محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844682841
توافق بد از نگاه هاشمی
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
توافق بد از نگاه هاشمی وقتی امیرعبدالله به وعده اش عمل نکرد گفتم ما نباید تکبر کنیم. بلند شدیم و به طرف اتاقشان رفتیم، یکدفعه زیرورو شدند و با همراهانش به استقبال آمد. با برگزاری جلسه بسیاری از مسائل ایران و عربستان حل شد.
به گزارش فرهنگ نیوز ،در بخش اول گفتگوی مهر با آیت الله هاشمی رفسنجانی به مسائل داخلی پرداخته شد. در بخش پایانی، مسائل بین المللی محور سوالات است که وی این عرصه را دارای پیچیدگی هایی به ویژه در بحث اوضاع خاورمیانه می داند. رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، توافق خوب در بحث مذاکرات هسته ای را حفظ حقوق مردم ایران قلمداد می کند و معتقد است: «ما عضو آژانس هستیم و طبق قانون آنها مسؤولیت دارند که به ما کمک کنند و نه اینکه مزاحمت ایجاد کنند.» وی همچنین می افزاید:«اگر ما درصدد انرژی هستهاي برای مقاصد نظامي بوديم، رهبري نميآمدند فتوا بدهند و به جایش یک بيانيه سياسي ميدادند. وقتي فتوا ميدهند، معنايش اين است كه اعتبار اجتهاد و مقامشان را در جامعه در گروي این فتوا ميگذارند. آنها بايد اين را بفهمند.» رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام موضوع عربستان را مهم ارزیابی می کند و معتقد است روابط باید هرچه زودتر ترمیم شود.
در ادامه، بخش پایانی این گفتگو از نظرتان می گذرد؛
همانگونه که مستحضرید، مذاکرات هسته ای به نقطه حساس خود رسیده و شعارهای مردم در راهپیمایی اخیر هم پیام روشنی برای غرب و تیم مذاکره کننده مبنی بر استقامت بر حق هسته ای داشت. حضور مردم چه تأثیری بر مذاکرات دارد و پیامش برای کشورهای مقابل چیست؟
حضور مردم بر مسایل خارجی و نگاه جهانیان تأثیر دارد. یعنی استحکام نظام را از این حضور میفهمند. پایداری نظام را میفهمند. روی ایران و جمعیت ایران حساب میکنند و میگویند که مردم بیتفاوت نیستند. حساب جدیدی باز میکنند. از لحاظ ارزش اجتماعی، دنیا به این کار ارزش میدهد. به نظرم همه پیامهایش به خارج مثبت است. به عنوان مثال، میتوان به مراسم اربعین که در عراق اتفاق افتاد، اشاره کرد. دو، سه سالی است که این مراسم انجام میشود، ولی این دفعه خیلی وسیع و دیدنی بود. نظر دنیا با دیدن این صحنه خیلی فرق کرد.
در سال ۸۱ بحث هستهای ایران در دستور کار شورای حکام قرارگرفت و خرداد همان سال اولین بیانیه و شهریور هم اولین قطعنامه صادر شد. سال ۸۵ به شورای امنیت رفت و الان بیش از ۱۲ سال است که پرونده هسته ای جریان دارد. اخیراً هم مذاکرات بعد از ژنو ادامه داشته است. مقام معظم رهبری در صحبتهایی که داشتند، اشاره کردند که توافق باید یک مرحلهای باشد و قابل تفسیر نباشد و این بحثی که میگویند توافق نکردن بهتر از توافق بد است، حرف جمهوری اسلامی هم بود و ما هم همیننظر را داریم. یعنی فقط آمریکاییها نیستند که اینگونه میگویند. سوال من به طور مشخص این است که مشخصات و مختصات یک توافق خوب از نظر جنابعالی چیست؟
خیلی روشن است. حقوق ما نباید ضایع شود. ما حقوقی داریم که عضو آژانس هستهای در ژنو هستیم و حقوق آنجا هم روشن است و میتوانند از همه منابع صلحآمیز هستهای برخوردار باشند. طبعاً این برخورداری، تکنولوژی میخواهد. آنها مسؤولیت دارند که به ما کمک کنند و نه اینکه مزاحمت ایجاد کنند. در اساسنامه آنها این نکته هست و ما هم مطالبه میکنیم. ما قطعاً دنبال (فناوری) هستهای «نظامی» نیستیم. ممکن استگزارشهایی که منافقین و دیگران میدهند، در حدی باشد که آنها حساس شوند. یا ممکن است به خاطر بعضی از خریدها و بعضی از چیزهایی که میتواند دو منظوره باشد، شبهه داشته باشند.
اگر ما درصدد هستهاي نظامي بوديم، رهبري نميآمدند كه فتوا بدهند و به جایش یک بيانيه سياسي ميدادند. وقتي فتوا ميدهند، معنايش اين است كه اعتبار اجتهاد و مقامشان را در جامعه در گروي این فتوا ميگذارند. آنها بايد اين را بفهمند. وقتي ميخواهيم فقط برای کارهای صلحآميز استفاده كنيم، باید براساس معاهدههای بینالمللی کمک کنند و حقمان محفوظ باشد.
البته در كنار اين، يك موضوع ديگري هم هست كه آژانس ميگويد: «من هم بايد ناظر باشم و مطمئن باشم» بايد اين را هم تأمين كنيم و وظيفه ماست كه تأمين كنيم تا بگذاريم آنها مطلع باشند و ببينند كه ما به طرف مسائل نظامي نميرويم. اگر اين قيدها پيش بيايد، ما بايد آمادگي نظارت را داشته باشيم و آنها هم بايد حقوق ما را بدهند.
اين توافق، خوب است. توافق بد اين است كه بخواهند بعضي از حقوق ما را ناديده بگيرند يا جلوگيري كنند. اگر اين گونه باشد، بد است، منتها نسبي است، اگر بخواهند زياد تجاوز كنند، سخت تر است و اگر جزيي باشد باز هم بد است. ولي به بدي کارهای دیگرشان، یعنی سلب حق مردم ایران نيست.
به نظرم حرف رهبری خيلي روشن است. اين توافق خوب و بد را خود آنها ميگويند. اول رژيم اشغالگر قدس و بعد آمريكاييها گفتند كه اگر توافق نشود، از توافق بد بهتر است. ما هم هميشه قبول داشتيم. منتها بد را آنها به صورت ديگري معنا ميكنند و ما هم به گونه ديگري معنا ميكنيم. آنها اين گونه معنا ميكنند كه ردّپايي پيدا نشود كه ما دنبال هستهاي نظام هستيم و ما اين گونه معنا ميكنيم كه از حقوق ما چيزي كم نشود. اين تفاوت وجود دارد، ولي قابل تفاهم است.
تعداد سانتريفيوژها هم در همين مقوله ميگنجد..
بله. اگر اينها عاقل باشند، ما بيش از اينها لازم داريم. بالاخره همين نيروگاه هستهاي كه داريم و همه آنچه كه الان در نطنز و فردو داريم، نميتوانند سوخت نيروگاه بوشهر را تأمين كنند. البته سوخت آن را روسها تعهد دارند و فعلاً ميدهند. بنا داريم چند نيروگاه ديگر بسازيم و بايد هم بسازيم و اين حق و مصلحت ماست كه بسازيم. لذا بايد به موازات آن، قدرت غني سازي ما بالا برود. فكر ميكنم اگر به تفاهم برسيم و با نظارت كامل هم باشد، ديگر دلیلی برای کارشکنی آنها وجود نداشته باشد. مثلاً ميگويند ما از خارج به شما سوخت ميدهيم که اين حرف دليلي ندارد. الان تعداد زيادي از كشورها مثلاً ژاپن هستند كه اينها را دارند. آنها هم همين بحثها را با آژانس داشتند تا به اينجا رسيدند. من فكر ميكنم معناي توافق خوب براي ما همين است كه چيزي از حقوقمان كسر نشود.
شرایط منطقهای ما مشخص و خیلی خاص و ویژه است. در این شرایط، همیشه بحث تعامل ایران و عربستان به عنوان دو قدرت منطقهای مطرح بوده است. در سالهای اخیر و بعد از تحولاتی که در کشورهای عربی بوجود آمده، رابطه ایران و عربستان خیلی ابهام برانگیزتر شده است. مرگ ملک عبدالله و سقوط قیمت نفت هم به آن دامن زده است. الان تحلیل شما از روابط ایران و عربستان و در واقع نحوه تقویت و اصلاح تعاملات چیست؟
وضع الان بدتر از گذشته نبود ولي با اظهاراتي كه در نمازجمعه تهران شد خيلي بد شده. در مقطعی خیلی خوب شد، ولی الان هم نسبت به گذشته خیلی بدتر نیست. پیش از انقلاب، ایران و عربستان به خاطر نفت و موضوعات دیگر با هم درگیر بودند و دائماً به هم پرخاش میکردند. بعد که انقلاب شد، آنها اوایل از انقلاب ما ترسیدند. مخصوصاً آن روزهایی که شعار صادر کردن انقلاب را میدادیم و بالاخره خود ملتها هم به فکر افتادند که راه ایران را بروند، آنها نگران بودند و روابطشان با ما بد بود. تا اینکه زمان به ریاست جمهوری من رسید. در جنگ هم آنها از صدام حمایت میکردند و پول میدادند و فضای آنها در اختیار صدام بود. امام هم وقتی حج قطع شد، نگران بودند و گفتند: این بد است که ما دولتی اسلامی باشیم و حج که از اصول مسلّم اسلام و قرآن است، تعطیل باشد، بروید و درست کنید.
این دستور امام(ره) بود. ما هم دنبال این مسأله بودیم و وقتی رئیسجمهور شدم، کار خودم بود که انجام بدهم. پیگیری کردم که پیشرفت هم کردیم. یکی- دو برخورد با ملک عبدالله که آن موقع امیرعبدالله بود، در سنگال و پاکستان داشتم و مقدار زیادی با هم بحث کردیم و ایشان خیلی فرق کرد. یعنی چیزهایی را فهمید که ضد آن فکر میکردند. به صورتی شد که در اجلاس سران در پاکستان، قرارمان این شد که ایشان به اتاق ما بیاید. چون هر کدام از ما اتاقی داشتیم، در سنگال من رفته بودم و در اینجا بنا بود که او بیاید. من در مجلس نشسته بودم که دیدم یکدفعه آمدند و گفتند: امیر منتظر شماست. آقای ولایتی گفتند: قرارمان این بود که ایشان بیاید، الان چه کار کنیم؟ گفتم: برویم، ما نباید تکبر کنیم و اصل بر حرف زدن است. بلند شدیم و به طرف اتاقشان رفتیم، یکدفعه دیدیم که ملک عبدالله و همراهانش از اتاق به بیرون برای استقبال ما آمدند و گفتند: آمادهایم که به اتاق شما برویم. اصلاً یکدفعه زیرورو شدند. یعنی همان حالت تواضعی که نشان دادیم، ایشان را به آنجا آورد. در همان اتاق خیلی از معضلاتمان حل شد. آنها مخالف بودند که اجلاس بعدی در تهران باشد که حل شد. در جدّه یا ریاض بیانیه داده بودند. از همانجا به سعود الفیصل تلفن کرد و گفت که بیانیه را لغو کنید. بعد از جلسه، مهمان نخستوزیر پاکستان بودیم و میخواستیم برای ناهار برویم. از در بیرون آمده بودیم و منتظر تا ماشینها برسند. ماشین من زودتر از ماشین آنها رسید، امیرعبدالله بدون محافظ در ماشین من سوار شد. این منظره یکدفعه خیلی چیزها را در نظر خبرنگارها و دیگران عوض کرد. با هم وارد اجلاس شدیم و همان مانور کافی بود. مشکل اصلی ما سرقیمت نفت بود که ایشان میگفت: اگر ما نفت را گران کنیم، آنها سوختهای دیگری پیدا میکنند و نفت از ارزش میافتد. من برای او ثابت کردم که چنین چیزی را به این آسانی نمیتوان درست کرد و ارزش نفت فعلاً به این زودی پایین نمیآید. ایشان هم قبول کرد و همکاری کرد و مسأله نفت هم حل شد.
در ادامه دوستی ما خانوادگی هم شد. وقتی به آنجا میرفتیم، معمولاً خانوادههای ما بودند و خانوادههای آنها هم میآمدند و مهمانی میدادند و از حد روابط دیپلماتیک یک مقدار جلوتر رفت و روابط خانوادگی شد. وی که برای اجلاس سران به تهران آمده بود، برخلاف عرف دیپلماتیک به اصرار خودش به منزل ما آمد.
به هر حال در آن فضا بسیاری از مشکلات را حل میکردیم. در عربستان خیلی کار کردیم. الان هم اگر ما شرایط را درست کنیم و آنها هم درست کنند، میتوانیم برگردیم. همین آقای سلمان آن موقع امیر ریاض بود. یک مهمانی برای ما گرفت که با خضوع رفتار کرد. همه چیز برادرانه برگزار شد. همه چیز را دوستانه برای من تعریف میکرد. ولی الان مسایل زیادی با هم در یمن، بحرین، سوریه، عراق، لبنان و حتی رژيم اشغالگر قدس داریم. ما قبول نداریم که آنها با اسرائيل حالت فعلي را داشته باشند. این اختلافات هست و باید اینها را حل کنیم. به نظرم میتوانیم که برگردیم.
چالشهای زیادی در خاورمیانه داریم. بحث تروریسم یک تهدید جدی است و کشورهای مختلف با آن درگیر هستند. خیلیها و غربیها میگویند که کلید آرامش خاورمیانه دست ایران و عربستان است. آیا واقعاً کلید آرامش دست ایران و عربستان است یا نه، اتفاقات دیگری در خاورمیانه بایستی بیفتد که به یک منطقه آرام و با رشد اقتصادی تبدیل شود؟
البته فقط ما دو کشور نیستیم. خیلی کشورها در منطقه درگیر هستند. ولی ما دو کشور اگر با هم هماهنگ کار کنیم، خیلی چیزها حل میشود. ما طمعی به سوریه، عراق و بحرین نداریم. اختلافات ما براساس نگرانیهای دیگری است. عربستان اصلاً رژیمی وهابی است. یعنی عبدالعزیز بر آن اساس انقلاب کرده و پادشاهان عربستان هم به انقلابشان پایبند هستند. اما ما شیعه هستیم و مسایل خاص خود را داریم. در دورانی که با هم رفاقت کردیم، این مسأله را تحتالشعاع قرار دادیم و گفتیم که مسایل عقایدی مربوط به علماست و ما باید کشورداری کنیم. من فکر میکنم اگر این دو کشور باهم باشند، خیلی از تروریستهایی که پیدا شدند، از بین میروند. داعش از سوریه بیرون آمد. الان هر دو کشور نسبت به سیاستهای همدیگر در سوریه، یمن، بحرین، عراق و لبنان حرف دارند، ولی میتوان با هم تفاهم کرد و برای هر یک از اینها یک کمیسیون قرار داد و با تفاهم، کمیسیونها مسایل را حل کنند. آخرین قرار ما با ملک عبدالله همین بود که هفت کمیسیون تنظیم کنیم و یک کمیسیون هم علمایی باشد تا آنها مسایل عقیدتی و فکری را حل کنند. شدنی بود. الان معتقد نیستم که همه کارها با ما حل میشود. در افغانستان وقتی که اینها با شوروی میجنگیدند، ما با هم بودیم و پیروز شدیم و واقعاً افغان ها شوروی را با کمک ما شکست دادند. ولی بعدها دعوا شد که سهم شیعه چقدر یا سهم سنی چقدر باشد! بالاخره اگر روابط صحیح باشد، فکر میکنم بهترین قدرت حل مشکلات منطقه در این دو کشور هست.
دورنمای خاورمیانه را چگونه میبینید؟
الان خوب نمیبینم و بد میبینم. به خاطر همین اوضاعی که میگویید. اولاً به خاطر قدرتی که تروریستها پیدا کردند. در آخرین خبرها بود که تروریستها از الانبار آمدند و البغدادی نزدیک پایگاهی است که نظامیهای آمریکا در آنجا دارند تعلیم میدهند. البته هنوز جنگ است و شاید نتوانند بمانند. اینها قدرت کمی نیستند. اگر کسانی حمایت دولتی را نداشته باشند، با این وسعت نمیتوانند کار کنند و در حد کارهای تروریستی و انتحاری خواهد بود که در جایی ضربهای بزنند یا انفجاری انجام دهند. ولی الان کشور درست کردند. در نقشه نگاه کنید، تقریباً یک ثلث سوریه و یک ثلث عراق را اشغال کردهاند که به اندازه انگلیس شده است! فکر میکنم این مشکلات به آسانی حل نمیشود. در یمن مسأله خیلی جدّی است. یعنی در آنجا القاعده و سنیها اکثریت هستند.
در جنوب و شمال مسألهای بود که حل شده بود که دوباره الان اوج میگیرد. (انقلابیون یمن) در حاشیه عربستان هستند و عربستان از پیروزی الحوثیها نگران است. وزرای خارجه شورای همکاری خلیجفارس جلسهای گذاشتند تا اجازه بگیرند که کار نظامی بکنند. من الان نگران یک جنگ در آنجا هستم. گویا شورای امنیت هم جلسهای داشت که روسیه وتو کرد. این برای من تازگی دارد. چون دیروز(شنبه۲۵ بهمن) خبری منتشر شد که کشتی حامل تسلیحات روسیه برای الحوثیها به آنجا رفت. اگر این باشد، مسأله یک مقدار بالاتر رفته است. افغانستان را هم میبینید که به هیچ وجه با هم کنار نمیآیند و عدهای معتقدند شیعه مهدورالدم است. در پاکستان هر روز میبینید یک مسجد را منفجر میکنند. میتوانیم همه اینها را ما با ملک سلمان حل کنیم اما یک دید و همکاری وسیع باید باشد. برای آغاز میتوان با این دو دولت کار را شروع کرد و به تدریج جلو رفت.
93/12/4 - 11:19 - 2015-2-23 11:19:17
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]
صفحات پیشنهادی
بهترینهای لیگ ملی از نگاه سایت آسیا بسکت صمد نیکخواهبهرامی بهترین بازیکن لیگ ملی بسکتبال شد/ هاشمی بهترین مر
بهترینهای لیگ ملی از نگاه سایت آسیا بسکتصمد نیکخواهبهرامی بهترین بازیکن لیگ ملی بسکتبال شد هاشمی بهترین مربیکاپیتان تیم ملی بسکتبال به عنوان بهترین بازیکن لیگ ملی و سرمربی مهرام به عنوان بهترین مربی انتخاب شد به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس سایت «آسیا بسکت»یک توافق خوب مستلزم نگاه سیستمی و ساختاری است
یک توافق خوب مستلزم نگاه سیستمی و ساختاری است در روز های اخیر تهران و واشنگتن در کنار توافقات هسته ای انجام گرفته در یک مورد نیز متفق القول هستند و آن این که هر دو طرف در بالاترین سطح اذعان کردهاند که ما به دنبال توافق خوب هستیم و نه توافق بد آفتاب سرویس سیاسی - شهروز ابراهی- هاشمی:نگاه مثبتی به کادرایرانی تیم المپیک داریم/ در صورت حمایت مجلس ودولت سهمیه بیشتری کسب می کنیم
هاشمی نگاه مثبتی به کادرایرانی تیم المپیک داریم در صورت حمایت مجلس ودولت سهمیه بیشتری کسب می کنیم تهران - ایرنا - رییس کمیته ملی المپیک ایران گفت این کمیته از تیم فوتبال المپیک حمایت می کند و امیدوار است این تیم با این کادر فنی گره 40ساله حضور فوتبال ایران در المپیک را باز کندحبیبی در گفتوگو با فارس: حزب موتلفه به طور کامل مخالف دو مرحلهای شدن مذاکرات است/دستگاه قضا در صدور حکم مهدی
حبیبی در گفتوگو با فارس حزب موتلفه به طور کامل مخالف دو مرحلهای شدن مذاکرات است دستگاه قضا در صدور حکم مهدی هاشمی نگاه آقازاده نداشته باشد فوریدبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه دستگاه قضا در صدور حکم مهدی هاشمی نگاه آقازاده نداشته باشد گفت حزب موتلفه به طور کامل مخالفناگفتههای فلاحیان از سعید امامی، عدم توافق روحانی و هاشمی بر سروزارت اطلاعات و نفوذ در دفتر صدراعظم آلمان /اص
ناگفتههای فلاحیان از سعید امامی عدم توافق روحانی و هاشمی بر سروزارت اطلاعات و نفوذ در دفتر صدراعظم آلمان اصطلاح نیروهای خودسر را دشمنان وزارت اطلاعات درست کردند گزینه اول آقای هاشمی برای وزارت اطلاعات آقای روحانی بود ولی بر سر بودجه و شرایط دیگر نتوانست با آقای هاشمی توافق کند- فائزه هاشمی: برای حضور خانم ها در فعالیت های سیاسی نگاه جنسیتی نداشته باشیم
در هفتمین کنگره حزب اراده ملت فائزه هاشمی برای حضور خانم ها در فعالیت های سیاسی نگاه جنسیتی نداشته باشیم تهران - ایرنا - فائزه هاشمی رفسنجانی گفت سعی کنیم در همه موارد به خانم ها اعتقاد داشته باشیم و حضور آنها را جنسیتی نبینیم و براساس توان و تجربه این توجه صورت گیرد و اگر شایتأکید بر توافق یک مرحلهای برخاسته از تجربه و نگاه ژرف رهبری بود
شوهانی در گفتگو با مهر تأکید بر توافق یک مرحلهای برخاسته از تجربه و نگاه ژرف رهبری بود شناسهٔ خبر 2494471 جمعه ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۲ سیاست > مجلس عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت تاکید مقام معظم رهبری بر یک مرحله ای بودن توافق حاکی از تجربه مذاکرات و نگاه عمیق رهبرهاشمی: مجلس نگاه ویژهتری به اعتبارات ورزش داشته باشد
جمعه ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۱ رییس کمیته ملی المپیک گفت ابتدا به دنبال این هستیم که وضعیت بودجه کمیته را مشخص کنیم و پس از آن برنامهریزیهای لازم برای حمایت از رشتههای ورزشی جهت کسب سهمیه المپیک را انجام خواهیم داد کیومرث هاشمی در گفتوگو با ایسنا درباره برنامههای کمیته ملی المفضائلی عنوان کرد معیارهای یک توافق خوب از نگاه مقام معظم رهبری/فضا سازی که با فرمایشات رهبر انقلاب خنثی شد
فضائلی عنوان کردمعیارهای یک توافق خوب از نگاه مقام معظم رهبری فضا سازی که با فرمایشات رهبر انقلاب خنثی شدکارشناس مسائل سیاسی گفت مقام معظم رهبری برای اینکه جلوی سوءاستفاده از مذاکرات و اتلاف وقت را بگیرند و دست تیم مذاکره کننده هم باز باشد تا مذاکرات را به یک سمت مثبت و نتیجه بخنگاهی به انتخابات مجلس خبرگان و «تصميم لحظه آخري» آيتالله هاشمی / لازم باشد در انتخابات خبرگان ميآيم
نگاهی به انتخابات مجلس خبرگان و تصميم لحظه آخري آيتالله هاشمی لازم باشد در انتخابات خبرگان ميآيم انتخابات هيات رييسه مجلس خبرگان رهبري درست ٢٥ روز ديگر برگزار ميشود در اين ميان اما بيشتر از آنكه مهم باشد كه يك سال باقي مانده تا پايان عمر دوره مجلس خبرگان رهبري چه كسي رييسفائزه هاشمی: نگاههای جنسیتی را در شایسته سالاری کنار بگذاریم
فائزه هاشمی نگاههای جنسیتی را در شایسته سالاری کنار بگذاریم نماینده اسبق مردم تهران در مجلس شورای شورای اسلامی گفت زمان انتخابات احزاب تعدادی از خانمها را در لیستهایشان قرار میدهند در هر دوره هم میبینیم که متاسفانه تعداد خانمها کاهش مییابد و لازم است درباره حضور آنها تتوافق خوب از نگاه صادق زیباکلام
توافق خوب از نگاه صادق زیباکلامتاریخ انتشار دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۰ ۲۵ یک کارشناس مسائل سیاسی گفت لغو کامل تحریمها و برخورداری از حق غنیسازی به معنای توافق خوب است اما در چارچوب توافق با طرف مقابل چرا که باید بر روی این مسائل توافق دوجانبه صورت گیرد صادق زیبا- کاخ سفید: اوباما و نواز شریف در باره انجام دیدار آتی توافق کردند
کاخ سفید اوباما و نواز شریف در باره انجام دیدار آتی توافق کردند تهران - ایرنا - کاخ سفید روز جمعه اعلام کرد که باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا و نواز شریف نخست وزیر پاکستان در تماس تلفنی دیروز خود در باره انجام دیدار آتی با یکدیگر توافق کردند به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خب- نگاهی به حاشیه های مسابقه تیمهای پدیده مشهد و پرسپولیس تهران
لیگ برتر فوتبال نگاهی به حاشیه های مسابقه تیمهای پدیده مشهد و پرسپولیس تهران مشهد -ایرنا - تیم فوتبال پرسپولیس تهران عصر جمعه در ادامه رقابتهای لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور با شکست یک بر صفر تیم پدیده مشهد به پنج هفته شکستهای پی در پی خود در رقابتهای جام حذفی و نیم فصل دوم لیگنگاهی اختصاصی به پرقدرت ترین اتومبیل در تست های سال 2015
فرمول یک نگاهی اختصاصی به پرقدرت ترین اتومبیل در تست های سال 2015 در حال حاضر اتومبیل تیم فراری در تست های سال 2015 قدرتمندتر ار اتومبیل های دیگر به ویژه مرسدس بوده است به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اتومبیل فراری موسوم به SF15-T تفاوت های ظاهری و فنی م- سالن ورزشی شهید هاشمی نژاد بهشهر پس از 18 سال به بهره برداری رسید
سالن ورزشی شهید هاشمی نژاد بهشهر پس از 18 سال به بهره برداری رسید ساری – ایرنا – سالن ورزشی شهید هاشمی نژاد بهشهر پس از گذشت 18 سال از زمان آغاز ساخت عصر روز جمعه با حضور معاون وزیر ورز ش و جوانان به بهره برداری رسید به گزارش خبرنگار ایرنا این سالن ورزشی چند منظوره که میزبانمشاور فرمانده سپاه: 72 درصد مردم موافق با توافق هسته ای هستند / مشکلات مردم محصول دولت خاصی نیست
مشاور فرمانده سپاه 72 درصد مردم موافق با توافق هسته ای هستند مشکلات مردم محصول دولت خاصی نیست مشاور فرمانده سپاه با اشاره به این که دیپلمات باید فرضش این باشد که مانند سربازان دفاع مقدس که در آن صحنه حماسه آفرینی کردند آنها هم مانند این سربازان عمل کنند گفت به گونه ای عمل کن-
سیاسی
پربازدیدترینها