پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849648099
- سود بساز و بفروشی کمتر از سود بانکی شد
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سود بساز و بفروشی کمتر از سود بانکی شد تهران - ایرنا - روزنامه شهروند نوشت :در ٣،٢ سال گذشته این بنگاه املاک، ماهانه حداقل ٣ قرارداد خرید و فروش به امضا می رساند اما با تشدید و ادامه رکود در بازار، فعالان این صنف در وضع بسیار بدی به سر می برند و تعداد قراردادهای فروش به حداقل ممکن رسیده است.
با وجود کاهش قابل توجه قیمت مسکن در برخی مناطق تهران، ادامه رکود کم سابقه در این بازار موجب شده است تا بسیاری از تهرانی ها برای فروش خانه های خود دست به دامن پخش تراکت و نصب پرچ های عریض و طویل بر سر در خانه شان شوند.
به گزارش شهروند، این در شرایطی است که فعالان بازار مسکن می گویند حالا برخلاف گذشته مردم به دنبال فروش خانه های بزرگتر و خرید خانه های کوچکتر در مناطق ارزان تر هستند. آنها می گویند این دسته از فروشندگان برای گذران زندگی ناچار به هزینه کردن از خانه شان شده اند. در این وضع برخی از بنگاه داران ناچار به تغییر شغل شده اند و تشکل های صنفی آنها تلاش می کنند با ارسال اخبار هیجانی به رسانه ها، مردم را به حضور در بازار مسکن تشویق کنند. از آن سو بساز و بفروش ها نیز موضوع از دست رفتن توجیه اقتصادی ساخت مسکن را مطرح می کنند و می گویند سود ساخت هر متر خانه کمتر از سود حاصل از پس انداز سرمایه در بانک ها شده است. این گروه از دست اندرکاران بازار مسکن از ریزش سرمایه گذاری در بخش ساخت وساز خبر می دهند. البته گزارش های مرکز آمار نیز گفته های فعالان بخش ساخت وساز را تأیید می کند. براساس آخرین گزارش مرکز آمار ایران، صدور پروانه های ساختمانی در ٣ ماهه نخست سال جاری در تهران ٥٠,٥ درصد و در کل کشور ٣٨.٤ درصد کاهش داشته است.
موج تغییر شغل در بین بنگاه داران املاک
جوان افغانی روی چهارپایه ایستاده است و تلاش می کند با کاردک و دستمال خیس عنوان آژانس املاک را از روی درهای شیشه ای پاک کند. صاحب مغازه می گوید تا چند روز دیگر این بنگاه املاک به سالن غذاخوری تبدیل می شود. او که خود را «زنده دل» معرفی می کند به «شهروند» می گوید: امسال تعداد زیادی از همکارانش تغییر شغل داده اند، زیرا ادامه رکود سنگین در بازار مسکن موجب شده است که افراد دارای سرمایه کمتر نتوانند حتی از عهده هزینه های جاری و پرداخت حقوق پرسنل خود برآمده و به ناچار تغییر شغل می دهند. او ادامه می دهد: در ٦ ماه گذشته تنها یک قرارداد خرید و فروش مسکن، در این بنگاه املاک به امضا رسیده است. این در شرایطی است که منطقه فعالیت ما یعنی سعادت آباد تقریبا یک منطقه مرفه نشین است و ساکنان آن نسبت به سایر مناطق دغدغه مالی کمتری برای خرید خانه دارند.
او با اشاره به وضع قراردادهای خرید و فروش در سال های گذشته، ادامه می دهد: در ٣،٢ سال گذشته این بنگاه املاک، ماهانه حداقل ٣ قرارداد خرید و فروش به امضا می رساند اما با تشدید و ادامه رکود در بازار، فعالان این صنف در وضع بسیار بدی به سر می برند و تعداد قراردادهای فروش به حداقل ممکن رسیده است.
پرچم های عریض، طویل و پخش تراکت برای جلب خریدار
ادامه رکود در بازار مسکن در شرایطی رخ می دهد که بسیاری از فروشندگان با فرا رسیدن روزهای پایانی سال قیمت شکنی کرده اند. زنده دل، فعال بازار مسکن به «شهروند» می گوید: در مناطق شمال غربی تهران کاهش قیمت مسکن قابل توجه است. درحال حاضر املاکی که پیش از این با قیمت متری ١٢ میلیون تومان برای فروش فایل شده بودند تا متری ٨ میلیون تومان هم قیمت شکنی کرده اند اما گویا انتظار خریداران برای کاهش قیمت ها بیشتر از نرخ های شکسته شده حال حاضر است و بازار همچنان در وضع راکد به سر می برد.
«وزیری» دیگر فعال بازار مسکن در مناطق مرکزی تهران نیز با تأیید نرخ شکنی فروشندگان به «شهروند» می گوید: رکود در بازار مسکن به اندازه ای است که بسیاری از فروشندگان تهرانی با نصب پرچم های عریض و طویل بر سر در خانه های خود، به دنبال مشتری هستند. این پدیده پیش از این و با این وسعت در تهران سابقه نداشت و فروشندگان معمولا به سپردن املاک خود به بنگاه داران منطقه بسنده می کردند، اما درحال حاضر مشتریان درخواست آگهی شدن خانه شان در روزنامه را با بنگاه داران مطرح می کنند و علاوه بر این خودشان با نصب پرچم و پلاکارد و پخش تراکت به صرافت جست وجوی مشتری افتاده اند.
مشتری ها در جست وجوی خانه های کوچکتر
«علی اکبر باقربیگی» دیگر فعال مسکن است که از وضع این بازار به بن بست خورده، ابعاد متفاوتی را فاش می کند. او به «شهروند» می گوید: در سالیان گذشته بیشتر خریداران مسکن به دنبال ارتقای کیفیت سرپناه خود بودند. به عنوان مثال مشتریان زیادی خواهان این بودند که خانه ٦٠ متری خود را به ٨٠ متر و بزرگتر تبدیل کنند یا محله سکونت خود را با منطقه بهتری جایگزین کنند اما درحال حاضر مشتریان زیادی دارم که به دنبال آن هستند خانه ١٠٠ متری خود را با ٧٠ متری تعویض کنند یا در محلات پایین تر ساکن شوند. بیشتر آنها می خواهند با سرمایه به دست آمده از کاهش کیفیت سرپناه شان، کار و درآمد جداگانه ای برای خود ایجاد کنند.
این فعال بازار مسکن ادامه می دهد: عمده مشکل این بازار، کاهش قدرت خریداران و ابهام آنها درباره آینده این بازار است این در شرایطی است که بازار مسکن توجیه اقتصادی خود را برای بسیاری از بساز و بفروش ها نیز از دست داده به گونه ای که بسیاری از آنها خانه های ساخته شده خود را از فایل های فروش بنگاه داران خارج کرده اند و تا رسیدن بازار به وضع پیش بینی شده تر، از فروش املاک شان اعلام انصراف داده اند و برخی دیگر که با گرفتاری های مالی مواجه شده اند یکی، دو واحد خود را فدا کرده و با قیمت شکنی تلاش دارند تا به بخشی از سرمایه موردنیازشان دست پیدا کنند.
سود بساز و بفروشی کمتر از سود بانکی
«مسعود عامری»، پیمانکار ساختمانی نیز با اشاره به افزایش هزینه های ساخت وساز و تشدید رکود در بازار به «شهروند» می گوید: صرف نظر از افزایش قیمت مصالح ساختمانی، دستمزد کارگر حداقل ١٠ تا ١٥ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. این موضوع سبب شده است تا قیمت تمام شده هر متر مربع از ٨٠٠ تا ٩٠٠ هزار تومان در سال گذشته به یک میلیون تا یک میلیون و ٢٠٠ هزار تومان در سال جاری برسد. این درحالی است که بازار در شرایط رکودی بدی به سر می برد و بسیاری از سرمایه گذاران با موضوع خواب سرمایه مواجه شده اند.
عامری ادامه می دهد: در وضع فعلی اگر خرید و فروشی هم انجام شود سود برگشتی به کمتر از سود بانکی رسیده است بنابراین بسیاری از سرمایه گذاران این عرصه ترجیح داده اند دارایی خود را به جای ساخت وساز در بانک پس انداز کنند و سود پولشان را دریافت کنند. این فعال بخش ساخت وساز مسکن با اشاره به جزییات هزینه تمام شده، به «شهروند» می گوید: به عنوان مثال یک متر خانه کلنگی در خیابان فاطمی تهران متری ٩ میلیون تومان قیمت دارد. به فرض خرید زمین یک خانه کلنگی ١٠٠ متری، ٩٠٠ میلیون تومان می شود. اگر پیمانکار این زمین را تبدیل به یک دستگاه آپارتمان ٤ واحدی کند به طوری که متراژ مفید هر واحد ٦٠ متر باشد قیمت تمام شده زمین هر واحد ٣ میلیون و ٧٥٠ هزار تومان می شود. اگر قیمت ساخت یک میلیون و ٢٠٠ هزار تومانی را به این عدد اضافه کنید قیمت تمام شده یک مترمربع خانه نوساز در خیابان فاطمی حدود ٤ میلیون و ٩٥٠ هزار تومان می شود. این در شرایطی است که نرخ فروش در این منطقه حدودا متری ٦ میلیون تومان است. با یک حساب ساده متوجه می شوید سود حاصل از فروش یک متر خانه برای بساز و بفروش حدود ١٧,٥ درصد است. این درحالی است که برخی بانک های خصوصی تا ٢٧ درصد سود به سپرده ها پرداخت می کنند.
خروج سرمایه گذاران کوچک از بخش ساخت وساز
«آرش موسوی» دیگر فعال بخش ساخت وساز مسکن به «شهروند» می گوید: در شرایط فعلی وضع به گونه ای است که تنها سرمایه داران بزرگ قدرت رقابت و ماندن در بازار مسکن را دارند و بسیاری از سرمایه گذاران کوچک از چرخه رقابت در این بازار خارج شده اند زیرا بسیاری از این سرمایه گذاران دارایی موردنیاز خود را از طریق وام تأمین کرده اند. آنها در این شرایط رکودی ناچارند سودهای گزاف وامی را بپردازند که برای آنها به صورت انباشت و خواب سرمایه درآمده است.
وی ادامه می دهد: از سوی دیگر اجاره واحد یا خالی نگهداشتن آن باعث افزایش عمر و استهلاک بنا می شود و سرمایه گذار از این طریق نیز دچار ضرر و زیان می شود. بنابراین بسیاری از سرمایه گذاران کوچک این حوزه، از جمع فعالان بخش خارج شده اند.
صدور پروانه های ساختمانی به نصف رسید
خروج سرمایه گذاران از بخش ساخت وساز درحالی رخ می دهد که بنا به گفته کارشناسان یکی از مهم ترین عوامل تورم در بازار مسکن، کمبود عرضه نسبت به تقاضاست. نگاه گذرا به آخرین گزارش مرکز آمار ایران نیز کاهش قابل توجه سرمایه گذاری در بخش ساخت وساز مسکن را تأیید می کند. بنا به اعلام این مرکز، شمار صدور پروانه های ساختمانی در بهار امسال، کاهش چشمگیری نشان می دهد. براساس این گزارش صدور پروانه های ساختمانی در تهران به حدود نصف رسیده، این درحالی است که بررسی آمار شهرداری های کل کشور نیز حاکی از کاهش ٣٨,٤ درصدی پروانه های ساختمانی است. بنا بر آخرین گزارش مرکز آمار ایران، ٣ هزار و ٥٢٢ پروانه ساختمان در بهار امسال توسط شهرداری تهران صادر شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ٥٠.٥ درصد کاهش نشان می دهد. گفتنی است، ساخت و سازهای تهران حدود یک چهارم کل ساخت وسازهای کشور را در بر می گیرد.
منبع/ شهروند
اول **
29/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
سود بساز و بفروشی کمتر از سود بانکی شد |اخبار ایران و جهان
سود بساز و بفروشی کمتر از سود بانکی شد در ٣ ٢ سال گذشته این بنگاه املاک ماهانه حداقل ٣ قرارداد خرید و فروش به امضا میرساند اما با تشدید و ادامه رکود در بازار فعالان این صنف در وضع بسیار بدی به سر میبرند و تعداد قراردادهای فروش به حداقل ممکن رسیده است کد خبر ۴۷۶۳۵۹ تاریخ انانتقاد یک نمیاینده از بالا بودن سود وامهای بانکی |اخبار ایران و جهان
انتقاد یک نمیاینده از بالا بودن سود وامهای بانکی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از نرخ بالای سود وام های بانکی به عنوان یکی از عوامل موثر در کند کردن حرکت چرخ تولید و صنعت در کشور نام برد کد خبر ۴۷۵۳۵۱ تاریخ انتشار ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸ ۵۱ - 14 February 2015 عضو کمیس- امام جمعه اردبیل : سود بانکی با نرخ تورم همخوانی ندارد
امام جمعه اردبیل سود بانکی با نرخ تورم همخوانی ندارد اردبیل - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت سودی که بانک ها از مردم بابت تسهیلات دریافت می کنند با نرخ تورم همخوانی ندارد به گزارش خبرنگار ایرنا آیت الله سید حسن عاملی در خطبه های نماز جمعه اردبیل افامام جمعه اردبیل: دولت متناسب با نرخ تورم سود بانکی را کاهش دهد
امام جمعه اردبیل دولت متناسب با نرخ تورم سود بانکی را کاهش دهدامام جمعه اردبیل گفت دولت متناسب با کاهش نرخ تورم باید بکوشد تا نرخ سود بانکها را نیز پایین بیاورد به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل آیتالله سید حسن عاملی در خطبههای نماز جمعه این هفته شهر اردبیل با اشارمدیرعامل بانک ملی در گفت وگو با فارس مطرح کرد بازنگری در سود بانکی با توجه به ۳ فاکتور/ برخی هنوز نرخ سود را ر
مدیرعامل بانک ملی در گفت وگو با فارس مطرح کردبازنگری در سود بانکی با توجه به ۳ فاکتور برخی هنوز نرخ سود را رعایت نمی کنندمدیر عامل بانک ملی با بیان اینکه نرخ سود بانکی متناسب با روند نزولی تورم باید کاهش یابد گفت نرخ تورم مورد انتظار یک سال آینده رونقبخشی به سرمایهگذاری دربانک ها به توافق خود عمل نکردند/ پرداخت بیشترین نرخ سود بانکی
گزارش بانک ها به توافق خود عمل نکردند پرداخت بیشترین نرخ سود بانکی اوایل سال 93 بود که طبق اعلام بانک مرکزی و توافق بین بانک ها نرخ سود علی الحساب سپرده های کوتاه مدت و یک ساله متناسب با تورم وقت و نرخ سود تسهیلات تعیین شد به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران تقریبا اوارئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد مطرح کرد بالا بودن سود بانکی مانعی برای دریافت تسهیلات بانکی
رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی بروجرد مطرح کردبالا بودن سود بانکی مانعی برای دریافت تسهیلات بانکیرئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی بروجرد گفت بالا بودن سود تسهیلات بانکی یکی از موانع بازدارنده در دریافت اینگونه تسهیلات است کامران فرشید امروز در گفتوگو با خبرنگاراحتمال کاهش نرخ سود بانکی صفر شد
تراز با وجود طرح چند باره الزام کاهش مجدد نرخ سود بانکی با ادامه روند نزولی تورم در ماههای گذشته شواهد نشان می دهد که تصمیم گیری برای این مهم تا پایان سال جاری منتفی شده و به سال آینده محول خواهد شد به گزارش تراز بعد از اینکه با کاهش نرخ تورم از حدود 40 درصد در سال 1392 به حمانع پنهان کاهش سود بانکی
تراز نتایج یک بررسی حاکی از آن است که سهم سپردههای بلندمدت و بالاتر از یک سال حجم بالایی از سبد منابع بانکها را تشکیل میدهند بررسیهای صورت مالی ۱۶ بانک نشان میدهد از مجموع ۳۲۴ هزار میلیارد تومان نقدینگی سپردههای بلندمدت این بانکها معادل ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در قالب سپسود سپرده ها و تسهیلات بانکی روند کاهشی دارد
تراز دبیر شورای هماهنگی بانکهای خراسان رضوی گفت تمرکز بانک مرکزی بر کاهش نرخ سود تسهیلات و سپرده های بانک ها استوار است و هیچ افزایشی در این نرخ ها اعمال نمی شود به گزارش تراز اصغر عدالتی اسماعیل زاده روز شنبه افزود حدود یک سال است که نرخ سود سپرده ها تغییری نکرده و برای سپنرخ سود بانکی بیشتر از سود فعالیتهای تولیدی است
پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۲ یک تولیدکننده فعالیت تولیدی و اقتصادی را در شرایط کنونی غیرقابل توجیه دانست و گفت در حال حاضر سود بانکی بیشتر از سود فعالیتهای تولیدی است علیرضا محیط در گفتوگو با خبرنگار سرویس بازار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا وضعیت امروز تولید کشور را ناخیال سرمایه گذاران تخت شد: نرخ سود بانکی کم نمی شود
خیال سرمایه گذاران تخت شد نرخ سود بانکی کم نمی شود اقتصاد > بازار مالی - ایسنا نوشت با وجود طرح چند باره الزام کاهش مجدد نرخ سود بانکی با ادامه روند نزولی تورم در ماههای گذشته شواهد نشان می دهد که تصمیم گیری برای این مهم تا پایان سال جاری منتفی شده و به سال آیندهاز کاهش سود بانکی چه خبر؟
برای امسال از کاهش سود بانکی چه خبر با وجود طرح چند باره الزام کاهش مجدد نرخ سود بانکی با ادامه روند نزولی تورم در ماههای گذشته شواهد نشان می دهد که تصمیم گیری برای این مهم تا پایان سال جاری منتفی شده و به سال آینده محول خواهد شد به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز بعد از اینکهکاهش نرخ سود بانکی به سال 94 موکول شد |اخبار ایران و جهان
کاهش نرخ سود بانکی به سال 94 موکول شد با وجود طرح چند باره الزام کاهش مجدد نرخ سود بانکی با ادامه روند نزولی تورم در ماههای گذشته شواهد نشان می دهد که تصمیم گیری برای این مهم تا پایان سال جاری منتفی شده و به سال آینده محول خواهد شد کد خبر ۴۷۳۷۷۶ تاریخ انتشار ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر مشهد: امروز عدهای که از حضور زائر سود میبرند کمترین سهم درآمد را در شهرداری مشه
رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر مشهد امروز عدهای که از حضور زائر سود میبرند کمترین سهم درآمد را در شهرداری مشهد دارندرئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد گفت باید از حضور زائر استفاده لازم را ببریم امروز کسانی که در شهر مشهد از حضور زائر سود میبرند متاسفانه کمترینبالا بودن نرخ سود بانکی مشکل اصلی صنعت کشور
یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۵ یک عضو انجمن تولیدکنندگان صنایع لوازم خانگی ایران از بالا بودن نرخ سود بانکی و عدم فعالیت صندوق تضمین صادرات انتقاد کرد فرهاد رهنما در گفتوگو با خبرنگار ایسنا درباره فراخوان رییس مجلس شورای اسلامی برای رونق تولید گفت بخش خصوصی در کشور مظلوم واقع شدهبازنگری در سود بانکی با توجه به ۳ فاکتور/ برخی هنوز نرخ سود را رعایت نمی کنند
بازنگری در سود بانکی با توجه به ۳ فاکتور برخی هنوز نرخ سود را رعایت نمی کنند مدیر عامل بانک ملی با بیان اینکه نرخ سود بانکی متناسب با روند نزولی تورم باید کاهش یابد گفت نرخ تورم مورد انتظار یک سال آینده رونقبخشی به سرمایهگذاری در بازار سرمایه و عدم انتقال نقدینگی به سمت باز-