تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 1 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860989674




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اوج گیری جنگ سایبری میان ایران و آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


نیویورک تایمز؛
اوج گیری جنگ سایبری میان ایران و آمریکا
«از اوایل سال 2012، مقامات آمریکایی به طور فزاینده ای نسبت به موفقیت های سپاه سایبری ایران، احساس خطر کرده اند.»



  به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز (NYtimes)، طی گزارشی به بررسی سند جدید منتشر شده توسط "ادوارد اسنودن" پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا، پرداخت.     در این گزارش آمده است: «یک سند آژانس امنیت ملی که به تازگی افشا شده است، نشان دهنده شتاب قابل توجه استفاده از سلاح های سایبری با هدف جاسوسی و خرابکاری، توسط ایالات متحده و ایران بر علیه یکدیگر است؛ حتی در حالی که جان کری وزیر امور خارجه [آمریکا] و همتای ایرانی اش، برای شکستن بن بست در مذاکرات بر سر برنامه هسته ای ایران، دیدار کردند.»     این روزنامه آمریکایی نوشت: «این سند که در آوریل سال 2013 برای مدیر آژانس امنیت ملی [آمریکا] نوشته شده بود، توضیح می دهد که چگونه مقامات ایرانی، یک سال قبل از آنکه ایالات متحده حملات سایبری به شبکه های آن ها را آغاز کند، اسناد و مدارک تازه ای را کشف کرده بودند.»     نیویورک تایمز ادعا کرد: «این سند تشریح می کند که چگونه ایالات متحده و انگلیس به صورت مشترک، برای جلوگیری از آسیب بدافزارهای ایرانی که واحدهای سازنده سلاح های سایبری هستند، کار کرده اند. این موضوع دو سال پس از حمله آمریکا و اسراییل، توسط بدافزار استکاسنت به نیروگاه غنی سازی هسته ای تهران بوده است.»     در ادامه این گزارش آمده است: «این سند که در ماه جاری برای اولین بار توسط "اینترسپت" -یک نشریه آنلاین که با انتشار افشاگری های "ادوارد اسنودن" پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی [آمریکا]، مطرح شده است- منتشر شد، اهداف حمله سایبری [ایران] را توصیف نکرده است.»     این روزنامه آمریکایی همچنین نوشت: «با توجه به سند منتشر شده توسط اسنودن، حتی در حالی که مذاکرات پر مخاطره هسته ای در اروپا در جریان بود، رو به روز، خصومت و دشمنی میان ایالات متحده و ایران به فضای سایبری منتقل شد.»     در این گزارش همچنین آمده است: «از اوایل سال 2012، مقامات آمریکایی به طور فزاینده ای نسبت به موفقیت های سپاه سایبری ایران، احساس خطر کرده اند.»     سند جدید منتشر شده توسط ادوارد اسنودن از جاسوسی مشترک رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس از مقامات ارشد ایران حکایت دارد. در ژانویه ۲۰۱۳، کارشناسان آژانس امنیت ملی آمریکا و یگان شنود رژیم صهیونیستی موسوم به "یگان ۸۲۰۰" به صورت مفصل در خصوص ایران بحث کرده اند و برای اولین بار، یک ویدئو کنفرانس بین کارشناسان صهیونیستی، آمریکایی و مقر ارتباطات دولتی انگلیس (GCHQ) برگزار شد.     بر اساس مفاد سند، ایران از قربانیان حملات سایبری علیه شرکت های نفتی اش در سال ۲۰۱۲ بوده است. این سند فوق محرمانه همچنین نشان می‌دهد سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا نگران اند عملیات تهاجمی و پیشرفته سایبری غرب، ایران را قادر ساخته باشد که قابلیت‌ هایش را با مطالعه و بررسی و نسخه برداری این تاکتیک‌ ها، ارتقا دهد.      

  506
 



۰۴/۱۲/۱۳۹۳ - ۱۳:۳۳




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن