تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):غذا خوردن نزد مصيبت‏زدگان و با خرج آنان، از رفتارهاى جاهليت است و سنّت پيامبر صلى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871954943




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- اعضای سه تشکل دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد کشتار مسلمانان در چپل هیل آمریکا را محکوم کردند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اعضای سه تشکل دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد کشتار مسلمانان در چپل هیل آمریکا را محکوم کردند مشهد - ایرنا - اعضا و هواداران جامعه اسلامی دانشجویان، بسیج دانشجویی و هیات دانشجویی سیدالشهدا (ع) دانشگاه فردوسی مشهد روز یکشنبه کشتار مسلمانان در چپل هیل آمریکا را محکوم کردند.


به گزارش ایرنا، دانشجویان مزبور که تعداد آنها به حدود 100 نفر می رسید با تجمع در مقابل در شمالی دانشگاه فردوسی مشهد و سر دادن شعارهایی ضمن محکومیت این اقدام جنایتکارانه، گسترش اسلام هراسی در جهان را نیز توطئه ای از سوی استکبار دانستند.
11 روز پیش سه دانشجوی مسلمان در آپارتمانی در نزدیکی دانشگاه "نورث کارولینا" در شهر "چپل هیل" آمریکا به قتل رسیدند.
این سه نفر از اعضای یک خانواده بودند که دو نفر از آنها زن و شوهر و دیگری خواهر یکی از قربانیان بود و هر سه از ناحیه سر مورد هدف گلوله قرار گرفتند.
ضارب، فردی به نام "کرایگ استفان هیکس" یک مرد 46 ساله است که پس از ارتکاب به این جنایت خود را به پلیس معرفی کرد.
گفته می شود وی در فیس بوک خود مطالبی علیه اسلام و مسلمین منتشر می کرده است.
در تجمع امروز دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد، یک دیپلمات سابق جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز استکبار به اسم اسلام دست به کشتار می زند و از سوی دیگر شاهد موج نژاد پرستی علیه مسلمانان هستیم که نمونه آن را در کشتار چپل هیل شاهد بودیم.
محمد حسن قدیری ابیانه افزود: دولت آمریکا از گذشته دور علیه مسلمانان برنامه داشته است ضمن آنکه این جنایات تنها به آمریکا اختصاص ندارد بلکه در سایر کشورهای اروپایی شاهد خشونت علیه مسلمانان هستیم و به همین دلیل باید به دفاع برخیزیم و این دفاع نباید تنها دفاع از مسلمانان باشد، بلکه باید به دفاع از اسلام برخیزیم و در مسیر شناخت و گسترش آن بکوشیم.
سفیرسابق جمهوری اسلامی ایران در مکزیک، گواتمالا، بلیز و استرالیا گفت: اگر مردم غرب، قرآن را مطالعه کنند حتما متوجه حقانیت اسلام خواهند شد لذا پیشنهاد می کنم جوانان دانشجو وارد چنین مسائلی شوند.
قدیری ابیانه افزود: دانشجویان شهرهای مذهبی باید با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و در مسیر گسترش اسلام تلاش کنند.
در این تجمع، تشکلهای برگزار کننده با توزیع و قرائت بیانیه ای اقدام جنایتکارانه در "چپل هیل" را محکوم کردند.
در بخشی از این بیانیه آمده است: نه تنها قتل این سه مسلمان، بلکه جنایات مکرر علیه سیاه پوستان توسط پلیس آمریکا از نقض آشکار حقوق بشر در این کشور حکایت دارد.
این بیانیه می افزاید: دولت آمریکا با حرکات خود باعث گسترش افراطی گری در تمام جهان شده و به بهانه کنترل این افراطی گری کشورهای متعدد را اشغال کرده و یا دست به اقدام نظامی در آنها زده است.
1922 / 6053



03/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن