تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه‏اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827619255




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- افزایش درگیری های شمال میانمار و سنجش کارآمدی دولت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: افزایش درگیری های شمال میانمار و سنجش کارآمدی دولت کوالالامپور - ایرنا - درگیری گروه های شورشی با نظامیان میانمار از حدود یک ماه پیش به چالش اصلی دولت این کشور تبدیل شده است و اکنون با شدت یافتن آن نشان می دهد دولت میانمار به تنهایی قادر به کنترل اوضاع نیست.


به گزارش ایرنا، به رغم تلاش های دولت میانمار که پیش از این وعده داده بود تا 12 فوریه (23 بهمن) در روز اتحاد این کشور توافقنامه سال 1947 که تاکنون موجب اتحاد این کشور در مناطق شمالی نشده بود را به امضا برساند، این امر نه تنهایی اجرایی نشد بلکه درگیری ها در شمال میانمار و در همسایگی چین تشدید شد.
"تین سین" اظهار امیدواری کرده بود که امضای این توافقنامه به درگیری های طولانی مدت که باعث کشته شدن بسیاری از نیروهای شورشی و امنیتی میانمار شده بود، پایان دهد.
اما از روزهای پایانی دی ماه، ارتش دولت "تین سین" گرفتار یکی از سخت ترین درگیری های خود با شورشیان شمال از جمله با نژاد "کوکانگ" که از نژادهای ساکنان شمال میانمار هستند، شد.
کوکانگ ها قصد داشتند کنترل "لائوکای" مرکز منطقه ای با نام "کوکانگ" که مشابه نام نژادی آن ها است را در اختیار بگیرند.
کوکانگ ها به زبان "ماندرین" چینی سخن می گویند و در سال 1997 تخمین زده شد با جمیعت مهاجر دیگری به نام "یونانیس" حدود 30 تا 40 درصد از جمعیت چینی اقلیت های نژادی میانمار را تشکیل می دهند.
از درگیری های اواخر دی ماه تاکنون دستکم 75 نفر از نیروهای دولتی و شورشیان کشته و دهها هزاران نفر نیز مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده اند.
دهها هزار آواره ای که به سوی چین عزیمت کرده اند، درخواست میانمار به منظور حمایت چین از این کشور و واکنش پکن به این درگیری ها به موضوع حساسی تبدیل کرده است.
چین به طرف های متخاصم برای جلوگیری از تشدید وخامت اوضاع و گسترش درگیری میان شورشیان منطقه "کودانگ" با ارتش میانمار در مرزهای این کشور هشدار داده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه چین اعلام کرد: ما اجازه نمی دهیم یک سازمان یا افرادی فعالیت هایی انجام دهند که روابط بین چین و میانمار و ثبات مناطق مرزی را بر هم بزنند.
از سوی دیگر گفته می شود درخواست های "فئونگ کیا- شین" که رهبری ارتش مردم "کوکانگ" و ریاست منطقه "کوکانگ" را نیز بر عهده دارد از دولت چین به ویژه در فضای آنلاین از سوی چینی ها حمایت هایی کسب کرده است.
از جانب دیگر میانمار از مقام های پکن خواسته است برای جلوگیری از حملات تروریستی از داخل خاک چین همکاری کنند.
مقام های نظامی میانمار "قدرت های خارجی" را به حمایت از شورشیان متهم می کنند.
دفتر ریاست جمهوری میانمار روز پنجشنبه گذشته در بیانیه ای از چین خواست اجازه ندهد خاک آن کشور به پایگاهی برای حملات تروریستی تبدل شود.
درگیری های شمال میانمار همچنین با شدت کمتری بین نیروهای دولتی و "ارتش آزادی ملی تاآنگ" (تی.ان.ال.ای) که از نژاد "پالائونگ" در استان شمالی "شان" هستند ادامه دارد و این موضوع به ناآرامی ها در شمال میانمار افزوده است.
نخستین درگیری ها در شمال میانمار که از اواخر دی ماه آغاز شد، بین نیروهای دولتی میانمار و گروه های شورشی "کاچین" که خود را "ارتش مستقل کاچین" می دانند رخ داد.
نیروهای شورشی وزیر حمل و نقل این استان و دو افسر پلیس را به اسارت گرفتند که پس از مدت کوتاهی این وزیر آزاد شد، اما دو افسر دیگر در اختیار آنها باقی ماندند.
درگیری های اخیر در میانمار به ویژه در استان کاچین برای یک دوره 17 ساله تا سال 2011 که به واسطه اعلام آتش بس متوقف شده بود، بار دیگر از سال 2011 به چالش اصلی دولت این کشور برای سامان بخشیدن به وضعیت شمال این کشور شد. وضعیتی که دولت تین سین تاکنون موفق به آرام کردن اوضاع آن نشده است و با توجه به شرایط ایجاد شده به طور قطع دولت میانمار بدون کمک های خارجی قادر به مسلط شدن بر اوضاع نیست.
سختی شرایط برای دولت میانمار هنگامی افزایش می یابد که برخی از گروه های نژادی مخالف دولت از یکدیگر حمایت می کنند. به عنوان مثال، در درگیری های اخیر، "ارتش آراکان" که در غرب این کشور علیه دولت فعالیت می کند، "ارتش آزادی ملی تاآنگ" و دیگر نیروهای مخالف دولت در استان "شان" همگی وعده داده اند که از شورشی های "کوکانگ" به صورت همه جانبه حمایت می کنند.
اگر چه دولت میانمار توانسته است با برخی از گروه های نژادی به واسطه فقر زیاد این گروه ها و چشم امید داشتن به سوی منابع مالی دولتی به توافق های جزئی به منظور آتش بس دست یابد، اما برخی گروه های دیگر که از طریق جرایم سازمان یافته، تجارت طلا، یشم و مواد مخدر توانسته اند برای خود ثروت اندوزی کنند اکنون خواستار مصالحه با دولت تین سین نیستند.
مخالفت این گروه ها با توافق نهایی آتش بس نشان می دهد که آنها خواستار تداوم شرایط موجود به منظور کسب ثروت بیشتر هستند. در واقع این گروه ها پیش از آنکه خواستار ایجاد آتش بس باشند، قصد دارند تا از نظر سیاسی به شرایط با ثباتی دست یابند.
آساق**241**1611



02/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن