تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 13 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید ابزار دقیق

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1809328949




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- موافقت نهایی پارلمان انگلیس با طرح لقاح آزمایشگاهی با ˈدی ان ای ˈ سه نفر


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: موافقت نهایی پارلمان انگلیس با طرح لقاح آزمایشگاهی با ˈدی ان ای ˈ سه نفر لندن – ایرنا - نمایندگان مجلس اعیان انگلیس شامگاه سه شنبه با طرح بحث برانگیز سیستم لقاح آزمایشگاهی (آی وی اف) با استفاده از ˈدی ان ای ˈ دو زن و یک مرد موافقت کردند.


به گزارش ایرنا، با تصویب این طرح در مجلس اعیان با 280 رای موافق در مقابل 48رای مخالف، انگلیس اولین کشور جهان است که لقاح آزمایشگاهی ( آی وی اف ) با استفاده از ژن های سه نفر را به رغم برخی مخالفت های صورت گرفته از سوی کلیسای انگلیس و برخی از شخصیت های مذهبی این کشور، شکل قانونی داده است.
این طرح که برخوردار از حمایت دولت انگلیس بویژه دیوید کامرون نخست وزیر این کشور بود، در مجلس عوام نیز با 382 رای موافق در مقابل 128 رای مخالف به تصویب رسیده بود.
به گفته طرفداران این طرح بحث برانگیز، انجام این لقاح آزمایشگاهی گام مهمی برای رفع مشکل زنانی است که با مشکلات ژنتیکی ناشی از ˈنقص میتوکندریˈ (باتری سلول) مواجه هستند.
در این بیماری های ژنتیکی، ˈنقص میتوکندریˈ از مادر به فرزند منتقل می شود و فرد بیمار دچار مشکلات جسمی جدی از جمله کمبود شدید انرژی، ضعف عضلانی، نابینایی و ناراحتی قلبی می شود.
دکتر ˈدامه سالی داویسˈ رییس دفتر پزشکی وزارت بهداشت انگلیس پیشتر در دفاع از این طرح مدعی شده بود که این شیوه می تواند مانع از درد و رنج های زیادی شود .
وی عنوان کرد: 38 ژن در میتوکندری وظیفه ساخت انرژی برعهده دارند و اغلب کودکانی که با نقص در میتوکندری مواجه می شوند، بیش از یکسال تا دو سال زنده نمی مانند.
دکتر دامه سالی دویس ˈ اضافه کرد: کودکانی که بتوانند زنده بمانند بتدریج دچار ضعف در ماهیچه ها ، قلب ، کلیه ها و بینایی و مغز شده و در اوایل نوجوانی و در نهایت در اوایل دهه 20 از زندگی شان، به شکل دردناکی خواهند مرد.
طرفداران این طرح با بیان اینکه براساس برآورد های صورت گرفته در انگلیس 2 هزار و 500 زن دچار نقض میتوکندری هستند، عنوان می کنند که این زنان با این روشن می توانند فرزندانی سالم به دنیا بیاورند.
به گفته متخصصان، روش "انتقال میتوکندری" برای درمان یک نقص ژنتیکی انجام می گیرد که میتوکندری (باتری سلول) را دچار نقص می کند و در این روش که در واقع نوع خاصی از لقاح ازمایشگاهی یا "آی وی اف " است، هسته تخمک زن اهدا کننده بیرون آورده و بجای آن مواد ژنتیکی مادر واقعی قرار داده می شود
به این ترتیب سلول اصلاح شده، ژن های مادر و میتوکندری زنی دیگر را دارد که بعدا تخم لقاح یافته در رحم مادر کاشته می شود.
این متخصصان عنوان می کنند، مقدار ماده ژنتیکی که از فرد اهدا کننده وارد تخمک مادر می شود بسیار اندک است، 37 ژن که تقریب یک دهم درصد کل ماده ژنتیکی است. این ژنها فقط در تولید انرژی نقش دارند و 23 هزار ژنی که در ظاهر، رفتار و خصلت های دیگر نقش دارند فقط از مادر واقعی به ارث می رسد.
بدنبال تصویب این طرح در مجلس اعیان انگلیس که به آن لقاح آزمایشگاهی با ˈسه والدینˈ نامیده اند، انتظار می رود که نخستین کودک با استفاده از این روش جدید که دانشمندان دانشگاه نیوکاسل از پیشگامان آن بوده اند، در سال آینده میلادی، متولد شود.
براساس آمارهای منتشر شده، درانگلیس از هر شش هزار و 500 کودک در سال، یکی با این ناهنجاری ها متولد می شود و با تصویب این قانون، در این کشور سالانه بیش از صد کودک با این روش که به آن " سه والد " و یا "انتقال میتوکندری" اطلاق می گردد، متولد خواهند شد.
به رغم حمایت برخی از دانشمندان انگلیسی برنده جایزه نوبل و چهل دانشمند برجسته از 14کشور دنیا از این دستکاری ژنتیکی انسان ، برخی گروه های مذهبی از جمله کلیسای کاتولیک و انگلیکن و برخی از شخصیت های مذهبی و متخصصان را غیر اخلاقی و خطرناک دانستند.
یک گروه مدنی به نام ˈهشدار ژنتیک انسانیˈ که با دستکاری ژنتیکی در انسان مخالف است، این طرح را سرآغازی برای استفاده وسیع از مهندسی ژنتیک در تولید مثل انسان در آینده دانسته و هشدار داده است که در آینده از این روش می توان برای تولید ˈکودکان مهندسی شدهˈ استفاده کرد.
درهمین حال نهاد مرجع در امور باروری و تولید مثل انگلیس این روش را ˈمضرˈ ندانسته است ، اما برخی دانشمندان در صحت این ارزیابی تردید کرده اند و گفته اند که بارها ثابت شده چیزی که امروز بی ضرر دانسته می شود در آینده مضر بودن آن روشن می شود.
اروپام**4** 1552



06/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن