تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس با يقين بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند، كوه‏ها به همراه او تسبيح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803883577




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- گامی جدید محققان ایرانی دردرمان سرطان روده با نانو داروی خوراکی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گامی جدید محققان ایرانی دردرمان سرطان روده با نانو داروی خوراکی تهران- ایرنا- محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران جهت درمان سرطان روده اقدام به ساخت و بررسی عملکرد گونه ای از نانو داروها با قابلیت تجویزخوراکی کردند.


به گزارش ایرنا ازستاد ویژه توسعه فناوری نانو، دکتر حسنیه حسین زاده یکی از محققان این طرح گفت:این نانودارو که در مقیاس آزمایشگاهی تولید شده، به روشی ساده قابل تولید و بسیار اثربخش است.
وی افزود:"جم سیتابین" یک داروی ضدسرطان محلول در آب است که فقط به شکل تزریقی در بازار دارو موجود بوده و شکل خوراکی ندارد.
وی بیان کرد:این دارو در درمان برخی سرطان ها از جمله سرطان روده مورد استفاده قرار می گیرد، با توجه به محلول بودن این دارو و اینکه از طریق حامل های موجود در سطح سلول برداشت می شود، میزان ورود آن به داخل سلول محدود است.
حسین زاده اظهارکرد: در این طرح، سیستم نانوذره ای با کمک پلیمر کیتوسان طراحی شده که می تواند اثربخشی دارو را در از بین بردن سلول های سرطانی افزایش دهد.
وی درخصوص فواید اصلی استفاده از نانوداروی طراحی شده افزود: نانوذرات تهیه شده می توانند میزان داروی جم سیتابین مورد استفاده در درمان سرطان روده را کاهش دهند، لذا کاهش اثرات جانبی دارو و افزایش اثربخشی آن و کاهش هزینه مصرفی در درمان با دارو، از مزایای اصلی استفاده از نانوداروی پیشنهادی خواهد بود.
وی ادامه داد: مزیت روش مورد استفاده، ساده بودن آن وعدم استفاده از حلال های آلی در تهیه نانوذرات است، علاوه بر این، تهیه شکل خوراکی از دارویی که تا کنون فقط به فرم تزریقی وجود داشته، از جهت سهولت استفاده و تجویز از اهمیت زیادی برخوردار است، این طرح می تواند در صنعت داروسازی برای تهیه فرمولاسیون های داروهایی در مقیاس نانو جهت دارورسانی به شکل خوراکی مورد استفاده قرار گیرد.
حسین زاده افزود: حامل های تهیه شده در این طرح ویژگی مخاط چسبی بالایی دارند، با توجه به اینکه در بخش های مختلفی از دستگاه گوارش، مثل روده، مقدار تولید موسین ( موسین یکی از پروتئین های موجود در بزاق است که از مخلوط شدن آن با آب، مایع لزج و چسبنده ای به نام «موکوس» به وجود می آید) بالا است، این نانوذرات می توانند به عنوان یک سیستم کارا و مؤثر برای دارورسانی مستقیم به این نواحی مورد استفاده قرارگیرند.
وی گفت: به عبارت دیگر، نانوذرات کیتوسانی حاوی جم سیتابین، می توانند با موسین تولید شده توسط سلول های روده اتصال برقرارکرده و با غلظت زیادی درسطح سلول تجمع پیدا کنند، رها شدن آهسته جم سیتابین از نانوذرات چسبیده به سطح سلول باعث افزایش دسترسی ناقل غشایی نوکلئوزیدی به دارو و افزایش ورود دارو به سلول می شود.
به گفته حسین زاده، نانوذرات بدست آمده دارای ساختار کروی با اندازه 80 تا 170 نانومترند، مطالعات برون تنی این دارو نشان داده که نانوذرات تهیه شده در مقایسه با داروی جم سیتابین، کارایی بالاتری داشته و با دوز دارویی کمتر از آن، اثربخشی بالایی در مرگ سلول های سرطان روده نشان می دهند.
در این طرح دکتر فاطمه اطیابی، دکتر سید ناصراستاد اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر حسنیه حسین زاده دستیار گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی دانشگاه تهران همکاری داشته اند.
علمی (1)** 9340**1440



02/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن