محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845319441
بایدها و نبایدهای باروری در ازدواجهای فامیلی
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: ازدواجهای فامیلی هم روی خوب دارد و هم روی بد. روی بد آن است که اگر در یک فامیل بیماری خاصی بهصورت نهفته در بین اعضای مختلف فامیل وجود داشته باشد، بعد از ازدواج فامیلی میتواند در فرزند آنها بروز کند.
به گزارش تراز ،میگوید آنها که همیشه پا جای پای دیگران میگذارند، هرگز جای پایی از خود نخواهند گذاشت. پروفسور فرهود پدر علم ژنتیک ایران است، او دکترای علوم طبیعی در زمینه ژنتیک و PhD انسانشناسی را از دانشگاه ماینس آلمان اخذ کرده و درجه پروفسوری در ژنتیک پزشکی را از دانشگاه مونیخ دریافت کرده است. وی بنیانگذار، استاد و مدیر گروه ژنتیک انسانی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران (۱۳۵۲-۱۳۸۲) بوده است.
به گزارش ابتکار، دکتر فرهود غیر از زمینه تخصصی در زمینه اخلاق نیز فعالیتهای متفاوتی داشته و عضو کمیته «اخلاق در ژنتیک پزشکی» سازمان جهانی بهداشت است. همچنین نگارش آثاری در زمینه فرهنگ، ادبیات و تاریخ ایران را نیز در دست داشته است. دکتر مدت ۳۵ سال است که به طبابت مشغول بوده و در همین مدت به حدود ۷۶۰۰۰ زوج از سراسر دنیا خدمات ارائه کرده است. از روزهای جوانی اش میگوید و از آن روزهایی که رفت و برگشت و ماند.
من، پروفسور داریوش فرهود...
از دکتر درباره خودشان سوال میکنیم و ایشان در پاسخ میگوید: ۴ فروردین ۱۳۱۷ در تهران به دنیا آمدم. تحصیلات متوسطه را در مدارس رهنما، دارالفنون و البرز گذراندم و در رشته طبیعی دیپلم گرفتم. در ۱۹ سالگی برای تحصیل به آلمان رفتم و در آنجا همزمان در سه دانشکده مشغول به تحصیل شدم. هم دانشجوی پزشکی بودم، هم دانشجوی ژنتیک انسانی و انسانشناسی و همچنین در رشته روانشناسی مشغول به تحصیل شدم. بهطورکلی رشتههای پزشکی، انسانشناسی و روانشناسی مثلثی جامع را برای شناخت انسان تشکیل میدهند و به جز من سه نفر آلمانی به این صورت بهطور همزمان در این رشتهها تحصیل میکردند.
نقش انسانشناسی در طبابت
او علاوه بر ژنتیک در رشته انسانشناسی نیز دارای مدرک دکتری است. ایشان این رشته را پدر تمام علوم میداند که ژنتیک انسانی نیز قسمتی از آن است. وی میگوید: پدرم استاد ادبیات و مدرس دانشگاه بود و من نزد ایشان با بسیاری از مفاهیم ارزشمند انسانی آشنا شدم. تا مدتها در دنیا چیزی به نام ژنتیک انسانی وجود نداشت و فقط انسانشناسی بود، بخشی از دید عمیقی که من نسبت به زندگی پیدا کردم، به علت تحصیل در این رشته میشد که البته قبل از آن نقش پدرم در زندگی نیز بسیار تاثیرگذار بود. نقش انسانشناسی در طبابت بسیار زیاد است. چطور میشود برای کسی درمانی تجویز کرد ولی به رفاه اجتماعی و سبک زندگی او توجه نکرد؟ بسیاری از بیماریها حاصل مدل تغذیهای و محل زندگی افراد است که با توجه و شناخت دقیق این مدل در زندگی بیماران، میتوان بهترین راه درمان را برای آنها تجویز کرد.
زمان برای مشاوره ژنتیک
زمان برای مشاوره ژنتیک بسیار اهمیت دارد. مراجعه بهموقع به پزشک برای انجام آزمایش و مراقبت باید مدنظر قرار گیرد. این را دکتر فرهود میگوید و ادامه میدهد: در بعضی از موارد ما توصیه میکنیم حتماً پیش از بارداری مشاوره ژنتیک انجام شود. اگر زوج یا بستگان نزدیک آنها دارای نوعی بیماری ژنتیکی باشند، انجام این مشاوره ضروری است. اگر پدر و مادر، بهخصوص مادر در سنین بالاتر از ۳۰ سالگی بخواهند بچهدار شوند، احتمال به وجود آمدن مشکلات ژنتیکی بیشتر است. اگر در خانمی سابقه چند سقط یا تولد فرزند مرده یا نازایی و ناباروری وجود داشته باشد، لازم است پیش از بارداری مجدد، زوج از لحاظ ژنتیکی آزمایش شوند. وجود بعضی بیماریها مانند انواع عقبماندگیهای ذهنی، معلولیت و ناشنوایی در پدر و مادر یا خانواده آنها باعث میشود یک مشاوره ژنتیک توصیه شود. همچنین در بیماریهایی مانند بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت، انواع سرطان و بیماریهای روانی و پوستی، باید آزمایش ژنتیک انجام شود.
دو روی ازدواج فامیلی
ازدواجهای فامیلی یکی از علل بیماریهای ژنتیک شناخته میشود، دکتر فرهود درباره بایدها و نبایدهای این نوع ازدواج میگوید: ازدواجهای فامیلی هم روی خوب دارد و هم روی بد. روی بد آن است که اگر در یک فامیل بیماری خاصی بهصورت نهفته در بین اعضای مختلف فامیل وجود داشته باشد، بعد از ازدواج فامیلی میتواند در فرزند آنها بروز کند. مثلاً نوزادانی که پدر و مادر آنها مبتلابه تالاسمی خفیف هستند، کاملاً بیمار خواهند شد. میزان شیوع بیماریهای ژنتیکی در یک ازدواج خویشاوندی تا ۲۵ درصد افزایش پیدا میکند ازدواجهای فامیلی یکروی خوب هم دارد و آن شناخت خانوادهها از هم و نزدیکی مشخصههای فرهنگی و اجتماعی است که میتواند در تداوم زندگی زناشویی جلوگیری کند و قطعاً بخش کمی از طلاقهایی که امروزه اتفاق میافتد حاصل این نوع ازدواج است. منتها به شرطی که مطمئن باشیم که زمینه بیماری ژنتیک در زوجها و خانوادههای آنها وجود ندارد. به همین دلیل وقتی در یک فامیل سابقه بیماریهای ژنتیک هست، نیاز به بررسی و مشاوره بیشتری است.
بهترین زمان بارداری بین ۲۰ تا ۳۰ سالگی
پروفسور فرهود معتقد است بارداری بهموقع میتواند از بسیاری از اختلالات ژنتیک جلوگیری کند. وی میگوید: بهترین زمان بارداری بین ۲۰ تا ۳۰ سالگی است. در بارداریهای کمتر از ۲۰ سالگی احتمال بروز اختلالات ژنتیک بسیار زیاد است و در بارداریهای بیشتر از ۳۰ سالگی احتمال خطر کم کم بروز میکند. ولی انجام آزمایش و مشاوره ژنتیک برای بارداری در هر سنی این محدودیتها را بسیار کمتر خواهد کرد. اما تعداد کمی از سقطجنینها سابقه ژنتیک دارد و بیشتر مشکل در مسائل محیطی و شرایط زندگی مادران است. آلودگی هوا، نوع خوراک، استفاده مکرر از فست فود ها و ایجاد استرس میتواند نقش مهمی در سقطجنین داشته باشد.
سلامت با مصرف مکملها
دکتر فرهود در بحث تغذیه و نقش آن در درمان بیماریها نیز صاحبنظر است و مقالاتی در این رابطه ارائه کرده است. دکتر فرهود درباره مصرف نکردن نوشابههای گازدار و مصرف مکملها بهجای آن میگوید: خوراک و تغذیه مناسب بر روی بیماریهای ژنتیک و بروزان بسیار تاثیرگذار است. مصرف مکملهای غذایی و ویتامینها در یکفاز از زندگی کمک میکند تا اختلالات و کمبودهای بدن را جبران کند. نوشابههای گازدار بزرگترین دشمن برای سلامتی به شمار میآید که میشود مصرف قرصهای جوشان نظیر ویتامین ث را جایگزین آنها کرد. مصرف روزانه قرصهای کلسیم، روی، منیزیم و... البته تحت نظر پزشک میتواند از بسیاری از بیماریها پیشگیری کند. در نظر داشته باشید مقدار ویتامین ث موجود در یک قرص جوشان بهمراتب بیشتر از خود پرتقال است و از فرم اقتصادی و درمانی موردتوجه قرار میگیرد.
چراغی که به منزل رواست...
داریوش فرهود در بیش از دویست کلاس درس در دورههای کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و تخصصی تدریس کرده است. او میگوید: تا به امروز بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو داشتهام که بسیاری از آنها هماکنون در مسندهای سیاسی و درمانی و پزشکی مملکت مشغول به خدمت هستند. خوشحالم که در کشور خودم خدمت کردهام و تجربه و علمم را در اختیار مردم همین مرز و بوم قرار دادهام. من فرزند این خاکم. به خاطر دارم وقتی برای اولین بار بعد از ۲ سال دوری از وطن برای دیدار خانواده در سن ۲۱ سالگی به ایران بازگشتم در مرز به زمین افتادم و خاک را بوسیدم و با خود گفتم که من باید اینجا خدمت کنم. هنوز هم معتقدم چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است. تا امروز به بیش از ۳۰ کشور مختلف سفر کردهام و مورد تجلیل قرار گرفتهام اما هیچکجا را بر ایران ترجیح ندادم.
يكشنبه 3 اسفند 1393 ساعت 09:20
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]
صفحات پیشنهادی
بررسی تهدیدها و فرصتهای تحقق اعتماد به نفس ملی؛ بایدها و نبایدهای تحقق اعتماد به نفس ملی
بررسی تهدیدها و فرصتهای تحقق اعتماد به نفس ملی بایدها و نبایدهای تحقق اعتماد به نفس ملیاعتماد به نفس ملی دایره بسیار گسترده ای را شامل می شود به نحوی که میتوان آن را مربوط به "باور عمومی نسبت به توان ملی برای تعریف و تحصیل اهداف ملی" دانست اعتماد به نفس مبحثی فرهنگیباید و نبایدهای اقتصاد مقاومتی از دیدگاه یک استاد دانشگاه
شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۰ ۱۳ عضو هیات علمی دانشگاه شهد چمران اهواز گفت اقتصاد مقاومتی با ایده و هدف اقتصاد بدون نفت مطرح شده که با به کارگیری نیروی انسانی به دنبال دستیابی بیشتر به بازارهای جهانی است و با افزایش توان داخلی ظرفیتهای تولید محصولات استراتژیک را بالا میبرد حسن فرازبایدها و نبایدهای چاقی هنگام بارداری
بایدها و نبایدهای چاقی هنگام بارداری اضافه وزن به هنگام بارداری نه تنها به نفع کودک نیست بلکه میتواند تبعاتی دامنه دار در زندگی آینده مادر بگذارد به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران کارشناسان هشدار میدهند زنانی که در هنگام بارداری پرخوری میکنند و وزن بالایی بدستبایدها و نبایدهای آماده شدن برای بارداری
برای باردار شدن چه کارهایی باید و چه کارهایی نباید انجام دهیم و از چه چیز هایی پرهیز کنیم و چه مواردی را باید رعایت کنیم بهداشت بارداری نبایدها 1 پرهیز از یبوست 2 پرهیز از حمام زیاد 3 پرهیز از حرکات و ورزشهای سنگین 4 پرهیز از نزدیکی زیاد خصوصا در اوائل حاملگی و اواخر آن وبایدها و نبایدهای تولید خودرو در ایران/ خودروسازی در کشورهای چین و ترکیه چگونه متحول شد؟
بایدها و نبایدهای تولید خودرو در ایران خودروسازی در کشورهای چین و ترکیه چگونه متحول شد نکاتی همچون سیاست برندسازی داخلی خودروهای تولیدی آموزش نیروی کار و افزایش بهره وری سرمایه انسانی وضع تعرفه موثر بر واردات به صورت هدفمند و مقطعی تعامل فعال با خودروسازان خارجی و برندهای معهزینه باروری ابرهای تهران چقدر است؟
هزینه باروری ابرهای تهران چقدر است مدیر مرکز مطالعات باروری ابرها گفت برای هر یک باری که ابرهای تهران بارور میشوند هزینهای در حدود ۱۵۰ میلیون تومان مورد نیاز است به گزارش فرهنگ نیوز محمدمهدی جوادیانزاده گفت از دو هفته گذشته عملیات باروری ابرها در تهران شروع شدکوتاهترین ازدواجهای جهان |اخبار ایران و جهان
کوتاهترین ازدواجهای جهان سند کوتاه ترین ازدواج در کره زمین را باید به نام یک زوج اماراتی زد سال 2012 یک داماد اماراتی چند ثانیه بعد از جشن عقد خود به اتاق دیگری از دادگاهی که در آن ازدواج صورت گرفته بود رفت و دادخواست طلاق داد کد خبر ۴۷۵۱۸۲ تاریخ انتشار ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸کاهش نرخ باروری در کشور از مرز هشدار گذشته است/ مفهوم نرخ باروری متوسط چیست؟
کاهش نرخ باروری در کشور از مرز هشدار گذشته است مفهوم نرخ باروری متوسط چیست جامعه > خانواده - ایرنا نوشت خط قرمز زادآوری در دنیا زیر 2 1 محسوب می شود با این حال میانگین این نرخ در کشور ما به کمتر از این میزان و حتی به حدود 1 8 کودک به ازای هر زن رسیده است «نهزینه باروری ابرهای تهران؟
هزینه باروری ابرهای تهران مدیر مرکز مطالعات باروری ابرها گفت برای هر یک باری که ابرهای تهران بارور میشوند هزینهای در حدود ۱۵۰ میلیون تومان مورد نیاز است به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران محمدمهدی جوادیانزاده گفت از دو هفته گذشته عملیات باروری ابرها در تهران شروع- حمایت از زوجین در آستانه ازدواج، مشکل کاهش نرخ باروری کشور را حل می کند
حمایت از زوجین در آستانه ازدواج مشکل کاهش نرخ باروری کشور را حل می کند شهرکرد-ایرنا- معاون فنی دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت ارائه تسهیلات و حمایت مالی از زوجین جوان برای فرزندآوری بحران کاهش نرخ باروری در کشور را حل می کند به گزارش- کاهش نرخ باروری در کشور از مرز هشدار گذشته است
کاهش نرخ باروری در کشور از مرز هشدار گذشته است شهرکرد-ایرنا- خط قرمز زادآوری در دنیا زیر 2 1 محسوب می شود با این حال میانگین این نرخ در کشور ما به کمتر از این و حتی به حدود 1 8 کودک به ازای هر زن رسیده است نرخ باروری متوسط تعداد فرزندی است که توسط یک زن در طول دوران باروریشکاهش نرخ باروری در کشور از مرز هشدار گذشت
کاهش نرخ باروری در کشور از مرز هشدار گذشت وی تصریح کرد براساس آمار در سال 91 در هر ساعت 16 فقره و در سال 92 در هر ساعت 18 فقره طلاق ثبت شده است آفتاب خط قرمز زادآوری در دنیا زیر 2 1 محسوب می شود با این حال میانگین این نرخ در کشور ما به کمتر از این میزان و حتی به حدود 1 8 کودککوتاهترین ازدواجهای جهان
کوتاهترین ازدواجهای جهان حالا دیگر بدون این که به خبرها نگاه کنید یا اینکه سراغ آمار و اعداد و ارقام بروید میدانید طلاق یک پدیده فراگیر در سراسر جهان شده است متاسفانه گفته میشود برخی طلاقهای جهان به فاصله کوتاهی نسبت به ازدواج صورت میگیرد روز نو حالا دیگر بدون این ک- چهار هزار میلیارد ریال برای افزایش نرخ باروری در کشور اختصاص یافت
چهار هزار میلیارد ریال برای افزایش نرخ باروری در کشور اختصاص یافت شهرکرد-ایرنا- معاون فنی دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از اختصاص چهار هزار میلیارد ریال اعتبار برای افزایش نرخ باروری در کشور خبر داد محمد اسلامی شامگاه شنبه در گفت وگو با خبفارس خبر میدهد باروری زمستانی آلبالو در میاندورود
فارس خبر میدهدباروری زمستانی آلبالو در میاندورودیک درخت آلبالو در میاندورود در زمستان به بار نشست به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان میاندورود خشکسالی و کم آبی در ماههای اخیر یکی از پدیدههای عجیب است که وقتی با هوای بهاری در زمستان همراه شود دست جادوگر طبیعت را برای خلبایدهای بعد از خصوصیسازی
خصوصیسازی استقلال و پرسپولیس بایدهای بعد از خصوصیسازی استقلال و پرسپولیس سرمایه است یا سربار این پرسشی است که مطمئنا و فی البداهه پاسخ آن مشخص است دو باشگاه با چنین حجم عظیمی از توجه و علاقه مردم مطمئنا یک سرمایه تلقی میشود دستکم اگر نگاه دولت غیر از این بود این همه س- مرکز ناباروری چهارمحال و بختیاری حدود 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد
مرکز ناباروری چهارمحال و بختیاری حدود 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد شهرکرد-ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری از پیشرفت فیزیکی 60درصدی تنها مرکز ناباروری استان در شهرکرد خبرداد و گفت این مرکز در آینده ای نزدیک بهره برداری می شود به گزارش ای-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها