تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820433539




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- سهم ایران در تولید علم افزایش یافته است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سهم ایران در تولید علم افزایش یافته است کرمان - ایرنا - معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سهم ایران در تولید علم در خاورمیانه بشدت افزایش پیدا کرده است.


به گزارش ایرنا، رضا ملک زاده روز جمعه در نشست با روسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: سهم برون داد علمی ایران در منطقه و دنیا و میزان همکاری های بین المللی نیز افزایش یافته است.
وی گفت: سهم ایران از دانشمندان بین المللی در سال 2003 سه نفر بود اما این رقم در سال 2013 به 87 نفر رسید و با پیش بینی صورت گرفته تا سال آینده از 100 نفر هم گذر خواهیم کرد.
وی به بودجه ناچیز در بخش پژوهش اشاره کرد و افزود: پیشرفت در علم و تحقیق مدیون کسانی است که عرق ملی داشتند زیرا در این بخش سرمایه گذاری زیادی انجام نشده است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مهمترین برنامه های امروز را سرمایه گذاری روی نیروی انسانی دانست که آینده دانشگاه علوم پزشکی را مشخص می کند.
وی تاکید کرد: باید برای آینده برنامه ریزی شود که می خواهیم طی چند سال آینده و به طور مشخص در کشور و جهان چه رتبه ای را به خود اختصاص دهیم.
وی افزود: بررسی نزدیک به 40 سال تولیدات علمی ایران در همه علوم نشان می دهد تولیدات زیادی نداشته ایم و بیشتر فعالیت های پژوهشی در دو دهه اخیر بوده است.
ملک زاده اظهار کرد: ایران در بخش مقالات مفید رتبه 24 را به خود اختصاص داده است و از 61 هزار سند تحقیقاتی موجود ایران در ISI فقط تعداد کمی به آنها ارجاع کرده اند.
وی همچنین گفت: تعداد مقالات دانشگاه علوم پزشکی کرمان سال 2002 11 مقاله بود اما سال 2013 به 243 عدد رسیده است که رشد چشمگیری در این بخش را نشان می دهد.
وی اضافه کرد: بسیاری از مقالات در مجلات نامتعبر و جعلی چاپ شده است که باید با برنامه ریزی جلوی این کار گرفته شود و چاپ مقالات در مجلات معتبر رتبه خوبی را ندارد.
معاون وزیر بهداشت گفت: با سرمایه گذاری و اختصاص وقت به پژوهش و همچنین ایجاد زیر ساخت های لازم می توان به طرح های مطالعاتی در ابعاد گسترده رسید تا مقالات بتدریج وارد دانشگاه های دنیا شود.
وی افزود: دندانپزشکی کرمان در ارایه مقالات از دانشگاه های دیگر کشور قوی تر است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان هم گفت: مهمترین سرمایه این دانشگاه نیروی انسانی موجود در آن است.
عباس پرداختی به چالش ها و فرصت ها اشاره کرد و افزود: رویکردهای مدیریتی متفاوت و عدم شناخت کافی از مجموعه های ذیربط از چالش ها و جذب منابع مالی، شناسایی مراکز و منابع مالی خارج از دانشگاه، جذب و حفظ نیروی انسانی از فرصت ها هستند.
روسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این نشست به بیان دیدگاه های خود پرداختند.
7439/3028



08/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن