واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یادواره شهدای شهرستان عباس آباد با حضور رییس مجلس برگزار می شود نوشهر - ایرنا - فرماندار عباس آباد گفت که یادواره شهدای این شهرستان هفتم اسفند ماه با حضور " علی لاریجانی " رییس مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، " سید امیر حسینی جو " روز پنجشنبه در جمع کارکنان فرمانداری خواستار همکاری همه مسوولان شهرستانی برای برگزاری هر چه بهتر این یادواره شد و افزود : شهدا از بهترین سرمایه خویش که جان است برای تامین آرامش و آسایش و امنیت کشور اسلامی ایران گذشتند و ما امروز وظیفه داریم علاوه بر باشکوه برگزار کردن این یادواره در جهت اهداف انقلاب و شهدا با تلاشی مضاعف حرکت کنیم.
وی بر ضرورت تدوین برنامه برای پیشرفت اهداف مورد نظر تاکید کرد و اظهار داشت : با توجه به سیاست دولت تدبیر و امید، استفاده حداکثری از نیرو به همراه برنامه های کارشناسی شده در مسایل اجرایی و مدیریتی باید مد نظر کارکنان و کارشناسان در تدوین برنامه سال آینده مورد نظر قرار گیرد.
حسینی جو تصریح کرد: عباس آباد برای ما جایگاه ویژه ای دارد و این شهرستان یکی از مساعدترین مناطق برای توسعه گردشگری و صنعتی است که باید با فراهم کردن زیر ساخت های لازم در این جهت گام برداریم.
وی خاطرنشان کرد: با حفظ و تقویت وحدت، همدلی و یکپارچگی بین مردم و مسوولان شهرستان و تجمیع اندیشه ها می توان بهترین اثرگذاری را در جهت سرعت بخشی به آبادانی شهرستان داشت و در این راستا رفتار افراد به ویژه کارکنان فرمانداری اهمیت خاصی دارد.
فرماندار عباس آباد عملکرد این مجموعه را در برگزاری آیین های دهه فجر قابل قبول ارزیابی کرد و گفت : تمامی همکاران علاوه بر داشتن عرق و تعهد کاری باید در حوزه کاری خویش نیز به عنوان صاحب نظر نقش آفرینی کنند تا مردم از نظرات خوب آنان به عنوان کارشناسان مجموعه بهره لازم راببرند.
وی از مسوولان شهرستان خواست تا در برگزاری منظم و مستمر کمیسیون ها، تسریع به پاسخگوی بموقع به بخشنامه ها، رعایت نظم اداری، پی گیری مصوبات جلسات و ارتقای کیفیت بخشی و همکاری با ستاد اجرایی خدمات سفر دقت و تلاش لازم را داشته باشند.ک/3
1295/1535/1654
30/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]