تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درهاى گناهان را با استعاذه (پناه بردن به خدا) ببنديد و درهاى طاعت را با بسم اللّه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820846184




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- صنعت گردشگری موتور محرک اقتصادی و کسب درآمد برای کشور است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: صنعت گردشگری موتور محرک اقتصادی و کسب درآمد برای کشور است ایلام - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری ایلام گفت: صنعت گردشگری باید به موتور محرک اقتصاد و درآمد برای کشور و استان تبدیل شود.


"عبدالمالک شنبه زاده" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: صنعت گردشگری بی شک یکی از مهم ترین صنایع در جهان محسوب می شود که روز به روز در حال تحول و توجه است.
وی ادامه داد: بر اساس آمار سازمان جهانی گردشگری، درآمد حاصل از این صنعت پس از صنعت نفت و خودروسازی، بالا ترین میزان درآمد و سهم ارزش صادرات جهان را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گزدشگری ایلام افزود: افزون بر این، توسعه این صنعت نه تنها سبب تحرک بخشیدن به اقتصاد جوامع روستایی می شود، بلکه می تواند دیگر بخش های اقتصادی را به تحرک وا دارد.
شنبه زاده تاکید کرد: به طور نمونه، توسعه این صنعت ، درآمد بخش حمل و نقل را افزایش می دهد و توسعه زیرساخت های ارتباطی را فراهم می کند، صاحبان اماکن اقامتی، فعالیت های صنایع دستی، فروشندگان و تولیدکنندگان محصولات لبنی و کشاورزی و نظیر این ها نیز از درآمدهای آن منتفع می شوند.
وی یادآور شد: ایلام به دلیل طبیعت بکر و زیبا، آب و هوای چهار فصل و وجود آثار تاریخی و باستانی و طبیعی زیبا یکی از استان هایی است که قابلیت توسعه در بحث صنعت گردشگری را دارد.
وی اضافه کرد: آثار ثبت شده باستانی و تاریخی در استان ایلام 745 اثر است که شامل 722 اثر تاریخی، 21 اثر معنوی و 2 اثر طبیعی است.
وی گفت: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام طرح ها و پروژه هایی مانند بازار بزرگ صنایع دستی و سوغات، بازارچه صنایع دستی و سوغات، مرکز تفریحی و سرگرمی (اسب سواری)، مرکز تفریحی و سرگرمی (کارتینگ) را در دست اجرا دارد تا بتواند گام مهمی در راستای جذب گردشگر بردارد.
وی، ساخت هتل های پنج ، چهار و سه ستاره، مرکز تفریحی و سرگرمی (تعطیلات)، دو مجموعه هتل آپارتمان، سفره خانه سنتی، مجتمع تفریحی - سیاحتی (گردشگری هوایی)، ترمیم راه دسترسی به منطقه نمونه گردشگری صالح آباد با محوریت غار زینگان ، آب رسانی به مجتمع گردشگری امامزاده ابراهیم قتال (ع) و احداث مجتمع های تفریحی - سیاحتی در شهرستان های مختلف را از جمله اقدامات در دست انجام برای توسعه گردشگری ایلام برشمرد.
شنبه زاده اظهار کرد: مجتمع تفریحی - سیاحتی دریاچه دوقلو، اقامتگاه های موقت گردشگران، اقامتگاه های موقت گردشگران خارجی، تکمیل مجتمع های خدماتی بهداشتی در سطح استان، مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی، ایجاد زیرساخت ها در یادمان های دفاع مقدس و بقاع متبرکه از دیگر فعالیت های در دست احداث برای جذب گردشگران بیشتر است.
مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام اظهار کرد: این استان با دارا بودن جاذبه های متنوع و متعدد تاریخی، فرهنگی و طبیعی و سابقه دیرین بی نظیر با قدمت حدود 10 هزار سال می تواند یکی از مهم ترین مناطق جذب گردشگران داخلی و خارجی باشد.
شنبه زاده ادامه داد: اداره کل میراث فرهنگی در سال های اخیر اقدامات خوبی در راستای معرفی جاذبه های گردشگری انجام داده که از جمله آنها چاپ کتابچه راهنمای گردشگری، نقشه راهنمای گردشگری و معرفی جاذبه های استان و انجام همایش در حوزه های مختلف است.
وی افزود: در کنار فرصت ها و توانمندی های فراوان استان در جذب گردشگری، عزم جدی تمام افراد و ارگان های دخیل در صنعت گردشگری برای استفاده و بهره برداری بهینه از این صنعت لازم است و باید از ظرفیت صدا و سیما و رسانه ها در این زمینه استفاده شود.
وی تاکید کرد: وجود 14 منطقه نمونه گردشگری، شش روستای هدف گردشگری، شش مسیر و محور گردشگری، نزدیک ترین فاصله با عتبات عالیات، 10 واحد هتل، هفت واحد مهمانپذیر، 14 واحد دفتر خدمات مسافرتی و سیاحتی، 10 اردوگاه اقامت موقت، هشت واحد مجتمع تفریحی - رفاهی، شش واحد سفره خانه سنتی، 33 واحد مجتمع بین راهی، 102 واحد خانه مسافر، 15 واحد مجتمع تالار و رستوران وجود مناطق عملیاتی و یادمان های متعدد دفاع مقدس در استان و وجود 775 اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی کشور از جمله توانمندی های استان برای توسعه گردشگری است.
شنبه زاده یادآور شد: زیرساخت های گردشگری استان کافی نبوده و سیاست و برنامه های این اداره کل توسعه امکانات گردشگری و استاندارد سازی تاسیسات کنونی است.
وی ابراز امیدواری کرد که با فراهم شدن اقدامات مناسب برای توسعه گردشگری استان ایلام از این محل درآمد خوبی بدست آورد و علاوه بر رونق اقتصادی، جذب گردشگران بیشتر منجر به اشتغالزایی زیاد در این حوزه شود.
استان ایلام در غرب کشور واقع است و به دلیل داشتن 11 درصد جنگل های زاگرس به عروس زاگرس شهره است.
7177/6119



05/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن