واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ اسفند ۱۳۹۳ (۱۷:۶ب.ظ)
جهانگيري: اعتماد دولت به بخش خصوصي رشد اقتصادي را در پي دارد رييس گروه مالي گردشگري گفت: با توجه به آن که کشور از لحاظ درآمدهاي نفتي با مشکل روبه روست، اعتماد به بخش خصوصي، ضمن جلوگيري از کاهش درآمدهاي نفتي مي تواند کسري درآمدها را نيز جبران کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، مهدي جهانگيري، رييس گروه مالي گردشگري در مراسم افتتاح هتل هاي چهار و پنج ستاره فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) با بيان اين مطلب گفت: اقتصاد کشور در شرايط کنوني و طي چند سال اخير با فراز و نشيب هاي گوناگوني همراه بوده که رکود اقتصادي مهمترين آن ها بوده است که فعالان اقتصادي همواره با اين مشکل دست و پنجه نرم مي کنند.
وي ادامه داد: براي خروج از رکود، همت بلندي لازم است که هر ايراني به سهم خود بايد تلاش کند تا از چنين وضعيتي خارج شويم.
جهانگيري درخصوص چسبندگي اقتصاد کشور به نفت گفت: متاسفانه اقتصاد کشور سال هاي سال است که چسبندگي عجيبي به نفت پيدا کرده است به طوري که هر مقداري که قيمت نفت در بازارهاي جهاني افزايش مي کند آسودگي مديران داخلي نيز افزايش پيدا مي کند.
وي در ادامه افزود: به همين نسبت نيز بخش خصوصي کشور به فراموشي سپرده مي شود و در هر زماني که بهاي نفت در بازارهاي جهاني با نوسان روبه رو بوده است نقش و نگاه هاي دولتي به بخش خصوصي بيشتر شده است.
وي در ادامه اضافه کرد: در پيش بيني هاي حوزه اقتصاد و نفت براي سال هاي اينده در بخش درآمد ها خوش بينانه ترين پيش بيني آن است که يک ميليون و 300 هزار بشکه نفت را به فروش برسانيم که اين ميزان با ميانگين 50 دلار براي کشور اگر درآمدزايي کند رقم نهايي آن بيش از 27 ميليارد دلار نمي شود.
اين فعال اقتصادي در ادامه بيان داشت: البته اين ميزان درآمد در بخش بودجه هاي جاري و عمراني کشور هزينه نمي شود و قسمتي از آن بايد در صندوق توسعه ملي و وزارت نفت ذخيره شود. از اين ميزان 18 ميليارد دلار به بودجه عمراني کشور اختصاص مي يابد.
وي تاکيد کرد: با چنين شرايطي هر زماني که قيمت نفت افزايش پيدا مي کند اين درآمد بزرگ شدن را براي بخش هاي دولتي ارمغان داشته است و تنها در اين زمان ها شعارهاي اقتصاد غيرنفتي برجسته تر مي شود.
جهانگيري درخصوص جدايي اقتصاد از نفت گفت: کشورمان مزيت هاي فراواني را درخصوص جدايي اقتصاد از نفت دارد و مي تواند در حوزه گردشگري و ساير پتانسيل ها درآمد مناسبي را از اين بخش ها کسب کند.
اين فعال اقتصادي در ادامه اظهار کرد: خوشبختانه براساس آمار سازمان جهاني جهانگردي رشد تورسيم 5 درصد از آمارهاي دنيا جلوتر است و براساس سند چشم انداز توسعه کشور مي توانيم بخش عمده اي از ميزان درآمدها را بر توسعه گردشگري متمرکز کنيم ضمن آنکه مقدار فراواني از نگراني اقتصاددانان کشور را هم در خصوص ميزان درآمدهاي ملي کاهش داده ايم.
وي ادامه داد: حوزه گردشگري مي تواند از لحاظ منفعت تمامي اقشار جامعه را در بر گيرد که به خودي خود مزيت فوق العاده اي به شمار آمده و مي توانيم خيلي جدي با نگاه افزايش اشتغال زايي به اين حوزه ورود کنيم.
جهانگيري گفت: بايد توسعه اين صنعت را تجلي توسعه اقتصادي کشور سازيم تا بتوانيم تا گردشگري را به جايگاه و ارزش واقعي خود در کشور نزديک کنيم.
وي ادامه داد: در فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) يکي از بزرگترين مجموعه هاي اقامتي کشور که يکي از چالش هاي ما صنعت اقامتگاه هاي مناسب در مقابل ساير کشورها بود مورد بهره برداري قرار گرفت، تا مسافران ايراني برابر کشورهاي همسايه غبطه نخورند.
جهانگيري ادامه داد: مجموعه هتل هايي که امروز به بهره برداري مي رسند از امکانات و تجهيزات مناسبي برخوردار هستند که همگان با نيازهاي مردم و استانداردهاي بين المللي همخواني دارند.
وي تاکيد کرد: بخش خصوصي کشور مي تواند فاز دوم فرودگاه بين المللي امام خميني را با ظرفيت 25 هزار مسافر در يک دوره چهار ساله بسازد و تنها لازمه آن اعتماد دولت به بخش خصوصي است.
جهانگيري گفت: دولت بايد بداند که بخش خصوصي توانمندي هاي بزرگي را در خود دارد که مي تواند اقتصاد کشور را از آن بهره مند کند و اين آمادگي امروز در اين گروه وجود دارد که فاز دوم فرودگاه امام را آغاز و در مدت ذکر شده به پايان برساند.
وي در پايان گفت: اين گروه اعتقاد دارد که در بخش هاي حمايتي فعاليت هاي خود را پيش ببرد و چند پروژه هتل هاي 4 و 5 ستاره را در دستور کار خود قرار دهد که عمليات اجرايي بعضي از اين هتل ها در تهران و شهرستان آغاز شده که اميدواريم در مدت زمان تعيين شده به اتمام برسد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]