اين درد در طول مسافرت جلوگيري كرد.
در مسافرتهاي طولاني هر 45دقيقه تا يك ساعت يك بار، از ماشين پياده شويد و چند قدم راه برويد. اگر راننده نيستيد و ناچاريد زمان زيادي را در ماشين بمانيد، بهتر است هر چند دقيقه يكبار حالتي كه نشستهايد را تغيير دهيد. در طول رانندگي هم بهتر است تا جايي كه امكان دارد صندلي راننده به فرمان نزديك باشد. به شكلي كه وقتي پا را روي ترمز يا كلاچ ميگذارید، زانو همسطح مفصل لگن يا كمي بالاتر از آن قرار بگيرد.
7. از پله بالا رفتن دردآور است؟
دردي كه در اين حالات احساس ميشود، به سندرم پاتلوفمورال معروف است (پاتلوفمورال ساختاري است كه شامل دو استخوان يعني كشكك و استخوان ران ميشود). علت احساس در چنين مواقعي را بايد به قرار گرفتن اشتباه استخوان كشكك به لحاظ آناتوميكي روي استخوان ران، ضعف عضلات چهار سر ران يا سفتي زياد در قسمت بيروني زانو جستوجو كرد. هر چند بیشتر اوقات استفاده از درمانهاي نگهدارنده ضددرد، انجام تمرينات قدرتي و حركات كششي در بهتر شدن وضعيت اين سندرم موثر است.
در حالت ديگر، اگر مشكل فرد حاد بود و در زمان كوتاهي درگير اين درد شد كه تا به حال سابقه نداشته با چنين دردي مواجه شود، بهتر است از كيسه يخ و اگر درد خيلي شديد و حاد نيست، ميتواند با گرم كردن محل درد با استفاده از وسايلي مثل حوله، درد را از بين ببرد.
سراغ طب سوزني نرويد
بازار متخصصان طب سوزني اين روزها داغ است و برخي از آنها ادعا ميكنند كه هر دردي را با سوزنهايشان ميتوانند درمان كنند. محققان هم بیشتر با اين متخصصان هم عقيده هستند و ميگويند طب سوزني قدرت برطرف كردن بسياري از بيماريها را دارد، اما پژوهشگران در يك بررسي تازه ثابت كردهاند كه اين طب، كمكي به درمان زانو درد نمیکند. محققان دانشگاه ملبورن دريافتهاند كه نه طب سوزني و نه ليزر درماني، نميتوانند درد زانو را از بين ببرند يا علتي كه درد بهخاطرش ايجاد شده را برطرف كنند.
زنان مراقب باشند!
ابتلاي 63درصد خانمها به زانو درد براي جدي گرفتن اين مشكل كافي بهنظر ميرسد. به گزارش رويترز، بيشتر از نيمي از خانمها بعد از 50سالگي به اين درد دچار ميشوند. از نظر متخصصان، سبك زندگي نادرست، تغذيه نامناسب و ورزش نکردن دليل هجوم چنين دردي به زانوهاي زنان است.
توصيههاي خانگي براي كاهش زانو درد
براي زانو درد راههاي درماني مختلفي وجود دارد. اگر زانو دردتان از نوعي است كه راه رفتن را براي شما سخت كرده، بهتر است حتما به پزشك مراجعه كنيد. اما از روشهاي زير نيز ميتوانيد براي تسكين موقت زانو دردتان استفاده كنيد.
۱. استراحت كردن در خانه يكي از مهمترين اصول درمان است كه كمك زيادي به بهبود وضعيت زانو دردتان ميكند.
۲. زانويتان را با گذاشتن بالش زير آنها بالا نگه داريد يا بالشي را بين زانويتان بگذاريد. قرار دادن زانو در جايي بلندتر از بدن باعث ميشود نيروي جاذبه زمين، مايعات جمع شده در قسمت آسيب ديده را كاهش داده و ميزان ورم را كم كند.
۳. زانوهايتان را ببنديد. بستن زانوها باعث كم شدن ورم زانويتان ميشود.
۴. از بريس يا بانداژ زانو استفاده كنيد.
۵. راه ديگر استفاده از دارو است. البته در صورتيكه درگير زخم معده، بيماري كليوي و بيماريهاي خوني نباشيد، از مسكنهايي مانند استامينوفن يا ايبوپروفن براي كمك به كاهش درد و ورم استفاده كنيد.
۶. سعي كنيد فشاري روي زانويي كه درد ميكند، نياوريد و در عين حال از انداختن وزنتان روي آن هم خودداري كنيد.
۷. كيسه يخ را فراموش نكنيد و زانوي دردناكتان را بهطور مرتب كمپرس سرد كنيد. روز اول هر ساعت 15دقيقه روي زانو كيسه يخ بگذاريد. روزهاي بعد حداقل روزي چهار بار روي زانويتان يخ قرار دهيد.
قفل ميشود و صدا ميدهد؟
علائم گفته شده نشانههاي خوبي نيستند و ميتوانند نشاندهنده وارد شدن آسيب جدي به مینيسكها و رباطهاي زانو باشند. مینيسكها دو غضروفي هستند كه در دو سمت زانو قرار دارند و هر زانو يك مینيسك داخلي و يك مینيسك خارجي دارد. درواقع مینيسك سطح مفصل استخوان را ميپوشاند و همين مسئله باعث استقامت زانو ميشود. دو نوع آسيب مینيسك وجود دارد؛ اولين نوع آن در جوانان زير 35سالهاي كه درگير آسيبهاي ورزشي و تصادفات ميشوند، ديده ميشود و ميزان پارگي كه اتفاق ميافتد نيز به شدت آسيب بستگي دارد. نوع دوم آسيب مینيسك، در افراد ميانسال 45 تا 50سالگي به بعد ديده ميشود و بهشدت آرتروزي كه فرد درگير آن است بستگي دارد.
پارگيهاي خفيف ايجاد شده در مینيسك، شايد با درد زيادي همراه نباشند، ولي وقتي مینيسك بهطور جدي دچار پارگي شده باشد، فرد احساس گرفتگي و قفل شدن كه با صدايي مثل تقتق همراه است، مواجه ميشود كه در اين حالت زانو قفل ميشود و با يك صدا هم قفل بودن ازبين ميرود. در اينكه مینيسك در كدام قسمت دچار پارگي شده باشد نيز بايد گفت كه اگر پارگي در مینيسك داخلي اتفاق افتاده باشد، در قسمت داخلي و مياني زانو و اگر اين پارگي در مینيسك خارجي باشد، در قسمت خارجي و مياني زانو، فرد بايد هنگام راه رفتن، ايستادن، نشستن و چرخيدن درد شديدي را احساس كند.
افراد ميانسال بيش از بقيه گروههاي سني بايد مراقب حركاتي كه بهطور روزانه انجام ميدهند، باشند چراكه بلند شدن سريع و نشستن دو زانو روي زمين ممكن است پارگي مینيسك زانويشان را رقم بزند. چون نقش مینيسك در زانو بسيار مهم است، درمان آن نيز بايد بهطور جدي پيگيري شود. قبلا براي درمان پارگي مینيسك، جراحان، جراحي باز انجام ميدادند و مینيسك را برميداشتند، اما در حال حاضر ديگر از چنين روشي براي درمان استفاده نميشود. در درمان اين ضايعه، با استفاده از آرتروسكوپي، جراح دو يا سه سوراخ چهار تا پنج ميليمتري در اطراف زانو ايجاد كرده و با يك دوربين داخل زانو بررسي شده و پارگي بدون هيچ مشكلي ترميم ميشود.
دادههاي تجربي نشاندهنده اين نكته است كه در افراد ميانسالي كه مینيسكشان كاملا ازبين رفته و له شده و در عين حال درد شديدي هم دارند، با برداشتن مینيسك، دردشان تا 80درصد كاهش پيدا كرده است. البته قبل از اينكه كار به اينجا برسد، با بهكارگيري چند روش ساده همچون كاهش وزن و در صورتي كه فرد چاق باشد، استفاده از تختخواب، صندلي و توالتفرنگي از وارد شدن فشار به زانو همچنين وارد شدن آسيب به مینيسك و رباطها جلوگيري كرد.
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]
صفحات پیشنهادی
افزایش شمار تختهای بیمارستانی ویژه نوزادان
پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۷ وزیر بهداشت با اشاره به رشد رشته چشم پزشکی در کشور از اقدامات در دست انجام برای اضافه کردن 1000 تخت NICU به مجموعه تختهای بیمارستانی خبر داد به گزارش خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دکتر سیدحسن هاشمی در اولین همایش کشوری رتینوگجتی هوشمند نیازهای پوستتان را به شما میگوید+ تصاویر
گجتی هوشمند نیازهای پوستتان را به شما میگوید تصاویر به تازگی نسل جدیدی کامپیوترهای پوشیدنی مانند پزشکان میتوانند بیماریهای پوستی افراد را شناسایی کرده و به آنها راهکارهای مناسب برای درمان و داشتن پوستی سالم ارائه کنند به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران کارشناسانتقاد وزیر بهداشت از تبلیغ کالاهای آسیب رسان سلامت/ افزایش شمار تختهای بیمارستانی ویژه نوزادان
انتقاد وزیر بهداشت از تبلیغ کالاهای آسیب رسان سلامت افزایش شمار تختهای بیمارستانی ویژه نوزادان وزیر بهداشت در خصوص تولید و تبلیغ برخی تنقلات و کالاهای آسیب رسان سلامت با تاکید بر اینکه نمیتوان تولید را متوقف کرد در عین حال بر لزوم افزایش آگاهی مردم تاکید کرد و گفت باید با ورئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی: تعداد تختهای بیمارستانی خراسان شمالی همگام با توسعه استان افزایش نداشت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تعداد تختهای بیمارستانی خراسان شمالی همگام با توسعه استان افزایش نداشته استرئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت تعداد تختهای بیمارستانی استان همگام با توسعه استان افزایش نداشته است ابراهیم گلمکانی امروز در گفتوگو با خبرنگابیزاری از شغلتان، شما را بیمار می کند
شغل شما چیست مهندس کارمند کارگر مسئول بایگانی یک اداره یا فروشنده یک فروشگاه بزرگ شغلتان را دوست دارید هر روز صبح با علاقه و انگیزه از رختخواب بلند می شوید تا سر کار بروید یا برعکس با هزار سختی رهسپار محل کارتان می شوید و طی روز هم مدام چشم به ساعت دوخته اید تا ساعت کاری تم- شمار معلولان زیرپوشش طرح توانمندسازی بیماران ضایعه نخاعی افزایش یافت
معاون بهزیستی خراسان رضوی شمار معلولان زیرپوشش طرح توانمندسازی بیماران ضایعه نخاعی افزایش یافت مشهد - ایرنا - معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت شمار معلولان زیر پوشش طرح توانمندسازی بیماران ضایعه نخاعی در این استان افزایش یافت دکتر حمید رضا پوریوسف روز شنبهعكس پروفایل تان، نشانه شخصیت شماست!
تصاویر با ما حرف میزنند كافی است به آنها با دقت نگاه كنیم تا به رمز و رازشان پی ببریم با كمی دقت میفهمید كه در شبكههای مجازی برای پی بردن به اسرار درونی افراد سرنخهایی وجود دارد یكی از این سرنخها عكس پروفایل در شبكههای اجتماعی است تصاویری كه یك فرد خودش را با آنها به دوشمار موقوفات نشانه ایمان و علاقه مردم به اهل بیت است
آیت الله نوری همدانی شمار موقوفات نشانه ایمان و علاقه مردم به اهل بیت است شناسهٔ خبر 2495841 یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۳ استانها > قم قم - یکی از مراجع تقلید با بیان اینکه امامزادگان آثار باعظمت دینی و اسلامی هستند گفت موقوفات حاکی از ایمان و علاقه مردم به اهل بیت ع است و- شمار اندک تشکل های بخش خصوصی نشانه کم توجهی به کار جمعی است
رییس خانه معدن ایران شمار اندک تشکل های بخش خصوصی نشانه کم توجهی به کار جمعی است تهران - ایرنا - رییس خانه معدن ایران گفت امروز شمار تشکل های تحت پوشش اتاق بازرگانی ایران به 200 تشکل می رسد که این امر نشانه کم توجهی به کار جمعی است به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا علاالدین میرعکسهای سلفی شما را روانه بیمارستان میکند
عکسهای سلفی شما را روانه بیمارستان میکند عکسبرداری از خود که این روزها به نام عکس سلفی مشهور شده است میتواند خطرات جدی سلامتی را متوجه فرد عکاس کند به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران روانپزشکان هشدار میدهند تمایل بیش از اندازه برخی از افراد برای گرفتن عکس از خروبات ویژهای برای تغییر ذهنیت شما به بیمارستانها
جام جم کلیک تا به حال برای همه ما پیش آمده است که در بیمارستان مشاهده کنیم که برخورد مراجعین با پرستارها موجب افتادن ابزارهای پرستاران شود دیگر مورد همه گیری که ما در بیمارستان با آن روبرو شدهایم نیز مربوط به برخورد تختهای چرخدار به پهلو و پاهای مرسردی انگشتان دست و پا نشانه چه بیماری هایی است؟
سردی انگشتان دست و پا نشانه چه بیماری هایی است انگشتان سرد دست و پا در زنان شایع است و یک اتفاق کاملا عادی است اما به هیچ وجه نباید درمان آن نادیده گرفته شود به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران اگر شما هم دست و پاهایتان همیشه سرد است و از این موضوع رنج میبرید باید شرایط- عملیات ساخت بیمارستان ویژه بیماران خاص درخراسان شمالی آغاز شد
عملیات ساخت بیمارستان ویژه بیماران خاص درخراسان شمالی آغاز شد بجنورد - ایرنا - رییس هیات ورزش های بیماران خاص خراسان شمالی گفت عملیات ساخت بیمارستان و کلینیک ویژه بیماران خاص روز پنچشنبه در شهر بجنورد مرکز استان خراسان شمالی آغاز شد سهیلا پیدا به خبرنگار ایرنا اظهار کرد بیمارسشمارش معکوس برای بهره برداری از تنها بیمارستان بهارستان آغاز شد
در آستانه سفر وزیر راه و شهرسازی شمارش معکوس برای بهره برداری از تنها بیمارستان بهارستان آغاز شد شناسهٔ خبر 2499944 چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۷ استانها > تهران بهارستان - وزیر راه و شهرسازی به منظور بررسی مشکلات عمرانی به ویژه رفع موانع احتمالی بهره برداری از تنها بیمارستادرآمد زياد نشانه بلوغ اقتصادي شما نيست
درآمد زياد نشانه بلوغ اقتصادي شما نيست از همين ابتدا ذهنتان را به چند دهه قبل ببريد جايي كه پسران اكثر قريب به اتفاق خانوادههاي ايراني اعم از شهري و روستايي به محض رسيدن نویسنده مصطفي هاشمينسب از همين ابتدا ذهنتان را به چند دهه قبل ببريد جايي كه پسراندرد در این قسمت های بدن نشانه بیماری قلبی است!
درد در این قسمت های بدن نشانه بیماری قلبی است از علتهای خطرناک درد قفسه سینه می توان سکته قلبی تنگی دریچه آئورت آمبولی ریه و دپریشن مری را عنوان کرد رضا رحمانی فوق تخصص قلب گفت درد قفسه سینه علت های متفاوتی دارد از علتهای خطرناک آن میتوان سکته قلبی تنگی دریچه آئورت آرئیس هیئت ورزشهای بیماران خاص خراسان شمالی خبر داد ساخت بیمارستان و کلینیک ویژه بیماران خاص در بجنورد
رئیس هیئت ورزشهای بیماران خاص خراسان شمالی خبر دادساخت بیمارستان و کلینیک ویژه بیماران خاص در بجنوردرئیس هیئت ورزشهای بیماران خاص خراسان شمالی از ساخت بیمارستان و کلینیک ویژه بیماران خاص در بجنورد خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان خرا-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها