تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 3 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان بلند مرتبه چون به فهم و دانايى رسد، متواضع مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818037596




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرمخاطب ترین شبکه های اجتماعی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
پرمخاطب ترین شبکه های اجتماعی




رتبه‌بندی شبکه‌های اجتماعی بر اساس میزان کاربر ثبت‌نام شده نشان می‌دهد که گوگل پلاس با یک میلیارد و 600 میلیون کاربر ثبت شده در رتبه نخست و فیس‌بوک با یک میلیارد و 280 میلیون کاربر ثبت شده در مقام دوم قرار دارد.





خبرگزاری ایسنا: در سمینار «فناوری سلامت در طرح تحول نظام سلام» که در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، رسول نوری - دانشجوی دکترای مدیریت اطلاعات سلامت و عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان - به موضوع "بازاریابی خدمات سلامت از طریق شبکه‌های اجتماعی" پرداخت و اظهار کرد: بازاریابی به عنوان علم مدیریتی جای خود را در صنایع مختلف به خوبی باز کرده است. در دنیای پر رقابت امروز، بیمارستان‌ها باید به بازاریابی بپردازند، از طرفی شبکه‌های اجتماعی یکی از ابزارهای کم هزینه اما قدرتمند در این راستا هستند.


وی افزود: تعریف جهانی جامع و مشخصی برای رسانه اجتماعی وجود ندارد. برخی تعاریف، تولید و انتشار محتوا را برجسته‌تر کرده‌اند و رسانه اجتماعی را رسانه‌ای دانستند که در آن امور تولید ویدئو،‌ صدا، متن یا چند رسانه‌ای توسط کاربران انجام و در محیط اجتماعی منتشر و بین همتایان به اشتراک گذارده می‌شود.


وی با بیان انواع شبکه‌های اجتماعی ادامه داد: شبکه‌های اجتماعی عمومی بر موضوع خاصی متمرکز نیستند، شبکه‌های اجتماعی فیلم و موسیقی با تمرکز بر ارتباط کاربران با یکدیگر و لذت بردن از فیلم یا موسیقی فعالیت می‌کنند، همچنین در شبکه‌های اجتماعی موبایل، کاربران این قابلیت را دارند تا جلسات کاری خود را بدون حضور در شرکت تنظیم کند.


نوری تصریح کرد: در شبکه‌های اجتماعی نیز علاقه‌مندان منابع بسیار خوبی برای سرگرمی دارند و در شبکه‌های اجتماعی کسب و کار نیز افراد می‌توانند به لیست مشاغل دسترسی پیدا کنند.


وی افزود: رتبه‌بندی شبکه‌های اجتماعی بر اساس میزان کاربر ثبت‌نام شده نشان می‌دهد که گوگل پلاس با یک میلیارد و 600 میلیون کاربر ثبت شده در زمان نخست و فیس‌بوک با یک میلیارد و 280 میلیون کاربرد ثبت شده در مقام دوم قرار دارد.


عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: کلوب با بیش از 1.5 میلیون کاربر و 240 هزار بازدید روزانه، فیس‌نما با بیش از یک میلیون کاربر، هم میهن با چند 10 هزار کاربر، فارس تویتر و افسران جزو معروفترین شبکه‌های اجتماعی داخلی هستند.


وی با بیان گزارش بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی بر اساس گزارش مرکز سوشیال مدیال تودی در 2014 اظهار کرد: طبق این گزارش 80 درصد مدیران بر این باورند که شبکه‌های اجتماعی نقش بسیار مهمی در بازاریابی و معرفی برند آنها ایفا می‌کنند. همچنین 60 درصد مشترکان لینکداین روزانه روی یک آگهی تبلیغاتی کلیک می‌کنند.


عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان گفت: از نظر بخش‌های مختلف کارمندان بازاریابی 78 درصد و فناوری اطلاعات 64 درصد را به خود اختصاص می‌دهند. همچنین 70 درصد مراکز بازاریابی از روی فیس‌بوک مشتریان موردنظر خود را پیدا می‌کنند.


این کارشناس یادآور شد: در خصوص بازاریابی خدمات سلامت نسبت به بخش صنعت محدودیت‌هایی وجود دارد، بازاریابانی که از سایر صنایع وارد حیطه سلامت می‌شوند، بسیار متعجب می‌شوند.


این عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان در پایان اظهار کرد: تکنیک‌های بازاریابی ما با محدودیت‌هایی مواجه است، ما تعریف واضحی از خدمات نداریم و مدیران و مسئولان سلامت عادت نکرده‌اند که نسبت به تعریف محصولات خود اقدام کنند، همچنین عدم درک درست از مشتری محدودیت و کمبود داده‌های مفید برای بازاریابی در عرصه بهداشت و درمان و عدم امکان اندازه‌گیری روشن و سریع داده‌ها جزو محدویت‌ها و مشکلاتی است که حوزه سلامت در بازاریابی دارد.






تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن