محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843632983
قاچاقچيان 2 - فعالان اقتصادي صفر!
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: قاچاقچيان 2 - فعالان اقتصادي صفر!
قاچاق كالا از مرز 20 ميليارد دلار گذشت كه تهديدي جدي براي توليد و اشتغال است، اما آيا اين ميزان قاچاق ميتواند توسط كوله بران و ته لنجيها جابهجا شود؟ آيا برخورد تنها در مرزها و مبادي ورود رسمي كالا كافي است يا بايد با اصلاح قوانين و برخوردها از سمت برخورد قهري به سمت پيشگيري و اصلاح سيستم توزيع پيش برويم؟
نویسنده : مهران ابراهيميان
قاچاق كالا از مرز 20 ميليارد دلار گذشت كه تهديدي جدي براي توليد و اشتغال است، اما آيا اين ميزان قاچاق ميتواند توسط كوله بران و ته لنجيها جابهجا شود؟ آيا برخورد تنها در مرزها و مبادي ورود رسمي كالا كافي است يا بايد با اصلاح قوانين و برخوردها از سمت برخورد قهري به سمت پيشگيري و اصلاح سيستم توزيع پيش برويم؟
بايد نرخ تعرفهها منطقي شود
به گزارش «جوان» عضو هيئت رئيسه اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي تهران با انتقاد از روند قاچاق كالا به كشور ميگويد: از جمله راههاي كاهش قاچاق كالا به كشور، اعمال منطقي نرخهاي تعرفه واردات است كه متناسب با كشش بازار و ميزان توليد داخلي بايد صورت گيرد. محمدحسين برخوردار با اشاره به تأكيدات مقام معظم رهبري مبني بر كنترل واردات و خطر قاچاق كه توليد را تهديد ميكند، ميافزايد: تاجر شناسنامهدار نميتواند كالاي بنجل چيني وارد كند زيرا حيات بازرگاني كه نگاه بلندمدت به كار خود دارد، واردات كالاهاي باكيفيت و همراه با ارائه خدمات پس از فروش است.
وي خدمات پس از فروش مناسب و نظارت بر واردات و اعطاي نمايندگي شركتهاي خارجي را از عوامل مؤثر در جلوگيري از قاچاق عنوان ميكند و ميگويد: به طور كلي نميتوان جلو قاچاق كالا را گرفت و آن را به صفر رساند اما ميتوان با كنترل و اصلاح سيستم توزيع و فروش و راهاندازي صحيح كد رهگيري جلو قاچاق را گرفت.
برخوردار در ادامه و در تشريح تركيب واردات 25 ميليارد دلاري قاچاق ميافزايد: گفته ميشود 5 ميليارد دلار از قاچاق به سوخت تعلق دارد و بعد از آن لوازم خانگي، لوازم فناوري اطلاعات، لوازم بهداشتي، سيگار، پوشاك و موادغذايي بيشترين سهم قاچاق را دارند.
دولت هزينه مقابله با قاچاق را بپذيرد
برخوردار تصريح ميكند: در تمام دنيا با راه اندازي صندوق يكپارچه شبكههاي توزيع را كنترل كرده و ماليات را به طور صحيح و گسترده اجرا ميكنند ولذا دولت اگر واقعاً قصد مقابله با قاچاق را دارد بايد هزينههاي آن را هم قبول كند و با در اختيار قرار دادن صندوق و سيستم باركد خواني به طور رايگان يا با اقساط چندساله ضمن فرهنگ سازي، نه فقط جلو قاچاق را بگيرد بلكه سيستم توزيع را نيز ساماندهي كند. وي ميگويد: هم اكنون حدود 3 ميليون مغازهدار و خرده فروش داراي مجوز است كه گفته ميشود يك ميليون فقره نيز بدون مجوز به كار خود ادامه ميدهند لذا دولت بايد شرايطي فراهم كند تا با تجميع اصناف كوچك و راهاندازي فروشگاههاي زنجيرهاي كالاي باكيفيت و مناسب در اختيار مردم قرار بگيرد.
برخوردار با اشاره به سياستهاي غلط ارزي در دوران تحريم ميگويد:چرا بايد دلار ارزان براي سفر به تركيه و كشورهاي منطقه و ديدن فلان كنسرت به مردم داد و اختلاف نرخ ارز به گونهاي باشد كه شخص در برگشت تمام مايحتاج البسه و لوازم آرايش يكسال خود را نيز با خريد به داخل كشور بياورد؟
وي اظهار ميدارد: سختگيريهاي بيمورد در زمينه واردات رسمي كالا يكي از دلايل ترويج فرهنگ قاچاق در كشور به شمار ميآيد، به طور مثال وقتي تعرفه موبايل را 40 درصد تعيين ميكند فرهنگ قاچاق را توسعه ميدهد و بعد با كاهش تعرفهها و كاهش آن با نرخ تعرفههاي 14 درصد هنوز فرهنگ واردات قاچاق گوشي كار خود را ميكند و بيش از 90 درصد گوشيها قاچاق هستند.
عضو هيئت رئيسه اتاق بازرگاني تأكيد ميكند: هر جا كه دولت دچار كمبود درآمد ميشود به سراغ شناسنامهدارها ميرود. به عنوان مثال بر اساس نظر مجلس عوارض ورود كالاهاي فرهنگي 4 درصد افزايش يافت در حالي كه در همه دنيا ماليات بر مصرف كالاهايي مانند سيگار را افزايش داده و به كالاهاي فرهنگي يارانه اعطا ميشود. وي خاطرنشان ميكند: ما با اين تصميم مجلس مخالفيم زيرا همين كار باعث افزايش قاچاق در حوزه كالاهاي فرهنگي ميشود.
برخوردار درباره دليل توسعه واردات كالاهاي غيرضرور و قاچاق ميافزايد: آنچه باعث متضرر شدن توليد داخلي شده، بالا بودن هزينههاي توليد است و دليل آن هم نرخهاي بالاي تسهيلات بانكي، هزينه دستمزد كارگر و وجود واسطهها در توزيع مواد اوليه است.
2- صفر عقبيم
به گزارش «جوان» سيامك پيربابايي عضو ديگر هيئت رئيسه مجمع واردات نيز دراينباره ميگويد: دولتها ارادهاي در برخورد با پديده قاچاق از خود نشان ندادهاند زيرا واردكنندگان و توليدكنندگان شناسنامهدار معمولاً دربازي اقتصاد دو- صفر با فعالان درسايه و غيرشفاف عقب هستند. وي ميگويد: موضوع كسب مجوز و ارزش افزوده دوعاملي است كه فعالان شفاف را هميشه از بخش اقتصاد پنهان عقب نگه داشته است.
وي بيان ميكند: به علاوه امروز براي واردات شفاف هنگام دريافت تسهيلات بانكي حداقل دو ماه انتظار بايد بكشيم در حالي كه اين روند براي برخي پنج روزه است. ترخيص كالا نيز به رغم اقدامات انجام شده خوب در گمرك باز هم بيش از يك هفته طول ميكشد، لذا هزينه ريسك قاچاق در كشور پايين است.
پيربابايي در پاسخ به اين سؤال «جوان» كه چرا مبارزه با قاچاق را در مرزها تعريف كردهايم، ميگويد: بايد به پديده قاچاق نگاه جامعتري داشت و از روش برخورد بيشتر روي پيشگيري توجه كرد، لذا براي اين منظور نيز بايد به عوامل زمينهساز قاچاق توجه ويژه داشت كه در اين باره نيز اصلاح قوانين ضروري است و دچار نوعي تعارض است. زيرا دولت به نظام تعرفهاي به چشم درآمد نگاه ميكند.
پيربابايي تأكيد ميكند: مصرف به طور قطع غيرقابل خاموش شدن است و بر اين اساس، به نظر ميرسد با توجه به شرايط فرهنگي و محيطي ايران بايد الگوي ساير كشورها را در ايران پيادهسازي كرد، چراكه در دنيا تجربه مبارزه با قاچاق وجود دارد. پيربابايي اظهار ميدارد: قاچاق 20 ميليارد دلار كالا به ايران نياز به ساماندهي دارد و به نظر نميرسد برخي افراد جزء بتوانند قاچاقچي كالا باشند.
كالاهايي كه به وفور توزيع ميشوند قاچاق نيستند!
عليرضا مناقبي رئيس هيئت مديره انجمن مواد غذايي نيز دراين باره با تأكيد بر لزوم باز تعريف كالاي قاچاق ميگويد: قاچاق 20 تا 25 ميليارد دلاري موضوعي نيست كه توسط بازارچههاي مرزي يا ته لنجي اتفاق بيفتاد بلكه اينها ابزاري براي سوءاستفاده و پوشش قاچاق است و به اسم مرزداران سوءاستفاده صورت ميگيرد.
وي با تأكيد اين نكته كه بايد تعريف قاچاق كالا در دايرهالمعارف موجود اقتصادي را عوض كرد اضافه ميكند: قاچاق چند ده ميليارد دلاري كالا به ايران نياز به ساماندهي دارد و به نظر نميرسد برخي افراد جزء بتوانند قاچاقچي كالا در اين اندازه باشند. هرچند كالاي كوله بري و ته لنجي برخي افراد، بازار قاچاق را شارژ ميكند ولي واردات و توزيع اين حجم كالاي قاچاق، بدون وجود شبكه منسجم و يكپارچه موضوع غيرقابل باوري است. وي با اشاره به وفور كالاي قاچاق اظهار ميدارد: قاچاق به كالايي گفته ميشود كه به سختي عرضه ميشود و مصرفكننده آن را با قيمت گزافي تهيه ميكند ولي زماني كه شاهد عرضه يك كالا در همه سوپر ماركتها هستيم، اسم آن ديگر قاچاق نيست بلكه اين كالاها به صورت هدايتشده از مسيري غير از مسير قانوني وارد كشور ميشوند. مناقبي با اشاره به اينكه جلو مصرف كالاي مورد نياز مردم را با برخورد قهري، نظام تعرفهاي نادرست و پليسي نميتوان حذف كرد، ميگويد: هر چقدر زمينههاي ورود كالاهاي مورد نياز به كشور را سختتر كنيم، امكان واردات غيررسمي يا قاچاق به كشور تسهيل و تسريع ميشود.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
- استاندار مازندران : مشکلات بانکی فعالان اقتصادی در آستاراخان حل می شود
استاندار مازندران مشکلات بانکی فعالان اقتصادی در آستاراخان حل می شود ساری - ایرنا - استاندار مازندران از پیگیری برای رفع مشکلات بانکی فعالان اقتصادی در آستاراخان روسیه خبرداد و گفت با پیگیری انجام شده مشکلات این عده در استاراخان حل می شود به گزارش ایرنا به نقل از کارگروه رسابا حضور وزیر اقتصاد برگزار شد نشست هم اندیشی فعالان بازار سرمایه با مسوولان ارشد اقتصادی/حمایت از بازار سرمایه
با حضور وزیر اقتصاد برگزار شدنشست هم اندیشی فعالان بازار سرمایه با مسوولان ارشد اقتصادی حمایت از بازار سرمایه تصمیم و اراده استراتژیک دولتنشست هم اندیشی فعالان بازار سرمایه با مسوولان ارشد اقتصادی عصر امروز با حضور وزیر اقتصاد در محل سالن مدرس وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزارتحلیل فعالان اقتصادی از آینده تحریم ها: مهدی پورقاضی: رفع تحریم ها راه نجات اقتصاد است
تحلیل فعالان اقتصادی از آینده تحریم ها مهدی پورقاضی رفع تحریم ها راه نجات اقتصاد است اقتصاد > اقتصاد کلان - فعالان اقتصادی کشور اعتقاد دارند رفع تحریم ها و کاهش فشارهای خارجی می تواند وضعیت اقتصادی کشور را تغییر دهد به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين هنوز اطلاعات دقيقينگرانی فعالان اقتصادی از عدم سرمایهگذاری/رشد ۳درصدی محقق نمیشود
نگرانی فعالان اقتصادی از عدم سرمایهگذاری رشد ۳درصدی محقق نمیشود شناسهٔ خبر 2502889 یکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۶ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت فعالان اقتصادی با هشدار نسبت به عدم سرمایهگذاری در اقتصاد ایران بر این باورند که تورم ۱۳ درصدی در سال ۹۳ محقق خواهد شد اما خبری از رفعالان اقتصادی نظر می دهند: شرایط کسب و کار طی دو سال گذشته چقدر بهتر شده است؟
فعالان اقتصادی نظر می دهند شرایط کسب و کار طی دو سال گذشته چقدر بهتر شده است اقتصاد > اقتصاد کلان - سایت صدای اقتصاد نوشت برآوردهای جهانی نشان میدهد که وضعیت فضای کسب و کار در ایران به مراتب پایین و نامساعد است گرچه در آخرین ارزیابی های صورت گرفته این شاخص در اینگرانی فعالان اقتصادی از عدم سرمایهگذاری
تراز فعالان اقتصادی با هشدار نسبت به عدم سرمایهگذاری در اقتصاد ایران بر این باورند که تورم ۱۳ درصدی در سال ۹۳ محقق خواهد شد اما خبری از رشد ۳ درصدی اقتصادی نیست به گزارش تراز احمد ترکنژاد در نشست انجمن متخصصان و مدیران صنعتی ایران با بیان اینکه شرایط امروز کشور با دواقتصاد مقاومتی؛ نسخه شفابخش اقتصاد/8 موسوی: ماهیت کاری فعالان اقتصادی از جنس اقتصاد مقاومتی است
اقتصاد مقاومتی نسخه شفابخش اقتصاد 8موسوی ماهیت کاری فعالان اقتصادی از جنس اقتصاد مقاومتی استرئیس اتاق بازرگانی همدان با بیان اینکه ماهیت کاری فعالان و تولیدکنندگان از جنس اقتصاد مقاومتی است گفت برای مقاومسازی اقتصاد چارهای جز رونق تولید وجود ندارد سیدمجید موسوی امروز در گفهشدار پلیس فتا به فعالان اقتصادی
هشدار پلیس فتا به فعالان اقتصادی رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی ویژه شرق استان تهران از تجار و فعالان اقتصادی خواست تا در هنگام استفاده از فضای مجازی دقت لازم را داشته و مراقب باشند تا دچار سوء استفاده و کلاهبرداری نشوند روز نو رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی ویژه شرق استان تهرمشکلات بانکي فعالان اقتصادي در آستراخان حل مي شود
۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۹ ۵۰ق ظ استاندار مازندران مشکلات بانکي فعالان اقتصادي در آستراخان حل مي شود استاندار مازندران در نشست مشترک با فعالان اقتصادي در فرودگاه مسکو گفت مشکلات بانکي فعالان اقتصادي در آستراخان حل مي شود به گزارش خبرگزاري موج ربيع فلاح جلودار با اعلام اينکه صادرات سبزدبیر فعالان اقتصادی استان قم: عبور از دیوارهای بلند اقتصادی با تکیه بر توان داخلی محقق میشود
دبیر فعالان اقتصادی استان قم عبور از دیوارهای بلند اقتصادی با تکیه بر توان داخلی محقق میشوددبیر فعالان اقتصادی استان قم گفت عبور از دیوارهای بلند اقتصادی با تکیه بر توان داخلی محقق میشود به گزارش خبرگزاری فارس از قم در اطلاعیه ابوالفضل حجازی که در آستانه سفر رئیس جمهور به قم- هشدارپلیس فتا/فعالان اقتصادی هنگام استفاده از فضای مجازی مراقب باشند
هشدارپلیس فتا فعالان اقتصادی هنگام استفاده از فضای مجازی مراقب باشند تهران -ایرنا- رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی ویژه شرق استان تهران از تجار و فعالان اقتصادی خواست تا در هنگام استفاده از فضای مجازی دقت لازم را داشته و مراقب باشند تا دچار سوء استفاده و کلاه برداری نشوند به گزاراخبار ویژه روزنامههای کشور مناصب دولتی برخی فعالان اقتصادی و چالش رانت اطلاعاتی/ تکرار اقدام موهن علیه پیامب
اخبار ویژه روزنامههای کشورمناصب دولتی برخی فعالان اقتصادی و چالش رانت اطلاعاتی تکرار اقدام موهن علیه پیامبر ص توسط انتشارات ژاپنییک موسسه انتشاراتی ژاپنی کتابی حاوی کاریکاتورهای موهن علیه پیامبر اسلام منتشر کرد به گزارش خبرگزاری فارس اخبار ویژه روزنامه های کشور در روز پنج ش- هشدارپلیس فتا/فعالان اقتصادی مراقب کلاهبرداری اینترنتی باشند
هشدارپلیس فتا فعالان اقتصادی مراقب کلاهبرداری اینترنتی باشند تهران -ایرنا- رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی ویژه شرق استان تهران از تجار و فعالان اقتصادی خواست تا در هنگام استفاده از فضای مجازی دقت لازم را داشته و مراقب باشند تا دچار سوء استفاده و کلاهبرداری نشوند به گزارش روز دوشضرورت قاطعيت دستگاه قضايي در برخورد با جرائم خشن مثل قاچاقچيان مواد مخدر و مفسدان اقتصادي
۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹ ۳۵ب ظ رئيس دستگاه قضا ضرورت قاطعيت دستگاه قضايي در برخورد با جرائم خشن مثل قاچاقچيان مواد مخدر و مفسدان اقتصادي رئيس قوه قضايي بر ضرورت قاطعيت دستگاه قضايي در برخورد با جرائم خشن مثل قاجاقچيان مواد مخدر و مفسدان اقتصادي تاکيدکرد و گفت ايجاد امنيت روحي و رواني- نشست فعالان اقتصادی لرستان با وزیر دادگستری
نشست فعالان اقتصادی لرستان با وزیر دادگستری ایرنا -خرم آباد- شورای گفت وگوی دولت با بخش خصوصی روز چهارشنبه با حضور حجت الاسلام مصطفی پور محمدی در خرم آباد برگزار شد 29 بهمن 1393 14 15 عکس محمود رئیسی ID 2844504 42 عکس نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه امعافيت ماليات بر ارزش افزوده براي فعالان اقتصادي در بندر شهيد رجايي
۴ اسفند ۱۳۹۳ ۱۶ ۳۲ب ظ معافيت ماليات بر ارزش افزوده براي فعالان اقتصادي در بندر شهيد رجايي معاون عمليات بندري و منطقه ويژه اداره کل بنادر و دريانوردي هرمزگان اعلام کرد اشخاص حقيقي و حقوقي که در منطقه ويژه اقتصادي بندر شهيد رجايي فعاليت اقتصادي دارند مشمول پرداخت ماليات برارزش- نشست هم اندیشی فعالان بازار سرمایه با مسوولان اقتصادی
نشست هم اندیشی فعالان بازار سرمایه با مسوولان اقتصادی ایرنا - تهران - نشست هم اندیشی فعالان بازار سرمایه با مسوولان اقتصادی که عصر دوشنبه با حضور وزرای اقتصاد و نفت و رئیس کل بانک مرکزی و رئیس بورس برگزار شد 14 04 اسفند 1393 20 29 عکس فرج صمدی ID 2845036 23 عکس نسخه اصلی نسخه-
اقتصادی
پربازدیدترینها