واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پنجمین یادواره سرداران و 183 شهید درعباس آباد برگزار می شود نوشهر- ایرنا - فرماندار عباس آباد در استان مازندران از برگزاری پنجمین یادواره سرداران و 183 تن از شهدای گرانقدرانقلاب اسلامی در دوران هشت سال دفاع مقدس در این شهرستان خبرداد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈسید امیر حسینی جو ˈ روز پنجشنبه درسومین نشست ستاد برگزاری یاواره شهدای این شهرستان درفرمانداری عباس اباد گفت که قراراست این یادواره در هفتم ماه اسفند سال جاری با حضور رییس مجلس شورای اسلامی در مصلی المهدی (ص ) برگزار شود.
وی برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم از مسوولان نهادها بویژه امنیتی انتظامی خواست تا دراین زمینه تدابیر لازم را بیندیشند.
وی همچنین با قدردانی از تمامی مسوولان نهادهای ذیربط که درجهت اعتلای ، عزت و سربلندی ایران اسلامی نقش آفرین هستند ، گفت : امروز با توجه به این که در طلیعه سی و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی قرارداریم ، با گذشت بیش از سه دهه از این پیروزی برای حفظ ارزش ها و دستاوردهای ناب امام راحل (ره ) و انقلاب وظیفه ای جزء این نداریم .
وی ، افزود : با وجود همه مشکلات موجود در منطقه ، ضروری است که برای برگزاری هرچه باشکوه تر برنامه های فرهنگی با انگیزه و اقتدارویژه دراین زمینه تلاش بیشتری داشته باشیم .
وی با تاکید برآن که مدیران دستگاه های اجرایی ونهادها باید به نحوی برنامه ریزی کنند تا شاهد افزایش هزینه ها در برگزاری چنین یادواره هایی نباشیم به گونه ای که اصل این کار که در واقع همان حفظ ارزش ها و دستاوردهای انقلاب و یادآوری رشادت های دلارمردان دوران هشت سال دفاع مقدس است ، فراموش نشود.
فرماندارعباس آباد ، راهیان نور ، یادواره شهدا و مناسبت های ایام ماه خرداد را به عنوان موضوع بسیار مهم در نظام جمهوری اسلامی توصیف کرد و گفت که نباید به گونه ای رفتار کنیم تا چنین مناسبت هایی کم رنگ شود.
حسینی جو ، افزود : امروز اثرگذاری ناشی از برگزاری یادواره شهدا در میان قشرهای مختلف جامعه بویژه جوانان از
اهمیت ویژه ای برخورداربوده و باید به این مهم باور قلبی داشته باشیم به گونه ای سعی کنیم تا برگزاری این یادواره ها همانند مناسبت های ایام محرم و صفر به صورت هیاتی و مردمی یعنی خودجوش برگزار شود تا به فرهنگ عمومی تبدیل شود. ک/2
7078 /1535/1899
16/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]