تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802914331




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بگذارید کودکتان تا 6 سالگی پادشاهی کند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بگذارید کودکتان تا 6 سالگی "پادشاهی" کند
کد خبر: ۴۷۸۵۷۶
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۸ - 25 February 2015


یک روان شناس کودک گفت: یکی از موضوعات بسیار مهمی که امروزه در کلان شهرها گریبان‌گیر خانواده‌ها بوده و باعث نگرانی متخحصصان تعلیم و تربیت شده است "آینده هراسی" و نگرانی دائمی والدین از آینده فرزندانشان است.

به گزارش ایسنا، مهدی بیاتی گفت: والدین با داشتن اضطراب‌ها و استرس‌های برگرفته از مسائل، مشکلات و عقده‌های روانی که ممکن است ریشه در دوران کودکی آنها داشته باشد و با نشان دادن آینده درقالب گفتن واژه‌هایی چون "اگر این کار را نکنی موفق می‌شوی" و با این نوع نگاه کودک را وارد فضای رسمی آموزشی می‌کنند و اجازه نمی‌دهند کودک دوران کودکی خود را به صورت عادی و طبیعی طی کند.

وی با بیان اینکه والدین نباید فکر کنند که کودکشان حتما باید منظم و حرف گوش کن بوده و نباید انتظار رفتار بزرگسالانه از آنان داشته باشند، اظهار کرد: والدینی که کودک خود را وارد کلاس‌های زبان می‌کنند و اگر کودک برود و یاد نگیرد توبیخش می کنند و یا مهدهای کودک را به سمت حفظیات می‌برند و زمانی که کودک از مدرسه برمی‌گردد به جای پرسش چقدر بهت خوش گذشت؟ می‌گویند چی یاد گرفتی؟ و در واقع امکان بیان را از کودک سلب می‌کنند و برچسب‌های کم هوشی، گوشه گیری و... را به وی می‌زنند، نباید انتظار تربیت کودکی موفق را داشته باشند.

وی در ادامه تاکید کرد: امروزه در دنیا به اثبات رسیده است که افراد موفق کسانی هستند که دوران پیش از دبستان یعنی صفر تا شش سالگی را با آسایش و آسودگی سپری کرده‌اند.

بیاتی افزود: کودکان باید تا پایان شش سالگی طبق نظرات علمی، روانشناسی و دینی "پادشاهی" کنند زیرا این دوران غیر رسمی است و باید فعالیت‌های غیر رسمی داشته باشند.

آینده فرزندان خود را نسوزانید

بیاتی ضمن بیان اینکه نگرانی‌های بی‌مورد کودکان را وارد آموزش‌های زود هنگام می‌کند گفت: کودکی از سه سالگی وارد کلاسهای زبان یا دوره‌های آموزش الفبا و غیره می‌شود که این امر باعث بروز ناهنجاری رفتاری وی در نوجوانی می‌شود.

وی ادامه داد: کودکانی که دوران کودکی خوبی نداشته و عمدتا کودکی همراه با استرس و اضطراب دارند در آینده نیز افراد خوشحالی نخواهند بود پس والدین باید تعریف خود را از دوران کودکی افراد تغییر دهند تا بتوانند فرزندان موفقی را تربیت کنند.

وی افزود: نباید کودکان به گونه‌ای تربیت شوند که با انبوهی از اطلاعات و دانش‌ها همراه شده که همگی آنها حاصل آموزش‌های رسمی زود هنگام هستند.

بیاتی تصریح کرد: این کودکان هم کودکی خود را از دست می‌دهند و هم اینکه در نوجوانی، جوانی و بزرگسالی و سایر دوران زندگی خود همواره با اضطراب و استرس همراهند.

این روان شناس ادامه داد: والدین اگر مراقب رفتار خود بوده و والدین خوشحالی شوند و به نشاط قلبی خود برسند کودکانشان هم در آینده کودکان موفقی خواهند بود.

وی افزود: آنها نباید احساس کنند با وارد آوردن این فشارها به کودکان خود آینده آنان را می‌سازند بلکه باید بدانند متاسفانه عکس این موضوع رخ داده و با این اقدامات باعث تباهی آینده فرزندان خود می‌شوند.

بیاتی تاکید کرد: در واقع با این فشار و استرسی که به کودکان وارد می‌شود هم دنیای کنونی و هم دنیای آینده آنان را به نابودی می‌کشاند.

جامعه فرزند سالار نیستیم

این روان شناس هم چنین ضمن بیان اینکه زمانی پدر سالاری و مادر سالاری در جامعه مطرح بود و در حال حاضر نیز والدین در مباحث مختلف مطرح می‌کنند که دچار فرزند سالاری هستیم، گفت: نباید بی دلیل خود را در شرایط واژه قرار دهیم و نپذیریم که دچار فرزند سالاری شده‌ایم، زیرا جامعه ما دچار فرزند سالاری نیست و باید حتما انضباط و ثبات رفتاری والدین در حوزه تربیتی کودک لحاظ شود پس باید از بیان این واژه‌ها بگذریم.

وی ادامه داد: متاسفانه والدین ما دچار فراموشی شدند و باید اذعان کنیم که حال ما خوب نیست و غرق در آینده کودکان شده و خود را وقف کودکانمان کرده‌ایم.

این روان شناس تصریح کرد: هرکسی که خود را وقف فرزندانش کند نه تنها خود را بلکه کودک خود را نیز نابود کرده است.

وی ادامه داد: نباید فکر کنیم که باید تمام وقت خود را صرف همسر و کودک خود کنیم تا مادر، پدر و یا همسر خوبی باشیم زیرا ما هستیم و این بودن نیاز به منبع انرژی دارد.

بیاتی هم چنین مدعی شد: پدر و مادرها نیز حتما باید بخشی از زمان را برای خودشان هزینه کنند زیرا این امر باعث افزایش انرژی آنها در برابر کودک می‌شود زیرا این پدر و مادر افسرده نیستند و می‌توانند فرزند موفق و با نشاطی را تربیت کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: یادمان باشد امروز دنیا به سمت خلاقیت رفته و دیگر دنیای حفظیات و انبار اطلاعات نیست و کسانی که فکر موفقی دارند آینده موفقی نیزخواهند داشت.

بیاتی همچنین در ضمن بیان اینکه مادران آرام صاحب کودکان آرام هستند و اگر فضای خانه با انرژی مثبت و امنیت روانی نشات گرفته از پدر و مادر همراه باشد در آینده فرزندان موفقی تربیت خواهند کرد، گفت: باید حال خود را خوب کنیم، و برای خودمان وقت بزاریم.

این روان شناس در پایان درخصوص تعطیلات نوروزی نیز اظهار کرد: والدین حداقل در دوران عید برنامه‌ریزی داشته باشند، تلویزیون خود را خاموش کنند و کارهای خانوادگی انجام دهند و فضای خانواده را تلطیف کنند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن