واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 6 قشر آسیب دیده فاقد امکانات در چهارمحال و بختیاری ساماندهی می شوند شهرکرد- ایرنا- معاون دادستان شهرکرد و دبیر هیات نظارت و بازرسی حقوق شهروندی چهارمحال و بختیاری از همکاری دستگاه قضایی و استانداری برای تامین فضا، اشتغال و نیازهای شش قشر آسیب دیده استان در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش ایرنا، سیدمحمد موسوی روز چهارشنبه در همایش" نقش آموزشهای مهارتی در کاهش آسیبهای اجتماعی" اظهار داشت: برای نگهداری و تامین نیازهای شش قشر مددجو و نیازمند ساکن در چهارمحال و بختیاری و دیگر استانها، فضایی وجود ندارد.
وی ادامه داد: زنانی که توسط شوهرانشان از خانه بیرون رانده می شوند، زنان بی سرپرست فاقد کار و درآمد، افراد معتاد به شیشه(با توجه به اینکه باید زیر نظر پزشک و در مراکز درمانی تحت مراقبت قرار گیرند اما کمپ های ترک اعتیاد بدلیل تبعات خطرناک مصرف شیشه حاضر به پذیرش آنان نیستند)، بیماران روانی، فرزندان کار و معتادان خیابانی از دسته افراد نیازمند حمایت اند که هیچ مکانی برای نگهداری آنان در نظر گرفته نشده است.
موسوی افزود: به منظور حل مشکلات این قشر، دادستانی شهرکرد با همکاری استانداری، اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی، بانک و فرمانداریهای استان، اخیراً برنامه ای برای سال آینده تدوین کرده اند که در آن اقشار آسیب پذیر، آموزشهای لازم را برای اشتغال فرامی گیرند و ساماندهی می شوند .
معاون دادستان شهرکرد در ادامه با تشریح وضعیت کشور و استان در زمینه آمار آسیبهای اجتماعی اظهار داشت: 42درصد تریاک دنیا در کشور ما مصرف می شود.
محمد موسوی افزود: ایران در زمینه مصرف شیشه نیز رتبه پنجم را دارد و جزو کشورهای صادرکننده مواد روانگردان است .
وی در باره وضعیت چهارمحال و بختیاری در زمینه آسیبهای اجتماعی افزود: با وجود اینکه این استان رتبه سوم آمار طلاق در کشور را دارد اما بازهم نسبت به گذشته، افزایش چشمگیری در آمار این پدیده اجتماعی داشته است.
موسوی تصریح کرد: هرچند این استان از نظر مصرف مواد مخدر، استان سی ام کشور محسوب می شود اما در زمینه ضربه با چاقو و ضرب و جرح، رتبه نخست را داراست .
وی بر ضرورت برگزاری دوره های آموزشی و بسترسازی برای ایجاد اشتغال افراد آسیب دیده در راستای کاهش آمار آسیبهای اجتماعی تاکید کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای چهارمحال و بختیاری نیز در این همایش گفت: در کشورهای جهان سوم بدلیل عدم انطباق افراد با رشد سریع جوامع و پیشرفت تکنولوژی، شکافهایی در جامعه بروز می کند که منجر به از هم گسیختگی و آسیبهای اجتماعی می شود .
محمود تقی پور با بیان اینکه تبعات آسیبهای اجتماعی دامنگیر تمام افراد جامعه می شود، افزود: به همین دلیل کلیه آحاد جامعه در مقابل این آسیبها مسوولیت اجتماعی دارند .
وی تصریح کرد: در صورتی که برای حل این مسائل، دیدگاه بین بخشی در جامعه حاکم شود نه تنها برنامه ریزی برای کاهش این آسیبها جامع و فراگیر نخواهد بود بلکه با شکست نیز مواجه می شود.
تقی پور، همکاری و تعامل تمام دستگاه ها و ارگانها را برای مقابله با این آسیب اجتماعی را خواستار شد .
به گزارش ایرنا، همایش نقش آموزشهای مهارتی در کاهش آسیبهای اجتماعی با حضور مسوولان استانی و کشوری و کارکنان مراکز آموزش آزاد در سازمان فنی و حرفه ای استان برگزار شد.
8125 /6027/
06/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]