تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى‏رود، همچنان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805376663




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- خاطره کمال خرازی از پرفسور خدادوست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خاطره کمال خرازی از پرفسور خدادوست شیراز- ایرنا- سیدکمال خرازی رییس شورای راهبردی روابط خارجی ایران در آیین تجلیل سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) از خدمات علمی و اجتماعی پرفسور علی اصغر خدا دوست دانشمند و چشم پزشک شناخته شده ایرانی در شیراز به بیان خاطرات خود از وی پرداخت.


به گزارش ایرنا، خرازی شامگاه جمعه دراین آیین گفت: 25 سال قبل در زمان تصدی مسوولیت نمایندگی دایم ایران در سازمان ملل متحد با پرفسور خدادوست آشنا شدم و آن زمانی بود که پس از هشت سال دفاع مقدس ماموریت داشتم پیوند و ارتباط با ایرانیان مقیم آمریکا را ایجاد کنم.
وزیرسابق امور خارجه ایران گفت: در آن زمان به دلایل مختلف ایرانیان مقیم آمریکا ارتباط زیادی با داخل کشور نداشت که یکی از چهره هایی که به شکل گیری این ارتباط کمک کرد، پرفسور خدادوست بود.
خرازی اظهار کرد: پرفسور خدادوست در جمع کردن ایرانی های مقیم آمریکا دور هم و ایجاد تشکل های تخصصی با حضور آنها کمک کرد و از آن جا که حضور وی بی پیرایه، صادقانه و با نیت خالص بود حضور ش در این فرایند بسیار موثر بود.
سفیر و نماینده پیشین ایران در سازمان ملل متحد گفت: پرفسور خدادوست نه تنها در علم پزشکی خدمتگزار مردم بود بلکه به کشور خود عشق می ورزید.
خرازی گفت: با کمک پرفسور خدادوست موفق شدیم که ارتباط میان ایرانیان مقیم آمریکا با داخل کشور را برقرار کنیم.
رییس شورای راهبردی روابط خارجی ایران گفت: پرفسور خدادوست یک سرمایه ملی متعلق به کشور و ملت ایران است و همت وی در انتقال دانش به جوانان ایران ستودنی است.
خرازی با اشاره به اقدام پرفسور خدادوست در ساخت و راه اندازی یک بیمارستان چشم پزشکی در شیراز گفت: این اقدام نشان داد که وی خود را وقف ایران و مردم این سرزمین کرده است و به خوبی نشان می دهد که وی تنها یک پزشک نیست بلکه یک حکیم است.
وی ادامه داد: حکیم علاوه بر جسم انسان ها به روح آنها توجه دارد و این شخصیت بزرگ در خور قدردانی است.
در این آیین تندیس سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) و کمیسیون ملی یونسکو به پاس خدمات علمی و اجتماعی پرفسور علی اصغر خدا دوست به وی اعطا شد.
پرفسور علی اصغر خدا دوست در سال 1314 خورشیدی در شیراز متولد شد. دوران دبستان و دبیرستان را در شیراز سپری کرد و به عنوان آموزگار در دبستان داوری داراب مشغول به کار شد. در سال 1333 در امتحان ورودی دانشکده پزشکی شیراز شرکت کرد و با درجه ممتاز پذیرفته و در این دانشکده مشغول به تحصیل شد.
وی دوره شش ساله پزشکی را با درجه ممتاز پشت سر گذاشت و پس از سپری کردن یک سال دوره دستیاری چشم و گوش و حلق و بینی در بیمارستان نمازی دانشگاه شیراز در سال 1341 برای گذراندن دوره تخصصی عازم ایالات متحده شد و با ادامه تحصیل در دانشگاه جان هاپکینز از این دانشگاه دانش آموخته شد.
پرفسور خدا دوست به عنوان اولین و تنها دستیار خارجی در بخش چشم پزشکی دانشگاه جان هاپکینز در سال 1341 پذیرفته شد و در دوران سه ساله دستیاری به عنوان بهترین دستیار مرکز چشم پزشکی ویلمر نیز شناخته شد.
وی علاوه بر تحصیل در علوم بالینی در مرکز یاد شده به طور فعال مشغول تحقیق در علوم پایه بود و مقالات متعددی در مجلات مختلف به چاپ رسانید. در تارنمای پاب مدسین تعدادی از مقالات بین المللی وی چاپ شد.
پرفسور خدادوست در سال 1347 عازم ایران و در بخش چشم پزشکی دانشگاه شیراز به عنوان استاد مشغول فعالیت شد.
وی از سال 1347 تا 1359 خورشیدی به طور متناوب هر دو سال یک بار به عنوان استاد مدعو، شش ماه را در بخش چشم دانشگاه جان هاپکینز برای ادامه برنامه های تحقیقاتی سپری کرد و در این دوران چندین مرتبه به عنوان مدرس در کشورهای متعددی از جمله چین، ترکیه، سوریه، عمان، پرو، اکوادور و ایتالیا دعوت شد.
پرفسور خدا دوست در سال 1359 عازم آمریکا و به عنوان استاد در بخش چشم دانشگاه جان هاپکینز مشغول به کار شد. این استاد فرهیخته همچنین در سال 1361 به عنوان استاد و رییس بخش چشم دانشگاه سیسیل ایتالیا انتخاب شد و در سال 1371 مرکز چشم پزشکی کنتیتکت در شهر نیوهیون را تاسیس و به عنوان مسوول این مرکز فعالیت خود را دنبال کرد.
این چشم پزشک توانمند از سال 1359 به طور مکرر سالی دو باربه وطن خود باز گشت و در فعالیت های بالینی و آموزشی در بیمارستان های مختلف تهران و شیراز شرکت کرد.
پرفسور خدادوست از سوی شخصیت های برجسته در چشم پزشکی آمریکا به عنوان بهترین جراح پیوند قرنیه در دنیا معرفی شده است و شهرت ایشان علاوه بر مقالات علمی متعدد و تحقیقات گسترده در زمینه های مختلف و کیفیت درمان و تجربه در درمان جراحی ، مدیون تحقیقات پایه ای بر ناراحتی های سطح قرنیه است، تا آنجا که پیوندهای قـرنیه روی مـکانیـسم دفـع پـیونـد برای ارج نهادن به فعالیت های علمی وی با عنوان Khodadoost Basement Membrane lineنامگذاری شده است. ک/2
2027/ 5054



08/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن