واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: قائممقام معاونت پیشگیری قوه قضائیه: مصدوم شدن 3ونیم درصد از جمعیت کشور براثر تصادف خبرگزاری پانا:قائم مقام معاونت پیشگیری قوه قضائیه بیان کرد: سالانه بیش از 400 هزار نفر بهعلت وقوع سوانح ترافیكی، فوت میكنند، مجروح میشوند و خسارت میبینند كه حجم خسارتهای وارده بالغ بر 50 هزار میلیارد تومان است.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۶ اسفند ساعت 15:25
به گزارش خبرگزاری پانا،مهدی امیریصالحی در پنجمین همایش كاهش بار حوادث ترافیكی در شیراز با بیان اینكه آمارها مستند به گزارشهای سازمان پزشكی قانونی كشور است، بیان کرد: سالانه بیش از 400 هزار نفر بهعلت وقوع سوانح ترافیكی، فوت میكنند، مجروح میشوند و خسارت میبینند كه حجم خسارتهای وارده بالغ بر 50 هزار میلیارد تومان است. قائممقام معاونت پیشگیری قوه قضائیه افزود: این میزان خسارتهای حوادث ترافیكی در ایران معادل 8.5 درصد تولید ناخالص ملی است.
وی اضافه كرد: در 10 ماه منتهی به پایان دیماه امسال یكهزار فقره تصادف در كشور واقع شده كه این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 3 درصد افزایش داشته و 3 درصد از كل این حوادث منجر به فوت شده است.
این مقام مسئول با بیان اینكه یك چهارم از این حوادث در معابر شهری و مابقی در معابر برونشهری رخ داده است، اذعان داشت: این حوادث در 58 درصد موارد منجر به جرح، 38 درصد منجر به خسارت شده است.
وی با بیان اینكه طی این مدت از تصادفات منجر به فوت، 9 درصد كاسته شده است، خاطرنشان کرد: در سال 92 تعداد زندانیان جرایم رانندگی در مقایسه با سال 91 شاهد 24 درصد كاهش بودهایم.
این مقام قوه قضائیه با تاكید براینكه میزان افراد فوت شده ناشی از تصادفات از سال 84 تا سال 92 نزدیك به 65 درصد كاهش داشته است گفت: علیرغم این شاهد افزایش 115 درصدی در تعداد مصدومان حوادث رانندگی طی این مدت بودهایم.
وی با بیان اینكه در سالهای اخیر و بعد از بیماریهای قلبی، چاقی و سرطانها حوادث رانندگی در رتبه چهارم عوامل فوت در ایران قرار دارد، افزود: 3.5 درصد جمعیت كشور در این مدت بر اثر تصادفات مصدوم شدهاند و یك سوم تختهای بیمارستانی در اختیار مصدومان بوده است.
وی اضافه كرد: بررسی آمارها نشان میدهد، 58 درصد از قربانیان حوادث رانندگی، عابران پیاده درونشهری و 33 درصد عابران پیاده درونشهری و 8 درصد عابران پیاده جادههای روستایی و خاكی بودهاند و 18 درصد قربانیان را زنان خانهدار، 9 درصد را كودكان زیر هفت سال، 8 درصد را دانشآموزان، 8 درصد را سالخوردگان، 1.5 درصد را دانشجویان تشكیل میدهند.
این مقام مسئول در قوه قضائیه با بیان اینكه راهكارهای كاهش بار حوادث ترافیكی در سه حوزه، پیشگیری فرهنگی اجتماعی، وضعی انتظامی و قانونی و قضایی قابل پیگیری، برنامهریزی و اجرا است، گفت: ایجاد توجه و حساسیت كافی نسبت به كرامت انسانی و حرمت سلامت، اصلاح نگرش رانندگان و عابران پیاده و فرهنگ صحیح رانندگی و استفاده از معابر و ایجاد اشراف نسبت به قوانین مربوط به آنان با استفاده از رسانهها و شبكههای اجتماعی، تعمیق احساس مسئولیت پذیری فردی و اجتماعی و گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منكر، انجام مطالعات كاربردی با لحاظ اقتضائات مكانی و جغرافیایی و به كارگیری مباحث روانشناختی و جامعه شناختی و نتایج تجزیه و تحلیل رفتار متنوع عابران پیاده و رانندگان در طراحی و مهندسی و بازمهندسی معابر، راهكارهای فرهنگی اجتماعی مد نظر است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]