تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند مى‏فرمايد: بنده من با هيچ كارى پسنديده‏تر از انجام آن چه كه بر او فرض كردم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820785259




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- 6 هزار مرکز درمان اعتیاد در کشور فعال است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور: 6 هزار مرکز درمان اعتیاد در کشور فعال است یزد - ایرنا - معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، از فعالیت 6 هزار مرکز درمان اعتیاد در کشور خبر داد و گفت: در مدیریت درمان اعتیاد سنتی در دنیا حرف برای گفتن داریم.


به گزارش ایرنا، "پرویز افشار" شنبه شب در آیین افتتاح مرکز درمان اجباری اعتیاد در یزد با اشاره به کمبود درمانگران اعتیاد به مواد مخدر صنعتی در کشور افزود: افزایش مصرف مواد مخدر صنعتی در کشور نگران کننده است و باید برای این مشکل چاره اندیشی کرد.
وی اعلام کرد: افزایش تعداد متخصص و درمان گر اعتیاد به مواد مخدر صنعتی در دستور کار این ستاد قرار دارد، درمان اعتیاد به ماده مخدر شیشه بدلیل وابستگی روانی که دارد طولانی تر از سایر مواد مخدر است.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور خاطر نشان کرد: برای درمان اعتیاد شیشه نیاز به مداخله روانی، چهره به چهره، تغییر شیوه زندگی است.
افشار، در خصوص راه اندازی مراکز درمان اجباری اعتیاد با بیان اینکه درمان اجباری اعتیاد لازم است، گفت: اما این یک نگاه حداقلی است و به عنوان آخرین راه حل بعد از درمان های سرپایی و نگهداری که به صورت اختیاری و خود معرف صورت می گیرد، خواهد بود.
وی، با اشاره به هزینه های بالای درمان اعتیاد به شیوه نگهداری و اقامتی، خاطرنشان کرد: هزینه شیوه درمان فقط برای غذا روزانه به ازای هر نفر 70 تا یکصد هزار ریال و این جدا از هزینه های مکان، دارو و پرسنل است.
این مسوول، با بیان اینکه بهترین شیوه درمان؛ حضور بین معتادین در محل های اسکان، پاتوق های آنان و ارائه بسته های درمانی است، تاکید کرد: این شیوه ضمن ایجاد هویت در آنان موجب می شود برای درمان اختیاری اعتیاد خود اقدام کنند و از سوی دیگر خرده جرایم ناشی از اعتیاد نیز کاهش یابد.
استاندار یزد نیز در این آیین با اظهار تاسف از گرایش جوانان کم سن و سال به اعتیاد گفت: از دیدن جوانانی که به دام اعتیاد گرفتار شده اند متاثر می شویم، جوانی که با انرژی و توان خود می توانست نقش موثری در مملکت داشته باشد اینگونه درگیر اعتیاد شده است.
سید "محمد میرمحمدی" با بیان این که اعتیاد را باید بیماری تلقی کرد، افزود: با معضل اعتیاد باید همانند سایر بیماریها نگاه کرد تا هر معتادی بتواند به راحتی به بیمارستان و درمانگاه ذیربط مراجعه کند.
وی خاطر نشان کرد: نباید به معتادان به چشم گناهکار نگریسته شود بلکه باید به انها به چشم بیمارانی نگاه شود که بدلایل گوناگون در دام این بیماری گرفتار آمده اند و نیاز به درمان دارند.
ظرفیت پذیرش مرکز درمان اجباری اعتیاد یزد را 150 نفر اعلام شد و هم اکنون 106 نفر در این مرکز پذیرش شده اند.
این مرکز با هدف ارائه خدمات درمان اعتیاد به معتادین که با حکم قضایی ارجاع داده می شوند راه اندازی شده است.
مرکز یاد شده شامل بخش های مددکاری، روانشناسی، روانپزشک است.
بر اساس اعلام کارشناسان این بخش از مجموع معتادان، یک درصد آنان مواد مخدر صنعتی مصرف می کنند.
استان یزد یک میلیون و 58 هزار نفر جمعیت دارد. ک/2
8068



02/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن