واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: دولت موقت ميخواست 80 فروند F 14 را به امريكا بازگرداند
جمهوري اسلامي ايران در بحث دفاعي بسيار مقتدر است و به نقطهاي رسيدهايم كه فكر تجاوز هم به ذهن دشمن نميرسد و حركت به سوي پيشرفت پايدار ادامه دارد.
جمهوري اسلامي ايران در بحث دفاعي بسيار مقتدر است و به نقطهاي رسيدهايم كه فكر تجاوز هم به ذهن دشمن نميرسد و حركت به سوي پيشرفت پايدار ادامه دارد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، سردار سرتيپ دوم پاسدار «عباس سدهي» ديروز در مراسم رونمايي از كتاب «به سوي قلهها» اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران در بحث دفاعي بسيار مقتدر است و به نقطهاي رسيدهايم كه فكر تجاوز هم به ذهن دشمن نميرسد و حركت به سوي پيشرفت پايدار ادامه دارد.
وي ادامه داد: تدوين سلسلهكتابهاي جهاد خودكفايي تلاشي براي دستيابي به استقلال و نجات از سلطه و استيضاح و درك مفهوم شيرين استقلال بوده و اين راه براي هميشه در تاريخ بشريت ثبت شده است.
سردار سدهي با اشاره به اينكه در نظام شاهنشاهي، ما كشوري وابسته به غرب و امريكا بوديم، تصريح كرد: 60 هزار مستشار نظامي در زمان شاه بودند و همه در نيروهاي مسلح ما نظارت و دخالت داشتند و دخالت تا جايي بود كه نيروي ايراني حتي اجازه تعويض روغن بالگرد را نداشت و يك گروهبان امريكايي مأموريت داشت روغن بالگرد را عوض كند و 12هزار دلار نيز حقوق ميگرفت.
وي گفت: پس از پيروزي انقلاب اسلامي، دولت موقت با تفكر ليبرال- دموكراسي و فشار مهندس بازرگان در جلسات شوراي انقلاب و مسئول كميته دفاعي (ابراهيم يزدي) به دنبال تقويت مستشاري نظام امريكا بود و برخي از قراردادها مثل 80 فروند جنگنده F 14 را ميخواست به امريكا بازگرداند و منطق بازرگان اين بود كه نگهداري اين 80 فروند هزينه سنگيني را به دولت موقت تحميل ميكند و قراردادها بايد لغو شود و F 14ها بازگردند و اين موضوع بيستم مرداد 58 به صورت آشكارا از سوي شخص نخستوزير وقت و همفكرانش مطرح و آنجا با مخالفت صريح و شفاف رهبر معظم انقلاب كه در آن دوران عضو شوراي انقلاب بودند، مواجه شد.
مسئول دفتر ارتباطات نيروهاي مسلح با اشاره به ديدگاه مقام معظم رهبري در آن دوران مبني بر اينكه «ما با توجه به جغرافياي خاصي كه داريم و در مقابل تهديدات رژيم صهيونيستي نياز به جنگنده داريم، آيا منطق دولت موقت اين است كه مشتمان را خالي كنيم»، تأكيد كرد: پيرو همان جلسه نامه مكتوب ابلاغ شد كه شما حق لغو هيچ قراردادي را نداريد مگر با موافقت معاون امور انقلاب باشد.
وي ياد آور شد: باز هم دولت موقت كوتاه نميآمد و 25 مردادماه دوباره موضوع 14Fها از سوي سرتيپ «تقي رياحي» وزير وقت دفاع مطرح شد كه او هم به شدت موافق بازرگان بود، در حاليكه رهبر معظم انقلاب به شدت پيگير قضيه اخراج مستشاران بودند و به هر حال در 27 شهريور 57 با اشاره امامخميني(ره)، تقي رياحي از سمت وزارت دفاع بركنار و دكتر مصطفي چمران وزير دفاع ميشود و اخراج مستشاران نظامي با شتاب انجام ميگيرد كه در آن زمان نگاه رهبري اين بود كه وجود مستشاران نظامي امريكايي به معناي تداوم وابستگي به امريكا است و اين با مفهوم استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي منافات دارد.
مسئول دفتر ارتباطات نيروهاي مسلح با اشاره به حمايت رهبر معظم انقلاب از جوانان و نيروهاي مسلح متكي بر خودباوري، تأكيد كرد: باور خودكفايي و اينكه ميتوانيم روي پاي خود بايستيم، باعث ميشود كه هر ابزاري هرچند پيچيده را به دست متخصصين خود بسازيم.
مسئول دفتر ارتباطات نيروهاي مسلح با اشاره به اينكه امروزه سوختگيري در هوا را خودمان انجام ميدهيم و اين نشان از عظمت كار دارد، اظهار داشت: همفكران بازرگان در آن زمان ميگفتند مگر يك كشور جهان سومي ميتواند سوختگيري هوايي انجام دهد؟سردار سدهي افزود: وقتي جمهوري اسلامي ايران سوختگيري جنگندهها در هوا را انجام داد، وابسته نظامي يونان تصويري از آن را براي مقامات خود فرستاد كه مورد توبيخ مقامات كشورش قرار گرفت، زيرا فكر ميكردند او دروغ ميگويد، لذا وي از ايران خواست گزارش مستندي در اين باره بدهد تا به مسئولان خود ارائه كند، آنها سوختگيري جنگندههاي ايراني را باور نميكردند.
منبع : باشگاه خبرنگاران
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]