تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زبان مؤمن در پس دل اوست، هرگاه بخواهد سخن بگويد درباره آن مى انديشد و سپس آن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829929090




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بی‌کیفیت‌ترین خودروهای داخلی


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


بازار خودرو؛
بی‌کیفیت‌ترین خودروهای داخلی
در جدیدترین ارزیابی کیفی خودروهای تولید داخل، سه خودروی با ارزش زیر ۲۵ میلیون تومان به عنوان بی‌کیفیت‌ترین خودروها معرفی شدند.



 
به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، در دی ماه امسال ۹۹ درصد از تعداد خودروهای تولید شده در داخل کشور به خودروهای سبک (سواری و وانت) و یک درصد نیز به خودروهای گروه سنگین (مسافری و باری) اختصاص داشت.

در دی ماه شاهد روند صعودی تولید خودروهای سواری بودیم به طوری که تعداد خودروهای ارزشیابی شده نسبت به ماه قبل از آن ۱۴.۲ درصد افزایش یافت.

طبق ارزیابی انجام شده، سوزوکی گرند ویتارا محصول شرکت ایران خودرو خراسان، سراتو محصول شرکت سایپا و پارس تندر محصول شرکت پارس خودرو کمترین نمره منفی خودروها را در دی ماه کسب کردند.

در این ماه، خودروهای سواری در ۵ دسته قیمتی زیر ۲۵ میلیون تومان، بین ۲۵ تا ۵۰ میلیون تومان، بین ۵۰ تا ۷۵ میلیون تومان، بین ۷۵ تا ۱۰۰میلیون تومان و بالای ۱۰۰ میلیون تومان ارزیابی شدند.

در دسته قیمتی خودروهای زیر ۲۵ میلیون تومان، خودروهای تیبا، سایپا ۱۳۱X شرکت سایپا، سایپا ۱۳۱X شرکت پارس خودرو، سایپا ۱۳۲X و ام وی ام ۱۱۰ مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند که هر کدام به ترتیب ۵۷.۶، ۷۷.۱، ۷۸.۵، ۸۰.۰ و ۸۳.۰ نمره منفی را به خود اختصاص داده اند.

همچنین در گروه قیمتی بین ۲۵ تا ۵۰ میلیون تومان که بیشترین تعداد خودروهای مصرفی را شامل می‌شود، شاهد ارزیابی ۱۶ خودرو هستیم و از بین آنها پارس تندر محصول شرکت پارس خودرو و تندر ۹۰ اتوماتیک محصول گروه خودروسازی ایران خودرو هر دو با ۲۰.۵ نمره منفی به عنوان کیفی‌ترین خودرو شناخته شدند.

پس از آن، تندر ۹۰ پارس خودرو و ایران خودرو و پژو ۲۰۶ صندوق دار به ترتیب با ۲۰.۶، ۲۰.۷ و ۲۱.۸ نمره منفی در رده‌های بعدی جدول ارزیابی کیفی قرار گرفته‌اند.

گروه خودروهای بین ۵۰ تا ۷۵ میلیون تومان نیز شامل ۵ خودرو جک J۵ اتوماتیک با ۴۴.۷ نمره منفی، ام وی ام ایکس ۳۳ جدید با ۴۵.۳ نمره منفی، جک J۵ معمولی با ۴۷.۱ نمره منفی، لیفان ایکس ۶۰ با ۵۰.۰ نمره منفی و ولکس ۳۰C با ۵۹.۴ نمره منفی است که جک J۵ اتوماتیک با کیفیت‌ترین خودرو این گروه معرفی شده است.

این در حالی است که در هر کدام از دسته‌های قیمتی بین ۷۵ تا ۱۰۰ میلیون تومان و بالای ۱۰۰ میلیون تومان تنها یک خودرو مورد ارزیابی قرار گرفته و لازم به ذکر است که خودروهای این دو گروه کمترین نمره منفی ارزیابی این ماه را از آن خود کرده اند.

خودروی سراتو محصول شرکت سایپا در دسته قیمتی بین ۷۵ تا ۱۰۰ میلیون تومان در این ماه مورد ارزیابی قرار گرفته است و در این ارزیابی ها ۱۶.۹ نمره منفی کسب کرده و از نظر کیفی در جایگاه دوم خودروهای دی ماه قرار گرفته است.

همچنین در دسته قیمتی بالای ۱۰۰ میلیون تومان، خودرو سوزوکی گرند ویتارا محصول شرکت ایران خودرو خراسان به چشم ‌می خورد که ۱۶.۴ نمره منفی به عنوان با کیفیت‌ترین خودرو سواری دی ماه معرفی شده است.

عیوب فنی و عملکردی:

عیوب فنی و عملکردی شامل کدهای ۱ (فنربندی، تعلیق و فرمان)، ۲ (موتور و انتقال قدرت)، ۳ (ترمز) و ۴ (تجهیزات الکتریکی) است. عیوب تزئینات و مونتاژی شامل کدهای ۵ (تزئینات) و ۸ (صداهای غیرعادی) است. عیوب بدنه شامل کدهای ۶ (بدنه) و ۹ (نفوذ آب) و عیوب رنگ هم کد ۷ است.

در دی ماه در هر ۴ بخش عیوب فنی و عملکردی، تزئینات و مونتاژ، بدنه و رنگ به ترتیب شاهد بهبود کیفی ۸.۳، ۳.۲، ۶.۸ و ۱.۳ درصدی هستیم که از جمله عوامل اصلی در ایجاد این روند رو به بهبود می‌توان به تولید خودروهای با کیفیت این رده یعنی کیا سراتو، ام وی ام ایکس ۳۳ جدید، ام وی ام ۳۱۵ جدید، تندر ۹۰ اتوماتیک و همچنین روند رو به رشد خودروهای تیبا، پژو ۴۰۵ و پژو پارس اشاره کرد.

همچنین در ۴ بخش فوق به ترتیب سایپا X۱۳۱ ، ام وی ام۱۱۰ ، سایپا X۱۳۲ و ولکس ۳۰C بیشترین نمرات منفی را کسب کردند.

در دی ماه تعداد ایرادات مهم و اساسی نسبت به ماه قبل از آن دستخوش تغییری نشد. در نهایت میانگین نمره منفی خودروهای گروه سواری ۴.۸ درصد بهبود یافت که عمدتاً مربوط به روند رو به رشد خودروهای تیبا و پژو ۴۰۵ و پارس است.

تغییر کیفیت خودروهای سواری:

در دی ماه بیشترین بهبود کیفیت مربوط به خودروهای تیبا، پژو ۴۰۵ خراسان و پژو ۲۰۶ صندوق دار بوده است. همچنین تیبا ۲، ام وی ام ۵۳۰ و ولکس ۳۰C نیز بیشترین تنزل کیفی را تجربه کرده‌اند.
وانت:

به گزارش روابط عمومی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران،‌ در بخش وانت شاهد افزایش ۴.۸ درصدی تولید در دی ماه در مقایسه با ماه قبل از آن هستیم. از نکات مهم و حائز اهمیت در مورد تیراژ تولید خودروهای گروه وانت می‌توان به قطع تولید محصولات شرکت سازه‌های خودرو دیار یعنی وانت های وینگل تک کابین و دوکابین در این ماه، اشاره کرد.

علی‌رغم افزایش تولید خودروهای گروه وانت در دی ماه، ارزشیابی این خودروها ۱۲.۷ درصد کاهش یافت، به طوری که هر ۴ مدل خودروی ارزشیابی شده در سطح B قرار گرفتند.

وانت دیزل زامیاد در صدر و وانت نیسان دوگانه سوز هم در انتهای جدول رده‌بندی قرار گرفتند.

عیوب فنی و عملکردی:

در بخش عیوب فنی و عملکردی، خودرو وانت دیزل زامیاد بیشترین نمره منفی را کسب کرد. از طرفی شاهد تنزل ۲۸.۶ درصدی نمره منفی در دی ماه نسبت به ماه قبل از آن هستیم که بیشترین تأثیر در ایجاد این روند نزولی مربوط به وانت دیزل زامیاد است.

در بخش تزئینات و مونتاژ شاهد افت ۳.۱ درصدی هستیم که عمدتاً مربوط به روند نزولی خودرو وانت نیسان تک سوز است. ضمناً وانت پیکان تبریز بیشترین نمره منفی را در این بخش کسب کرد.

در بخش بدنه، خودروی وانت نیسان تک سوز بیشترین نمره منفی را کسب کرد، از طرفی در این بخش میانگین نمره منفی ۲۳.۶ درصد افزایش یافت که بیشترین تأثیر در ایجاد این روند رو به افول مربوط به خودروی وانت نیسان تک سوز است.

در بخش رنگ، وانت پیکان تبریز بیشترین نمره منفی را به خود اختصاص داد، همچنین شاهد ارتقاء ۶.۱ درصدی میانگین نمره منفی این بخش در دی ماه نسبت به ماه قبل از آن هستیم که بیشترین تأثیر مربوط به خودروی وانت دیزل زامیاد است.

در دی ماه تعداد ایرادات مهم و اساسی، ۵۳.۵ درصد کاهش یافته داشته است که عمده دلیل این موضوع مربوط به کاهش تعداد این ایرادات در خودروهای وانت نیسان تک سوز و وانت دیزل زامیاد است.

در نهایت میانگین نمره منفی خودروهای گروه وانت، افت کیفی ۱۵.۲ درصدی را تجربه کرد که عمدتاً مربوط به قطع تولید خودروهای با کیفیت این رده یعنی وانت وینگل تک کابین و وانت وینگل دو کابین در ماه جاری است.

تغییر کیفیت وانت‌ها:

در دی ماه، وانت نیسان تک سوز بیشترین میزان بهبود را به خود اختصاص داده است.

گروه سنگین :

در بخش خودروهای تجاری مسافری در دی ماه مانند ماه قبل از آن، هیچ خودرویی ارزشیابی نشده است.

در بخش خودروهای تجاری باری شاهد رشد ۵.۲ درصدی تولید در دی ماه در مقایسه با ماه قبل از آن هستیم که بیشترین تأثیر در ایجاد این روند، افزایش تولید کامیون اسکانیا G۴۰۰ (کمپرسی) و کامیونت الوند است.

با توجه به روند صعودی تولید خودروهای این گروه، در گروه کامیونت ها، کامیونت ایسوزو NPR۷۵P محصول بهمن دیزل در رده نخست قرار گرفت.

در گروه کامیون ها در میان ۴ مدل خودروی تولیدی، کامیون اسکانیا G۴۰۰ (کمپرسی) محصول ماموت دیزل در صدر قرار گرفت. در بخش کشنده ها هم ۴ تیپ خودرو تولید شد که کشنده بنز آکسور محصول ایران خودرو دیزل در بالاترین رده این گروه قرار گرفت.

عیوب فنی و عملکردی:

در بخش عیوب فنی و عملکردی، کامیون البرز و کشنده ماز بیشترین نمرات منفی را کسب کردند. همچنین میانگین نمره منفی این بخش در دی ماه نسبت به ماه قبل از آن به میزان قابل توجهی افزایش داشت که عمدتاً مربوط به روند نزولی کامیون سنگین بنز WH است.

در بخش تزئینات و مونتاژ کامیونت الوند بالاترین نمره منفی را کسب کرد. از طرفی میانگین نمره منفی این بخش ۱.۴ درصد نسبت به ماه قبل کاهش داشت که عمدتاً مربوط به روند رو به بهبود کشنده کاوه و کشنده ماز است.

در بخش بدنه، کامیون بنز WH حداکثر نمره منفی را کسب کرد، همچنین شاهد بهبود ۶.۳ درصدی در دی ماه نسبت به ماه قبل از آن هستیم که بیشترین تأثیر در ایجاد این روند رو به رشد، مربوط به کامیون ایسوزو NPR۷۵M است.

در بخش رنگ، کشنده ماز بیشترین نمره منفی را به خود اختصاص داد، همچنین میانگین نمره منفی این بخش در دی ماه نسبت به ماه قبل از آن دستخوش تغییری نشد.

در نهایت، در میانگین نمره منفی خودروهای این گروه شاهد بهبود کیفی ۰.۸ درصدی در دی ماه نسبت به ماه قبل از آن هستیم.

تغییرات کیفیت خودروهای گروه سنگین:

در نمودار روند تغییرات میانگین نمره منفی خودروهای گروه تجاری در دی ماه نسبت به ماه قبل از آن مشاهده می کنیم که کشنده ماز بیشترین درصد بهبود و کامیون اسکانیا G۴۰۰ (کمپرسی) هم بیشترین درصد تنزل را داشته‌اند./فارس/110



۰۱/۱۲/۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن