محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844871474
بیکیفیتترین خودروهای داخلی
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
بازار خودرو؛
بیکیفیتترین خودروهای داخلی
در جدیدترین ارزیابی کیفی خودروهای تولید داخل، سه خودروی با ارزش زیر ۲۵ میلیون تومان به عنوان بیکیفیتترین خودروها معرفی شدند.
به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، در دی ماه امسال ۹۹ درصد از تعداد خودروهای تولید شده در داخل کشور به خودروهای سبک (سواری و وانت) و یک درصد نیز به خودروهای گروه سنگین (مسافری و باری) اختصاص داشت.
در دی ماه شاهد روند صعودی تولید خودروهای سواری بودیم به طوری که تعداد خودروهای ارزشیابی شده نسبت به ماه قبل از آن ۱۴.۲ درصد افزایش یافت.
طبق ارزیابی انجام شده، سوزوکی گرند ویتارا محصول شرکت ایران خودرو خراسان، سراتو محصول شرکت سایپا و پارس تندر محصول شرکت پارس خودرو کمترین نمره منفی خودروها را در دی ماه کسب کردند.
در این ماه، خودروهای سواری در ۵ دسته قیمتی زیر ۲۵ میلیون تومان، بین ۲۵ تا ۵۰ میلیون تومان، بین ۵۰ تا ۷۵ میلیون تومان، بین ۷۵ تا ۱۰۰میلیون تومان و بالای ۱۰۰ میلیون تومان ارزیابی شدند.
در دسته قیمتی خودروهای زیر ۲۵ میلیون تومان، خودروهای تیبا، سایپا ۱۳۱X شرکت سایپا، سایپا ۱۳۱X شرکت پارس خودرو، سایپا ۱۳۲X و ام وی ام ۱۱۰ مورد ارزیابی قرار گرفتهاند که هر کدام به ترتیب ۵۷.۶، ۷۷.۱، ۷۸.۵، ۸۰.۰ و ۸۳.۰ نمره منفی را به خود اختصاص داده اند.
همچنین در گروه قیمتی بین ۲۵ تا ۵۰ میلیون تومان که بیشترین تعداد خودروهای مصرفی را شامل میشود، شاهد ارزیابی ۱۶ خودرو هستیم و از بین آنها پارس تندر محصول شرکت پارس خودرو و تندر ۹۰ اتوماتیک محصول گروه خودروسازی ایران خودرو هر دو با ۲۰.۵ نمره منفی به عنوان کیفیترین خودرو شناخته شدند.
پس از آن، تندر ۹۰ پارس خودرو و ایران خودرو و پژو ۲۰۶ صندوق دار به ترتیب با ۲۰.۶، ۲۰.۷ و ۲۱.۸ نمره منفی در ردههای بعدی جدول ارزیابی کیفی قرار گرفتهاند.
گروه خودروهای بین ۵۰ تا ۷۵ میلیون تومان نیز شامل ۵ خودرو جک J۵ اتوماتیک با ۴۴.۷ نمره منفی، ام وی ام ایکس ۳۳ جدید با ۴۵.۳ نمره منفی، جک J۵ معمولی با ۴۷.۱ نمره منفی، لیفان ایکس ۶۰ با ۵۰.۰ نمره منفی و ولکس ۳۰C با ۵۹.۴ نمره منفی است که جک J۵ اتوماتیک با کیفیتترین خودرو این گروه معرفی شده است.
این در حالی است که در هر کدام از دستههای قیمتی بین ۷۵ تا ۱۰۰ میلیون تومان و بالای ۱۰۰ میلیون تومان تنها یک خودرو مورد ارزیابی قرار گرفته و لازم به ذکر است که خودروهای این دو گروه کمترین نمره منفی ارزیابی این ماه را از آن خود کرده اند.
خودروی سراتو محصول شرکت سایپا در دسته قیمتی بین ۷۵ تا ۱۰۰ میلیون تومان در این ماه مورد ارزیابی قرار گرفته است و در این ارزیابی ها ۱۶.۹ نمره منفی کسب کرده و از نظر کیفی در جایگاه دوم خودروهای دی ماه قرار گرفته است.
همچنین در دسته قیمتی بالای ۱۰۰ میلیون تومان، خودرو سوزوکی گرند ویتارا محصول شرکت ایران خودرو خراسان به چشم می خورد که ۱۶.۴ نمره منفی به عنوان با کیفیتترین خودرو سواری دی ماه معرفی شده است.
عیوب فنی و عملکردی:
عیوب فنی و عملکردی شامل کدهای ۱ (فنربندی، تعلیق و فرمان)، ۲ (موتور و انتقال قدرت)، ۳ (ترمز) و ۴ (تجهیزات الکتریکی) است. عیوب تزئینات و مونتاژی شامل کدهای ۵ (تزئینات) و ۸ (صداهای غیرعادی) است. عیوب بدنه شامل کدهای ۶ (بدنه) و ۹ (نفوذ آب) و عیوب رنگ هم کد ۷ است.
در دی ماه در هر ۴ بخش عیوب فنی و عملکردی، تزئینات و مونتاژ، بدنه و رنگ به ترتیب شاهد بهبود کیفی ۸.۳، ۳.۲، ۶.۸ و ۱.۳ درصدی هستیم که از جمله عوامل اصلی در ایجاد این روند رو به بهبود میتوان به تولید خودروهای با کیفیت این رده یعنی کیا سراتو، ام وی ام ایکس ۳۳ جدید، ام وی ام ۳۱۵ جدید، تندر ۹۰ اتوماتیک و همچنین روند رو به رشد خودروهای تیبا، پژو ۴۰۵ و پژو پارس اشاره کرد.
همچنین در ۴ بخش فوق به ترتیب سایپا X۱۳۱ ، ام وی ام۱۱۰ ، سایپا X۱۳۲ و ولکس ۳۰C بیشترین نمرات منفی را کسب کردند.
در دی ماه تعداد ایرادات مهم و اساسی نسبت به ماه قبل از آن دستخوش تغییری نشد. در نهایت میانگین نمره منفی خودروهای گروه سواری ۴.۸ درصد بهبود یافت که عمدتاً مربوط به روند رو به رشد خودروهای تیبا و پژو ۴۰۵ و پارس است.
تغییر کیفیت خودروهای سواری:
در دی ماه بیشترین بهبود کیفیت مربوط به خودروهای تیبا، پژو ۴۰۵ خراسان و پژو ۲۰۶ صندوق دار بوده است. همچنین تیبا ۲، ام وی ام ۵۳۰ و ولکس ۳۰C نیز بیشترین تنزل کیفی را تجربه کردهاند.
وانت:
به گزارش روابط عمومی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، در بخش وانت شاهد افزایش ۴.۸ درصدی تولید در دی ماه در مقایسه با ماه قبل از آن هستیم. از نکات مهم و حائز اهمیت در مورد تیراژ تولید خودروهای گروه وانت میتوان به قطع تولید محصولات شرکت سازههای خودرو دیار یعنی وانت های وینگل تک کابین و دوکابین در این ماه، اشاره کرد.
علیرغم افزایش تولید خودروهای گروه وانت در دی ماه، ارزشیابی این خودروها ۱۲.۷ درصد کاهش یافت، به طوری که هر ۴ مدل خودروی ارزشیابی شده در سطح B قرار گرفتند.
وانت دیزل زامیاد در صدر و وانت نیسان دوگانه سوز هم در انتهای جدول ردهبندی قرار گرفتند.
عیوب فنی و عملکردی:
در بخش عیوب فنی و عملکردی، خودرو وانت دیزل زامیاد بیشترین نمره منفی را کسب کرد. از طرفی شاهد تنزل ۲۸.۶ درصدی نمره منفی در دی ماه نسبت به ماه قبل از آن هستیم که بیشترین تأثیر در ایجاد این روند نزولی مربوط به وانت دیزل زامیاد است.
در بخش تزئینات و مونتاژ شاهد افت ۳.۱ درصدی هستیم که عمدتاً مربوط به روند نزولی خودرو وانت نیسان تک سوز است. ضمناً وانت پیکان تبریز بیشترین نمره منفی را در این بخش کسب کرد.
در بخش بدنه، خودروی وانت نیسان تک سوز بیشترین نمره منفی را کسب کرد، از طرفی در این بخش میانگین نمره منفی ۲۳.۶ درصد افزایش یافت که بیشترین تأثیر در ایجاد این روند رو به افول مربوط به خودروی وانت نیسان تک سوز است.
در بخش رنگ، وانت پیکان تبریز بیشترین نمره منفی را به خود اختصاص داد، همچنین شاهد ارتقاء ۶.۱ درصدی میانگین نمره منفی این بخش در دی ماه نسبت به ماه قبل از آن هستیم که بیشترین تأثیر مربوط به خودروی وانت دیزل زامیاد است.
در دی ماه تعداد ایرادات مهم و اساسی، ۵۳.۵ درصد کاهش یافته داشته است که عمده دلیل این موضوع مربوط به کاهش تعداد این ایرادات در خودروهای وانت نیسان تک سوز و وانت دیزل زامیاد است.
در نهایت میانگین نمره منفی خودروهای گروه وانت، افت کیفی ۱۵.۲ درصدی را تجربه کرد که عمدتاً مربوط به قطع تولید خودروهای با کیفیت این رده یعنی وانت وینگل تک کابین و وانت وینگل دو کابین در ماه جاری است.
تغییر کیفیت وانتها:
در دی ماه، وانت نیسان تک سوز بیشترین میزان بهبود را به خود اختصاص داده است.
گروه سنگین :
در بخش خودروهای تجاری مسافری در دی ماه مانند ماه قبل از آن، هیچ خودرویی ارزشیابی نشده است.
در بخش خودروهای تجاری باری شاهد رشد ۵.۲ درصدی تولید در دی ماه در مقایسه با ماه قبل از آن هستیم که بیشترین تأثیر در ایجاد این روند، افزایش تولید کامیون اسکانیا G۴۰۰ (کمپرسی) و کامیونت الوند است.
با توجه به روند صعودی تولید خودروهای این گروه، در گروه کامیونت ها، کامیونت ایسوزو NPR۷۵P محصول بهمن دیزل در رده نخست قرار گرفت.
در گروه کامیون ها در میان ۴ مدل خودروی تولیدی، کامیون اسکانیا G۴۰۰ (کمپرسی) محصول ماموت دیزل در صدر قرار گرفت. در بخش کشنده ها هم ۴ تیپ خودرو تولید شد که کشنده بنز آکسور محصول ایران خودرو دیزل در بالاترین رده این گروه قرار گرفت.
عیوب فنی و عملکردی:
در بخش عیوب فنی و عملکردی، کامیون البرز و کشنده ماز بیشترین نمرات منفی را کسب کردند. همچنین میانگین نمره منفی این بخش در دی ماه نسبت به ماه قبل از آن به میزان قابل توجهی افزایش داشت که عمدتاً مربوط به روند نزولی کامیون سنگین بنز WH است.
در بخش تزئینات و مونتاژ کامیونت الوند بالاترین نمره منفی را کسب کرد. از طرفی میانگین نمره منفی این بخش ۱.۴ درصد نسبت به ماه قبل کاهش داشت که عمدتاً مربوط به روند رو به بهبود کشنده کاوه و کشنده ماز است.
در بخش بدنه، کامیون بنز WH حداکثر نمره منفی را کسب کرد، همچنین شاهد بهبود ۶.۳ درصدی در دی ماه نسبت به ماه قبل از آن هستیم که بیشترین تأثیر در ایجاد این روند رو به رشد، مربوط به کامیون ایسوزو NPR۷۵M است.
در بخش رنگ، کشنده ماز بیشترین نمره منفی را به خود اختصاص داد، همچنین میانگین نمره منفی این بخش در دی ماه نسبت به ماه قبل از آن دستخوش تغییری نشد.
در نهایت، در میانگین نمره منفی خودروهای این گروه شاهد بهبود کیفی ۰.۸ درصدی در دی ماه نسبت به ماه قبل از آن هستیم.
تغییرات کیفیت خودروهای گروه سنگین:
در نمودار روند تغییرات میانگین نمره منفی خودروهای گروه تجاری در دی ماه نسبت به ماه قبل از آن مشاهده می کنیم که کشنده ماز بیشترین درصد بهبود و کامیون اسکانیا G۴۰۰ (کمپرسی) هم بیشترین درصد تنزل را داشتهاند./فارس/110
۰۱/۱۲/۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
فارس از ارزیابی کیفی خودروها در دی ماه گزارش میدهد معرفی سه خودروی زیر ۲۵ میلیون تومان به عنوان بیکیفیتترین
فارس از ارزیابی کیفی خودروها در دی ماه گزارش میدهدمعرفی سه خودروی زیر ۲۵ میلیون تومان به عنوان بیکیفیتترین خودروهای داخلیدر جدیدترین ارزیابی کیفی خودروهای تولید داخل سه خودروی با ارزش زیر ۲۵ میلیون تومان به عنوان بیکیفیتترین خودروها معرفی شدند به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگچکیده اخبار اقتصادی امروز تحریمهای جدید شرکت ملی نفتکش با شکایتهای صوری اتحادیه اروپایی/ معرفی سه خودروی زیر
چکیده اخبار اقتصادی امروزتحریمهای جدید شرکت ملی نفتکش با شکایتهای صوری اتحادیه اروپایی معرفی سه خودروی زیر ۲۵میلیون تومان به عنوان بیکیفیتترین خودروهای داخلیاظهارات معاون مسافری راه آهن در مورد برنامهریزی برای جابهجایی ۲میلیون مسافر در ایام نوروز اظهارات مدیرکل اعتبارات ببیکیفیتترین خودروهای داخلی مشخص شدند
بیکیفیتترین خودروهای داخلی مشخص شدندتاریخ انتشار شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۲۱ ۱۲ در جدیدترین ارزیابی کیفی خودروهای تولید داخل سه خودروی با ارزش زیر ۲۵ میلیون تومان به عنوان بیکیفیتترین خودروها معرفی شدند به گزارش فارس در دی ماه امسال ۹۹ درصد از تعداد خودروهای تولید-بیکیفیتترین خودروهای داخلی کدامند؟
ارزیابی کیفی خودروها بیکیفیتترین خودروهای داخلی کدامند در جدیدترین ارزیابی کیفی خودروهای تولید داخل سه خودروی با ارزش زیر ۲۵ میلیون تومان به عنوان بیکیفیتترین خودروها معرفی شدند در دی ماه امسال 99 درصد از تعداد خودروهای تولید شده در داخل کشور به خودروهای سبک سواریتکرار نمره منفی امویام 110/ سه خودرو زیر 25 میلیون تومان جز بیکیفیتترین خودروهای داخلی
گزارش بازرسی کیفیت و استاندارد ایران منتشر شد تکرار نمره منفی امویام 110 سه خودرو زیر 25 میلیون تومان جز بیکیفیتترین خودروهای داخلی در جدیدترین ارزیابی کیفی خودروهای تولید داخل سه خودروی با ارزش زیر ۲۵ میلیون تومان به عنوان بیکیفیتترین خودروها معرفی شدند به گزارش خبرنگاهجوم مردم برای خرید خودروهای داخلی؟!
نمایندگی های مجاز خودروسازان هجوم مردم برای خرید خودروهای داخلی از نمایندگی های مجاز خودروسازان داخلی گزارش می رسد كه خریداران با توجه به وضعیت بحرانی بازار در سال آینده سعی بر این دارند به هر طریق ممكن نسبت به خرید خودرو تا پایان سال جاری اقدام نمایند به گزارش سرویس اقتصادیقیمت خودروهای داخلی در روزهای پایانی هفته/ پراید روی مرز 20 میلیون
قیمت خودروهای داخلی در روزهای پایانی هفته پراید روی مرز 20 میلیون اقتصاد > صنعت - نسیم آنلاین نوشت قیمت رانا ۳۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان پراید ۱۱۱ اسای ۱۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان پارس تندر ۴۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و پارس جدید ۳۶ میلیون و ۹۰۰ هزار-درخواست خودروسازان برای افزایش قیمت خودروهای داخلی
درخواست خودروسازان برای افزایش قیمت خودروهای داخلی دبیر انجمن خودروسازان ایران گفت با توجه به افزایش عوارض دولتی و هزینههای تولید از ابتدای سال آینده قیمت خودروهای داخلی باید افزایش یابد احمد نعمت بخش در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد خودروسازان خواهان افزایش قیمت خودروهانوسان در قیمت خودروهای داخلی
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۴۱ قیمت برخی از خودروهای داخلی افزایش و قیمت برخی نیز کاهش یافته است به گزارش خبرنگار ایسنا این هفته قیمت سمند EF7 معادل 300 هزار تومان افزایش یافته است قیمت پژو پارس سال نیز 200 هزار تومان و 206 تیپ 5 معادل 100 هزار تومان افزایش یافته است همچنین قیمتسایپا: تا آخر سال قیمت خودروهای داخلی افزایش می یابد
سایپا تا آخر سال قیمت خودروهای داخلی افزایش می یابدتاریخ انتشار شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۳ ۳۰ رییس اداره بازرگانی و فروش گروه خودروسازی سایپا گفت فروش سایپا در سال جاری ۳۲ درصد افزایش داشته و در کل کشور نیز گروههای خودروسازی با ۴۶ درصد افزایش فروش مواجه بودهاند بهمعرفی سه خودروی زیر ۲۵ میلیون تومان به عنوان بیکیفیتترین خودروهای داخلی
گزارشی از ارزیابی کیفی خودروها در دی ماه معرفی سه خودروی زیر ۲۵ میلیون تومان به عنوان بیکیفیتترین خودروهای داخلی در جدیدترین ارزیابی کیفی خودروهای تولید داخل سه خودروی با ارزش زیر ۲۵ میلیون تومان به عنوان بیکیفیتترین خودروها معرفی شدند به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگجدول قیمت خودروهای پرتیراژ داخلی را مشاهده می کنید
جدول قیمت خودروهای پرتیراژ داخلی را مشاهده می کنیدقیمت خودروهای داخلی در بازار آزاد تغییر خاصی نسبت به نرخ این محصولات در هفته گذشته نداشته است قیمت خودروهای داخلی در بازار آزاد تغییر خاصی نسبت به نرخ این محصولات در هفته گذشته نداشته است این هفته قیمت سمند EF7 معادل 200 هزار توماقیمت خودروهای پرفروش داخلی و خارجی
قیمت خودروهای پرفروش داخلی و خارجی برخی از تحلیلگران معتقد هستند با توجه به فاکتورهای مالیات بر ارزش افزوده حقوق و دستمزد بیمه و شماره گذاری که با آغاز سال جدید افزایش می یابند احتمال رشد قیمت خودرو را در سال جدید بالا می برد باشگاه خبرنگاران بازار خودرو همچنان شاهد ثبات و ردرخواست خودروسازان برای افزایش قیمت خودروهای داخلی
تراز دبیر انجمن خودروسازان ایران گفت با توجه به افزایش عوارض دولتی و هزینههای تولید از ابتدای سال آینده قیمت خودروهای داخلی باید افزایش یابد به گزارش تراز احمد نعمتبخش اظهار کرد خودروسازان خواهان افزایش قیمت خودروهای داخلی در سال آینده هستند وی با بیان اینکه از ابتداجدیدترین قیمت خودروهای داخلی در بازار آزاد
یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۰۹ قیمت خودروهای داخلی در بازار آزاد تغییر خاصی نسبت به نرخ این محصولات در هفته گذشته نداشته است به گزارش خبرنگار ایسنا این هفته قیمت سمند EF7 معادل 200 هزار تومان افزایش یافته است پارس تندر نیز افت قیمت 300 هزار تومانی را تجربه کرده است به گزارش ایسنیک مدیر سایپا: تا آخر سال قیمت خودروهای داخلی افزایش می یابد
یک مدیر سایپا تا آخر سال قیمت خودروهای داخلی افزایش می یابد اقتصاد > صنعت - ایسنا نوشت رییس اداره بازرگانی و فروش گروه خودروسازی سایپا گفت فروش سایپا در سال جاری 32 درصد افزایش داشته و در کل کشور نیز گروههای خودروسازی با 46 درصد افزایش فروش مواجه بودهاقیمت خودروهای پرتیراژ داخلی در بازار+ جدول
تراز قیمت برخی از خودروهای داخلی افزایش و قیمت برخی نیز کاهش یافته است به گزارش تراز این هفته قیمت سمند EF۷ معادل ۳۰۰ هزار تومان افزایش یافته است قیمت پژو پارس سال نیز ۲۰۰ هزار تومان و ۲۰۶ تیپ ۵ معادل ۱۰۰ هزار تومان افزایش یافته است همچنین قیمت خودروی پارس تندر معادل ۲۰۰ هزار-
اقتصادی
پربازدیدترینها