تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نادان كسى است كه نافرمانى خدا كند، اگر چه زيبا چهره و داراى موقعيتى بزرگ باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862710461




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- تشکل های کارگری و کارفرمایی در کشور برای عموم شناخته شده نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تشکل های کارگری و کارفرمایی در کشور برای عموم شناخته شده نیست زنجان - ایرنا - مدیرکل سازمانهای کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تشکل های کارگری و کارفرمایی در کشور برای عموم شناخته شده نیست و این در حالی است که در سازمانهای بین المللی تشکل های مربوط به حوزه کار از جایگاه بالایی برخوردارند.


به گزارش ایرنا، دلاور نظری سه شنبه شب در نشست هم اندیشی با فعالان و تشکلهای کارگری استان زنجان، با اشاره به اینکه لازمه گسترش فعالیت تشکلهای کارگری اطلاع رسانی مناسب در جامعه است، افزود: دست اندرکاران این حوزه باید برای رسیدن این تشکلها به جایگاه واقعی خود، تلاش کنند.
وی به اصلاح آیین نامه های انجمن های صنفی این سازمان اشاره کرد و یادآورشد: این اقدام با هدف بهبود عملکرد این تشکلهاو کاهش مسایل و مشکلات ناشی از این آیین نامه انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه این سازمان آمادگی دارد تا قوانین و مسایل مربوط به تشکلها و شوراهای اسلامی کار را نیز در صورت نیاز تغییر دهد، اظهار کرد: این سازمان آمادگی دارد با دریافت پیشنهادات و انتقادات تشکلهای کارگری و زیر مجموعه های مربوطه آن، نسبت به رفع برخی ابهامات مبادرت کند.
مدیرکل سازمانهای کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: قرارداد سفید امضا، اعتبار قانونی خود را از دست داده است که این اقدام، تصمیمی برای کاهش مشکلات بوجود آمده در حوزه قراردادهای کاری محسوب می شود.
نظری افزود: بر این اساس، هم اکنون آیین نامه و دستورالعمل هایی که مانع از توسعه کمی و کیفی تشکلهای کارگری و کارفرمایی می شوند در دست بررسی و اصلاح هستند و پس از تصویب نهایی در اختیار تشکلهای صنفی قرار می گیرند.
مدیرکل سازمانهای کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین نبود آموزش های لازم را از دیگر مشکلات اساسی این بخش برشمرد و گفت: تلاش می شود با تخصیص بودجه هر چند اندکی که در اختیار ادارات تابعه در سراسر کشور قرار گرفته است، آموزشهای بسیار خوبی به گروه های هدف ارایه شود.
به گزارش ایرنا، هم اکنون بیش از 10 هزار تشکل کارگری و کارفرمایی در کشور وجود دارد و دو هزار و 200 مورد از آنها در دو دولت تدبیر و امید راه انداری شده اند.
7320/3001/ 3404



05/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن