واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاد اخلاق حوزه و دانشگاه: معضل بدحجابی به دست نیروهای انتظامی حل نمی شود شیراز- ایرنا- استاد اخلاق حوزه و دانشگاه گفت:مساله مبارزه با بدحجابی به دست نیروهای مسلح نظامی و انتظامی حل نخواهد شد زیرا این یک موضوع فرهنگی است و این معضل باید با همکاری روحانیت و وزارت ارشاد حل شود.
به گزارش ایرنا حجت الاسلام "محمد کاظم راشد یزدی" روز چهارشنبه در همایش سپاه فجر که با عنوان "عمق بخشی داخلی با محوریت مساجد" در شیراز برپا شد ، بیان کرد:برای رفع معضل بدحجابی باید با استفاده از منطق و نیروی قوی فرهنگی، اقدام شود و در این بخش ورود وزارت ارشاد، روحانیت و فرهنگیان جامعه ضروری است.
راشد یزدی اضافه کرد:بد حجابی موجب بر هم زدن امنیت جامعه می شود لذا در این بخش باید برخورد منطقی صورت گیرد و در این زمینه همگان باید احساس وظیفه کنند و هر فردی در حد توان خود در بین خانواده، محله و خویشاوندان برای ترویج حجاب و عفاف فعالیت کند.
این استاد اخلاق افزود: امروزه یکی از معضلات اساسی جامعه ما، وجود اماکن دانشگاهی مختلط است زیرا درجامعه ای که دختران و پسران نمی توانند بموقع ازدواج کنند و ناگزیرند درس بخوانند، دانشگاه های مختلط پیامدهای منفی برای جامعه دارد و رفع این مشکل نیازمند عزم ملی و مذهبی است.
**آمران به معروف نباید در مقابل توهین دیگران، از صحنه خارج شوند
راشد یزدی در بخش دیگری از مطالب خود به موضوع استقامت و پایداری آمران به معروف در اجرای این فریضه اشاره کرد و گفت:
فردی که می خواهد امر به معروف و نهی از منکر کند باید سعه صدر و تقوا داشته باشد و از برخوردهای تند در این زمینه ناراحت نشود
و با توهین افراد از میدان بدر نرود.
این استاد اخلاق حوزه و دانشگاه ادامه داد:یک مسلمان نباید از امر به معروف و نهی از منکر هراس داشته باشد زیرا در قرآن کریم بر انجام این دو فریضه الهی و توجه به آنها سفارش شده است.
راشد یزدی بیان کرد:متاسفانه برخی از افراد جامعه ما دچار خودخواهی شده و ذره ای برای حفظ و گسترش آموزه های دینی تلاش نمی کنند و با بهانه های مختلف در مقابل گناه دیگران بی تفاوت هستند.
او اظهارداشت:در امر به معروف و نهی از منکر ، درک مخاطب یک امر مهم و ضروری است و باید توجه داشت در عمل به این دو فریضه الهی باید به موضوع استفاده از جملات مناسب ، دوری از عصبانیت و رفتار معقول ، توجه ویژه شود اما اگر کسی اهل جدال است و موعظه حسنه بی تاثیر است باید در این گونه موارد محکم در مقابل او ایستاد و سستی نکرد.
این استاد اخلاق اضافه کرد:شخصی که امر به معروف می کند باید حامی مقتدری در قالب یک وزارتخانه داشته باشد و در این صورت امر به معروف و نهی از منکر در جامعه جایگاه و اثر خود را به دست می آورد.
راشد یزدی گفت: همان گونه که در دوران هشت سال دفاع مقدس جوانان این مرز و بوم به خوبی در صحنه حضور داشتند در زمینه عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر هم باید جوانان ما به درستی وارد میدان شوند.
** در مقابل فساد و گناه بی تفاوت نباشیم
وی بیان داشت:نباید در مقابل گناه ها و فسادها آرام نشست و بی تفاوت بود بلکه باید هر کس به اندازه توان خود در مقابل منکرات بایستد و معروف را تقویت کند و باید به جنگ کسانی رفت که ارزش ها را پایمال می کنند.
راشد یزدی افزود:مسلمانی این نیست که تماشاگر فساد باشیم بلکه مسلمانان باید میدان را بر تجاوزگران و افراد فاسد تنگ و مانع از بروز رفتارهای هنجار شکنانه در جامعه اسلامی شوند.
وی گفت:کشور ما شهدای بسیاری برای احیای نظام اسلامی تقدیم کرده است چنانکه دو هزار استاد دانشگاه کشور شهید شدند و چهار هزار و 500 نفر از شهدای جنگ ما زیر 15 سال سن داشتند و بی شک باید حرمت این خون ها حفظ شود.
راشد یزدی ادامه داد: حساسیت و احساس تکلیف در حفظ و حراست عقاید دینی و اخلاقی از وظایف مسلمان است زیرا انسان ها در مقابل یکدیگر و جامعه خود مسوولیت دارند و این مسوولیت در قالب عناوین مختلف در کتاب ها و آموزه های اخلاقی بیان شده است.ک/2
3002 /6118
29/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]