واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بخشهای جدید درمانی در دارالشفاء امام رضا(ع) در مشهد بهره برداری شد مشهد - ایرنا - در آستانه میلاد باسعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار بخشهای جدید دارالشفاء امام رضا(ع) شامل دیالیز و طرح توسعه بخشهای رادیولوژی، بستری موقت، آندوسکپی، تست ورزش و آزمایشگاه روز دوشنبه طی مراسمی به بهره برداری رسید.
مدیرعامل موسسه درمانی آستان قدس رضوی در این مراسم گفت: این بخشها با هدف خدمات رسانی بهتر به زائران و مجاوران بارگاه منور امام رضا(ع) به بهره برداری شده اند.
"سیدمهدی هاشمی نژاد" افزود: برخی از مشتاقان بارگاه نورانی حضرت رضا(ع) به دلیل ابتلا به بیماریهای مختلف نظیر دیالیز امکان سفر به مشهد را نداشتند لذا برای رفع دغدغه آنها بخش دیالیز دارالشفاء با برخورداری از 10 تخت، دو دستگاه دیالیز و دو متخصص و یک پزشک راه اندازی شد.
وی بیان کرد: امکان ارائه خدمات شبانه روزی در بخش دیالیز دارالشفاء امام رضا(ع) فراهم شده بگونه ای که 12 ساعت شب ویژه زائران و 12 ساعت روز ویژه مجاوران حرم مطهر خواهد بود.
مدیرعامل موسسه درمانی آستان قدس رضوی اضافه کرد: توسعه بخش آزمایشگاه نیز با راه اندازی دستگاه هورمون شناسی و سایر بخشها با افزایش دستگاهها و تجهیزات پزشکی آنها انجام شده است.
وی در ادامه گفت: قدمت دارالشفاء امام رضا(ع) به سالها قبل بازمی گردد اما ساختمان جدید آن در سال 1388 در زمینی به گستره پنج هزار مترمربع و در چهار طبقه به بهره برداری رسید.
هاشمی افزود: بطور میانگین دارالشفاء امام رضا(ع) سالانه پذیرای 900 هزار زائر و مجاور است که از ابتدای امسال تاکنون 800 هزار نفر به آن مراجعه کرده اند.
وی گفت: موسسه درمانی آستان قدس رضوی در کنار بیمارستان رضوی، داروسازی ثامن و سایر مراکز بهداشتی درمانی آستان قدس رضوی با برآورد خدمات رسانی به 45 میلیون تشرف زائر و مجاور و رسیدن به برنامه های چشم انداز 1404 توسعه امکانات و فضای درمانی و خدمات رسانی را در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل موسسه درمانی آستان قدس رضوی افزود: دارالشفاء امام رضا(ع) دارای 70 پزشک شامل 32 متخصص در 14 رشته تخصصی و 38 پزشک عمومی و نیز بخشهای رادیولوژی، آزمایشگاه، بستری موقت، اورژانس، کلینیک دندانپزشکی، زنان و مامایی، بینایی سنجی، شنوایی سنجی، تست ورزش و طب کار است.
وی گفت: بخش اعظم خدمات رسانی موسسه درمانی آستان قدس رضوی در حوزه حرم مطهر امام رضا(ع) است و در ایام عادی سال شش پایگاه اورژانس، در ایام شلوغ 10 پایگاه و در ایام خاص نظیر زمان تحویل سال نو یا شبهای قدر 26 پایگاه اورژانس در حوزه حرم مطهر در مشهد خدمات رسانی می کنند.
هاشمی بیان کرد: بر اساس استاندارد جهانی زمان رسیدن بر سر بالین بیمار باید کمتر از چهار دقیقه باشد اما با الگویی که از دو سال قبل برای بخش اورژانس موسسه درمانی آستان قدس تعریف شده این زمان به 117 ثانیه یعنی کمتر از دو دقیقه رسیده است.
وی گفت: هزینه درمان در این موسسه به جز بخش دندانپزشکی برابر با تعرفه دولتی است و این امر جذابیت بسیاری برای زائران به ویژه مجاوران حرم مطهر رضوی دارد لذا بخش عمده مراجعین دارالشفاء را مجاورین تشکیل می دهند.
آستان قدس رضوی با بهره گیری از بودجه موقوفاتی در حوزه های مختلف بهداشتی، درمانی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(ع) خدمات رسانی می کند.
7489/1858
04/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]