تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما موهاى سبيل و موهاى زير بغل و موى زير شكم خود را بلند نكند؛ چرا كه شيطان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819809126




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علائم افسردگی پنهان چیست؟ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: علائم افسردگی پنهان چیست؟
کد خبر: ۴۷۶۴۵۷
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۰ - 18 February 2015


رئیس نظام روان‌شناسی و مشاوره استان زنجان با بیان اینکه افسردگی پنهان علی‎الخصوص در زنان رو به افزایش است، گفت: فردی که از این اختلال رنج می‌برد آگاهی چندانی از علائم آن ندارد.

سیدعبدالله احمدی‌قلعه در گفت‌وگو با ایسنا، در این خصوص، اظهارکرد: فردی که درگیر افسردگی پنهان است از روزمرگی رنج‌ برده و توانایی ایجاد تحول در برنامه‎های روزانه خود را ندارد. به ‌علاوه از پیشرفت‎هایی که در زندگی عایدش می‎شود خوشحال نمی‌شود، به شکل بارزی در خواب و خوراک دچار اختلال می‌شود و به خرید، مهمانی رفتن و مرتب کردن محیط زندگی خود تمایلی ندارد.

این کارشناس با تأکید بر این موضوع که شخص دچار افسردگی پنهان از اختلال خود آگاه نیست، ادامه‌داد: در واقع اطرافیان و خانواده وقتی چنین علائمی را در کسی مشاهده می‎کنند باید به فکر راه چاره بوده و محیط شادی را برای وی فراهم کنند. در واقع برخی بیماری‎های روحی و روانی نیز مثل بسیاری از بیماری‌های جسمی خاموش بوده و در ظاهر شخص بروز نمی‎کند. این‌گونه اختلال‎ها افسردگی پنهان نیز جزوی از آن‌ها است شخص را به ‌شدت آزار می‌دهد، در حالی ‌که خودش خبر ندارد. از این‌رو اطرافیان بهتر می‌توانند این علائم را تشخیص داده و جهت رفع و درمان آن اقدام کنند.

وی همچنین افزود: غافل‌گیر کردن یکی از اقدامات تاثیرگزار برای بهبود کسانی است که از افسردگی پنهان رنج می‎برند. به ‌عنوان ‌مثال می‌توان هدیه گرفتن، برپا کردن جشن‎های تولد و مهمانی را نام برد. در واقع اطرافیان باید فرد را به شرکت در محیط‌های شاد و پرانرژی مجبور کنند و از تنها گذاشتن زیاد او اجتناب کنند.

احمدی‌قلعه خاطرنشان کرد: گوش سپردن به موسیقی شاد، مطالعه مطالب طنز و فکاهی، حضور در مراکز خرید، رانندگی، ورزش‎هایی از قبیل شنا و آب‌بازی و از همه مهم‌تر مراجعه به مشاور مجرب از جمله راهکاری درمان این نوع از افسردگی محسوب می‌شوند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن