محبوبترینها
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سه برند برتر کلید و پریز خارجی، لگراند، ویکو و اشنایدر
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826001190
بعد از محیط زیست، بودجه زنان و خانواده هم کم میشود؟/ مولاوردی: کمیسیون فرهنگی پیشنهاد کاهش بودجه را داده
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: بعد از محیط زیست، بودجه زنان و خانواده هم کم میشود؟/ مولاوردی: کمیسیون فرهنگی پیشنهاد کاهش بودجه را داده
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری می گوید: «کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی قصد کرده بودجه این معاونت را کاهش دهد.» این درحالی است که در سال های گذشته هم بودجه معاونت زنان به سختی تخصیص یافته است.
به گزارش نامه نیوز پس از آنکه با حرفهای «الیاس نادران» در هفته نخست رسیدگی به لایحه بودجه ۹۴ کشور و درست در همان روزهایی که «معصومه ابتکار» در خوزستان به سر میبرد تا مصوبههای دولت را برای مقابله با ریزگردها را به اجرا درآورد، بخشی از اعتبارات سازمان حفاظت محیط زیست دراینزمینه با رأی نمایندگان مجلس شورای اسلامی حذف شد، اکنون به نظر میرسد حاضران در بهارستان تصمیمی مشابه برای بودجه معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در سال ۹۴ بگیرند. این موضوع فقط یک پیشبینی نیست، زیرا کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی پیشنهادی به کمیسیون تلفیق داد که طی آن ۵ میلیاردتومان از اعتبارات معاونت زنان و خانواده ریاستجمهوری برای اجرای قانون افزایش مرخصی زایمان به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اختصاص یابد.
این پیشنهاد در حالی مطرح است که اجرای قانون افزایش مرخصی زایمان به رقمی حدود ۳۰۰ میلیاردتومان نیاز دارد و با اختصاص ۵ میلیارد تومان، محقق نخواهد شد.شهیندخت مولاوردی، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری دراینباره به خبرآنلاین میگوید: «دلایل و استدلالهای لازم به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همینطور سایر بخشهای تصمیمگیرنده در این دوره زمانی داده شده و امیدوارم این پیشنهاد در صحن حذف شده و بودجه معاونت زنان و خانواده به تصویب برسد».آنچه در ادامه می آید، گفتگوی خبرآنلاین با معاون زنان و خانواده رییسجمهور پیرامون وضعیت بودجه این است؛آیا بودجه سال جاری معاونت زنان و خانواده ریاستجمهوری محقق شده است که شما بتوانید برنامههای معاونت و انتظاراتی که عموما از سوی مجلس تأکید میشود را اجرا کنید؟
بودجه سال جاری نسبت به بودجه سال ۹۲ تغییری نداشت، زیرا دولت تدبیر و امید با سیاست انقباضی و برای ساماندهی به بودجه لایحه را تدوین کرده بود. تاکنون نیز ۶۲ درصد از آن تخصیص پیدا کرده و محقق شدهاست. با چشماندازی که به طور کلی از وضعیت موجود داریم امیدوار نیستیم به طور کامل ۸ میلیاردتومان بودجه معاونت زنان و خانواده تخصیص یابد.چند روز قبل نمایندگان مجلس شورای اسلامی با توضیحی که آقای الیاس نادران داد و در حالی که سه هفته سخت بر مردم خوزستان گذشته بود، بودجه مقابله با ریزگردها را از بودجه سازمان حفاظت محیط زیست کسر کردند. چنین اتفاقی برای بودجه معاونت زنان هم ممکن است رخ دهد؟
امسال و در زمان تدوین لایحه بودجه ۹۴ کشور پیگیریهای مداومی انجام دادیم و توانستیم بودجه پیشنهادی معاونت زنان و خانواده را تا حدود ۱۵ میلیاردتومان افزایش دهیم. واکنش مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در تحلیل بودجه این بود که بودجه معاونت ۸۸ درصد نسبت به سال جاری و سال قبلتر از آن رشد داشته است. اما پس از تقدیم بودجه و بررسی آن در کمیسیونها مطلع شدیم که کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی پیشنهادی به کمیسیون تلفیق داده است و در آن خواسته ۵ میلیارد تومان از بودجه معاونت زنان و خانواده کسر و در محل اجرای قانون افزایش مرخصی زایمان هزینه شود. متعاقب این پیشنهاد ما نیز به سازمان تأمین اجتماعی و وزارت تعاون، رفاه و تأمین اجتماعی دلایل و استدلالهای لازم را ارائه کردیم که این رقم لازمه هزینه شدن در فعالیت های معاونت امور زنان و خانواده است. از سوی دیگر برای اجرای قانون افزایش مرخصی زایمان رقمی بسیار بیشتر از این ۵ میلیاردتومان نیاز است. در هر صورت ما دلایل خود را برای افزایش بودجه معاونت زنان و خانواده ارائه کردهایم و امیدوارم با توجه به این دلایل در صحن نمایندگان پیشنهاد کسر ۵ میلیارد تومان از بودجه معاونت زنان و خانواده را تصویب نکنند و ما بتوانیم این رقم را در اعتبارات خود داشته باشیم.
شما از ابتدای دولت یازدهم چه برنامه هایی را در معاونت امور زنان و خانواده مطرح کرده و توانستهاید آن را به اجرا درآورید؟ این سئوال از این جهت مهم است که ببینیم نمایندگان برای چنین اقدامها محدودکنندهای به چه مواردی توجه دارند.از نیمه سال ۹۲ که شروع به کار دولت تدبیر و امید بوده تاکنون حدود ۲۰ تفاهمنامه با وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی کشور یا به امضاء رسیده و یا در مرحله امضاء است. بند «ط» تبصره ۱۰۰ قانون بودجه کشور هم که عیناً در لایحه ۹۴ تکرار شده از معاونت امور زنان و خانواده و معاونت علمی و فنآوری همین را خواسته است. به این معنا که این دو معاونت اجازه دارند از طریق امضای تفاهمنامه با دستگاههای اجرایی برنامههای خود را اجرایی کنند. از طرف دیگر طبق ماده ۲۳۰ برنامه پنجم توسعه معاونت امور زنان و خانواده موظف است با همکاری دستگاههای اجرایی و با انعقاد تفاهمنامه دست به عملی کردن برنامههای مطرح شده بزند. براین اساس معاونت امور زنان و خانواده جایگاه سیاستگزاری دارد و نمیتواند به خودی خود وارد اجرا بشود. پس باید نقش هماهنگ کنندگی داشته باشد.
موظف کردن وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی به صرف بخشی از بودجه خود برای زنان از تحولاتی بود که در زمان تدوین برنامه چهارم توسعه شکل گرفته بود. در آن برنامه مقرر شده بود که وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی ۲۵صدم درصد از بودجه خود را برای امور زنان برنامهریزی و صرف کنند. بعد دولت نهم و دهم این رقم را به نیمدرصد افزایش داد و در نهایت رقم به یک درصد از بودجه وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی رسید. اما مجلس قید «ملزم بودن» را به «مجازبودن» تغییر داد و همین سبب شد حتی یک ریال هم عاید حوزه زنان و خانواده نشود.
با این اوصاف برای برنامه ششم توسعه چه تدارکی دیدهاید؟ قرار است در برنامه ششم وضع زنان و خانواده تا چه اندازه به اهداف سند چشمانداز نزدیک شود؟ما در سال پایانی برنامه پنجم توسعه کشور قرار داریم. طبق وظیفه تعیین شده باید از اجرای این برنامه گزارش عملکرد تهیه کنیم. ما خود را مسئول اجرای برنامه جامع توسعه امور زنان و خانواده که در دولت دهم توسط هیئت وزیران به تصویب رسیده میدانیم. لذا در ابتدای کار درخواست گزارش از دستگاهها کردیم تا بتوانیم براساس آن به ارائه گزارش عملکرد بپردازیم. اما برخلاف تقسیم کاری که براساس ماده ۲۳۰ قانون برنامه پنجم توسعه صورت گرفته بود و ۱۴ وظیفه و محور برای دستگاههای مختلف تعریف شده بود باید بگویم اصلاً نمیشود گفت کاری انجام شده است. این وضع خود نیازمند آسیبشناسی است زیرا باید بدانیم برنامه قابل اجرا نبوده یا تعلق خاطر و اراده لازم در دستگاههای ذیربط برای اجرای این قانون نبوده است. با این آسیبشناسی به استقبال برنامه ششم خواهیم رفت تا بلایی که در برنامه پنجم بر سر اجرای برنامهها آمده در این برنامه تکرار نشود. باید برنامهای نوشته شود که قابلیت اجرایی داشته باشد. برای همین تأکید و اصرار ما بر این است که برنامه باید قابلیت اندازهگیری داشته باشد. با چنین رویکردی در حال تدوین برنامههایی هستیم که در بند بند سند چشمانداز برای زنان سهم و نقش قائل شویم.یکی از بحثهای مربوط به بودجه زنان تخصیص نیم درصد از بودجه وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی به زنان بوده است. اما مجلس شورای اسلامی عملاً این تخصیص بودجه را به سمتی کشاند که هیچ دستگاهی خود را به صرف این هزینه موظف نمیداند. برای این اتفاق و بهبود آن اقدامی کردهاید؟
موظف کردن وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی به صرف بخشی از بودجه خود برای زنان از تحولاتی بود که در زمان تدوین برنامه چهارم توسعه شکل گرفته بود. در آن برنامه مقرر شده بود که وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی ۲۵صدم درصد از بودجه خود را برای امور زنان برنامهریزی و صرف کنند. بعد دولت نهم و دهم این رقم را به نیمدرصد افزایش داد و در نهایت رقم به یک درصد از بودجه وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی رسید. اما مجلس قید «ملزم بودن» را به «مجازبودن» تغییر داد و همین سبب شد حتی یک ریال هم عاید حوزه زنان و خانواده نشود. وقتی قرار شد دولت تدبیر و امید بودجه ۹۳ را تدوین کند نظر دولت این بود که تمام یک درصدها و ۳ درصدهایی که مجازند هزینه شوند حذف شود. اما به اصرار معاونت به همان شکل در لایحه ابقا شد تا در مجلس تعیین تکلیف شود. در نهایت نیز سال گذشته در کمیسیون تلفیق همه درصدهایی که مجاز بودند حذف شد چرا که قید آن در بودجه هیچ خاصیتی نداشت. به نظر میرسد الان نیز لازم است به روالی که در برنامه چهارم توسعه کشور در پیش گرفته شده بود برگردیم و دستگاههای اجرایی وظیفه ذاتی خود بدانند که در مجموع اعتبارات خود پیشبینیهای لازم برای برنامه های حوزه زنان و خانواده داشته باشند. در این صورت است که چنین قیدی ضمانت اجرایی پیدا میکند.
منبع: خبرآنلاین
۰۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: سازمان محیط زیست زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی میشود
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس سازمان محیط زیست زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی میشودعضو هیئت رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از امضای طرحی که به موجب آن سازمان حفاظت محیط زیست زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی میشود خبر داد حسینعلی حاجی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارسرئیس کمیسیون تلفیق بودجه خبر داد افزایش 650 میلیارد تومانی اعتبارات بخش فرهنگی
رئیس کمیسیون تلفیق بودجه خبر دادافزایش 650 میلیارد تومانی اعتبارات بخش فرهنگیرئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی از افزایش 650 میلیارد تومانی اعتبارات حوزه فرهنگی در سال آینده خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از باشت غلامرضا تاجگردون عصر امروز و پس از اتمام برنامههایرئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان عنوان کرد لزوم تغییر نگاه مهندسی بودجه شهرداری در حوزه فرهنگی
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان عنوان کردلزوم تغییر نگاه مهندسی بودجه شهرداری در حوزه فرهنگیرئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی و ورزش شورای اسلامی شهر اصفهان گفت نگاه مهندسی بودجه شهرداری اصفهان در حوزه فرهنگی باید تغییر کند اصغر آذربایجانی امروز در گفتوگو بابودجه فرهنگی در کمیسیون تلفیق تغییر نکرد |اخبار ایران و جهان
بودجه فرهنگی در کمیسیون تلفیق تغییر نکرد کد خبر ۴۷۳۷۹۹ تاریخ انتشار ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۹ - 08 February 2015 نماینده کمیسیون فرهنگی در کمیسیون تلفیق بودجه مجلس گفت در صورت تغییرات در بررسی بودجه فرهنگی در کمیسیون تلفیق دولت در نهایت تخصیص چندانی را اعمال نخواهد کرد نصرالله پژمعضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان: رسیدن به استقلال مالی هدف اصلی حذف بودجه رسانههای شهرداری است
عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان رسیدن به استقلال مالی هدف اصلی حذف بودجه رسانههای شهرداری استعضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت به هیچ عنوان ما با صفر شدن بودجه رسانههای شهرداری به دنبال تعطیلی آنها نبوده و نیستیم بلکه هدف اصلی ما از ایرئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اصفهان عنوان کرد افزایش قابل توجه سهم ردیفهای بودجهای حوزه فرهنگی در بودجه 94
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اصفهان عنوان کردافزایش قابل توجه سهم ردیفهای بودجهای حوزه فرهنگی در بودجه 94 شهرداریرئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی و ورزش شورای اسلامی شهر اصفهان گفت سهم ردیفهای بودجهای حوزه فرهنگی در بودجه سال آتی شهرداری اصفهان به میزان قابل توجهی افزایش یافتهرئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت عنوان کرد 14 سخنران برای همایش 3ساعته توسعه پایدار رشت / بیبرنامگی همایش تو
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت عنوان کرد14 سخنران برای همایش 3ساعته توسعه پایدار رشت بیبرنامگی همایش توسعه پایداررئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر رشت گفت 14 سخنران برای همایش سه ساعته چشمانداز توسعه پایدار رشت نشانه بیبرنامگی و ضعف مدیریتی این مراسم است مظفر نیکومنشدبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران: رشت قابلیت پیوستن به جمع شهرهای میراث ناملموس فرهنگی یونسکو را دارد
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران رشت قابلیت پیوستن به جمع شهرهای میراث ناملموس فرهنگی یونسکو را دارددبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران گفت رشت قابلیت پیوستن به شبکه شهرهای میراث ناملموس فرهنگی در یونسکو را دارد به گزارش خبرگزاری فارس از رشت محمدرضا سعیدآبادی ظهر امروز در دیبودجه سال آینده در بخش فرهنگی کافی نیست/ مظلومیت چاپ و نشر
لاریجانی بودجه سال آینده در بخش فرهنگی کافی نیست مظلومیت چاپ و نشر شناسهٔ خبر 2500997 پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۹ استانها > قم قم - رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه چاپخانه داران و ناشران قشر مظلوم جامعه هستند گفت بودجه سال آینده در بخش فرهنگ با توجه به مشکل این بخشسخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: 9 میلیون حاشیهنشین شهرها زیرپوشش بیمه قرار خواهند گرفت
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس 9 میلیون حاشیهنشین شهرها زیرپوشش بیمه قرار خواهند گرفتسخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت 9 میلیون تن حاشیهنشین شهرها هم زیرپوشش بیمه قرار خواهند گرفت به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان به نقل از روابط عمومی استانداری سمنان غلاسهم۴۸۰۰میلیاردی حمل ونقل/بهبودمحیط شهری رویکردبودجه شهرداری تبریز
از سوی اعضای شورای شهر عنوان شد سهم۴۸۰۰میلیاردی حمل ونقل بهبودمحیط شهری رویکردبودجه شهرداری تبریز شناسهٔ خبر 2502230 شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۸ استانها > آذربایجان شرقی تبریز - رئیس شورای اسلامی شهر تبریز از پیشنهاد چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال برای پروژه قطار شهری و نوسازی نمخالفان کلیات لایحه بودجه/۶ دولت و کمیسیون تلفیق جرات اجرای فاز سوم هدفمندی را ندارند
مخالفان کلیات لایحه بودجه ۶دولت و کمیسیون تلفیق جرات اجرای فاز سوم هدفمندی را ندارندعضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت به فرموده مقام معظم رهبری اجرای ناقص هدفمندی به مثابه ساختمان نیمه کاره زیر برف است که برف آن را خراب میکند و دولت و کمیسیون جرات ادامه طرح را نداشتند به گزاقاضیپور: سهم ناچیز فرهنگیان و نیروهای دفاعی از بودجه
تراز نماینده ارومیه در مجلس در مخالفت با کلیات لایحه بودجه سال آینده از عدم توجه به نیروهای دفاعی فرهنگیان معیشت کارگران و بازنشستگان انتقاد کرد و گفت در لایحه بودجه به حداقل و حداکثر حقوق اشارهای نشده است به گزارش تراز نادر قاضیپور صبح امروز در بررسی کلیات لایحه بوابتکار: کمیسیون تلفیق اعتبارات مقابله با پدیده گردوغبار را در بودجه 94 حذف کرد
ابتکار کمیسیون تلفیق اعتبارات مقابله با پدیده گردوغبار را در بودجه 94 حذف کرد روز نو معصومه ابتکار رییس سازمان حفاظت محیطزیست در این روزها و پس از بروز چندباره گردوغبار در استان خوزستان و دیگر نقاط کشور از سوی برخی از منتقدان آماج حملات شدیدی قرار گرفت برخی از اهالی خوزستابودجه میراث فرهنگی راکد ماند |اخبار ایران و جهان
بودجه میراث فرهنگی راکد ماند کد خبر ۴۷۳۹۱۳ تاریخ انتشار ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸ ۳۶ - 08 February 2015 رئیس فراکسیون میراث فرهنگی و گردشگری مجلس گفت برخی همکاران سعی داشتند با پیشنهاداتی از بودجه میراث فرهنگی کاسته و به بخش های دیگر بیافزایند که با مخالفت کمیسیون تلفیق بودجه روبرو شدقرائت گزارش کمیسیون تلفیق بودجه 94 در صحن علنی مجلس
توسط محمد مهدی مفتح صورت گرفت قرائت گزارش کمیسیون تلفیق بودجه 94 در صحن علنی مجلس خبرگزاری پانا گزارش کمیسیون تلفیق توسط سخنگوی این کمیسیون در صحن علنی محجلس قرائت شد ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ بهمن ساعت 11 20 به گزارش سرویس سیاسی پانا محمد مهدی مفتح سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلادستاوردهای سفر مولاوردی به واتیکان از نگاه یک فعال حوزه زنان
دستاوردهای سفر مولاوردی به واتیکان از نگاه یک فعال حوزه زنان یک فعال حوزه زنان درباره راههای اثر بخشی مذاکرات مولاوردی با مقامات واتیکان گفت لازم است کارگروههای کارشناسی بین ادیان در زمینه ارتقای سطح مشارکت زنان در سطوح تصمیمگیری تحکیم بنیان خانواده حمایت مراقبت و تقویت فرز-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها